ούρηση σε δημόσιες τουαλέτες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Originally posted by katatonia
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by velout
    Στρατο δεν εχει παει κανεις σας?Ειστε λιγο μιγιαγγιχτοι μου φαινεται.Εμενα πιο πολυ με ενοχλει οταν ορισμενες τουαλετες ειναι κοινες και αντρικες και γυναικειες οπως και οταν η πορτα δεν κλειδωνει ή υπαρχει ακαταστασια και βρωμα μεσα.Αυτο με απασχολει πιο πολυ και οχι αν θα δω το πουλι του αλλου.Εξαλλου δε χρειαζεται να κοιτας προς τη μερια του κοιτα τη δικια σου.Μηπως ο πραγματικος σου φοβος ειναι αν την εχεις μικρη σε σχεση με τους αλλους και νιωθεις ασχημα με αυτο?
    ...
    ....
    πως να στο πω να μη σε πληγωσω......
    θα στο πω απλα, καθημερινα.....
    εγω ειμαι γυναικα, κουμπαρε....
    ελπιζω να μην εχω ουτε το φθονο του πεους, ουτε το κομπλεξ του μεγεθους, ουτε την αγωνια της επιδοσης...
    ο φιλος μου την εχει κανονικη αν σε ενδιαφερει κι αυτο..
    remedy μη το παρεις στραβα δε σου επιτιθομαι αλλα μαλλον το κομπλεχ το εχεις εσυ.απο το ποστ σου καταλαβαινω οτι μαλλον εισαι θυμα των ιδεων που σου περναει η κοινωνια υποσυνειδητα.\'αν ειναι κρυφο*******\',η \'αν ο γκομενος μου τον εχει μικρο!\' γτ δε νομιζω να ενδιαφερει κανενα αν ο φιλος σου ειναι \'κανονικος\'.(αν κ πιοιος ειναι αυτος που θα κρινει πιοιος ειναι <<κανονικος>> κ οχι?).δες τα πραγματα κατω απο την επιφανεια κ μη κολλας σε ετικετες <<ανχος επιδωσης>>,<<κανονικο� �>>.

υγ-η τελευτεα προταση μαλλον δηλωνει μια αληθηνη αμφισβητιση
    μαλλον δεν αντεληφθης το χιουμορ μου, οπως και μαλλον δεν καταλαβες τον παραπανω διαλογο...
    ο βελουτ δειχνει να ενδιαφερεται για το ποιος τον εχει μικρο η μεγαλο η κανονικο και να το συσχετιζει αυτο με τις αποψεις του γι αυτο και απαντησα ετσι...αν ξαναδιαβασεις τα μην ισως το αντιληφθεις...
    με την λογικη του βελουτ που ισχυριζεται οτι οποιος εχει προβλημα με την κοινη ουρηση των αντρων, μαλλον την εχει μικρη, θα μπορουσε καποιος να του απαντηση, οτι οποιος περναει ευχαριστα στην κοινη ουρηση, ισως και να αρεσκεται στην θεα γυμνων αντρικων οργανων..
    προφανως ουτε το ενα ουτε το αλλο ισχυει (παντα)

Senior Member
    ^^
    εχεις καποιο δικιο.απλα το ολο θεμα αναφερεται στη περιπτωση αναγκης.εννοειται οτι αυτος που εχει κανει στεκι τις δημοσιες δε παει απο αναγκη αλλα για αλλους λογους!

Junior Member
    Καλά εγώ όχι να κατουρήσω σε ουρητήρια δε μπορώ... ούτε και με κλειστή πόρτα δε μπορώ άμα έχω την εντύπωση ότι θα ακούγεται έξω ο ήχος του κατουρήματος... (γιατί αναρωτιέμαι; μήπως θα καταστραφεί το τέλειο image που θέλω να έχουν οι άλλοι για μένα. Τώρα που το ξανασκέφτηκα μήπως το τέλειο image προϋποθέτει να κατουράς άνετα και χαλαρά και με αγχώνει το γεγονός ότι δε μπορώ να έχω αυτή την άψογη εικόνα προς τους άλλους

Τεσπα. Εκεί να δεις πίκρα. Θυμάμαι εποχές που έφευγα από την δουλειά και έψαχνα να βρω κάποια καφετέρια ή κάτι άλλο να πάω να κατουρήσω... Πώπω Θεέ μου πως κρατιόμουνα;;;!!!

Senior Member
    Σωστά αφού είναι το μοναδικό πράγμα που θεσ να κρύψεισ και για αυτό ντύνεσαι εκτόσ από το κρύο βέβαια.

Banned
    γιατι να το κρυψεις??
    για το κρυο βεβαια δεν το συζηταμε...

Senior Member
    Υπάρχει αθόρυβο κατούρημα?

Ποτέ δεν είχα τέτοιο κόλλημα.

Ίσα ίσα, που όταν βιάζομαι να πάω τουαλέτα, ας περιμένουν και 10 άτομα απέξω, να ακούσουν την \"ευχαριστήση\" μου που επιτέλους \"απελευθερώθηκα\"

Senior Member
    Originally posted by velout
    Στρατο δεν εχει παει κανεις σας?Ειστε λιγο μιγιαγγιχτοι μου φαινεται.Εμενα πιο πολυ με ενοχλει οταν ορισμενες τουαλετες ειναι κοινες και αντρικες και γυναικειες οπως και οταν η πορτα δεν κλειδωνει ή υπαρχει ακαταστασια και βρωμα μεσα.Αυτο με απασχολει πιο πολυ και οχι αν θα δω το πουλι του αλλου.Εξαλλου δε χρειαζεται να κοιτας προς τη μερια του κοιτα τη δικια σου.Μηπως ο πραγματικος σου φοβος ειναι αν την εχεις μικρη σε σχεση με τους αλλους και νιωθεις ασχημα με αυτο?
    Νομιζω.... εσυ φιλε μου με καλυψες και με συμπληρωσες σε οσα ειχα να πω επι του \"κατουρημενου θεματος\":P

Foinikas Mpravo και παλι μπραβο ΣΟΥ που καταφερες ΝΑ εκφρασες αυτην σου την φοβια-ανυσηχια-αγχος.....!!!
    ΜΠΡΑΒΟ και παλι kala poy milises και εσυ αδερφε και επανεφερες το θεμα που ανοιηε ο BMW......διοτι το κανανε εκτος απο κατουρημενο ...να μην πω kai τι αλλο...
    .... μοναχα .......
    Το Κ...Λοχαρτο ελειπε
    και ....μονο... τιτλο παλι καλα που δεν αλαξατε...
    π.χ Gay piss sex in public WC

ελεος......
    Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!

Page 2 of 2 FirstFirst 12