Δεν ευχαριστιεμαι πια το σεξ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 297
    Senior Member
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Καλησπέρα παιδιά, ο άντρας μου είναι 40 πλέον. Νομίζω ότι έχετε καταλάβει ότι η συμπεριφορά του να πηγαίνει μόνο με ιερόδουλες είναι προβληματική. Και πλέον και η σχέση, και ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω
    Φυσικα κ μια τετοια συμπεριφορα μπορει να ειναι προβληματικη. Ποτε εγινε ομως προβληματικη η δικη σας σχέση, οταν σου το αποκάλυψε; Πιο πριν ηταν μια κανονικη σχέση; Ή είχες σημαδια κ δεν ησουν ευχαριστημενη;

Επισης επειδη δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ σου, ο λογος που δεν ειχε σχέση ήταν σοβαρος, υπηρχε εδαφος για κατι τετοιο, σου τον εξήγησε;
    Δεν προσπαθω να σου πω να μεινεις, εχεις το δικαιωμα να φυγεις αν δεν αισθανεσαι καλα. Αν ο λογος ομως ηταν σοβαρος, ειχε κ αυτος το δικαιωμα να δοκιμασει να κανει μια σχεση οταν μπορεσε κ το καταφερε. Τι σου ελεγε στην αρχη, οτι ειχε σχεσεις; Ελεγε ψεματα;

Senior Member
    Συγνώμη που δεν απαντάω στον καθένα ξεχωριστά. Δεν μου αποκάλυψε τίποτα, μόνη μου τα βρήκα. Μου το έπαιζες κάμποσος, με σχέσεις εμπειρίες και ένα σωρό άλλα. Μετά το παραμύθι άλλαξε, πότε σχέση, τίποτα, νιεντε. Παρθένος. Μπουμπούκι. Και μετά ήρθε η αλήθεια. Δεν έχω πρόβλημα με την επιλογή των ιεροδουλων, αναμενόμενο και λογικό. Απλά, ψέμα στο ψέμα για να καλύψει ανασφαλείς. ΠΟΛΛΕΣ ανασφάλειες. Και είναι κουραστικό πολύ.

Banned
    οι γυναικες παντα διαλεγουν αυτον που θα επιβεβαιωσει τη λογικη τους κατι τετοια εκανε και θειος μου ετοιμαζε παντα το ποιημα οταν την εβλεπε και διπλα ηταν τα μπορντελα ηξεραν που τα εβαλαν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι σου φαινεται περιεργο καποιος που θελει μονο σεξ και το ξερει εξ αρχης, να το πει γνωριζοντας καποια και να μην την παραμυθιαζει οτι θελει μια συνεχεια; υπαρχουν ανδρες που το ξεκαθαριζουν.
    για να τα λεμε ολα ομως, ειναι πιθανοτερο να φανε πορτα και το διακινδυνευουν...
    Όχι πιθανότερο, σχεδόν σίγουρο. Θέλει να αφιερώσεις χρόνο, θέλει γυρα κτλ, ξέρω τέτοιους ανθρώπους και είναι η κύρια ασχολία τους, προσωπικά δε παίζει να το έκανα αυτό, καταντάει λίγο εμμονικη η φάση. Το καλύτερο παρ όλο που δεν το ήθελα στα 20-35, είναι να κάνεις μια ωραία σχέση και να απολαμβάνετε και το σεξ. Το έχω ξεκαθαρίσει και από την αρχή ότι απλά θα περνάμε καλά που και που, οκ έγινε 1-2 φορές, μετά πάλι απαιτήσεις να είμαστε μαζί κτλ.
    Πίστεψε με μπορώ να πουλήσω παραμύθι και να πηδάω συχνά, αλλά δεν νοιώθω ωραία όταν πουλαω παραμυθι, δεν γουστάρω, αν και το έχω κάνει.
    Τώρα το μόνο με ιερόδουλη, όντως είναι λίγο θεματάκι, δε ξερω.
    Μην σας τρομάζει το ιερόδουλη, το να κάνει μια γυναίκα σεξ με κάποιον ωραίο που ξέρει ότι εχει πηδήξει άλλες 100 και θα της πει ότι θέλω μόνο να πηδηχτουμε και τελειωσε, δεν διαφέρει και πολύ. Είναι και τα δύο ωμα σεξ με μηδενική προοπτική.

Senior Member
    Συγνώμη που δεν απαντάω στον καθένα ξεχωριστά. Δεν μου αποκάλυψε τίποτα, μόνη μου τα βρήκα. Μου το έπαιζες κάμποσος, με σχέσεις εμπειρίες και ένα σωρό άλλα. Μετά το παραμύθι άλλαξε, πότε σχέση, τίποτα, νιεντε. Παρθένος. Μπουμπούκι. Και μετά ήρθε η αλήθεια. Δεν έχω πρόβλημα με την επιλογή των ιεροδουλων, αναμενόμενο και λογικό. Απλά, ψέμα στο ψέμα για να καλύψει ανασφαλείς. ΠΟΛΛΕΣ ανασφάλειες. Και είναι κουραστικό πολύ.
    To θέμα λοιπόν είναι το ψέμα και οι ανασφάλειες, όχι οι ιερόδουλες. Να σου πω την αλήθεια, από τα αρχικά posts σου μου έδινες την εντύπωση ότι έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας και ότι θα είναι γέρος. 40 δεν τον λες τόσο μεγάλο, άρα το ψυχολογικό που έγινε σωματικό στο θέμα της στύσης μου ακούγεται εντελώς κουλό, ψυχολογικά θέματα έχει να λύσει και θα φτιάξει κι αυτό. Αν βέβαια είναι διατεθειμένος να το κάνει...

Εκτός του ερωτικού, τον έχεις πιάσει να λέει ψέματα κι αλλού; Οι ανασφάλειες φαντάζομαι επηρεάζουν κι άλλους τομείς της ζωής σας, πω;ς πάνε τα πράγματα γενικότερα; Θέλω να πω, μήπως απλά το θέμα με τις ιερόδουλες ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Όχι πιθανότερο, σχεδόν σίγουρο. Θέλει να αφιερώσεις χρόνο, θέλει γυρα κτλ, ξέρω τέτοιους ανθρώπους και είναι η κύρια ασχολία τους, προσωπικά δε παίζει να το έκανα αυτό, καταντάει λίγο εμμονικη η φάση. Το καλύτερο παρ όλο που δεν το ήθελα στα 20-35, είναι να κάνεις μια ωραία σχέση και να απολαμβάνετε και το σεξ. Το έχω ξεκαθαρίσει και από την αρχή ότι απλά θα περνάμε καλά που και που, οκ έγινε 1-2 φορές, μετά πάλι απαιτήσεις να είμαστε μαζί κτλ.
    Πίστεψε με μπορώ να πουλήσω παραμύθι και να πηδάω συχνά, αλλά δεν νοιώθω ωραία όταν πουλαω παραμυθι, δεν γουστάρω, αν και το έχω κάνει.
    Τώρα το μόνο με ιερόδουλη, όντως είναι λίγο θεματάκι, δε ξερω.
    Μην σας τρομάζει το ιερόδουλη, το να κάνει μια γυναίκα σεξ με κάποιον ωραίο που ξέρει ότι εχει πηδήξει άλλες 100 και θα της πει ότι θέλω μόνο να πηδηχτουμε και τελειωσε, δεν διαφέρει και πολύ. Είναι και τα δύο ωμα σεξ με μηδενική προοπτική.
    μπα δε νομιζω...
    η διαφορα τους δεν εχει να κανει με την προοπτικη.
    η διαφορα εχει να κανει στο οτι η ιεροδουλη δεν ευχαριστιεται το σεξ με εναν πελατη, ουτε ανταλλασετε σεξ- με σεξ, αλλα λεφτα- με σεξ. τεραστια διαφορα.
    και μην ξαναπεις οτι καποιες ευχαριστιουνται. γελανε οι πορτες.
    απλα καποιες υποκρινονται καλυτερα, ενω οι αλλες βαριουνται να κανουν και τις ευχαριστημενες.
    αν υπαρχουν ανδρες (περα απο οσους δεν μπορουν να βρουν καμια γυναικα), που δεν τους απασχολει η αμοιβαια ικανοποιηση, γιατι το σεξ γι αυτους ειναι σαν το κατουρημα, φυσικα και θα πηγαινουν σε πορνες.
    εδω ο τζ. στο αλλο θεμα μας ελεγε οτι δεν καταννοει καν την εννοια "δεν υπαρχει χημεια" η "δεν ταιριαζουμε στο σεξ" κι εδω μας ειπε οτι ο ανδρας που ενδιαφερεται να ικανοποιειται η γυναικα, μαλλον ειναι κομπλεξικος...
    προφανως θεωρει οτι σεξ ειναι να εξπερματωνει ο ανδρας και να κοβει τον λαιμο της η γυναικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    η ειλικρινια ειναι το καλυτερο πραγμα
    ειναι και ενα μικρο ποσοστο που θελουν κατι πλατωνικο και δεν τους νοιαζει το σεξ,αλλα και αυτο πως το λες
    υπαρχουν και γυναικες που ψαχνουν κατι πλατωνικο. απλα, ψαχνεις να βρεις τετοιες γυναικες.
    γιατι, αν η γυναικα θελει σεξ, και να το πεις, δεν θα βγαλεις κατι. απλα θα παει παρακατω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Μια σημείωση μονο, 0. πολλες απο αυτες τις κοπελες εχουν και γκομενο (οχι καλυτερο απο "σενα") οποτε φυσικα και μπορεις να την εχεις (ως κοπελα) κατω απο "αλλες συνθηκες γνωριμιας" ή να εχεις και καποια καλυτερη. . (Αυτο το υπογραφω :) είναι δεδομενο 100% ) (βγαλε απεξω τις εξωπραγματικες, αλλο θεμα)

Μπορει να μην της αρεσεις μπορει και να της αρεσεις... δεν εχει σημασια, θελει κατι απο σενα κι εσυ απο εκεινην. ("δεν παιρνει καμια ικανοποιηση σωματικη απο εσενα..αν αυτο δεν ξενερωνει" 1.δεν ξενερωνει ο ανδρας τοσο οσο θα πιστευε μια γυναικα, εκτος αν ειναι ανασφαλης ο ανδρας και περιμενει απαραιτητα ανταποκριση)
    Κατα συστημα σιγουρα ειναι προβλημα αν καποιος χρησιμοποιει τετοιες υπηρεσιες, σιγουρα, θα πρεπει να το ξεπερασει.

(2.ερχεται μονο επειδη θα πληρωθει, ναι σωστα, αλλα δεν υποκρινεται κατι άλλο, ειναι ειλικρινής συνδιαλλαγη απο την αρχη σε αυτο, το προβλημα ειναι με τις "καθημερινες" γυναικες που ερχονται απο συμφερον και υποκρινονται οτι δεν ερχεται "για την πληρωμή") (δυστηχως πολυ συχνο και θλιβερο)

στο υ.γ. συμφωνω με καποιες λιγες εξαιρεσεις...παρα πολυ λίγες.

Για να το κολησω και με το θεμα... για όλους αυτους τους λογους .. δεν χρειαζεται συγκριση μιας σχεσης με μια "συνδιαλλαγη με ιεροδουλη". Καμια σχεση το ενα με το αλλο (στο μυαλο του αντρα που ειναι πιο πρακτικο) 3.ειναι σα να λες παω σε ενα μαγαζι να φαω .. τρωω ενα γκουρμε φαγητο ... οκ, δε σημαινει οτι θα αντικατστησει την αγαπη που εχουμε για τη μανα μας ή τη συζυγο που μας μαγειρεψε επειδη μαγειρευουν καλυτερα εξω... τοσο άσχετο ειναι και το ιεροδουλη με συγκριση συζυγος (εκτος αν τρωει ακομα απεξω)
    0. φυσικα και δεν ισχυει! το οτι ΕΣΥ κρινεις τον γκομενο της οχι καλυτερο απο εσενα (και πιθανον να ισχυει αντικειμενικα) ΔΕΝ σημαινει οτι αν ηταν ελευθρη θα επελεγε εσενα!!! υπαρχει υποκειμενικο κριτηριο στο ποιον /ποιαν επιλεγει ο καθενας. ποιος σου ειπε οτι σε γουσταρει επειδη ΕΣΥ κρινεις οτι εισαι αντιστοιχος η καλυτερος του συντροφου της;;;
    χρησιμοποιεις το "να την εχεις" (συντροφο/γκομενα) με την λογικη οτι και παλι την επιλογη την κανεις εσυ, οπως οταν εισαι πελατης. αμ δε!! σου εχω νεα. σαν ελευθερη γυναικα, ΕΚΕΙΝΗ κανει τις επιλογες. δεν επιλεγεις ΕΣΥ, επειδη στο επαγγελμα ειναι *****.
    οποτε προφανως και τρως ακυρο , γιατι αν μπορουσες να την εχεις δωρεαν, δεν θα πληρωνες για να την πηδας...

1. εξακολουθεις να μιλας για "τον ανδρα" και οχι για εσενα προσωπικα, προσπαθωντας να δημιουργησεις την εντυπωση οτι ΟΛΟΙ η εστω οι περισσοτεροι ανδρες σκεφτονται οπως εσυ. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ισχυει αυτο, οποτε, αν θες να λες "εγω" και οχι "οι ανδρες"...
    και βεβαια, "οι ανδρες" περιμενουν ανταποκριση σε μια σεξουαλικη επαφη, οχι επειδη ειναι ανασφαλεις η κομπλεξικοι, αλλα επειδη ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ για την παρτενερ τους, ενδιαφερονται για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ της επαφης αυτης, ακομα κι αν ειναι περιστασιακη και οχι μονιμη στα πλαισια μιας σχεσης.
    εδω κολλαει και το "αν ταιριαζουν σεξουαλικα" οι δυο τους, αν υπαρχει "χημεια" κλπ που σε εξεπληξε στο αλλο θεμα. ναι, πολλοι ενδιαφερονται αν ταιριαζουν..
    αν δεν ισχυε αυτο, ΟΛΟΙ οι ανδρες θα πηγαιναν με πορνες, αλλα δεν πγαινουν και ο λογος ΔΕΝ ειναι οτι ειναι τσιφουτηδες, αλλα ολα τα παραπανω που εξηγω...

2. βεβαιως και υποκρινονται! δεν υποκρινονται οτι δεν θα πληρωθουν, γιατι αυτο ειναι αδυνατον να το κρυψουν, υποκρινονται ομως σεξουαλικη ικανοποιηση και αυτο ειναι απολυτα ψεμα και στο υπογραφω.
    δεν υπαρχει περιπτωση μια γυναικα που εχουν περασει απο πανω της 5- 10 ανδρες μια μερα, να νοιωθει σεξουαλικη ικανοποιηση. σαν ευρω σας βλεπουν και γελανε οταν πιστευετε οτι ενοιωσαν κατι.
    οι "καθημερινες γυναικες" δεν ερχονται για πληρωμη, αλλα για γνωριμια, για σχεση, για σεξ κλπ. εκτος αν εννοεις "καποιες απο αυτες" ψαχνουν μονο πορτοφολι και οχι καποιον να ταιριαξουν. αλλα σιγουρα οχι η πλειοψηφια.
    και εν πασει περιπτωσει, αν συναντας συνεχως πεινασμενες, προφανως τετοιος ειναι ο κοινωνικος σου κυκλος ...

3. ατυχης η συγκριση με το φαγητο, αλλα ταιριαζει με την γενικοτερη νοοτροπια σου οτι το σεξ ειναι κατι που κανει ο ανδρας ασχετως παρτενερ, οπως ειναι το κατουρημα (η το φαγητο προφανως) και οχι κατι που θελει ζευγαρι με αμοιβαια ικανοποιηση οπως το σεξ.
    ΑΛΛΑ αν επιμενεις να κανεις αυτην την συγκριση, επισης δεν ισχυει.
    στην περιπτωση αυτη, το "εξω φαγητο" θα ηταν μια ξεπετα, δλδ σεξ χωρις σχεση και ΟΧΙ σεξ πληρωμενο, ενω "στο σπιτι" θα ηταν η μονιμη σχεση σου.
    η ***** δεν ειναι ξεπετα, ειναι μια εμπορικη συναλλαγη.
    επισης με φρικαρει ΑΠΕΙΡΑ, το τοι στο "σπιτικο φαγητο" εβαλες μαζι με την συντροφο και την μανα σου!!! ελεος δλδ αν δεν φρικαρεις κανοντας συγκρισεις σεξουαλικες μεταξυ γυναικας και μανας σου!!! (και μην μου πεις οτι δεν ειναι σεξουαλικες! για σεξ μιλαμε!!) η λανθασουσα γλωσσα την αληθεια λεγει! ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΑΑΑΑ.
    Last edited by Remedy; 21-07-2019 at 10:57.

Senior Member
    Βικυ,
    Αν διαβαζεις, επανερχομαι σε ενα παλιοτερο σου θεμα , για να σχολιασω οτι υπαρχει σοβαρο θεμα με την ειλικρινεια του συντρόφου σου ...
    Σε εκεινο το θεμα οπου σου αποκάλυψε οτι ηταν εντελως παρθενος πριν γνωριστειτε, μας ειχες πει οτι ο ανδρολογος του εγραψε εξετασεις για χλαμυδια αναμεσα στις υπολοιπες εξετασεις που χρειαζονται για να εξετασει την στυτικη του λειτουργια.
    Που σημαινει οτι θεωρει τα χλαμυδια εναν απο τους πιθανους οργανικους λογους που βλαπτουν την στυση.
    Το θεμα ομως ειναι οτι εκεινος εκοβε το κεφαλι του οτι μπορει να εχει οτιδηποτε σεξ. Μεταδιδομενο γιατί δεν ειχε κανει ποτε του σεξ!!! Το αλλο θεμα, ειναι οτι αν πηγαινε με πορνες οπως μας λες ειναι ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΙΘΑΝΟΝ οτι εχει κολλησει κατι! Γιατι εκοβε το κεφαλι του λοιπον;, μπορουσε να ειναι πιο μετριοπαθης στις δηλωσεις του αυτες.
    Ποιο ειναι το ψεμα τελικα;;, διοτι εμφανως υπαρχει ψεμα εδω. Ή δεν πηγαινε ποτε με πορνες, ή δεν ηταν παρθενος και μπορει καλλιστα να κολλησε κατι απο τις πορνες. Και να πηγαινε με πορνες και να ειναι παρθενος, αποκλειεται... ποιο ειναι το ψεμα λοιπον και ΓΙΑΤΙ σου λεει ψεματα;

Senior Member
    0. φυσικα και δεν ισχυει! το οτι ΕΣΥ κρινεις τον γκομενο της οχι καλυτερο απο εσενα (και πιθανον να ισχυει αντικειμενικα) ΔΕΝ σημαινει οτι αν ηταν ελευθρη θα επελεγε εσενα!!! υπαρχει υποκειμενικο κριτηριο στο ποιον /ποιαν επιλεγει ο καθενας. ποιος σου ειπε οτι σε γουσταρει επειδη ΕΣΥ κρινεις οτι εισαι αντιστοιχος η καλυτερος του συντροφου της;;;
    χρησιμοποιεις το "να την εχεις" (συντροφο/γκομενα) με την λογικη οτι και παλι την επιλογη την κανεις εσυ, οπως οταν εισαι πελατης. αμ δε!! σου εχω νεα. σαν ελευθερη γυναικα, ΕΚΕΙΝΗ κανει τις επιλογες. δεν επιλεγεις ΕΣΥ, επειδη στο επαγγελμα ειναι *****.
    οποτε προφανως και τρως ακυρο , γιατι αν μπορουσες να την εχεις δωρεαν, δεν θα πληρωνες για να την πηδας...

1. εξακολουθεις να μιλας για "τον ανδρα" και οχι για εσενα προσωπικα, προσπαθωντας να δημιουργησεις την εντυπωση οτι ΟΛΟΙ η εστω οι περισσοτεροι ανδρες σκεφτονται οπως εσυ. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ισχυει αυτο, οποτε, αν θες να λες "εγω" και οχι "οι ανδρες"...
    και βεβαια, "οι ανδρες" περιμενουν ανταποκριση σε μια σεξουαλικη επαφη, οχι επειδη ειναι ανασφαλεις η κομπλεξικοι, αλλα επειδη ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ για την παρτενερ τους, ενδιαφερονται για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ της επαφης αυτης, ακομα κι αν ειναι περιστασιακη και οχι μονιμη στα πλαισια μιας σχεσης.
    εδω κολλαει και το "αν ταιριαζουν σεξουαλικα" οι δυο τους, αν υπαρχει "χημεια" κλπ που σε εξεπληξε στο αλλο θεμα. ναι, πολλοι ενδιαφερονται αν ταιριαζουν..
    αν δεν ισχυε αυτο, ΟΛΟΙ οι ανδρες θα πηγαιναν με πορνες, αλλα δεν πγαινουν και ο λογος ΔΕΝ ειναι οτι ειναι τσιφουτηδες, αλλα ολα τα παραπανω που εξηγω...

2. βεβαιως και υποκρινονται! δεν υποκρινονται οτι δεν θα πληρωθουν, γιατι αυτο ειναι αδυνατον να το κρυψουν, υποκρινονται ομως σεξουαλικη ικανοποιηση και αυτο ειναι απολυτα ψεμα και στο υπογραφω.
    δεν υπαρχει περιπτωση μια γυναικα που εχουν περασει απο πανω της 5- 10 ανδρες μια μερα, να νοιωθει σεξουαλικη ικανοποιηση. σαν ευρω σας βλεπουν και γελανε οταν πιστευετε οτι ενοιωσαν κατι.
    οι "καθημερινες γυναικες" δεν ερχονται για πληρωμη, αλλα για γνωριμια, για σχεση, για σεξ κλπ. εκτος αν εννοεις "καποιες απο αυτες" ψαχνουν μονο πορτοφολι και οχι καποιον να ταιριαξουν. αλλα σιγουρα οχι η πλειοψηφια.
    και εν πασει περιπτωσει, αν συναντας συνεχως πεινασμενες, προφανως τετοιος ειναι ο κοινωνικος σου κυκλος ...

3. ατυχης η συγκριση με το φαγητο, αλλα ταιριαζει με την γενικοτερη νοοτροπια σου οτι το σεξ ειναι κατι που κανει ο ανδρας ασχετως παρτενερ, οπως ειναι το κατουρημα (η το φαγητο προφανως) και οχι κατι που θελει ζευγαρι με αμοιβαια ικανοποιηση οπως το σεξ.
    ΑΛΛΑ αν επιμενεις να κανεις αυτην την συγκριση, επισης δεν ισχυει.
    στην περιπτωση αυτη, το "εξω φαγητο" θα ηταν μια ξεπετα, δλδ σεξ χωρις σχεση και ΟΧΙ σεξ πληρωμενο, ενω "στο σπιτι" θα ηταν η μονιμη σχεση σου.
    η ***** δεν ειναι ξεπετα, ειναι μια εμπορικη συναλλαγη.
    επισης με φρικαρει ΑΠΕΙΡΑ, το τοι στο "σπιτικο φαγητο" εβαλες μαζι με την συντροφο και την μανα σου!!! ελεος δλδ αν δεν φρικαρεις κανοντας συγκρισεις σεξουαλικες μεταξυ γυναικας και μανας σου!!! (και μην μου πεις οτι δεν ειναι σεξουαλικες! για σεξ μιλαμε!!) η λανθασουσα γλωσσα την αληθεια λεγει! ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΑΑΑΑ.
    1. Δεν εκρινα ΕΓΩ όπως λες αλλά αυτή :)
    2. Δεν μιλάω για εμένα αλλά μιλάω γενικά.

Η υπόλοιπη οργιωδες διαστρέβλωση των πραγμάτων που αναφέρεις είναι στην ευχέρεια του αναγνώστη. Τα έχεις μπερδέψει ολίγον. Δε πειράζει. Υποθέτω έχει προσωπικές εμπειρίες? Γιατί αλλιώς μιλάς υποθετικά , ενώ εγώ όχι, και δεν εννοώ ότι ημουν πελάτης.

Το ότι μπερδέψεις το φαγητό με το σεξ, αυτό δε ξέρω αν το έκανες κατά λάθος η όχι ώστε να κάνεις επίδειξη μέσω διαστρέβλωσης, και στις 2 περιπτώσεις, λυπάμαι για το επίπεδο.

Αν νομίζεις ότι όλοι ενδιαφέρονται για την ικανοποίηση της ιερόδουλης, επέτρεψε μου να αμφιβάλλω.

Senior Member
    Βικυ,
    Αν διαβαζεις, επανερχομαι σε ενα παλιοτερο σου θεμα , για να σχολιασω οτι υπαρχει σοβαρο θεμα με την ειλικρινεια του συντρόφου σου ...
    Σε εκεινο το θεμα οπου σου αποκάλυψε οτι ηταν εντελως παρθενος πριν γνωριστειτε, μας ειχες πει οτι ο ανδρολογος του εγραψε εξετασεις για χλαμυδια αναμεσα στις υπολοιπες εξετασεις που χρειαζονται για να εξετασει την στυτικη του λειτουργια.
    Που σημαινει οτι θεωρει τα χλαμυδια εναν απο τους πιθανους οργανικους λογους που βλαπτουν την στυση.
    Το θεμα ομως ειναι οτι εκεινος εκοβε το κεφαλι του οτι μπορει να εχει οτιδηποτε σεξ. Μεταδιδομενο γιατί δεν ειχε κανει ποτε του σεξ!!! Το αλλο θεμα, ειναι οτι αν πηγαινε με πορνες οπως μας λες ειναι ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΙΘΑΝΟΝ οτι εχει κολλησει κατι! Γιατι εκοβε το κεφαλι του λοιπον;, μπορουσε να ειναι πιο μετριοπαθης στις δηλωσεις του αυτες.
    Ποιο ειναι το ψεμα τελικα;;, διοτι εμφανως υπαρχει ψεμα εδω. Ή δεν πηγαινε ποτε με πορνες, ή δεν ηταν παρθενος και μπορει καλλιστα να κολλησε κατι απο τις πορνες. Και να πηγαινε με πορνες και να ειναι παρθενος, αποκλειεται... ποιο ειναι το ψεμα λοιπον και ΓΙΑΤΙ σου λεει ψεματα;
    Ακριβώς. Επειδή για άλλους λόγους χρειάστηκε να κάνει εξετάσεις για όλα τα σμν καθώς και hiv, ηπατιτιδα κτλπ δεν έχει τίποτα είναι καθαρός - δόξα το θεό. Πλέον δεν ξέρω πια είναι η αλήθεια. Αν και νομίζω πως είναι το σεξ επί πληρωμή. Δεν θα μπορούσε να το παραδεχτεί ποτέ και να μου το πει γιατί θα φοβόταν ότι θα τον άφηνα. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Οκ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άντρας εκεί έξω που έχει πάει με ιερόδουλες και το έχει παραδεχτεί στην γυναίκα του.
    Η διαφορά ηλικίας που έχουμε είναι αρκετά μεγάλη. Όχι 20ετια όμως. Ο γιατρός του είπε ότι πλέον έχει φραξει αγγείο και δεν γίνεται καλή αιμάτωση. Όμως πρώτα, ήταν καθαρά ψυχολογικό. Και κατά διαστήματα. Πριν από μενα. Όταν με γνώρισε και ήθελε να κάνουμε μια σχέση κατάλαβε ότι δεν γινόταν αν δεν κοιτούσε το πρόβλημα του. Έτσι και έκανε. Οργανικό πια, τι να κάνουμε; δεν ξέρω αν απάντησα σε όλους γιατί μπερδεύομαι από τα πολλά ποστ.

Senior Member
    ΑΚΡΙΒΩΣ.στην ευχερεια του αναγνώστη να κρινει αυτα που γραφουμε ολοι μας. Ολο για διαστρεβλωσεις μιλας, αλλα δυστυχως τα γραπτα σου σε εκθετουν μονιμως. Και ειναι "η οργιωδης" και οχι " η οργιωδες"..
    Για το δικο σου επιπεδο πρεπει να λυπασαι. .

Υ.γ. κανεις δεν ενδιαφερεται για την ικανοποιηση της εκδιδομενης. Οι ΑΝΔΡΕΣ ενδιαφερονται για την ικανοποιηση της παρτενερ τους οταν κανουν σεξ και ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ. αυτοι που πηγαινουν, δεν ενδιαφερονται γιαυτο και μπορουν και πηγαινουν...
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    1. Δεν εκρινα ΕΓΩ όπως λες αλλά αυτή :)
    2. Δεν μιλάω για εμένα αλλά μιλάω γενικά.

Η υπόλοιπη οργιωδες διαστρέβλωση των πραγμάτων που αναφέρεις είναι στην ευχέρεια του αναγνώστη. Τα έχεις μπερδέψει ολίγον. Δε πειράζει. Υποθέτω έχει προσωπικές εμπειρίες? Γιατί αλλιώς μιλάς υποθετικά , ενώ εγώ όχι, και δεν εννοώ ότι ημουν πελάτης.

Το ότι μπερδέψεις το φαγητό με το σεξ, αυτό δε ξέρω αν το έκανες κατά λάθος η όχι ώστε να κάνεις επίδειξη μέσω διαστρέβλωσης, και στις 2 περιπτώσεις, λυπάμαι για το επίπεδο.

Αν νομίζεις ότι όλοι ενδιαφέρονται για την ικανοποίηση της ιερόδουλης, επέτρεψε μου να αμφιβάλλω.

Senior Member
    Σονια, αν δεν είχε ανασφάλειες δεν θα έλεγε και ψέματα για εμπειρίες και όλα αυτά. Η σχέση μας είναι καλή, με τους τσακωμούς αλλά και με τις καλές μας στιγμές. Είμαι και γω δύσκολος άνθρωπος είναι και αυτός. Και προσπαθώ να τον κάνω να νιώσει ασφάλεια και σίγουρα. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Χθες τσακώθηκαμε. Και γω του λέω πάνω στα νεύρα μου αλήθεια, κάθομαι και σε παρακαλώ; και του ξεφεύγει και λέει απορώ γιατί να το κάνει κάποια.
    Από κει κατάλαβα πολλά.
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    To θέμα λοιπόν είναι το ψέμα και οι ανασφάλειες, όχι οι ιερόδουλες. Να σου πω την αλήθεια, από τα αρχικά posts σου μου έδινες την εντύπωση ότι έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας και ότι θα είναι γέρος. 40 δεν τον λες τόσο μεγάλο, άρα το ψυχολογικό που έγινε σωματικό στο θέμα της στύσης μου ακούγεται εντελώς κουλό, ψυχολογικά θέματα έχει να λύσει και θα φτιάξει κι αυτό. Αν βέβαια είναι διατεθειμένος να το κάνει...

Εκτός του ερωτικού, τον έχεις πιάσει να λέει ψέματα κι αλλού; Οι ανασφάλειες φαντάζομαι επηρεάζουν κι άλλους τομείς της ζωής σας, πω;ς πάνε τα πράγματα γενικότερα; Θέλω να πω, μήπως απλά το θέμα με τις ιερόδουλες ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι;

Senior Member
    ΑΚΡΙΒΩΣ.στην ευχερεια του αναγνώστη να κρινει αυτα που γραφουμε ολοι μας. Ολο για διαστρεβλωσεις μιλας, αλλα δυστυχως τα γραπτα σου σε εκθετουν μονιμως. Και ειναι "η οργιωδης" και οχι " η οργιωδες"..
    Για το δικο σου επιπεδο πρεπει να λυπασαι. .
    ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.

Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και τις απόψεις σου και δε δέχεσαι την άποψη των άλλων(ούτε την διαφορετική οπτική). Δυστυχώς. Το γράφω απλά και μόνο για να το έχουν εν γνώση τους οι αναγνώστες. Όσο για το θέμα, το ότι προσπαθείς να το παίξεις ότι ξέρεις μεχρι και από την ψυχολογία του ανδρός ενώ οι άνδρες που γράφουμε εδώ όπως λες εσύ ήμαστε άσχετοι και δε ξέρω τι άλλο (έχεις δωσει διαφορα κοσμητικά) είναι αστείο. Προφανώς και ένας άντρας έχει περισσότερες πιθανότητες να καταλάβει πως σκέφτεται ένας άλλος άνδρας. Βρισε όσο θέλεις , δεν έχω θέμα, στο κενό θα πέσουν.

Υ.Γ. δε μίλησε κανείς για παρτενέρ.
    Τί κάνεις Γιάννης? Κουκιά σπέρνω
    Last edited by Georgewww; 21-07-2019 at 13:39.

Senior Member
    Ακριβώς. Επειδή για άλλους λόγους χρειάστηκε να κάνει εξετάσεις για όλα τα σμν καθώς και hiv, ηπατιτιδα κτλπ δεν έχει τίποτα είναι καθαρός - δόξα το θεό. Πλέον δεν ξέρω πια είναι η αλήθεια. Αν και νομίζω πως είναι το σεξ επί πληρωμή. Δεν θα μπορούσε να το παραδεχτεί ποτέ και να μου το πει γιατί θα φοβόταν ότι θα τον άφηνα. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Οκ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άντρας εκεί έξω που έχει πάει με ιερόδουλες και το έχει παραδεχτεί στην γυναίκα του.
    Η διαφορά ηλικίας που έχουμε είναι αρκετά μεγάλη. Όχι 20ετια όμως. Ο γιατρός του είπε ότι πλέον έχει φραξει αγγείο και δεν γίνεται καλή αιμάτωση. Όμως πρώτα, ήταν καθαρά ψυχολογικό. Και κατά διαστήματα. Πριν από μενα. Όταν με γνώρισε και ήθελε να κάνουμε μια σχέση κατάλαβε ότι δεν γινόταν αν δεν κοιτούσε το πρόβλημα του. Έτσι και έκανε. Οργανικό πια, τι να κάνουμε; δεν ξέρω αν απάντησα σε όλους γιατί μπερδεύομαι από τα πολλά ποστ.
    Νομίζω ότι μόνο κάποιος που το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ως πρόβλημα δεν το παραδέχεται. Προσωπικά αρκετοί σύντροφοι μου, μου έχουν αναφέρει πάνω στην κουβέντα ότι είχαν πάει στο παρελθόν με ιερόδουλες, δεν το βρήκα παράξενο, ούτε εκείνοι προφανώς και γιαυτό το είπαν.
    Αυτό που θέλω να πω και είπα από την αρχή, είναι ότι είναι εντελώς διαφορετικό ένας άντρας να έχει πάει κάποια στιγμή ή φάση της ζωής του με ιερόδουλες και εντελώς διαφορετικό το να έχει κάνει ΜΟΝΟ αυτό. Το πρώτο είναι σύνηθες, προσωπικά το βρίσκω και φυσιολογικό και δεν θα με ενοχλούσε καθόλου. Το δεύτερο όμως είναι αλλο. Δείχνει πρόβλημα σοβαρό. Αυτό προφανώς νιώθει κι ο άντρας σου και γιαυτό δεν ήθελε να στο πει.

Θα σου φέρω ένα παράδειγμα να καταλάβεις τι εννοώ. Κάποια στιγμή είχα κάνει μια γνωριμία με κάποιον που κατέληξε σε σχέση. Αυτός ήταν σχετικά κλειστός τύπος, πολλές φορές λόγω δουλειάς δικιας μου και έλλειψης χρόνου τον παρακαλούσα να βγει με τους φίλους του να μην κάθεται κλεισμένος μέσα κ αυτός επικαλούνταν συνεχώς ότι είναι κουρασμένος, ότι βαριέται, οτι δεν θέλει να βγει χωρίς εμένα κ τέτοια. Κάποια στιγμή ανακάλυψα πως ήταν εθισμένος στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Εθισμένος όμως, παίζανε όλη νύχτα όταν εγώ νόμιζα πως κοιμόταν, γράφανε σε σαιτ για νέα παιχνίδια, παρακολουθούσαν όλα τα νέα στον χώρο κτλ. Φυσικά έπεσα από τα σύννεφα γιατί δεν μπορούσα να εξηγήσω το γιατί δεν μου το είχε πει. Σιγά..παιχνίδια παίζει, δεν είναι κακό, γιατί ναμην το πει; Ε δεν το έλεγε γιατί ο ίδιος ήξερε πως δεν ήταν τόσο απλό το θέμα κι αθώο, ήξερε πως είχε πρόβλημα αλλιώς θα το λεγε.

Κάτι παρόμοιο νομίζω πως παίζει και με τον σύντροφο σου. Αν είχε πάει κάποιες φορές από περιέργεια ή γιατί έτυχε...θα στο είχε πει. Οι περισσότεροι άντρες έχουν πάει, σιγά το νέο. Δεν στο είπε γιατί ξέρει πως είναι προβληματικό.

Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast