Τι κάνατε για να βρείτε παρέες και φίλους αν δεν είχατε πριν; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Συμφωνώ με την Σονια
    επίσης ζώντας στην χώρα και ειδικά στην επαρχία δεν έχω παρατηρήσει καν να κοιτάνε με μισό μάτι όποιον βγαίνει μόνος του! α.
    Ελα βρε Ελισαβετ , τετοια συμβαινουν στην επαρχια ?

Ακούστε γκαντεμιά, οταν λέω δεν με θέλει... είχαν έρθει εδώ κάτι συγγενεις κοντά στην ηλικία μου, είπαν θα κάτσουν μερικές μέρες είπαμε να κατέβουμε εκεί που λέμε θα πάμε τους τυχαίνει κατι και πρέπει να φύγουν... τι να πω παιδιά? Όταν λέω δεν με θέλει γενικά χαχαχα [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Senior Member
    Quote Originally Posted by chaotic-love View Post
    Ακούστε γκαντεμιά, οταν λέω δεν με θέλει... είχαν έρθει εδώ κάτι συγγενεις κοντά στην ηλικία μου, είπαν θα κάτσουν μερικές μέρες είπαμε να κατέβουμε εκεί που λέμε θα πάμε τους τυχαίνει κατι και πρέπει να φύγουν... τι να πω παιδιά? Όταν λέω δεν με θέλει γενικά χαχαχα [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
    Χεσε τους ανθρώπους γενικα πάρε ζωακι [emoji23][emoji23]γιατί όντως μαλλον δε σε θελει
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Χεσε τους ανθρώπους γενικα πάρε ζωακι [emoji23][emoji23]γιατί όντως μαλλον δε σε θελει
    Έτσι όπως το κόβω δεν έχω άλλη επιλογη [emoji1787]

Senior Member
    Πίστεψε με καλύτερη παρεα θα σου κάνει κάποιο ζωακι
    Έτσι όπως το κόβω δεν έχω άλλη επιλογη [emoji1787]
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Από ότι με κόβω μάλλον θα πάω κανένα γυμναστήριο και αντε να κάνω και καμιά σελίδα online με φώτο και να πάρω μέρος στην φωτογραφική λέσχη εδώ και ότι πρέπει θα είναι το insta. Μετά θα βρω και μια δουλειά σε 2 μήνες και κομπλέ.

Senior Member
    Θα φτάσετε τα νέα παιδιά 60 χρονών και θα είστε ένα σακί γεμάτο απογοητεύσεις, τύψεις κι ενοχές που δεν κάνατε το ένα και το άλλο τότε που ήσασταν νέοι. Αρπάξτε βρε τη ζωή από τα μαλλιά και μη μεμψιμοιρείτε , όλο αναλύσεις και προβληματισμούς βλέπω και από πράξεις τίποτα. Λες και περιμένετε στα 20τόσα να σας πάρει κανείς από το χεράκι για να κατακτήσετε αυτά που θέλετε χωρίς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας. Πολύ φιλικά σου το λέω και σε εσένα και στα άλλα παιδιά, ο τρόπος που μας μεγαλώνουν στην Ελλάδα κάνει πάρα πολύ μεγάλη ζημιά...

Senior Member
    στα 60; εγω ηδη στα 32 και δεν νιωθω οτι εχω ζωη. η μονη ευτυχια που ελεγε οτι ζουσα γεματη και δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο ηταν οταν ειχα σχεση με την κοπελα μου. και αυτο θα το ηθελα παλι. για μενα αυτο αξιζει και μονο. θελω να ειμαι παλι μαζι της και να νιωσω οπως τοτε. και τοτε δεν θα ειμαι ετσι οπως ειμαι αλλα θα ειμαι ενας ανθρωπος ευτυχισμενος που δεν του λειπει τιποτα.

Senior Member
    Η τεμπελιά του ανθρώπου δεν είναι ότι βαριέται να πλύνει τα πιάτα και να βάλει ηλεκτρική, η τεμπελιά του ανθρώπου είναι ότι "βαριέται" να κάνει αλλαγές που προσωρινά θα είναι δύσκολες αλλά μακροχρόνια θα βελτιώσουν τη ζωή του. Οπότε τελματώνει και "τη βρίσκει" στη γνώριμη μιζέρια του. Αν θες να πιστεύεις ότι η ζωή τελειώνει στα 32 μετά από ένα χωρισμό, τι να σου πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Η τεμπελιά του ανθρώπου δεν είναι ότι βαριέται να πλύνει τα πιάτα και να βάλει ηλεκτρική, η τεμπελιά του ανθρώπου είναι ότι "βαριέται" να κάνει αλλαγές που προσωρινά θα είναι δύσκολες αλλά μακροχρόνια θα βελτιώσουν τη ζωή του. Οπότε τελματώνει και "τη βρίσκει" στη γνώριμη μιζέρια του. Αν θες να πιστεύεις ότι η ζωή τελειώνει στα 32 μετά από ένα χωρισμό, τι να σου πω...
    εμενα τελειωσε στα 29 μετα απο το χωρισμό ααχαχα τωρα στα 35 ... σκεφτομαι οτι ειχα δικιο .. οντως τελειωσε :P αλλα μονο το κομματι αυτο... γιατι οσο ζουμε .. αν εχουμε υγεια "μπορει" να συνεχίσει... (μπορει και οχι)
    Βαριέσε οχι να κανει αλλαγες που προσωρινα θα ειναι δυσκολες αλλα μακροχρονια θα βελτιώσουν .. αλλα δε ρισκαρεις γιατι εχουμε μαθει οτι οτιδηποτε μακροχρονιο... δεν ερχετε τελικα...
    Σπουδες... κατω το κεφαλι διαβασμα... δυσκολο τωρα αλλα μακροχρ θα βελτιωσει... τι εγινε?? λίγα πραματα
    Σχέση? ... δυσκολο τωρα το συνεφακι ... αλλα μετα θα βελτιωσει (σου παταει ενα χωρισμο και μεινε με το μακροχρονιο καρτερι)
    Καλα για υγεια... καθε χρονο και χειροτερα... δε τρως δε πινεις .. προσεχεις κτλ.. και σου σκαει ενα μπουγιουρντι και λες.. τωρα θα πεθανω υγιης?
    Ζησε το σημερα... και καθε μερα πιστευε οτι αυριο μπορει και να θα πεθανεις, μακροχρονια σχεδια εγώ δε ξανακανω.

Senior Member
    Ίσως δεν κατάλαβες πως ακριβώς το λέω Georgewww, εννοώ ότι ας πούμε αισθάνεσαι σκατά μετά από ένα χωρισμό και δεν έχεις όρεξη για τίποτα. Σε καλούν να πας μία εκδρομή ας πούμε και δε θες. Και κάθεσαι και ανακυκλώνεις τις αρνητικές σκέψεις. Αντίθετα μπορεί να πιέσεις τον εαυτό σου και να πας μία εκδρομή και να είσαι σκατά, αλλά κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων να αναγκαστείς να βγεις από το καβούκι σου, να μιλήσεις με κόσμο, να κάνεις μία δραστηριότητα και να ξεχαστείς λίγο. Μεθαύριο να μην έχεις πάλι όρεξη, αλλά να πιέσεις τον εαυτό σου να βγει μια βόλτα και ξαφνικά να καταλάβεις ότι χαλάρωσες λίγο. Κάτι είδες, κάποιος σου μίλησε, σε κάποιον μίλησες, έκανες άλλες σκέψεις. Σταδιακά τα διαφορετικά ερεθίσματα σου αλλάζουν την διάθεση και το ξεπερνάς. Αντίθετα άμα κάθεσαι σπίτι σου και τελματώνεις, μπορεί και σε 10 χρόνια στην ίδια φάση να είσαι ας πούμε.
    Λες για παράδειγμα δεν έχεις παρέες και θα ήθελα να πάω εκεί κι εκεί, αλλά μόνος μου θα βαρεθώ. Και κάθεσαι σπίτι που έτσι κι αλλιώς βαριέσαι. Αν όμως πήγαινες εκεί κι εκεί μόνος σου δεν ξέρεις τι μπορεί να είχε προκύψει. Μπορεί κάποιον να γνώριζες, με κάποιον να έπιανες την πάρλα, μπορεί να ήσουν μόνος αλλά να ξεπερνούσες την αρχική αμηχανία και να περνούσες καλά. Ή μπορεί και να βαριόσουνα, αλλά τουλάχιστον το προσπάθησες και μπορεί την επόμενη φορά να είναι καλύτερα.
    Αυτό εννοώ ότι πρέπει να μη βαριόμαστε τις αλλαγές.

Senior Member
    δεν εγραψα οτι τελειωσε η ζωη σου με τον χωρισμο. και δεν αναφερα πουθενα για τεμπελια. εχω δουλεια και εχω γνωστους. προσωπικα δεν ψαχνω φιλιες γιατι απο μικρη και απο δημοτικο οπως εγραψα πιο πανω τι παθαινω και πια εδω και χρονια σταματησε να με ενδιαφερει. βρηκα κατι που μου ελειπε και αυτο θελω ασχετα απο τον χωρισμο. ναι δεν θα την ξεπερασω γνωριζω τον εαυτο μου και αυτο με δυστυχει οχι οτι δεν εχω δουλεια να βγαλω ενα μισθο να φαω να ζησω και οχι πως οι φιλιες θα μου γεμιζαν καποιο κομματι της ζωης μου. και οι αλλαγες ειναι στον καθενα πως θα τις δεχτει στη ζωη του. δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
    Quote Originally Posted by Sonia View Post

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγώ θα σου ξαναπροτείνω το dod.Έχει παρεΐστικα παιχνίδια και μπορείς να κάνεις άνετα φίλους απο εκεί.
    Αυτό με το dod έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά. Μπορεί όλο και να είμαι τυχερή, γιατί όχι. Θα το δοκιμάσω!

Senior Member
    Εγώ σε ηλικία 18-20 έβρισκα φίλους πηγαίνοντας σε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ κοντά στην περιοχή μου. Είναι κι αυτό μια λύση αν δε βαριέσαι να παίζεις μονά, τριανταμίες ή- έστω- να κάθεσαι στα παγκάκια βλέποντας τους άλλους να παίζουν και να πιάνεις κουβέντα με τους γύρω

Senior Member
    Θέλω να τα κάνω όλα αυτά απλά θα ήθελα με παρέα, μόνη μου κομπλαρω και είναι βαρετό ενώ αν είχα άλλο ένα άτομο ήταν αλλιώς :(
    Παρομοιως, οταν δεν εχεις κανενα ειναι δυσκολο να κανεις το πρωτο βημα. Εγω περαν του οτι εχω καταθλιψη και ραγδαιες εναλλαγες διαθεσης (εγω μονο το νιωθω αυτο, καποιος αλλος δεν μπορει να καταλαβει κατι πανω μου) αλλα και το χειροτερο απ ολα, κοινωνικη φοβια. Εδω στην επαρχια υπαρχει η γνωστη αλυσιδα καταστηματων που κανουν καφε και τον παιρνεις στο χερι και πουλανε και διαφορα ψιλικα, αρτοποιηματα και τετοια. Οσοι ειστε απο θεσσαλονικη ξερετε για ποια μιλαω, εχει παμπολλα τετοια στη θεσσαλονικη.

Εχει λοιπον τετοιο και στην επαρχια που μενω, και αρκετοι καθονται συνηθως μονοι τους και απολαμβανουν ενα καφε. Αυτο κανω και εγω πλεον οταν νιωθω μοναξια και θελω να δω κοσμο, αλλα δεν εχω κανενα να βγω εδω κ ποσα χρονια. Τουλαχιστο δεν σε κοιταει κανενας περιεργα γιατι ειναι συνηθες σε τετοια μαγαζια coffee n go να τα πω, σε αντιθεση με το να πας σε καποια καφετερια οπου ουτε μεθυσμενος θα πηγαινα μονος.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast