Results 16 to 30 of 57
-
16-07-2019, 21:27 #16
Αυτά δεν τα μπορώ και εγώ. Μου έχουν πετύχει γενικά πολύ κακά άτομα σαν χαρακτήρες την στιγμή που εγώ ήμουν οκ μαζί τους. Το τελευταίο άτομο που ήταν πρόσφατα είχε μια τάση να μιλάει απότομα μέχρι που εφτασε σε φάση να απαιτεί από εμένα πράγματα και γενικά μιλούσε απότομα αν ζητούσα βοήθεια. Μου έσπασε τα νεύρα και από τότε δεν ασχολήθηκα πάλι. Ξέρω καλά πως το θέμα δεν είμαι εγώ, είναι απλά τα λάθος άτομα :/
- 16-07-2019, 21:32 #17
16-07-2019, 21:33 #18
16-07-2019, 23:12 #19
17-07-2019, 00:02 #20
ισως ειμαι περιεργος αλλα συχνα απολαμβανω τη μοναξια
17-07-2019, 08:59 #21
Εγώ στα θέματα μοναξιάς γράφω κάποια πράγματα, αλλά κάθε φορά τα αγνοείτε διότι δεν σας αρέσουν οι υπερβάσεις και οι αλλαγές. Και μετά από κάποιους μήνες βλέπω τα ίδια μέλη να γράφουν τα ίδια παράπονα και να τους φταίει η επαρχία, η αποξένωση της πόλης, οι άλλοι που είναι απότομοι και δεν τους καταλαβαίνουν, ο κακός τους ο καιρός και δε συμμαζεύεται. Φυσικά και υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες έξω από εμάς, αλλά από εμάς εξαρτάται το αν θα κάνουμε παρέες ή θα καθόμαστε σαν τα κούτσουρα μπροστά από έναν υπολογιστή να γκρινιολογάμε σαν τα γερόντια του muppet show.
stefamw νομίζω εσύ έχεις και κάποια θέματα κατάθλιψης αν θυμάμαι καλά, συγγνώμη αν κάνω λάθος. Ο Θανάσης και η chaotic δεν νομίζω να έχουν διαγνωστεί με κατάθλιψη, αλλά όπως και να έχει, είστε νεαρά παιδιά. Δεν είναι δικαιολογία το ότι δεν έχω παρέες για να κάθεστε και να μουχλιάζετε. Έγραψε κάποιος νομίζω στο άλλο σου θέμα chaotic love τι κρίμα που εδώ δεν είναι σαν την Αμερική που βγαίνει ο άλλος μόνος και είναι φυσιολογικό. Και ρωτάω εγώ, κι εδώ να βγεις και να σηκωθεί και κανένα φρύδι τι σε νοιάζει εσένα; Κι αν κάτι δεν σου αρέσει στη χώρα σαν νοοτροπία και το καταλαβαίνεις, γιατί το δέχεσαι και μοιρολατρείς εσύ που είσαι νέα γενιά και πρέπει εσύ να το αλλάξεις; Από εμάς τους ίδιους ξεκινάνε οι αλλαγές.
Εγώ από τα 17 μου και μετά βρισκόμουν συνεχώς άγνωστη μεταξύ αγνώστων κάθε λίγους μήνες για πάρα πολλά χρόνια. Έπρεπε να χάνω μήνες και χρόνια από τη ζωή μου να περιμένω τις παρέες να φανούν; Και πως θα τις κάνω τις παρέες αν είμαι αρνητική από πριν; Όχι αγαπητοί. Και για καφέ πήγαινα και για ποτό και σε κόσμο άγνωστο μιλούσα και σιγά σιγά πολλές γνωριμίες έκανα έτσι και παρέες και φιλίες. Έκανα πράγματα που με ευχαριστούσαν κι έτσι ερχόντουσαν και οι παρέες σταδιακά. Αυθόρμητα.Last edited by Sonia; 17-07-2019 at 09:16.
17-07-2019, 09:27 #22
Συμφωνώ με την Σονια
επίσης ζώντας στην χώρα και ειδικά στην επαρχία δεν έχω παρατηρήσει καν να κοιτάνε με μισό μάτι όποιον βγαίνει μόνος του! Ειδικά στην επαρχία που οι κοινωνίες είναι πιο κλειστές, τα μαγαζιά πιο λίγα είναι ο, τι πιο συνηθισμένο να βγει κανείς μόνος του και να βρει παρέα εκεί που θα πάει. Προσωπικά μου έχει τύχει άπειρες φορές χωρίς καν να το έχω κανονίσει, να βγω για να πάρω απλά έναν καφέ για το σπίτι, να πιάσω κουβέντα και τελικά να κάτσω στην καφετέρια.
Επίσης οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι δήμοι έχουν δωρεάν( ή με μικρό αντίτιμο) διάφορες δραστηριότητες, χορούς κτλ. Θεωρώ ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος να κάνει κανείς γνωριμίες εύκολα.
17-07-2019, 09:41 #23
17-07-2019, 14:56 #24
17-07-2019, 18:11 #25
δεν θα καταλαβω ποτε γιατι κανουν ετσι μερικοι. δηλαδη εχουν οποιοδηποτε προβλημα και εσυ εκει καθε μερα για να ειναι καλα. τους εσυ ενα δικο σου και σε εχουν ξεγραμμενο. συγνωμη αυτο με ενοχλει παρα πολυ. και συνεχεια μου το κανουν. δεν θελω τετοια ατομα διπλα μου.
17-07-2019, 18:24 #26
Η τελευταία "φίλη" που είχα πριν λίγο και μου έκανε την ίδια βλακεια. Οπότε ήθελε κάτι αυτή εγώ εκεί, αν ήθελα κάτι εγώ "ααα δεν μπορώ τώρα, βρες το μόνη σου" το μόνο που την ένοιαζε ήταν να είναι οκ με τον γκομενο της και μου αρέσει που μου έλεγε "εμένα δεν είναι επίκεντρο το αγόρι μου, είμαι δίπλα στις φίλες μου και εμείς είμαστε φίλες". Ποιος μωρέ αυτή που μια φορά την πήρα τηλέφωνο και μου είπε δεν μπορώ; Άσε βασικά την εχω πάθει από πολλούς και στο τέλος μια είναι η ουσία, μπορούμε σίγουρα να βασιζόμαστε στον εαυτό μας. Από τους άλλους μην περίμενε και έτσι δεν θα στενοχωρηθεις όταν δεν έχεις προσδοκίες.
17-07-2019, 19:26 #27
Aμα εισαι κοινωνικος , κι εχεις το επικοινωνιακο , βγαινοτας εξω , παντα θα βρεις παρεες .....ετσι εκανα κι εγω , εβγαινα , μιλαγα σε ολους , και ξεχωριζα καποιους απ αυτους ,. το ιιδιο γινεται στην γενια μου .................................................� �την καινουρια γενια , δεν εχω ιδεα τι γινεται .......εχω ηδη δυο πολυ καλες φιλες ανω των 40 απο το φορουμ , που λεμε και τα εσωψυχα μας , αλλα βγαινουμε σπανιως λογω της δικης μου κτθλψης ,,...............................αλλιως θα εβγαινα συχνα ......
πηγαιναμε τα καλοκαιρια 87-88-89-90-91 στην μυκονο , στην Ψαρου , την ποι in παραλια της Μυκονου , δεν υπηρχαν επωνυμοι , διοτι δεν υπηρχε ιδωτικη τηλεοραση .....τωρα με την Ι.Τ . ο καθε ασχετιδης γινεται επωνυμος , και μοστραρειι στην Ψαρου , λες κι ειναι παραρελλα , τι απογοητευση ......
καλα ειπε ο Αλαιν Ντελον , ' σιχαινομαι αυτην την εποχη , δεν με πειραζει καθολου που φευγω ' .................................................
17-07-2019, 21:36 #28
Να μη περνάς πολύ χρόνο στο σπίτι λοιπόν. Καλοκαίρι είναι, δεν δουλεύεις, σε νησί είσαι, πήγαινε για μπάνιο, πήγαινε για περπάτημα κοντά στη θάλασσα, πήγαινε για καφέ και για ποτό...Σε γενικές γραμμές η διάθεση των περισσότερων είναι πιο ανεβασμένη το καλοκαίρι και είναι πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες, ενώ στους παραθαλάσσιους προορισμούς έχει πάντα και καινούρια πρόσωπα τριγύρω.
17-07-2019, 21:37 #29
Θέλω να τα κάνω όλα αυτά απλά θα ήθελα με παρέα, μόνη μου κομπλαρω και είναι βαρετό ενώ αν είχα άλλο ένα άτομο ήταν αλλιώς :(
17-07-2019, 21:42 #30
Δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι την πρώτη φορά που θα πας κάπου μόνη αμέσως θα βρεις κολλητή παρέα, ωστόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να γνωρίσεις κόσμο, ιδίως όταν το κάνεις συχνά. Δεν νομίζω να είναι λιγότερο βαρετά ούτε να αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνεις παρέες όταν κάθεσαι και τελματώνεις στο σπίτι. Συν Αθηνά και χείρα κίνει λέγαν οι αρχαίοι κι είχαν δίκιο.