O κύκνος που έγινε ασχημόπαπο! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 148
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ευχάριστα είναι αυτά δελφίνι. Στον χώρο εργασίας σου ίσως υπάρξει φλερτ. Παίζει ρόλο αν θα σου κάνει το κλικ αν θα έχετε κοινό χιούμορ ηλικία κτλ. Εκτός από το ζήτημα κιλών. Φτιαχνεις τα μαλλάκια σου; έχεις διάθεση να καλλωπιστεις;
    Ναι είμαι καλά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Σε μένα δεν λες την αλήθεια! Επίτηδες το κάνεις για να ανάψουν τα αίματα!! Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έκανα κάτι σοβαρό.
    Για μενα ειναι σοβαρό και στο ειπα καταμουτρα δε καθησα να σε θαψω πισώπλατα. Σε θεωρω τρομερή Κατίνα. Αυτα απο μενα....
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Αν μπορείς σιγά σιγά άφησε το παρελθόν... Όλοι αλλιώς ξεκινήσαμε και στη πορεία ζήσαμε πάθαμε μάθαμε αλλά η ζωή είναι μπροστά. Ζωή είναι το παρόν. Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι θετικά :)
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Για μενα ειναι σοβαρό και στο ειπα καταμουτρα δε καθησα να σε θαψω πισώπλατα. Σε θεωρω τρομερή Κατίνα. Αυτα απο μενα....
    Ναι είμαι κατίνα το παραδέχομαι

Senior Member
    Γιατί το θεωρείς σοβαρό?

Η Remedy που έστειλα τις φωτό A) μου το ζήτησε και β) την έχω εμπιστοσύνη είναι παλιό μέλος.

Γιωργο εύστοχο και θετικό το σχόλιο σου.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Γιατί το θεωρείς σοβαρό?

Η Remedy που έστειλα τις φωτό A) μου το ζήτησε και β) την έχω εμπιστοσύνη είναι παλιό μέλος.
    Εντάξει δε δικαιολογεί τπτ.θεωρώ τραγική τη κίνηση σου να μιλας για άτομα που δεν ειναι παρόν ναι δεν με ενδιαφέρει τι ειναι η ρεμεντι δεν ειχες δουλειά Εσυ να στείλεις φώτο. Ποσο εισαι να πούμε 15;40 χρόνων γυναίκα και φέρεσαι σαν δω δεκάχρονο. Αυτή η δικαιολογία με το τι εχει περασει ο καθένας δεν ισχύει για να καλύψει σαπιες συμπεριφορές. Όλοι εχουμε περάσει απο κάτι για να εχουμε έρθει σε αυτό το φόρουμ. Απο τη στιγμή που δημόσια μιλας μαθε να κρίνεσαι και οταν κάνεις χοντρομαλα..ες

Senior Member
    Εντάξει δε δικαιολογεί τπτ.θεωρώ τραγική τη κίνηση σου να μιλας για άτομα που δεν ειναι παρόν ναι δεν με ενδιαφέρει τι ειναι η ρεμεντι δεν ειχες δουλειά Εσυ να στείλεις φώτο. Ποσο εισαι να πούμε 15;40 χρόνων γυναίκα και φέρεσαι σαν δω δεκάχρονο. Αυτή η δικαιολογία με το τι εχει περασει ο καθένας δεν ισχύει για να καλύψει σαπιες συμπεριφορές. Όλοι εχουμε περάσει απο κάτι για να εχουμε έρθει σε αυτό το φόρουμ. Απο τη στιγμή που δημόσια μιλας μαθε να κρίνεσαι και οταν κάνεις χοντρομαλα..ες
    Καλε γιατι ειναι κακο να στειλεις φωτο ? εχω στειλει σε πολλλα μελη φωτο μου ,κι εχω λαβει .....ειμαι ομως πολυ εχεμυθος ...... κι εχω κανει και σχεση με μελος του φορουμ , μικροτερη μου αρκετα ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλε γιατι ειναι κακο να στειλεις φωτο ? εχω στειλει σε πολλλα μελη φωτο μου ,κι εχω λαβει .....ειμαι ομως πολυ εχεμυθος ...... κι εχω κανει και σχεση με μελος του φορουμ , μικροτερη μου αρκετα ........
    Δε κατάλαβες. Εστελνε φωτο απο αλλες κοπελες τις οποίες τις στολιζε κανονικα.

Senior Member

Αααααα δεν ειναι ωραιο αυτο ................. βρε ξενυχτρω , δεν κοιμασαι ? εγω κοιμηθηκα νωρις και τωρα κανω διαλειμμα .....

Senior Member
    Αααααα δεν ειναι ωραιο αυτο ................. βρε ξενυχτρω , δεν κοιμασαι ? εγω κοιμηθηκα νωρις και τωρα κανω διαλειμμα .....
    Το ξέρω οτι δεν ειναι ωραιο γι αυτό και τα χώνω.. Αν ηθελε να στείλει δική της ας το εκανε. Εκείνη όμως ειπε δημόσια οτι δε θελει να δείξει φώτο της παρολαυτα εστελνε φωτο απο αλλες κοπελες που δεν της εκαναν και τιποτα στο μεταξύ... Δε Νυσταζω καθολου. Ασε εκανα μεγάλη γκαφα. Ξεχασα να παρα τα χαπια και τα ηπια τωρα απο τις 12..θα κοιμηθώ μεθαύριο

Senior Member
    Κακο αυτο με την αυπνια ................κι εγω τωρα πηρα 2 ζαναξ για να συνεχισω τον υπν μου ......... ποιος ειπε οτι δεν θελει να στειλει φωτο της ? εχω λαβει , κι εχω στειλει φωτο μουστην συγκεκριμενη ( ουδεν περαιτερω σχολιο ) ......ελαχιστα μελη δεν εχουν φωτο μου ....διασημοτης εχω γινει !!!αυτογραφα μοιραζω !!!! και δεν επιδιωκω παρ ολα αυτα σχεση , ειναι ολες πολυ μικρες οι κοπελες εδω ....... οπως εσυ , που βεβαια εχεις την σχεση σου , και μπραβο .......

Senior Member
    Κακο αυτο με την αυπνια ................κι εγω τωρα πηρα 2 ζαναξ για να συνεχισω τον υπν μου ......... ποιος ειπε οτι δεν θελει να στειλει φωτο της ? εχω λαβει , κι εχω στειλει φωτο μουστην συγκεκριμενη ( ουδεν περαιτερω σχολιο ) ......ελαχιστα μελη δεν εχουν φωτο μου ....διασημοτης εχω γινει !!!αυτογραφα μοιραζω !!!! και δεν επιδιωκω παρ ολα αυτα σχεση , ειναι ολες πολυ μικρες οι κοπελες εδω ....... οπως εσυ , που βεβαια εχεις την σχεση σου , και μπραβο .......
    Το δελφινι είπε οτι δεν ηθελε να δείξει πως ειναι. Καλα δε μου κανει εντύπωση αυτό που μου λες για τη συγκεκριμένη. Ειναι απο τα λιγα ατομα που δε μπορω να σεβαστω γιατί την θεωρώ ανηθικη.. Εγω και με τα ζαναξ δυσκολευομαι πολυ να κοιμηθώ και παίρνω και μινιτραν. Ο γιατρος μου λεει οτι του κανει εντύπωση που δε κοιμαμαι με τοσο χαπι.. Εχω φουλ ενέργεια για κάποιο λόγο. Το βράδυ κορυφώνεται.

Senior Member
    Δεν ήρθα να βοηθήσω, απλα της απάντησα...Δε νομίζω να χαλάω κανενα θεμα. Μη δαγκώσεις γλώσσα θα πάθεις δηλητηριαση επίσης κάνεις λες και το φόρουμ σου ανήκει...
    Chill...μα καλά κάνεις δεν μπορεί να διαφωνήσει μαζί σου χωρίς να τον προσβάλλεις και να τον θεωρήσεις εχθρό? Καταλαβαίνεις πως η στάση σου είναι μέλι γάλα σε όσους συμφωνούν μαζί σου και φτυάρι σε όσους διαφωνούν? Ξέρεις πως ονομάζεται αυτό?
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Εδώ εσύ σε άλλο ποστ μας έλεγες πως μοίραζες παντού γυμνές φωτο μιας άλλης που είχατε κόντρα και πως έβγαλες όλα τα προσωπικά της στην φόρα....οι φώτο της θεματοθέτριας σε πείραξαν ;;
    Βέβαια μετά που κατάλαβες ότι θα φας κράξιμο, το πήρες πίσω και αυτό αλλά τι να κάνεις που τα γραπτά μένουν...
    Ηθική αλα καρτ

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast