χωρισμός μετα απο 5 χρόνια γαμου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Junior Member
    Η κόρη ήθελε παιδί σαν τρελή αυτή είναι 30 και αυτός 37 άρα πως αλλιώς η μάνα θα έκανε την δουλειά δηλαδή πας στην μάνα σου χωρίς παρεξήγηση και σου λέει παιδί να σου φέρω μια πορτοκαλάδα και της λες πάμε στο χημείο να την αναλύσω και μετά θα την πιω, θα σου πει έτσι σε μεγάλωσα άρα δεν φταις εσύ για τη περιέχει έχει η πορτοκαλάδα μέσα εσύ είσαι ανήλικο όχι

Senior Member
    Έλα ρε Δημήτρη, δεν μπορεί να της δώσει αντισυλληπτικά εν αγνοία της, θα το καταλάβαινε. Μην τρελαθούμε εντελώς. Κάθε μέρα πορτοκαλάδα στην μάνα της έπινε την ίδια ώρα; Κι αν ναι, και εάν ακόμα υποθέσουμε ότι δεν το καταλάβαινε από τη γεύση, κάτι στη συμπεριφορά της μάνας θα σηματοδοτούσε ότι κάτι τρέχει. Ακόμα και το ίδιο της το σώμα της γυναίκας θα σηματοδοτούσε ότι κάτι τρέχει! Παρακολουθούσε η μάνα τον κύκλο της κόρης ας πούμε και προσάρμοζε τα χάπια ώστε να έχει περίοδο όταν πρέπει ή δεν είχε ποτέ περίοδο η γυναίκα και το θεωρούσε φυσιολογικό ας πούμε ή ξέρω κι εγώ τι; Αυτά δεν στέκουν.

Αλλά η Ελισάβετ έχει δίκιο, με τις γυναίκες σας έχετε πρόβλημα, το θέμα δεν είναι οι πεθερές. Σε ρωτήσαμε και πιο πάνω αλλά δεν απάντησες, πόσο είσαι διατεθείμένος να περιμένεις την (πρώην) γυναίκα σου και πόσο πραγματικά θες να μπεις στην διαδικασία να την περιμένεις να ωριμάσει...
    Με τα τωρινά δεδομένα τι σκοπεύεις να κάνεις;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Έλα ρε Δημήτρη, δεν μπορεί να της δώσει αντισυλληπτικά εν αγνοία της, θα το καταλάβαινε. Μην τρελαθούμε εντελώς. Κάθε μέρα πορτοκαλάδα στην μάνα της έπινε την ίδια ώρα; Κι αν ναι, και εάν ακόμα υποθέσουμε ότι δεν το καταλάβαινε από τη γεύση, κάτι στη συμπεριφορά της μάνας θα σηματοδοτούσε ότι κάτι τρέχει. Ακόμα και το ίδιο της το σώμα της γυναίκας θα σηματοδοτούσε ότι κάτι τρέχει! Παρακολουθούσε η μάνα τον κύκλο της κόρης ας πούμε και προσάρμοζε τα χάπια ώστε να έχει περίοδο όταν πρέπει ή δεν είχε ποτέ περίοδο η γυναίκα και το θεωρούσε φυσιολογικό ας πούμε ή ξέρω κι εγώ τι; Αυτά δεν στέκουν.

Αλλά η Ελισάβετ έχει δίκιο, με τις γυναίκες σας έχετε πρόβλημα, το θέμα δεν είναι οι πεθερές. Σε ρωτήσαμε και πιο πάνω αλλά δεν απάντησες, πόσο είσαι διατεθείμένος να περιμένεις την (πρώην) γυναίκα σου και πόσο πραγματικά θες να μπεις στην διαδικασία να την περιμένεις να ωριμάσει...
    Με τα τωρινά δεδομένα τι σκοπεύεις να κάνεις;
    από αύριο πάω διακοπές 5 μέρες μονός μου για να ηρεμήσω να βάλω σε σειρά της σκέψη μου να βρω τον Δημήτρη. παντός εγώ κλίνω
    πιο πολύ στο Χ. Από την παρασκευή δεν σηκώνω τηλέφωνο ούτε απαντώ σε μήνυμα της για να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει για να με βρει.Δεν μου αρέσει που το κάνω άλλα θέλω να της δείξω οι με έμενα τα είχε όλα εκδρομές ταξίδια ενώ τώρα ούτε διακοπές δεν θα πάνε γιατί τα αποφάσισε η μάνα της

Να περάσεις όμορφα :) Κύριος Άρχοντας χαλαρά. Κάνε και για εμένα που δεν μπορώ.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Καλέ μου, επειδή περνάω κάτι ανάλογο,σε συμβουλεύω να μην επιστρέψεις πίσω.Εαν σε θέλει πραγματικά να της πεις να έρθει εκείνη σε εσένα ,για να έχετε την ησυχία σας.Αλλιως εφόσον δεν υπάρχουν παιδιά
    ας ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους.

Junior Member
    Απλα πρεπει να καταλαβει η κοπελα οτι οι γονεις φευγουν τα ζευγαρια μενουν... θεσε τα ορια σου. . Και εκεινη τα δικα της...
    Καλη δυναμη

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345