Results 16 to 30 of 97
Thread: Τι προτιμούν οι άνδρες τελικά...
-
24-07-2019, 14:22 #16
- 24-07-2019, 14:23 #17
Θεωρω δεδομενο οτι κ οι 2 δουλευουν πια κ θα επρεπε να ειναι μοιρασμενα τα παντα εφοσον βροντοφωναζετε για ισοτητα.Εχοντας λοιπον κ δουλεια κ παιδι συζυγο εργαζομενη εχω βιωσει πολυ καλα τι σημαινει η ισοτητα σας.Εχουμε παρει ολες τις ευθυνες εμεις μαζι κ τα εξοδα μαζι κ την ανατροφη του παιδιου κ οι γυναικες ειναι κουρασμενες πια.Συμβαινει παντου σε μικρο η μεγαλο κυκλο απλα σχεδον ολοι οι αντρες δεν μιλανε για αυτα.
24-07-2019, 14:26 #18
Δεν «ήθελα» ακριβώς, εναλλαγή , θα έλεγα προέκυψε. Άνθρωποι ήμαστε λάθη κάνουμε, σε πειρασμούς πέφτουμε, καθημερινές δυσκολίες (γιατί δεν είναι μόνο τα γκομενικά) που σε βγάζουν από το δρόμο σου.
Όταν έπαιζα μπαλίτσα, όπως λες, (καλά, όχι τόσες πολλές, ούτε τις κορόιδευα) έβλεπα τις γυναίκες ως το πιο αγαπητό Θείο δώρο που θα μπορούσα να σκεφτώ, ήθελα να τις γνωρίσω όλες (δηλαδή πολλές) γιατί μου αρέσουν πολύ και δεν εννοώ μόνο ερωτικά, τις έβλεπα ως εξαιρετικά ενδιαφέροντα όντα. Είμαι φαν πως να το πω :) Χαίρομαι να βλέπω μια γυναίκα χαρούμενη.
Ήθελα όπως λες «παιδική καρδιά» αλλά κατρακύλησα στο πάθος μου για την «κόκα» (μεταφορικά μιλάω). Πως ένιωθα? Ότι θέλω όλες οι γυναίκες να είναι χαρούμενες και μου αρέσει να τις φροντίζω (ξαναλέω δεν εννοώ κυρίως σεξουαλικά) αλλά δε γίνεται.
Πως νιώθω? Έπαιξα και έχασα μάχες, κέρδισα σε σοφία, πήρα, έδωσα, όλα καλά :)
Για να απαντήσω στο "Τι-προτιμούν-οι-άνδρες-τελικά" ... προτιμούν την αγάπη τους.
24-07-2019, 14:31 #19
δεν ξερω τι προσωπικη εμπειρια ειχες απ τον γαμο σου, αλλα φανταζομαι να συμφωνεις οτι αν μιλας για ισοτητα κι αν δουλευει η γυναικα σου, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εχετε μαζι τις ευθυνες του παιδιου, τις ευθυνες για τις δουλειες στο σπιτι, κι εφοσον υπαρχιε ελευθερος χρονος, ιδια δικαιωματα στο να βγαινετε εξω με τους φιλους/φιλες σας..
φυσικα και ειναι κουρασμενες και οι γυναικες και οι ανδρεςς που ζουν μια τοσο δυσκολη ζωη, δλδ να μεγαλωνουν παιδια ενω ειναι εργαζομενοι για το μεροκαματο! αυτο δεν σημαινει οτι παρατουν τις υποχρεωσεις τους, ουτε οι μεν, ουτε οι δε.
οι μονοι που δεν κουραζονται ειναι οσοι εχουν αρκετα χρηματα για να εχουν βοηθεια στο σπιτι και να κανουν ανετα τις δουλειες τους και να εχουν και χρονο για διασκεδαση.
24-07-2019, 14:37 #20
Συμφωνω σε οτι ειπες η διαφορα ειναι οτι στον αντρα δεν επιτρεπεται να κανει ουτε παραπονα ουτε να κουραστει.Μεχρι να σκασει κ να τρεχει στους γιατρους κ στις αγωγες!!Ο αντρας περναει τα ζορια σε ενα σπιτι σημερα..Οταν υπαρχουν λεφτα δεν υπαρχει προβλημα ολοι το γνωριζουμε αυτο..
24-07-2019, 14:42 #21
δεν νομιζω. σε ολους επιτρεπεται να κουραζονται.
απλα, στο αρχικο μηνυμα διευκρινισεων, αυτο που καταλαβαινα ειναι οτι αν και δουλευει η γυναικα, θεωρεις οτι ο ανδρας δεν πρεπει να κανει δουλειες στο σπιτι, ουτε να μοιραζονται τις δουλειες των παιδιων και οποτε μπορει να βγαινει με φιλους, ενω η γυναικα ειναι δεδομενο οτι θα κραταει τα παιδια και δεν θα βγαινει με φιλες...
απο που κι ως που ο "ανδρας περναει τα ζορια σε ενα σπιτι" οταν ηδη ειπες οτι δουλευουν και οι δυο;;;;
24-07-2019, 14:57 #22
Φυσικα κ πρεπει να κανουν κ οι 2 τα ιδια πραγματα εχουν τα ιδια δικαιωματα κ υποχρεωσεις..Ισως να τα εγραψα ωμα κ να παραφραστηκε..Ο αντρας εκ φυσεως θεωρω ειναι κ πιο αγχωδης κ πιο προστατης ειναι αρα πιο ζορισμενος να τα φερει ολα εις περας κ να το κανει κ καλα..Ισως να ειμαι λαθος κ το αρχικο μου μυνημα να ακουστηκε σαν κατηγορια αλλα παραδεξου το κ πιο αναισθητες ειναι οι γυναικες κ λιγο πιο σπαταλες κ λιγο πιο στον κοσμο τους..Εκτος αν εγω εχω αντιληφθει την εννοια γαμος κ οικογενια στραβα.
24-07-2019, 14:57 #23
Ρεμεντυ είναι πολύ πικρή η Φιλοσοφία δυστυχώς ακόμα για την οικογένεια και τις ευθύνες. Ελάχιστοι άνδρες βλέπουν βρέφος και δε νιώθουν φόβο άγχος κομπλα. Η φαλοκρατικη κοινωνία έθεσε γερές βάσεις. Η γυναίκα είναι η εστία ( κάνε το σπίτι γυαλί Ανεθρεψε το παιδί και κρατά τον σύζυγό με σεξ όσο θέλει γιατί μπορεί και να σου φύγει)! WTF ;; Μια γυναίκα που δεν δουλεύει σημαίνει πως αν μεγαλώνει ένα δύσκολο παιδί δεν χρειάζεται τη βοήθεια του πατέρα;; Το αρσενικό σκεφτεται " Θα παντρευτώ θα κάνω απόγονο θα μου τα έχει όλα έτοιμα στο πιάτο και αύριο μεθαύριο θα Καμαρωνω " την ταλαιπωρία δεν την παίρνει χαμπάρι αν δεν κρατήσει μωρό. Άσε που θα πει " στυλακι σε πήρα φάλαινα έγινες ". Ο άντρας που μένει σπίτι και δεν δουλεύει κάνει ο, τι μπορεί αλλά σίγουρα είναι και κόντρα ρόλος να φοράει ποδια και να νανουρίζει συνεχώς το μικρό. Εγώ λυπάμαι με τους αφορισμούς!!! Εσύ δεν δουλεύεις μεγάλωσε το παιδί και μη βγάζεις άχνα. Εσύ δουλεύεις Α μάλιστα έχεις βοήθεια;; εσύ άνδρα; καταδέχεσαι να φερνει η γυναίκα το ψωμί στο σπίτι;; Όσο και να φαίνεται γραφικό ακόμα υπάρχει τεράστια αντίσταση και παρωπίδες. Όσοι παλεύουμε για συνεννόηση καταλήγουμε " γκρίνιες ".
"Make sure your worst enemy isn't you"
24-07-2019, 15:06 #24
Χαχαχα ...
Με τιτλο κραχτη "Τι προτιμουν οι ανδρες τελικα"
μεταβηκαμε στο "Τι χρειαζονται οι γυναικες τελικα" ... εμμεσως πλην σαφως !
24-07-2019, 15:13 #25
Αγαπητέ μου Σειριε ... Ρεαλιστικά για να μην έλθει ρήξη οριστικη γίνονται πολλοί διάλογοι και αν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία παραπομπή σε σύμβουλο γάμου. Έθεσες εύστοχα την εγκεφαλική απόσταση σε ένα ζευγάρι!!!
"Make sure your worst enemy isn't you"
24-07-2019, 17:08 #26Miliva21GuestΕγώ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θεματοθετρια βάζεις ταμπελες......οι κακιες γυναίκες αράχνη που κάνουν καυτο σεξ και οι ξενερωτες σοβαρές....
Το έχεις κάπως έτσι στο μυαλό σου εσύ η ίδια παρατηρώντας εμάς τις γυναίκες η θεωρείς ότι οι άντρες μας βλέπουν σε διπολα και τις σοβαρές τις βλέπουν ξενερώνες;
24-07-2019, 17:29 #27
Miliva επειδή έχω αναπτύξει διαλόγους με συγκεκριμένα μέλη εδώ στο φόρουμ σε χαλαρό ύφος έθεσα "ταμπέλες " βγαλμένες από την ζωή και πολλά μυθιστορήματα φυσικά. Σε προσέβαλε κάποιο συγκεκριμένο;
* Η σοβαρη ( εκείνη που έχει συνέπεια στο λόγο και στις πράξεις) κατ εμε δεν είναι ξενέρωτη. Το θρεντ αυτό είναι για τα παλικάρια του φόρουμ. Να βγάλουν τα εσώψυχα τους. Διάβασε ξανά την εισαγωγή μου και θα καταλάβεις.
* Το γυναίκα αράχνη είναι μορφή προτυπου που αναφέρεται στη γυναίκα που τυλίγει στον ιστό της τον άνδρα. Αρχέτυπο σχεδόν. Είναι γεγονός πως μια σαγηνευτική ερωτικα γυναίκα ελκύει πιο εύκολα έναν άνδρα ΑΛΛΑ δεν αρκεί μόνον ΑΥΤΟ. Οι άνδρες ξενερώνουν εύκολα από λεπτομέρειες."Make sure your worst enemy isn't you"
24-07-2019, 22:30 #28
24-07-2019, 22:52 #29
Βρε κακο βηχα να χουμε ...
Δεν γινεται χωρις αναφορες και αλληγοριες (σε αορατα πραγματα).
Απλα, δεν γινεται.Last edited by Del-meme290719b; 24-07-2019 at 23:36.
24-07-2019, 23:29 #30Miliva21Guest