Τι κάνατε για να βρείτε παρέες και φίλους αν δεν είχατε πριν;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 57

Τι κάνατε για να βρείτε παρέες και φίλους αν δεν είχατε πριν;

Ψάχνω γενικά για τρόπους να βρω άτομα κοντά στην ηλικία μου για παρέα αλλά έχω χαθεί. Ιδέες για το πως βρήκατε όταν δεν είχατε φίλους ή παρέα; Παιδιά ειλικρινά ότι ιδέα πείτε την! :)

Senior Member
    Εγώ θα σου ξαναπροτείνω το dod.Έχει παρεΐστικα παιχνίδια και μπορείς να κάνεις άνετα φίλους απο εκεί.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγώ θα σου ξαναπροτείνω το dod.Έχει παρεΐστικα παιχνίδια και μπορείς να κάνεις άνετα φίλους απο εκεί.
    Βρε φαντασια μου ....Και άλλες φορές έχω δει κατά καιρούς να γράφεις ότι έκανες φίλους και σχέση από το ίντερνετ.........ειλικρινά μου κάνει εντύπωση γιατι δεν το εχω και σε μεγαλη εκτίμηση το νετ....Όχι τόσο για φίλους όσο για σχέση.....τι να πω...μάλλον μόνο εγώ το βλέπω έτσι........

Senior Member
    Με το παλικάρι που επίσης γνώρισα από το ίντερνετ,βγαίνουμε εδώ και 3 μήνες σχεδόν καθημερινά.Δεν σου λέω ότι όλοι είναι νορμάλ,πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός μέσω νετ...Αλλά οι φιλίες είναι κ πιο εύκολες και πιο safe...Έχω γνωρίσει πολλές κοπέλες μέσω ίντερνετ και διατηρώ φιλίες χρόνων

Miliva21
    Guest
    Και μιας και έγραψα θα σου πω........αν μπορείς μέσα από ίντερνετ φόρουμς και τέτοια να κάνεις φίλους η παρεες να γνωρίσεις άτομα.....είτε να κοινωνικοποιηθεις μέσα από τη δουλειά σου (αν δουλεύεις) ή τη σχολή σου (αν σπουδάζεις) η γενικότερα από κάποιο χόμπυ ή να συμμετέχεις σε διοργανώσεις από το ίντερνετ που γίνονται στη περιοχή σου και σε ενδιαφέρουν......Η να επιδιώξεις όσο γίνεται από γνωστούς γνωστών να βγαίνεις σε παρεες....

Δηλαδή τα κλασσικά πράγματα........να προσπαθήσεις να επανασύνδεθεις με φίλους που ειχες κάποτε αλλά χαθηκατε

Το ξέρω δεν είναι εύκολο.....όμως είναι κάποιες ιδέες

Miliva21
    Guest
    Με το παλικάρι που επίσης γνώρισα από το ίντερνετ,βγαίνουμε εδώ και 3 μήνες σχεδόν καθημερινά.Δεν σου λέω ότι όλοι είναι νορμάλ,πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός μέσω νετ...Αλλά οι φιλίες είναι κ πιο εύκολες και πιο safe...Έχω γνωρίσει πολλές κοπέλες μέσω ίντερνετ και διατηρώ φιλίες χρόνων
    Ναι το ξέρω.....ξέρω και άλλες περιπτώσεις που έκαναν σχέσεις από φβ ινστα μπαντου και τέτοια αλλα προσωπικά το θεωρώ λίγο ριψοκίνδυνο αν ψάχνεις ξεκάθαρα σχέση εξαρχής.....
    Όσο για τις φιλίες δεν χάνει κάνεις κάτι να δοκιμάσει

Senior Member
    Τι να σου πω,εγω μεχρι στιγμης τουλαχιστον ειμαι ευχαριστημενη.Τωρα αν βγουν προβληματα στη πορεία δε το γνωρίζω...Εγω μεσω του ντοντ γνωρισα 2 κολλητες μου φιλες που μετραμε πολλα χρονια οποτε θα το συνηστουσα σε οποιον θελει παρεα.

Senior Member
    εγω προσωπικα θεωρω οτι δεν εχω φιλους μονο γνωστους. δεν επιδιωκω να αποκτησω πια γιατι εχω πληγωθει. δεν ειναι κατι που θα με ενδιεφερε. κατανοω πια οτι ο καθενας ειναι για το εγω του και μονο. για παραδειγμα γνωριζεις ενα ατομο σου φαινεται νορμαλ του εμπιστευεσαι μερικα πραγματα του λες τι σου εχει αυμβει και πως δεν θες να ξανα περασεις τα ιδια και συμφωνει και μετα σου κανει τα ιδια και χειροτερα ισως. για αυτο το λογο οχι δεν θα ηθελα να εχω φιλους. να εχεις γνωστους να κανεις παρεα να πεις δυο κουβεντες ναι ειναι πολυ καλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    εγω προσωπικα θεωρω οτι δεν εχω φιλους μονο γνωστους. δεν επιδιωκω να αποκτησω πια γιατι εχω πληγωθει. δεν ειναι κατι που θα με ενδιεφερε. κατανοω πια οτι ο καθενας ειναι για το εγω του και μονο. για παραδειγμα γνωριζεις ενα ατομο σου φαινεται νορμαλ του εμπιστευεσαι μερικα πραγματα του λες τι σου εχει αυμβει και πως δεν θες να ξανα περασεις τα ιδια και συμφωνει και μετα σου κανει τα ιδια και χειροτερα ισως. για αυτο το λογο οχι δεν θα ηθελα να εχω φιλους. να εχεις γνωστους να κανεις παρεα να πεις δυο κουβεντες ναι ειναι πολυ καλο.
    Πρέπει να έχεις αποηοητευτει και να έχεις περάσει πολλά αλλα δεν ειναι ολοι ετσι. Εχω φίλους που μου έχουν σταθεί σε πολυ δύσκολες στιγμές και με έχουν βοηθήσει δίχως αντάλλαγμα. Για με αυτοι οι φίλοι είναι οικογένεια. Δεν έχουν όλοι κακες προθεσεις. Πίστεψε με αν βρεις ένα καλό φιλο η ζωή σου θα αλλάξει προς το πολυ καλυτερο

Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    Αυτο το παθαινω και εγω. Εδω και καποιο καιρο απο ατομα που εκανα παρεα (εκανα με μια κοπελα αλλα βγηκε σκαρτη πολυ) πλεον δεν το εχω με τις φιλιες αλλα για γνωστους ειμαι μεσα. Βεβαια θελω να πω οτι εννοειται δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο απλα εγω τωρα ειμαι σε φαση που πιο πολυ μου δουλευει το γνωστος παρα το φιλος. Με λιγα λογια κραταω το προσωπικα μ για εμενα και τα υπολοιπα τα λεμε ανετα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by chaotic-love View Post
    Ψάχνω γενικά για τρόπους να βρω άτομα κοντά στην ηλικία μου για παρέα αλλά έχω χαθεί. Ιδέες για το πως βρήκατε όταν δεν είχατε φίλους ή παρέα; Παιδιά ειλικρινά ότι ιδέα πείτε την! :)
    Κατά τη γνώμη μου το πρώτο και κύριο πράγμα που βοηθάει όπως και στις περισσότερες καταστάσεις σε αυτή τη ζωή, είναι να μην αισθάνεσαι άσχημα για τίποτα και να μην κάνεις δεύτερες σκέψεις αν δεν κάνεις κάτι κακό. Αν δεν κάνεις κάτι που δεν θα ήθελες να σου κάνουν, δεν έχεις λόγο να το υπεραναλύεις ή να ανησυχείς για το τι θα πει ο καθένας.
    Θα μου πεις που κολλάει αυτό; Κολλάει και παρακολλάει, διότι οι άνθρωποι χάνουμε πολλές ευκαιρίες στη ζωή μας διστάζοντας να κάνουμε το οτιδήποτε και μένουμε στάσιμοι. Δηλαδή, αν θες να βγεις έξω μόνη σου, κάντο και μη σε νοιάζει τι θα πει ο καθένας. Μην κολλάς σε προκαταλήψεις σχετικά με φύλο, ηλικία κτλ. Αν δεν έχεις γνωρίσει κάποιον μην τον κρίνεις από πριν ότι δεν σου κάνει για φίλος. Μη διστάζεις να μιλήσεις σε κόσμο κάνοντας δεύτερες σκέψεις για το πως θα τους φανείς. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και όχι αποκλειστικά έχοντας στο μυαλό σου το αν θα κάνεις παρέες. Αν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και δεν τελματώνεις σπίτι ή δεν βγάζεις ανάγκη σε κάθε γνωριμία που κάνεις, μια χαρά παρέες θα κάνεις σιγά σιγα.

Τι να σου πω,εγω μεχρι στιγμης τουλαχιστον ειμαι ευχαριστημενη.Τωρα αν βγουν προβληματα στη πορεία δε το γνωρίζω...Εγω μεσω του ντοντ γνωρισα 2 κολλητες μου φιλες που μετραμε πολλα χρονια οποτε θα το συνηστουσα σε οποιον θελει παρεα.
    Και να ηθελα δυσκολο εδω που ειμαι για να βρω ατομα απο DOD να σου πω την αληθεια. Αντε αν ημουν αθηνα πιο ευκολο αλλα απο νησι αμφιβαλλω αν ουτε γινονται συναντησεις. Με κοβω να παιρνω καμερα και να αρχισω μονη μου βολτες να παω να βγαζω φωτο και να κανω και μια σελιδα να βαζω, τουλαχιστον κατι θα κανω :p

Senior Member
    Εχω αρκετα χρονια πια χωρις παρεα, και οταν λεω χωρις εννοω μηδεν, τιποτα, κανενας. Εχω δοκιμασει ιντερνετ = chat, forums, γυμναστηριο, ορειβατικους συλλογους. Τζιφος ολα. Ειδικα οταν μενεις επαρχια οι πιθανοτητες ειναι πολυ ασχημες. Αθηνα θεσσαλονικη υπαρχουν και τα meetup αλλα και γενικα ατομα που ψαχνονται μπορεις να βρεις, ετυχε να μιλησω με τετοια αλλα δεν μενω αθηνα/θεσσαλονικη. Οποτε αν μενεις επαρχια και εχεις χασει επαφες με ολους και με ολα εισαι λιγο πολυ χαμενος απο χερι. Kαι ειδικα εγω που ουτε δουλευω, ουτε σπουδαζω.

Senior Member
    Και να ηθελα δυσκολο εδω που ειμαι για να βρω ατομα απο DOD να σου πω την αληθεια. Αντε αν ημουν αθηνα πιο ευκολο αλλα απο νησι αμφιβαλλω αν ουτε γινονται συναντησεις. Με κοβω να παιρνω καμερα και να αρχισω μονη μου βολτες να παω να βγαζω φωτο και να κανω και μια σελιδα να βαζω, τουλαχιστον κατι θα κανω :p
    Πολύ καλή ιδέα. Ένα κινητό με καλή φωτό μόνο θες :)
    Στις μικρές πόλεις έχει όμως το εξής καλό, πας μια βόλτα και τους συναντάμε όλους, μπορείς να συναντήσεις φίλους κάθε μέρα όπου και αν μένουν ;)

Ναι τα internet κτλ όταν είσαι επαρχία ειδικά νησί , είναι λίγο δύσκολο, οι άνθρωποι όμως είναι πιο χαλαροί και αυτό είναι το σημαντικότερο :)

Senior Member
    φυσικα δεν ειναι ολοι το ιδιο. για αυτο λεω πια δεν κυνηγαω ας πουμε να μου κατσουν φιλοι. υπηρξα πολυ καλη φιλη για πολλα ατομα αλλα επαθα και δεν θελω ισως ακομα να το ξανα κανω. αυτο θελω να πω. και ειναι ωραιο πραγμα να εχεις αληθινους ανθρωπους κοντα σου. για μενα αυτο μετραει πιο πολυ. δεν αντεχω την ειρωνια, αχαριστια, υποκρισια και τα ψευτικα.
    Αυτο το παθαινω και εγω. Εδω και καποιο καιρο απο ατομα που εκανα παρεα (εκανα με μια κοπελα αλλα βγηκε σκαρτη πολυ) πλεον δεν το εχω με τις φιλιες αλλα για γνωστους ειμαι μεσα. Βεβαια θελω να πω οτι εννοειται δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο απλα εγω τωρα ειμαι σε φαση που πιο πολυ μου δουλευει το γνωστος παρα το φιλος. Με λιγα λογια κραταω το προσωπικα μ για εμενα και τα υπολοιπα τα λεμε ανετα.

Page 1 of 4 123 ... LastLast