Φοβια θανατου; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 118
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Εγω δε παραπονεθηκα που απαντας.. ειπα για το ύφος και τις υβρις σου, μη τα μπερδευεις, εσυ με κατηγορεις γιατι γραφω.
    Και προσφερθηκα να μη μιλησω αν δεν ενδιαφερει, ...αλλα ερωτηθηκα.
    Δε μίλησα για λιγοτερο πιστους απο μενα, ειπα εγω ειμαι ο λιγοπιστος, δε με προσεχεις.

για να μη πλατιαζουμε, γιατι τωρα με φευγουμε απο το θεμα, ενα τυχαιο debate με επιστημονες οπως λες (υπαρχουν πολλα φυσικα) https://www.youtube.com/watch?v=guY0r0kMJqE

Η προτροπή μου ηταν και ειναι στο ψαξε.... τα υπολοιπα... ειναι απλα οδοντοκρεμες.
    Δεν ασχολουμε αλλο με posts που εχουν βρισιες, αν υπαρξει ευγένεια, ευχαριστως να ξαναγραψω .. .αλλιως δεν εχει νοημα.
    Thank you!
    οι διαφωνιες μαζι σου δεν ειναι υβρεις. το Υφος μου ειναι δικαιωμα μου. ουτε εμενα μου αρεσει το υφος σου. τι να γινει τωρα;
    ετσι τις βλεπεις επειδη δεν μπορεις να αντιμετωπισεις το ξεσκεπασμα σου σε ολες τις δραστηριοτητες σουε δω μεσα (κατηχηση και αναζητηση συντροφου).
    απλα εσυ θελεις να οργωνεις το φορουμ με το ταχα καλοκαγαθο υφος σου και τους τονους μισογυνισμου, ομοφοβισμου και σκοταδισμου που εχουν τα λογια σου , οποτεδηποτε χρειαστει να επιχειρηματολογησεις.
    το ξερω οτι υπαρχουν πολλα debate. εχω παρακολουθησει παμπολλα και εχω βγαλει τα συμπερασματα μου. δεν περιμενα εσενα.... για καποιο λογο εχεις την ψευδαισθηση οτι εισαι οα ρχων της ενημερωσης εδω μεσα και ειναι πολυ αστειο, γιατι πραγματικα ουδεποτε παρεθεσες το παραμικρο επιχειρημα για οσα αναφερεσαι (ερωτηθηκες απο αλλους, αλλα ουδεποτε απηντησες κατι περα απο αερολογιες τυπου "ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις" και "θαυματα και μαρτυριες").

Senior Member
    Η αλήθεια είναι Γιώργο ότι επιχειρήματα για να στηρίξεις αυτά που λες δεν έχεις.Στο είπα και πριν και ήταν ο λόγος που σταμάτησα την κουβέντα επειδή βαρέθηκα και το θεωρώ ανούσιο.Το ψάξε και τα θαύματα δεν είναι επιχείρημα.Κανείς χριστιανός ποτέ δεν έχει αναφέρει ούτε μισό επιχείρημα.Και έχω μπει σε αντιπαράθεση άπειρες φορές με χριστιανούς στο facebook σε ομάδες.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οι διαφωνιες μαζι σου δεν ειναι υβρεις. το Υφος μου ειναι δικαιωμα μου. ουτε εμενα μου αρεσει το υφος σου. τι να γινει τωρα;
    ετσι τις βλεπεις επειδη δεν μπορεις να αντιμετωπισεις το ξεσκεπασμα σου σε ολες τις δραστηριοτητες σουε δω μεσα (κατηχηση και αναζητηση συντροφου).
    απλα εσυ θελεις να οργωνεις το φορουμ με το ταχα καλοκαγαθο υφος σου και τους τονους μισογυνισμου, ομοφοβισμου και σκοταδισμου που εχουν τα λογια σου , οποτεδηποτε χρειαστει να επιχειρηματολογησεις.
    το ξερω οτι υπαρχουν πολλα debate. εχω παρακολουθησει παμπολλα και εχω βγαλει τα συμπερασματα μου. δεν περιμενα εσενα.... για καποιο λογο εχεις την ψευδαισθηση οτι εισαι οα ρχων της ενημερωσης εδω μεσα και ειναι πολυ αστειο, γιατι πραγματικα ουδεποτε παρεθεσες το παραμικρο επιχειρημα για οσα αναφερεσαι (ερωτηθηκες απο αλλους, αλλα ουδεποτε απηντησες κατι περα απο αερολογιες τυπου "ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις" και "θαυματα και μαρτυριες").
    υβρεις?
    "τονους μισογυνισμου, ομοφοβισμου και σκοταδισμου "
    "εχεις την ψευδαισθηση οτι εισαι οα ρχων""πολυ αστειο,"
    "αερολογιες "
    και δε χρειαστηκε κανα να ανατρεξω σε αλλα Posts

Senior Member
    υβρεις?
    "τονους μισογυνισμου, ομοφοβισμου και σκοταδισμου "
    "εχεις την ψευδαισθηση οτι εισαι οα ρχων""πολυ αστειο,"
    "αερολογιες "
    και δε χρειαστηκε κανα να ανατρεξω σε αλλα Posts
    ε τοτε, δεν ξερεις ελληνικα. και φαινεται κι απο την ορθογραφια σου.
    αυτα δεν ειναι υβρεις.
    ειναι η επιχειρηματολογια σου μονιμα εναντιον της ισοτητας, των ομοφυλοφιλων, της επιστημης και της προοδου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε τοτε, δεν ξερεις ελληνικα. και φαινεται κι απο την ορθογραφια σου.
    αυτα δεν ειναι υβρεις.
    ειναι η επιχειρηματολογια σου μονιμα εναντιον της ισοτητας, των ομοφυλοφιλων, της επιστημης και της προοδου...
    Ε τωρα κι αν γελασα, .. λεπτομεριες δε λεω (τι αλλο θα ακουσω, απιθανο). Αλλωστε τα ξερεις ολα οπως ειπες :P
    Μη χαλαμε το θεμα. Σου ευχομαι Remedy καλη προοδο τοσο επιστημονικη οσο και προσωπικη.

Senior Member
    Ε τωρα κι αν γελασα, .. λεπτομεριες δε λεω (τι αλλο θα ακουσω, απιθανο). Αλλωστε τα ξερεις ολα οπως ειπες :P
    Μη χαλαμε το θεμα. Σου ευχομαι Remedy καλη προοδο τοσο επιστημονικη οσο και προσωπικη.
    την δικαιώνεις λίγο για την ορθογραφία :P ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

Senior Member
    καλυτερα να γελας, παρα να μιλας, ετσι κι αλλιως! χαχαχααχαχαχα!
    επισης φιλε μου.
    επιστημονικη και προσωπικη προοδο και καλα μυαλα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    την δικαιώνεις λίγο για την ορθογραφία :P ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...
    Α οχι δε θα πω κατι για την ορθογραφια... (ειχα πει αλλωστε «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω») ουτε θα σου πω για το Τ9 και τα μαργαριταρια του (δε μπαινω καν στον κοπο να τα φτιαχνω χααχα) το μονο που λεω ειναι οτι στις θετικες επιστημες και στους "αριθμους" ειναι το δυνατο μου σημειο. Στην ορθογραφία δε πιστεύω .. δεν εχω κι εγω δικαιωμα να μη πιστευω καπου? τι μονο εσεις? χαχαχ
    (πραγματικα τα λιγα που εμαθα .. τα εμαθα οταν τα ειχα με μια δασκαλα, γέλιο εκει... γιατι δε με ενοιαζε ποτε, καθολου, ημουν φανατικος λατρης των θετικών επιστημων, τιποτα αλλο δεν υπηρχε για μενα.... τότε) άπιστος λεμεεεε

Senior Member
    Α οχι δε θα πω κατι για την ορθογραφια... (ειχα πει αλλωστε «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω») ουτε θα σου πω για το Τ9 και τα μαργαριταρια του (δε μπαινω καν στον κοπο να τα φτιαχνω χααχα) το μονο που λεω ειναι οτι στις θετικες επιστημες και στους "αριθμους" ειναι το δυνατο μου σημειο. Στην ορθογραφία δε πιστεύω .. δεν εχω κι εγω δικαιωμα να μη πιστευω καπου? τι μονο εσεις? χαχαχ
    (πραγματικα τα λιγα που εμαθα .. τα εμαθα οταν τα ειχα με μια δασκαλα, γέλιο εκει... γιατι δε με ενοιαζε ποτε, καθολου, ημουν φανατικος λατρης των θετικών επιστημων, τιποτα αλλο δεν υπηρχε για μενα.... τότε) άπιστος λεμεεεε
    Δε πειράζει ούτε η ορθογραφία πιστεύει σε σένα όπως φαίνεται :P

Senior Member
    Καλημέρα, και εγώ ότι ξαπλωσα να κοιμηθώ.
    Καλά ήταν δεν εχω παράπονο, γυρίσαμε σήμερα, πολύ ηλιο βέβαια είχε και είναι θάνατος για το δέμα μου
    Eειχα βγαλει μια ελια , στο μετωπο , το τι μου ειπανε στου Συγγρου ( ειναι ειδικοι σεαυτο ) με φοβισανε , αν και ειμαι το αντιθετο του νοσοφοβικος ) , αντιηλιακο μεχρι στο αυτοκινητο !!! παει η δεκαετια των 80s , που δεν ενοιαζε κανεναν ο ηλιος ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eειχα βγαλει μια ελια , στο μετωπο , το τι μου ειπανε στου Συγγρου ( ειναι ειδικοι σεαυτο ) με φοβισανε , αν και ειμαι το αντιθετο του νοσοφοβικος ) , αντιηλιακο μεχρι στο αυτοκινητο !!! παει η δεκαετια των 80s , που δεν ενοιαζε κανεναν ο ηλιος ....
    Μη το υποτιμάς καθόλου.Ο παππούς μου πέθανε από καρκίνο στο δέρμα.Του είπαν ότι κάποια από τις ελιές του (ήταν πολλές) του έγινε κακοήθεια.Να προσέχεις πάρα πολύ,και αν δεις ελιά που δεν είχες (κρεατοελιά κυρίως) αμέσως δερματολόγο.Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Senior Member
    Μη το υποτιμάς καθόλου.Ο παππούς μου πέθανε από καρκίνο στο δέρμα.Του είπαν ότι κάποια από τις ελιές του (ήταν πολλές) του έγινε κακοήθεια.Να προσέχεις πάρα πολύ,και αν δεις ελιά που δεν είχες (κρεατοελιά κυρίως) αμέσως δερματολόγο.Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Νατο , νατο , του Συγργου ,κατι ηξεραν .................................στην Σαλαμινα κανεις διακοπες ?

Senior Member
    κάπου είχα διαβάσει το εξής...."όποιος φοβάται το θάνατο, φοβάται τη ζωή"

(..δεν ξέρω αν αποτελεί δική σου ατάκα...ίσως να'χω κάνει λάθος...και από την συζήτηση που'χατε με τον Georgewww....κάτι τέτοιο άφησες ν εννοηθεί....αλλά μικρή σημασία έχει)

ίσως εκεί ν κρύβεται η απάντησή σου....μπορείς να διαβάσεις συγγραφείς όπως ο επίκουρος και ο Μάρκος Αυρήλιος που έχουν ασχοληθεί με την ιδέα του θανάτου...

πάντως είναι κάτι το οποίο θα έρθει για όλους, μα για όλους..οπότε γιατί πρέπει ν σε απασχολεί....θα είναι σαν μια κατάσταση όπως ήταν πριν την γέννησή σου.......όταν πεθαίνει κάποιος, οι πιο κοντινοί του θα τον θυμούνται....και όταν πεθάνουν και αυτοί....θα'ναι ΑΠΛΑ ένας άλλος άνθρωπος που πέθανε ...όπως δισεκατομμύρια τώρα....

εκτός και αν είσαι κάποια σημαντική προσωπικότητα και θα μείνεις στην ιστορία..που δεν το νομίζω

EmaFil είχα για χρόνια φόβο θανάτου κοντινου μου προσώπου και παρελυα από τον πόνο της αίσθησης της απωλειας ( η οποία δεν είχε συμβεί). Μετά τα αντικαταθλιπτικα κόπηκε. Δεν ρώτησα ποτέ ψυχιατρο γιατί φοβόμουν τόσο πολύ ότι θα πεθάνει. Αυτό τι με καθιστουσε;; ανασφαλή; αρνητικά προσκολλημμενη; ποια είναι η γνώμη σου;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    EmaFil είχα για χρόνια φόβο θανάτου κοντινου μου προσώπου και παρελυα από τον πόνο της αίσθησης της απωλειας ( η οποία δεν είχε συμβεί). Μετά τα αντικαταθλιπτικα κόπηκε. Δεν ρώτησα ποτέ ψυχιατρο γιατί φοβόμουν τόσο πολύ ότι θα πεθάνει. Αυτό τι με καθιστουσε;; ανασφαλή; αρνητικά προσκολλημμενη; ποια είναι η γνώμη σου;
    αχ, μακάρι να'χα την απάντηση....

ανασφάλεια...?? ναι, θα το πίστευα

"αρνητικά" προσκολημμένη...δεν ξέρω...(γιατί όμως γράφεις "αρνητικά")

δεν ξέρω...τι να σου πω....στον καθένα μας δουλεύουν διαφορετικά τα πράγματα...ίσως θα'πρεπε να ρωτήσεις τον γιατρό σου

θάνατος...δεν μπορούμε να τον ελέγξουμε, ούτε να τον αποφύγουμε... ούτε για εμάς ούτε και για κανέναν άλλον (πατέρα, μητέρα, σύζυγο, αδελφό, κλπ)...όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα θα φύγουν ...όπως και εμείς θα φύγουμε, που γι'αυτούς είμαστε οι αγαπημένοι.

μπορούμε να ζήσουμε μια ενάρετη ζωή, να έχουμε καθαρή την συνείδηση, χωρίς να βλάπτουμε άλλον άνθρωπο (και δεν το γράφω απαραίτητα με την χριστιανική έννοια) και να δημιουργήσουμε 2-3 πράγματα για εμάς και για τους δικούς μας και να περάσουμε καλά σε αυτή τη ζωή....και άλλα παρόμοια τέτοια....τότε ναι, εκεί νομίζω ότι βρίσκεται το μυστικό

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast