Results 91 to 105 of 591
Thread: Σκεψεις εν ωρα κρισης...
-
09-04-2009, 23:47 #91
Ενω ολα μ πανε καλα τελευταια κ ολη μερα ειμουν καλα τωρα παει να με πιασει κρηση πανικου.ελεος.τα μαγουλα μ με καινε τα χερια μ παθενουν συσπασεις οπως κ το εντερο μου.πηρα ζαναξ κ κρατιεμαι με το ζορι μην κανω εμετο κ δεν με πιασει.ουγ
.καιρο ειχε να με πιασει ο διαολος αυτος.γιατι να με πιασει σημερα ειδικα π στολισα πασχαλινο το σπιτι μου.π πηρα δωρακι στον γιο μου και παιξαμε μαζι.ειμουν τοσο ευτηχησμενη.............
αααααααχ δεν αντεχω το στομαχι μου το κεφαλι μ παει να εκραγει
- 10-04-2009, 00:06 #92
Originally posted by panikoula
Ενω ολα μ πανε καλα τελευταια κ ολη μερα ειμουν καλα τωρα παει να με πιασει κρηση πανικου.ελεος.τα μαγουλα μ με καινε τα χερια μ παθενουν συσπασεις οπως κ το εντερο μου.πηρα ζαναξ κ κρατιεμαι με το ζορι μην κανω εμετο κ δεν με πιασει.ουγ.καιρο ειχε να με πιασει ο διαολος αυτος.γιατι να με πιασει σημερα ειδικα π στολισα πασχαλινο το σπιτι μου.π πηρα δωρακι στον γιο μου και παιξαμε μαζι.ειμουν τοσο ευτηχησμενη.............
αααααααχ δεν αντεχω το στομαχι μου το κεφαλι μ παει να εκραγει
10-04-2009, 00:07 #93
με επιασε ειδη λολ αλλατο καψιμο στα μαγουλα δεν εφυγε.μ την σπαει δεν θελω να περνω χαναχ.2 μηνες ειχα να παρω απο οσο θυμαμαι/.νιωθω σαν δειλη οταν περνω ζαναξ θεω μονη να τον παλευω τον πανικο
10-04-2009, 00:33 #94
δε λες που τον πρόλαβες....μη σκέφτεσαι ότι είσαι δειλή.Καλύτερα θα ήταν να τον περνούσες....?
Πάρε αγκαλιά ήρεμα το γιο σου κ κοιμήσου.
10-04-2009, 10:02 #95
Άρση μου..
σ ευχαριστώ πραγματικά. Ξέρεις, μου λες λόγια τόσο σημαντικά για μένα. Κανείς δεν μου τα έχει πει. Το να αγγίξω μια ή περισσότερες ανθρώπινες ψυχές, τα να βγάλω στο φως αλήθειες, το να τις επικοινωνώ, να δέχομαι και να μεταδίδω, αυτή είναι για μένα η μεγαλύτερη ικανοποίηση….
Πρέπει να σου επισημάνω ότι διαθέτεις μια εξαιρετική φύση, καθώς η ευαισθησία σου, παρά τα όποια δυσάρεστα σημεία μπορεί να έχει μια ευαισθησία, σου επιτρέπει να διακρίνεις με λεπτότητα τα πράγματα. Για παράδειγμα, όντως, όπως λες, το «μαμά» πήδηξε αυτούσιο από μέσα μου, από τα βάθη του ασυνείδητου πιο πολύ, πάνω στο χαρτί. όταν τελείωσα συνειδητοποίησα τι είχα γράψει. ( Δεν το ξανάπιασα, θέλει επεξεργασία ποιητική, γιατί αποτελεί καθαρή «πρώτη ύλη», αλλά με προσοχή, για να μην χαθεί, πάνω στην επεξεργασία η αυθεντικότητά του..)
Το «αργά» από την άλλη, ακολούθησε μια συνειδητοποίηση που είχε προηγηθεί και προσπάθησε να της δώσει μορφή… ήταν λιγότερο αυθόρμητο ( αυτόματο ), οπότε χρειάζεται και λιγότερη επεξεργασία.
όπως καταλαβαίνεις, πιο μέσα δεν γινόταν να πέσεις.
Ωστόσο, σκέφτηκα στο εξής να είμαι πιο προσεκτική στο τι θα αναρτώ, γιατί δεν θα ήθελα να υποσκάψω με κανέναν τρόπο τους ρυθμούς σου στο να σε «δεις».
Φιλάκια πολλά άρση μου και πάλι, ευχαριστώ.
Μιλάς για ταλέντο. Ωστόσο, θυμήσου τους μηχανισμούς μέσα σου που σε εμποδίζουν να βλέπεις καθαρά τα θετικά σου. Ακούω αυτό που μου λες, αλλά δεν συμφωνώ μαζί του, καθώς με τα δικά μου μάτια, βλέπω μια ιδιαίτερη μορφή έκφρασης στα γραπτά σου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-04-2009, 16:28 #96
Weird, καταρχήν μου αρέσει πολύ που γράφεις!Δεν υποσκάπτεις τους ρυθμούς μου,να με βοηθήσεις,να με ερεθίσεις για κάτι μπορεί.Κ έτσι είναι οι ουσιαστικοί ρυθμοί,δεν κλονίζονται με τίποτα,μόνο διαλλείματα ξεγελάσματος περνούν,όταν κάνουμε το λάθος κ δεχτούμε κάτι σα σωστό επειδή μας το είπαν κ όχι επειδή το πιστεύουμε πραγματικά.
Δε μπορώ να πιστέψω,πως δε σου είπαν ότι έχεις αγγίξει ανθρώπινες ψυχές γιατί το\'χεις κ το ξέρεις...Κ αυτό γιατί έχεις μεγάλο βάθος σαν άνθρωπος κ μπορείς κ \'μιλάς\' καλά κ άλλη γλώσσα που δε χρειάζεται το στόμα....
Δε μπορώ π.χ.να δεχτώ ότι βγάζεις τέτοια πράγματα από μέσα σου κ να μη μπορείς να μιλάς άνετα με τα μάτια κ να μπορείς ν\'αγγίζεις έστω μόνο με αυτά βαθιά ,κάποιες στιγμές.
Σίγουρα άγγιξες κ ...κακώς δε στο είπανε
Να΄σαι καλά.
Το ευχαριστώ στο χρωστάω εγώ που μου πρόσφερες την \'τέχνη\' σου κ πήρα απ\'αυτή.
10-04-2009, 19:16 #97
Γλυκιά μου,
οι άνθρωποι μου έχουν πει πολλές φορές,
πως αγγίζω την ψυχή τους.
Στην άμεση επαφή, αλλά και στην διαδικτυακή.
Πως μου έχουν ανοίξει κομμάτια τους, που αλλού δεν τα ξεδίπλωσαν πουθενά...
Αυτό μου συμβαίνει απο μικρή ηλικία.
Και συμβαίνει και με ανθρώπους που δεν με ξέρουν καλά.
Εχει και τα κακά του.
Κάποιοι, με έχουν κατηγορήσει οτι τους \"κάνω\" και ανοίγονται ενώ δεν θέλουν!!! Οτι το κάνω ύπουλα... Μία φίλη μου μάλιστα, μου είχε πει να μην είμαι τόσο εκφραστική μαζί της, να μην εκφράζω έτσι το μέσα μου, γιατί την κάνω και αυτή να εξομολογείται πράγματα που δεν θέλει..
Εχω κατα καιρούς προσπαθήσει να είμαι λιγότερο ανοιχτή και λιγότερο βαθιά ή αληθινη όταν βλέπω οτι δεν θέλω να πλησιάσω κάποιον, να με πλησιάσει, ή οτι το κλιμα δεν το σηκώνει.
Το αφεντικό πχ. στη δουλειά μου έχει πει οτι αποπνέω μια οικειότητα και πρέπει να το αποβάλλω!
Με πολλούς ανθρώπους ήρθα κοντά και μετά εξαφανίστηκαν.
Μία καλή μου φίλη μου λεεί ότι ίσως να φοβούνται κάποιοι να δουν πράγματα για τον εαυτό τους...
τι να πω, πάντως ουδέν καλό αμιγές κακού.
Αυτό που κυρίως εννοούσα, είναι οτι κανείς δενμου έχει εκφράσει άμεσα οτι τον έχει αγγίξει τόσο βαθιά κάτι που έγραψα..κι αν θες, αυτό που λες \"τέχνη \" μου..Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-04-2009, 19:18 #98
Το θέμα weird είναι να καταλαβαίνεις τι θέλουν απο σένα όσοι το κάνουν αυτό...γιατι δεν έχουν όλοι τις ίδιες καλές διαθέσεις...
10-04-2009, 19:19 #99
Ναι, υπάρχει μια μορφή μη λεκτικής επικοινωνίας, η οποία μου αρέσει πολύ.
Καμία φορά,
τα ανείπωτα,
είναι πιο σημαντικά απο τα ειπωμέναΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-04-2009, 19:22 #100
Originally posted by vince
Το θέμα weird είναι να καταλαβαίνεις τι θέλουν απο σένα όσοι το κάνουν αυτό...γιατι δεν έχουν όλοι τις ίδιες καλές διαθέσεις...
Εχω συναντήσει αρκετά,και αρκετούς με διάφορες διαθέσεις.
ωστε να ξέρω να με προφυλάσσω...να κλείνω όταν πρέπει και να ανοίγω όταν το θέλω.
Φυσικά το ρίσκο πάντοτε υπάρχει.
Μα κάποια πράγματα, τα αγαπώ τοσο πολύ πάνω μου, που δεν θα τα άλλαζα, ούτε για όλα τα ρίσκα του κόσμου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-04-2009, 19:23 #101
Τα ανείπωτα μερικές φορές έρχονται σε αντίθεση από τα ειπωμένα...για μερικούς άλλωστε είναι πιο σημαντικό να αισθάνονται κοινωνικά επιθυμητοί παρά υποκειμενικά επιθυμητοί..σαφώς και τίποτα δεν είναι τυχαίο.
10-04-2009, 19:26 #102
Originally posted by vince
Τα ανείπωτα μερικές φορές έρχονται σε αντίθεση από τα ειπωμένα...για μερικούς άλλωστε είναι πιο σημαντικό να αισθάνονται κοινωνικά επιθυμητοί παρά υποκειμενικά επιθυμητοί..σαφώς και τίποτα δεν είναι τυχαίο.
κοινωνικά και άρα, να χαίρουν μιας μέσης κοινωνικής εκτίμησης που έρχεται απο έξω,
παρά να εκτιμούν οι ίδιοι τον ευατό τους?
υγ. σου απαντώ στο u2uΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-04-2009, 23:05 #103
Originally posted by weird
Εχει και τα κακά του.
Κάποιοι, με έχουν κατηγορήσει οτι τους \"κάνω\" και ανοίγονται ενώ δεν θέλουν!!! Οτι το κάνω ύπουλα... Μία φίλη μου μάλιστα, μου είχε πει να μην είμαι τόσο εκφραστική μαζί της, να μην εκφράζω έτσι το μέσα μου, γιατί την κάνω και αυτή να εξομολογείται πράγματα που δεν θέλει..
Εχω κατα καιρούς προσπαθήσει να είμαι λιγότερο ανοιχτή και λιγότερο βαθιά ή αληθινη όταν βλέπω οτι δεν θέλω να πλησιάσω κάποιον, να με πλησιάσει, ή οτι το κλιμα δεν το σηκώνει.
Το αφεντικό πχ. στη δουλειά μου έχει πει οτι αποπνέω μια οικειότητα και πρέπει να το αποβάλλω!
Μία καλή μου φίλη μου λεεί ότι ίσως να φοβούνται κάποιοι να δουν πράγματα για τον εαυτό τους...
Κ γω το έχω εν μέρει.
Οι πιο πολλοί άνθρωποι ακριβώς αποφεύγουν,φοβούνται να έχουν τέτοιες επαφές επειδή φοβούνται την επαφή με τον εαυτό τους.Συμφωνώ με τη φίλη σου.
Είπα κ γω,αν είναι δυνατόν να μη στο έχουν πει....Κ να μου το ξανάλεγες δε θα μπορούσα να το πιστέψω.
Άσχετο weird,ότι γράφεις το κρατάς μόνο για τον εαυτό σου?Ασχολείσαι παραπέρα?Είχα κάποτε μια φίλη που κέρδισε το 1ο πανελλήνιο βραβείο ποίησης κ μέχρι τότε ασχολούνταν μόνο ερασιτεχνικά.Να καταλάβεις κάναμε 2 χρόνια παρέα κ δεν ήξερα ότι έγραφε.Μέχρι πριν 4 περίπου χρόνια που είχαμε ακόμα επαφές είχα μάθει πως ποιήματά της είχαν εκδοθεί σε διάφορες χώρες δωρεάν κ στην Ελλάδα εννοείται.Απ΄τη μια μέρα στην άλλη στέλνοντας απλά ένα ποιήμα.
Αν κάποιος μπορεί να προσφέρει πέρα απ\'το να εκφράζεται γιατί να μην το κάνει?
12-04-2009, 12:18 #104
Originally posted by Arsi
Originally posted by weird
Εχει και τα κακά του.
Κ γω το έχω εν μέρει.
Οι πιο πολλοί άνθρωποι ακριβώς αποφεύγουν,φοβούνται να έχουν τέτοιες επαφές επειδή φοβούνται την επαφή με τον εαυτό τους.Συμφωνώ με τη φίλη σου.
Είπα κ γω,αν είναι δυνατόν να μη στο έχουν πει....Κ να μου το ξανάλεγες δε θα μπορούσα να το πιστέψω.
Άσχετο weird,ότι γράφεις το κρατάς μόνο για τον εαυτό σου?Ασχολείσαι παραπέρα?Είχα κάποτε μια φίλη που κέρδισε το 1ο πανελλήνιο βραβείο ποίησης κ μέχρι τότε ασχολούνταν μόνο ερασιτεχνικά.Να καταλάβεις κάναμε 2 χρόνια παρέα κ δεν ήξερα ότι έγραφε.Μέχρι πριν 4 περίπου χρόνια που είχαμε ακόμα επαφές είχα μάθει πως ποιήματά της είχαν εκδοθεί σε διάφορες χώρες δωρεάν κ στην Ελλάδα εννοείται.Απ΄τη μια μέρα στην άλλη στέλνοντας απλά ένα ποιήμα.
Αν κάποιος μπορεί να προσφέρει πέρα απ\'το να εκφράζεται γιατί να μην το κάνει?Ο καθένας μας έχει ένα χάρισμα.
Ανθρωποι που φοβούνται να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους, δεν στέκονται εύκολα δίπλα μου. Υπάρχει ο φόβος.
άλλες φορές, όταν κάατι τους ξεφεύγει, κααατι παραπάνω απο όσο ελέγχουν, απομακρύνονται μερικοί, μη αντέχοντας το βάρος της έκθεσης ( όχι τόσο σε μενα, αλλα σε αυτούς).
Το άγγιγμα των ψυχών, σπουδαίο πράγμα...
Νομίζω, οτι κάθε άνθρωπος, στέλνει σημάδια, διαρκώς, με την ανάσα, το βλέμμα, την κίνηση, τον ήχο της φωνής κτλ.
Το να παρατηρείς, να αφουγκράζεσαι,
αλλά και το βασικότερο, να ΑΚΟΥΣ τον άλλο,
φεύγοντας ακόμα και απο τον εαυτό σου και τις παραστάσεις σου αν χρειαστεί,
νομίζω οτι είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτή την ικανότητα....
Και η ανάγκη για βαθιά επικοινωνία, κυρίως...νομίζω σου είναι γνώριμα αυτά κι εσένα.
Έχω μαζέψει κάμποσα ποιήματα που θεωρώ αξιόλογα...Σκέφτομαι να κάνω κάποια κίνηση,
η να τα εκδώσω, ή να τα πάω σε κάποιον διαγωνισμό...
Το μόνο που με σταματά είναι η τυχόν δημοσιότητα, όχι των ποιημάτων, αλλα του προσώπου μου,
και το ενδεχόμενο του να ενταχθώ σε κάποιον καλλιτεχνικό κύκλο.. τελοσπάντων, θα δέιξει.
Κάνω σχέδια,
κι όταν έρθει η ώρα,
ελπίζω να τα πραγματοποιήσω...
Γιατί έχω να πω πολλά και θέλω να ακουστώ...
Πολλές αλήθειες.
Οχι όμως να ακουστώ τόσο εγώ, όσο τα γραφόμενά μου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
12-04-2009, 14:26 #105
[i]Originally posted by weird[/]
Έχω μαζέψει κάμποσα ποιήματα που θεωρώ αξιόλογα...Σκέφτομαι να κάνω κάποια κίνηση,
η να τα εκδώσω, ή να τα πάω σε κάποιον διαγωνισμό...
Το μόνο που με σταματά είναι η τυχόν δημοσιότητα, όχι των ποιημάτων, αλλα του προσώπου μου,
και το ενδεχόμενο του να ενταχθώ σε κάποιον καλλιτεχνικό κύκλο.. τελοσπάντων, θα δέιξει.
Κάνω σχέδια,
κι όταν έρθει η ώρα,
ελπίζω να τα πραγματοποιήσω...
Γιατί έχω να πω πολλά και θέλω να ακουστώ...
Πολλές αλήθειες.
Οχι όμως να ακουστώ τόσο εγώ, όσο τα γραφόμενά μου.
Η τέχνη έχει πολύ δύναμη πάνω στις ανθρώπινες ψυχές.
Πολλοί γράφουν,έχουν μάθει τεχνικές ή έχουν καλλιεργήσει έναν ωραίο λόγο.Παρόμοια κ στη μουσική και αλλού.
Δε μπορούν \'νάγγίξουν΄ ψυχές όμως.Το ταλέντο είναι κάτι άλλο.
Γράφεις πάρα πολύ ωραία αλλά το ταλέντο σου το είδα μέσα απ\'το ποιήμα \'μαμά΄.
Όταν κλείνεις τα μάτια κ το χέρι υπακούει εντολές της ψυχής σαν να γράφει κάποιος άλλος,σαν να παίζει μουσική ή ζωγραφίζει κάποιος άλλος,όταν αποτυπώνονται κομματια χωρίς να περάσουν απ\'το πεδίο της σκέψης καθόλου.
Όσο για τους κύκλους είναι στο χέρι σου.
Αν θες δεν εμφανίζεσαι πουθενά,στον κόσμο μοιράζεις το μέσα σου.....
Καλή επιτυχία στα όνειρα σου....σου ανήκει.....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή