Τι να κάνω σε αυτήν την φάση; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Απο οτι εχεις πει αρκετα ατομα σε έχουν αποκλείσει. Υπάρχει περίπτωση να εχεις φερθει ασχημα και να μη το έχεις καταλάβει; εντύπωση μου κανει.
    Με την ξαδέρφη μου που ίσως θα μπορούσα κατέβαιναμε κανονικά εκτός από μια φορά που το ακύρωσα γιατί είχε χάλια καιρό και είχε ετοιμαστεί, νευρίασε και από τότε δεν ήθελε να κατέβουμε πάλι. Γενικά δεν κατεβαίνει πολύ, κάθεται στο σπίτι. Έχει κάποια θέματα με την εμφάνιση της και γιαυτό δεν θέλει να κατεβαίνει. Η αδερφή μου πάλι έχει την δική της οικογένεια και είναι εστιασμένη εκεί. Σύντομα θα έρθει να μείνει εδώ μόνιμα οπότε μπορεί μια στο τόσο να κατεβαίνουμε όταν θα έχει χρόνο. Αλλά μέχρι τότε (σε 2 μήνες) τι γίνεται; μόνο με αυτόν τον πρώην που είναι συνομοληκος μου μπορώ να κάνω παρέα αλλά επειδή τον γουστάρω κρατάω αποστάσεις πλέον. Αλλά άτομα για να βγω δεν ξέρω σε αυτήν την φάση. Κάτι είχα γνωρίσει αλλά δεν τους ξέρω καλά για να έχω το θαρρος.

Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Μπορεί να είναι πολύ όμορφη και να τη φοβούνται.. [emoji23] είστε κάτι τσουπρες οι γυναίκες ώρες ώρες, τα κάνετε και αυτα [emoji850] να έχεις επαφή με ότι κανείς, πάνε στη σχολή έστω και στη βιβλιοθήκη ΠΟΤΕ στο σπίτι.
    Και να ήθελα δεν μου έχουν μείνει πολλά μαθήματα πλέον, τελειώνω τον Σεπτέμβρη οπότε να πάω στην σχολή δεν έχει ουσία αυτή τη στιγμή.

Senior Member
    Βγες μόνη σου.

Miliva21
    Guest
    Σου έχω γράψει και σε άλλο θέμα τη γνώμη μου.....
    Αυτο με τους πρώην δεν το καταλαβαίνω.....να τελειώνει μια σχέση και να βγαίνω μαζί του....ποσο μάλλον όταν τον γουστάρω κιόλας.....Αλλά λες ότι δεν έχεις συναναστροφές με κανένα οπότε τι να κάνεις.....
    Επιπλέον λες ότι θα πας από δουλειά τον Σεπτέμβρη.....Ο Σεπτέμβρης δεν είναι και πολύ μακριά:) οπότε όλα καλά......περνά ήρεμα βγες στο νησί σου για μπάνια παίρνε και το βιβλίο σου μαζί......Και άραξε.....Πιανε και καμία κουβέντα εκεί με καμία κοπέλα που θα κάθεται στη διπλανή ξαπλώστρα από σένα...Και γενικά να συμμετέχεις σε ότι εκδηλώσεις η δράσεις κάνει το νησί.....βλέπε και καμία ταινία......τι άλλο να κάνεις...;

Γενικά πάντως όσοι και όσες έχετε σχέσεις στη ζωή σας μην παραμελειτε τους φίλους και μην ξεκοβετε.....οι σχέσεις είναι δύσκολες είτε ερωτικές είτε φιλικές ...Και όταν μας κάνουν και περνάμε καλά πρέπει να τις εκτιμάμε και να τις διατηρούμε ......γιατι καθένας είναι αναντικαταστατος και η σχέση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους φίλους ....αν γίνει αυτο τότε κάποια στιγμή όταν τελειώνει η σχέση μένουν μόνοι τους όσοι απομονώθηκαν μονο με το ταιρι τους

Page 2 of 2 FirstFirst 12