Δεν ευχαριστιεμαι πια το σεξ - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 297
    Senior Member
    Quote Originally Posted by makaris90 View Post
    Το οτι παραδεχτηκα εστω και ανωνυμα οτι εχω κολλησει καποια πραγματα απο κει το εκανα για να μην νομιζει ο καθε ενας που θα παει για πρωτη φορα εκει οτι ειναι και ασφαλης απο τετοια νοσηματα ετσι πιστευα και γω οταν πρωτο πηγαινα αλλα μετα μου εγινε σαν εθισμος και μου ηταν δυσκολο να σταματησω παρολο που κολλησα αυτα που ειπα.Μακαρι να μην πηγαινε κανενας και να ειχαν ολοι τη συντροφο τους και να καλυπτοντουσαν απο κει αλλα αμα σου πω οτι σε ποσους πελατες εχω δει να φορανε βερες και αλλοι να παραδεχονται οτι εχουν σχεσεις και πηγαινουν εκει μεσα,εμενα δεν μπορεις να με κρινεις που δεν εχω σχεση και παω αν περιμενα να βρω κανονικη κοπελα θα εφτανα ηλικιωμενος και δεν θα χα χορτασει και αμα σου πω και ποσους ηλικιωμενους εχω δει να πηγαινουν εκει μεσα εμενα δεν επρεπε να με κρινετε.εγω το δηλωνω δημοσια σε φορουμ απο τοτε που αρρωστησα και μετα δεν με θελει κοπελα πριν αρρωστησω ακομα λιγους μηνες πριν αρρωστησω ειχα κοπελα και ας ημουν 14 με 15 χρονων τωρα καμια ελπιδα
    απλά όσο έχουν σχέση κ πηδάν (ναι θα το πω έτσι χύμα) κοροϊδεύουν αυτούς που πάνε σε οίκο ανοχής αλλά ας έρθουν λίγο στην θέση μας να μην έχουν σχέση να τους πω εγώ καλά.... ηλίθια κοινωνία

Senior Member
    να σας πω κατι. συγνωμη αλλα ντρεπομαι. οταν ειχα χωρισει απο την πρωτη κοπελα μου ειχε κολλησει να παω να βρω καποια να πληρωσω να κανω σεξ μαζι της. ενταξει σκεφτομουν συνεχεια τα νοσηματα και φυσικα τι ντροπη θα ηταν αν μια γυναικα πηγαινε να ζητησει σεξ επι πληρωμη. και το ειχα πει σε μια φιλη και μου ελεγε ουτε να το σκεφτω και τελικα δεν το εκανα. αλλα ειμαι πολυ υπερ για τους αντρες να πηγαινουν. βεβαια να προφυλασσονται εννοειται αλλα και αν ημουν αντρας αν δεν ειχα σχεση νομιζω θα πηγαινα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    να σας πω κατι. συγνωμη αλλα ντρεπομαι. οταν ειχα χωρισει απο την πρωτη κοπελα μου ειχε κολλησει να παω να βρω καποια να πληρωσω να κανω σεξ μαζι της. ενταξει σκεφτομουν συνεχεια τα νοσηματα και φυσικα τι ντροπη θα ηταν αν μια γυναικα πηγαινε να ζητησει σεξ επι πληρωμη. και το ειχα πει σε μια φιλη και μου ελεγε ουτε να το σκεφτω και τελικα δεν το εκανα. αλλα ειμαι πολυ υπερ για τους αντρες να πηγαινουν. βεβαια να προφυλασσονται εννοειται αλλα και αν ημουν αντρας αν δεν ειχα σχεση νομιζω θα πηγαινα.
    Ξέρω άτομα που έχουν σχέση μόνο κ μόνο για το σεξ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    σωστα ναι υπαρχουν και αυτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    το εχουν ξεκαθαρισει οτι θελει ο ο ενας τον αλλον μονο για αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    Ναι Παναγιώτη και αυτό λέγεται ελεύθερη σχέση και ειναι πολυ υγείες και πολυ πιο ντομπρο απο το να κοροιδευεις τον αλλον και να πέφτει κερατο
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Για αυτό λέγονται και fuck buddies

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ναι Παναγιώτη και αυτό λέγεται ελεύθερη σχέση και ειναι πολυ υγείες και πολυ πιο ντομπρο απο το να κοροιδευεις τον αλλον και να πέφτει κερατο
    υγιής σε τι? είναι άλλο ελεύθερη σχέση με το ελεύθερο σεξ?
    πάντως δεν μου αρέσει να μοιράζομαι την κοπέλα μου άλλων
    μου θυμίζει τα παρτι ανταλλαγής συντρόφων

Senior Member
    υγιής σε τι? είναι άλλο ελεύθερη σχέση με το ελεύθερο σεξ?
    πάντως δεν μου αρέσει να μοιράζομαι την κοπέλα μου άλλων
    μου θυμίζει τα παρτι ανταλλαγής συντρόφων
    Το ελεύθερο σεξ ειναι σεξ χωρίς προφύλαξη. Η ελεύθερη σχέση είναι μια σχέση χωρίς δεσμευσεις που υπάρχει μόνο σεξ. Δεν είναι δυνατόν να μη ξέρεις βασικά πράγματα

xaka10
    Guest
    Καλα εσυ συνεχιζε με κονδυλώματα να πηγαίνεις με ιεροδουλες και μετα ελα εδω για κήρυγμα
    Εισαι δημόσιος κίνδυνος το λιγότερο.
    Επίσης οι τύποι που προκαλούν καρκίνο είναι και αυτοί που προκαλούν αλλοιώσεις, ελεγες κατι για ημιμάθεια; μαλλον δε στα είπαν καλα.κοβεσαι μεταξεταστεος...
    Δημοσιος κινδυνος σε τι νοσοκομα της συμφορας.παιρνω παντα προφυλαξεις οτι κολλησα ηταν απο δερματικη επαφη και εγραψα δημοσιως τι κολλησα για να προσεχουν αυτοι που πανε για πρωτη φορα.εχω 14 χρονια να κανω σχεση κολλησα εσενα και δεν το ξερω ή ο συντροφος σου πηγαινε σε οικους ανοχης και δεν το ξερεις

xaka10
    Guest
    νοσηρη φαντασια που κα απο το ονομα παραπεμπει σε κατι αρνητικο μαθε πρωτα τι εστι παθηση και μετα επικαλεσου την <<ιατρικη >> σου ιδιοτητα που θα μου κανεις οτι με κοβεις και μετεξαταστεο τελειωσες τει νοσηλευτικης και μας το παιζεις και μορφωμενη

Senior Member
    νοσηρη φαντασια που κα απο το ονομα παραπεμπει σε κατι αρνητικο μαθε πρωτα τι εστι παθηση και μετα επικαλεσου την <<ιατρικη >> σου ιδιοτητα που θα μου κανεις οτι με κοβεις και μετεξαταστεο τελειωσες τει νοσηλευτικης και μας το παιζεις και μορφωμενη
    Το κονδυλώματα που προκαλούν καρκίνο πανασχετε ειναι αυτά που προκαλούν αλλοιώσεις. Μη πας πρήζεις τον ερωτα επειδή κολλησες ολα τα αφροδισια. Αφου θες να το παιζεις ξερολας λεγε τα τουλάχιστον σωστα.

xaka10
    Guest
    Το κονδυλώματα που προκαλούν καρκίνο πανασχετε ειναι αυτά που προκαλούν αλλοιώσεις. Μη πας πρήζεις τον ερωτα επειδή κολλησες ολα τα αφροδισια. Αφου θες να το παιζεις ξερολας λεγε τα τουλάχιστον σωστα.
    ενταξει σχετικη σου βαζω 10 περνας την ταξη.Γι αυτο η Ελλαδα επεσε εξω κοιτα ατομα που βαζουν να δουλεψουν σε νοσοκομεια.ενταξει δεν αντιλεγω προκαλουν καρκινο και αυτα αλλα η συμπεριφορα σου δεν ειναι καθολου σωστη ή θα πρεπει να αυξησεις την αγωγη σου η απο νοσληευτρια της συμφορας καταληξεις νοσηλευομενη

Senior Member
    ενταξει σχετικη σου βαζω 10 περνας την ταξη.Γι αυτο η Ελλαδα επεσε εξω κοιτα ατομα που βαζουν να δουλεψουν σε νοσοκομεια.ενταξει δεν αντιλεγω προκαλουν καρκινο και αυτα αλλα η συμπεριφορα σου δεν ειναι καθολου σωστη ή θα πρεπει να αυξησεις την αγωγη σου η απο νοσληευτρια της συμφορας καταληξεις νοσηλευομενη
    Εσυ δεν ελεγες ρε οτι οι τύποι που προκαλουν καρκίνο δε βγάζουν κονδυλώματα; δε μου την ελεγες που δε τα ξέρω; αντε να πούμε που δε ξέρεις τη τυφλα σου αλλα τα χεις κιολας. Δημόσιε κίνδυνε.απο κατι σαν εσενα εχουν γεμίσει κονδυλώματα που ενω δε τα έχεις αφαιρέσει συνεχίζεις να έρχεσαι σε επαφη. Εντωμεταξύ τι φαση τα αφροδισια; τα κανεις συλλογη;

xaka10
    Guest
    Εσυ δεν ελεγες ρε οτι οι τύποι που προκαλουν καρκίνο δε βγάζουν κονδυλώματα; δε μου την ελεγες που δε τα ξέρω; αντε να πούμε που δε ξέρεις τη τυφλα σου αλλα τα χεις κιολας. Δημόσιε κίνδυνε.απο κατι σαν εσενα εχουν γεμίσει κονδυλώματα που ενω δε τα έχεις αφαιρέσει συνεχίζεις να έρχεσαι σε επαφη. Εντωμεταξύ τι φαση τα αφροδισια; τα κανεις συλλογη;
    τα κανω συλλογη να κολλησω εσενα.εσυ μπορει να εχεις hpv με τοσα one night stand που εχεις κανει .βεβαια για να πηγαν και αυτοι μαζι σου η πιωμενοι θα ηταν ή δεν θα ειχαν βρει αλλη καλυτερη κοπελα και κατεληξαν στη φολα

Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast