ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΤΑ 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Exclamation ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΤΑ 30

Λοιπόν, πήγα σήμερα για εξέταση στον ουρολόγο μετά από κάποια πράγματα που διάβασα σχετικά με τη φύμωση και τρόμαξα αρκετά. Ο γιατρός μου είπε περιτομή. Έκλεισα κιόλας ραντεβού για την Τετάρτη. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει περιτομή και αν το έκανε τόσο προχωρημένη ηλικία. Έχει φοβηθεί λίγο με τη διαδικασία. Στο προηγούμενο τόπικ δεν πήρα κάποια απάντηση αλλά θα ήθελα παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει καθώς το πρόβλημα δεν είναι πια σεξουαλικό αλλά θέμα υγείας. Ευχαριστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by gimit View Post
    Λοιπόν, πήγα σήμερα για εξέταση στον ουρολόγο μετά από κάποια πράγματα που διάβασα σχετικά με τη φύμωση και τρόμαξα αρκετά. Ο γιατρός μου είπε περιτομή. Έκλεισα κιόλας ραντεβού για την Τετάρτη. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει περιτομή και αν το έκανε τόσο προχωρημένη ηλικία. Έχει φοβηθεί λίγο με τη διαδικασία. Στο προηγούμενο τόπικ δεν πήρα κάποια απάντηση αλλά θα ήθελα παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει καθώς το πρόβλημα δεν είναι πια σεξουαλικό αλλά θέμα υγείας. Ευχαριστώ.
    Έχω εγώ περιτομή...το έκανα όταν ειμουν 5 ετών...
    Θα αισθανθείς μια χαρά..θα αισθάνεσε πιο ελεύθερος..
    Είναι πιο υγιεινό να έχεις περιτομή και από άποψη υγείας αλλά και από άποψη υγιεινής..
    Μην φοβάστε είναι σαν να βγάζεις ένα δόντι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Είναι πιο υγιεινό να έχεις περιτομή και από άποψη υγείας αλλά και από άποψη υγιεινής..

και αφου λες οτι ειναι καλο,γιατι δεν κανουν ολοι?

Senior Member
    Το ότι σου είπε περιτομή ο συγκεκριμένος ουρολόγος, δε σημαίνει πως θα σου λέγε το ίδιο κι ένας άλλος. Μάλλον είναι στο γιατρό, πως το βλέπει.

Για το ίδιο θέμα έχω πάρει διαφορετικές απαντήσεις από δύο γιατρούς σε μικρή ηλικία. Ίσως παίζει ρόλο και το οικονομικό όφελος...

Καλό είναι να πάρεις και μια άλλη γνώμη. Σε έχει δει γιατρός του δημοσίου ή ιδιώτης;

Σε ιδιώτη πήγα. Κοίτα, δεν είχα σκοπό να το κάνω αλλά διάβασα ότι είναι πολύ σημαντικό από άποψη υγιεινής και καθαριότητας. Περισσότερο αυτό με κινεί να το κάνω. Να σας πω ότι έχω ολική φύμωση έτσι; Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ούρηση αλλά είναι παθολογικό θέμα και μπορεί να συσσωρευτούν λοιμώξεις και κάτι τέτοια. Γι αυτό το αποφάσισα. Από την άλλη, διαβάζω ότι μπορεί να επηρεάσει τη σεξουλική πράξη και τα σχετικά. Δεν ξέρω, Είμαι και αρρωστοφοβικός οπότε αν είναι με αυτόν τον τρόπο να προστατέψω περισσότερο την υγεία του πέους θα το κάνω φυσικά.

Εγώ έχω ολική φύμωση. Είναι ιατρικό το θέμα.

Εσύ το έκανες σε μικρή ηλικία, ίσως ήταν πιο εύκολο. Ωστόσο, μπορείς να θυμηθείς πώς ήταν, αν πονούσες τις πρώτες μέρες και τι έκανες σε πόσο καιρό αποθεραπεύτηκες?

Senior Member
    [QUOTE=gimit;1055201]Σε ιδιώτη πήγα. Κοίτα, δεν είχα σκοπό να το κάνω αλλά διάβασα ότι είναι πολύ σημαντικό από άποψη υγιεινής και καθαριότητας. Περισσότερο αυτό με κινεί να το κάνω. Να σας πω ότι έχω ολική φύμωση έτσι; Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ούρηση αλλά είναι παθολογικό θέμα και μπορεί να συσσωρευτούν λοιμώξεις και κάτι τέτοια. Γι αυτό το αποφάσισα. Από την άλλη, διαβάζω ότι μπορεί να επηρεάσει τη σεξουλική πράξη και τα σχετικά. Δεν ξέρω, Είμαι και αρρωστοφοβικός οπότε αν είναι με αυτόν τον τρόπο να προστατέψω περισσότερο την υγεία του πέους θα το κάνω φυσικά.[/QUOTE]

Αν έχεις και ολική φίμωση μην το σκέφτεσαι καθόλου...είναι θέμα υγείας..ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις...
    Μπορεί ακόμα να μην έχεις πρόβλημα με την ούρηση αλλά αργότερα θα έχεις και πιθανόν να δημιουργηθεί και κάτι πιο σοβαρό ..μόνος σου το λες ..λοιμώξεις και διάφορα..

[QUOTE=giorgos35;1055206]
    Σε ιδιώτη πήγα. Κοίτα, δεν είχα σκοπό να το κάνω αλλά διάβασα ότι είναι πολύ σημαντικό από άποψη υγιεινής και καθαριότητας. Περισσότερο αυτό με κινεί να το κάνω. Να σας πω ότι έχω ολική φύμωση έτσι; Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ούρηση αλλά είναι παθολογικό θέμα και μπορεί να συσσωρευτούν λοιμώξεις και κάτι τέτοια. Γι αυτό το αποφάσισα. Από την άλλη, διαβάζω ότι μπορεί να επηρεάσει τη σεξουλική πράξη και τα σχετικά. Δεν ξέρω, Είμαι και αρρωστοφοβικός οπότε αν είναι με αυτόν τον τρόπο να προστατέψω περισσότερο την υγεία του πέους θα το κάνω φυσικά.[/QUOTE]

Αν έχεις και ολική φίμωση μην το σκέφτεσαι καθόλου...είναι θέμα υγείας..ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις...
    Μπορεί ακόμα να μην έχεις πρόβλημα με την ούρηση αλλά αργότερα θα έχεις και πιθανόν να δημιουργηθεί και κάτι πιο σοβαρό ..μόνος σου το λες ..λοιμώξεις και διάφορα..
    Να σε ρωτήσω κάτι. Σεξουαλικά επηρέαστηκες με τα χρόνια; Έχω διαβάσει ότι μπορεί να προκύψει πρόβλημα με την εκσπερμάτiση και ότι η αυτοικανοποίηση είναι πιο δύσκολη

Senior Member
    Εσύ το έκανες σε μικρή ηλικία, ίσως ήταν πιο εύκολο. Ωστόσο, μπορείς να θυμηθείς πώς ήταν, αν πονούσες τις πρώτες μέρες και τι έκανες σε πόσο καιρό αποθεραπεύτηκες?
    Δεν θυμάμαι αν πονούσαν η όχι να μην σου λέω ψέματα.
    Αλλά όπως είπα ήμουν 5 ετών οπότε το 1986 που το έκανα η ιατρική ήταν και πιο πίσω..δηλαδή το έκανα με τοπική αναισθησία και με νυστέρι...ενώ τώρα γίνεται τοπική αναισθησία αλλά με λέιζερ...
    Ξέρω από γνωστούς μου που το καναν στα παιδιά τους σε ηλικία 10 ετών και την άλλη μέρα τα παιδιά περπατούσαν μια χαρά ούτε πόνος ούτε τίποτα...
    Σου λέω είναι σαν να βγάζεις ένα δόντι..
    Από κει και πέρα φυσικά εσύ ξέρεις...
    Ο γιατρός τι σου είπε.???ότι είναι ανάγκη να το κάνεις η άμα θέλεις το κανεις???

Δεν θυμάμαι αν πονούσαν η όχι να μην σου λέω ψέματα.
    Αλλά όπως είπα ήμουν 5 ετών οπότε το 1986 που το έκανα η ιατρική ήταν και πιο πίσω..δηλαδή το έκανα με τοπική αναισθησία και με νυστέρι...ενώ τώρα γίνεται τοπική αναισθησία αλλά με λέιζερ...
    Ξέρω από γνωστούς μου που το καναν στα παιδιά τους σε ηλικία 10 ετών και την άλλη μέρα τα παιδιά περπατούσαν μια χαρά ούτε πόνος ούτε τίποτα...
    Σου λέω είναι σαν να βγάζεις ένα δόντι..
    Από κει και πέρα φυσικά εσύ ξέρεις...
    Ο γιατρός τι σου είπε.???ότι είναι ανάγκη να το κάνεις η άμα θέλεις το κανεις???
    Όχι, ήταν κάθετος. Πρέπει να γίνει και πολύ άργησα. Δεν τον ρώτησα βέβαια λεπτομέρειες για νυστέρι ή λέιζερ. Βλακεία μου.

Senior Member
    [QUOTE=gimit;1055207]

Να αε ρωτήσω κάτι. Σεξουαλικά επηρέαστηκες με τα χρόνια. Έχω διαβάσει ότι μπορεί να προκύψει πρόβλημα με την εκσπερμάτηση και ότι η αυτοικανοποίηση είναι πιο δύσκολη
    Το τέλειος αντίθετο.. θυμάμαι χαρακτηριστικα ότι μετά από μερικές μέρες που είχα παίξει με το πουλάκι μου μια χαρά ήταν ...ένιωθα και πιο ωραία διότι το ένιωθα πιο απελευθερωμενο...πρόβλημα με στύση ποτέ..αρνητικός επίδραση ποτέ...το αντίθετο μάλιστα..
    Το ένιωθα ακόμα πιο γερό...

Senior Member
    Όχι, ήταν κάθετος. Πρέπει να γίνει και πολύ άργησα. Δεν τον ρώτησα βέβαια λεπτομέρειες για νυστέρι ή λέιζερ. Βλακεία μου.
    Ε μόνο που άκουσα για φίμωση κατάλαβα ότι είναι επείγον...γι'αυτό σε είπα μην το σκέφτεσαι καν...
    Τώρα όλα με λέιζερ γίνονται μην ανησυχείς. ...

Senior Member
    Σε ιδιώτη πήγα. Κοίτα, δεν είχα σκοπό να το κάνω αλλά διάβασα ότι είναι πολύ σημαντικό από άποψη υγιεινής και καθαριότητας. Περισσότερο αυτό με κινεί να το κάνω. Να σας πω ότι έχω ολική φύμωση έτσι; Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ούρηση αλλά είναι παθολογικό θέμα και μπορεί να συσσωρευτούν λοιμώξεις και κάτι τέτοια. Γι αυτό το αποφάσισα. Από την άλλη, διαβάζω ότι μπορεί να επηρεάσει τη σεξουλική πράξη και τα σχετικά. Δεν ξέρω, Είμαι και αρρωστοφοβικός οπότε αν είναι με αυτόν τον τρόπο να προστατέψω περισσότερο την υγεία του πέους θα το κάνω φυσικά.
    οχι "μπορει", σιγουρα επηρρεαζει την σεξουαλικη πραξη, εφοσον ειναι ολικη. θα επρεπε να το ειχες καταλαβει ηδη ακομα κι αν δεν εχεις ολοκληρωμενες σχεσεις, απο τον τροπο που λειτουργει στην αυτοικανοποιηση.
    καλα θα κανεις ,να το κανεις το συντομοτερο.
    περαστικα.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι "μπορει", σιγουρα επηρρεαζει την σεξουαλικη πραξη, εφοσον ειναι ολικη. θα επρεπε να το ειχες καταλαβει ηδη ακομα κι αν δεν εχεις ολοκληρωμενες σχεσεις, απο τον τροπο που λειτουργει στην αυτοικανοποιηση.
    καλα θα κανεις ,να το κανεις το συντομοτερο.
    περαστικα.
    Tι μου λες? Ότι δεν θα μου σηκώνεται? Το έχεις κάνει και ξέρεις?

Page 1 of 2 12 LastLast