Results 76 to 90 of 97
Thread: Τι προτιμούν οι άνδρες τελικά...
-
26-07-2019, 08:27 #76
την αληθεια θα πω, δεν εχω κανεναν λογο να πω ψεματα, αν και με παραξενεψε το "ΚΑΙ εδω μεσα". με ξερεις κι απ εξω;
τωρα εσυ, θες ντε και καλα να συμφωνησουμε, αλλα ΕΛΑ που διαφωνουμε! τι να καμω δλδ; να σου πω ψεματα για να μην κλαις;
1. διαφωνω. δεν εχετε καμια αναπηρια ευαισθησιας, αλληλοβοηθειας, συνυπαρξης και συμβιωσης.
εχετε μια ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΣΑΣ. κι αυτο, δεν ειναι βιολογικο, αλλα κοινωνικα κατασκευασμενο (οι ανδρες δεν κλαινε, ανδρας εισαι πως κανεις ετσι, μην κανεις σαν γυναικουλα, blah, blah blah, blah..)
2. εχει γυναικαι πολλων ηλικιων εδω μεσα . προσωπικα ειμαι οχι μονο Χ αλλα και Ψ μπορω να σου πω...
3. δεν ξερω τι θεωρεις οτι ειναι οι "παραδεισενιες σχεσεις" κι αν ειναι μεμονωμενες οπως λες, και οχι ο κανονας, αλλα και μεμονωμενες να ειναι, εμενα μου κανει, γιατι κι εγω ειχα 2 τετοιες σχεσεις στην ζωη μου και τωρα ζω την δευτερη. δεν με ενδιαφερει αν αλλες 5- 10 γνωριμιες δεν ηταν παραδεισενιες. εγω μονο μια χρειαζομαι , και την εχω. οποτε (κλαιν)...
4. οκ, αφου ΕΣΥ ειπες οτι αυτο αφορα μονο ανδρες, εμεις πρεπει να γραψουμε μονο για ανδρες γιατι σου χαλαμε την φαντασιωση. ΕΓΩ θεωρω οτι μας αφορα εξισου. τι να κανομε τωρα δηλαδη;. αν με λες ψευτρα επειδη λεω αυτο που πιστευω, κι εγω σου λεω οτι εσυ εισαι ο ψευτης και πατσισαμε..
5. δεν ξερω τι περιβαλλον ειχες, εγω ξερω παρα πολλες γυναικες που δεν βιαστηκαν να τεκνοποιησουν γιατι ειχαν αλλα ονειρα (σπουδων κυριως, αλλα και ανεμελων εμπειριων) και πολλες που δεν τεκνοποιησαν καν, γιατι αυτη η ζωη δεν τους ταιριαζε. αν εσυ ξερεις μονο απ τις αλλες τις βιαστικες, δεν ειναι δικο μου προβλημα..
6. αυτο με τις φαλλοκρατικες φαντασιωσεις που εχεις παντως, να ξερεις οτι ειναι καταλοιπο του μουργου. αν δεν ειχες τετοια αλλεργια με την παρτη τυ, ανετα σε εβλεπα σε μια ανδροκρατουμενη δραστηριοτητα (τυπου στρατος) να κρατας ψηλα την σημαια με τους συντροφους σου και να λετε καφριλες πινοντας μπυρες... επισης αν δεν ειχες αδυναμια στις γυναικες (γεννετικα προσδιορισμενο κατα την ταπεινη μου αποψη) ανετα σε εβλεπα να ερωτευεσαι ανδρες. ξερω σε πληγωνω, αλλα τετοιου ειδους "βαλσαμο" ειμαι εγω, μην με σκαλιζεις πολυ- πολυ.
7. αυτο τωρα με τους ανυπαντρους φιλους τι ηταν; προταση να κανουμε τις προξενητρες;
ναι εχω κι εγω φιλες που ειναι παιδια (δεν χρειαζεται να ξαναγινουν). εχω και παντρεμενες , εχω και ανυπαντρες. τι να κανουμε; λες να τους γνωρισουμε;Last edited by Remedy; 26-07-2019 at 09:02.
- 26-07-2019, 14:18 #77
Εξουθενωμένε, νομίζω ότι ένας από τους λόγους που έχεις παραμείνει παιδί είναι γιατί δε χρειάστηκε να δουλέψεις. Κι εγώ μέχρι τώρα έχω δουλέψει λίγο και δε χρειάστηκε να έχω ευθύνη για τη ζωή μου, αλλά το είδα ότι στη δουλειά είμαι λιγότερο σοβαρός και συγκεντρωμένος από τους άλλους, πράγμα που η πλειοψηφία δε συγχωρεί. Με δεδομένο ότι ακόμα και τώρα αρκούμαι σε περπάτημα και αράγματα σε πλατείες κλπ, μπορείς να πεις ότι έχω κρατήσει μια παιδική απλότητα. Αλλά θέλω να γίνω σαν τους άλλους (τουλάχιστον στο θέμα της δουλειάς), γιατί έτσι όπως πάει σε λίγο μπορεί να κοιμάμαι με τους άστεγους στην Ομόνοια, και τότε τι θα την κάνω την παιδικότητά μου? Δε θα με σώσει.
Οι γυναίκες όντως για να γίνουν μάνες και να μεγαλώσουν τα παιδιά γίνονται πιο σκληρές με το παιδί που έχουν μέσα τους, δεν το σκοτώνουν αλλά σίγουρα το παραμελούν. Γενικά όμως με τη δουλειά υπάρχει η λεγόμενη αλλοτρίωση της εργασίας, έτσι όπως το καταλαβαίνω αυτό εννοείς ότι γίνεται και οι μεγάλοι σκοτώνουν το παιδί που έχουν μέσα τους. Όλοι νοιάζονται να γίνουν πιο παραγωγικοί, σοβαροί, επαγγελματίες κλπ, συνηθίζουν σε υλικές ανέσεις και αυτό προφανώς τους κάνει να μη συμπεριφέρονται πλέον σαν παιδιά με αυθορμητισμό, αλλά σαν παραγωγικές μηχανές. Αυτό όμως τελικά είναι η ίδια η φύση, για να επιβιώσεις δε μπορεί να παραμένεις παιδί ενώ ηλικιακά είσαι ενήλικος. Εδώ στην Αφρική με την παιδική εργασία δε σε παίρνει να είσαι παιδί ούτε στα 8 σου, είναι δυνατόν να σε παίρνει μετά τα 30?
26-07-2019, 16:16 #78
Βαλσαμο
δεν θα απαντησω μια-μια τις ερωτησεις (γιατι βαριεμαι).
Ειναι υπεροχη η ικανοτητα σου, να λοξοδρομεις μιση μοιρα την ουσια των οσα εγραψα.
Και να φανταστεις οτι δεν γραφω δυο σειρες (που υποκεινται σε παρερμηνειες)
αλλα σεντονια ολοκληρα (που ΔΕΝ υποκεινται σε παρερμηνειες). Ας ειναι.
Διαλεγεις τα σημεια που βγαζουν κατι απο την δικη σου βιωματικη εμπειρια
και αντιληψη. Στα οσα εγραψες, τα μισα αφορουν ... δικους σου φοβους.
(ανεπαρκεια εκφρασης ευαισθησιας, γυναικες που δεν τεκνοποιουν λογω
σπουδων και καριερας, να πινω μπυρα με καφρους κρατωντας την σημαια ψηλα,
ανετα ερωτευομαι ανδρες, προξενητρες για τους ανυπανδρους φιλους μου ...
και ... οτι εισαι ψευτρα γενικως και αοριστως ενω εγω εννοουσα οτι θα βρεις
το θαρρος και θα πεις την αληθεια εδω μεσα, αφου η ανωνυμια του internet
ειναι ιδανικο περιβαλλον για την γυναικεις με κρυψινεια .... η δεν ειναι ?)
Παντως ... απο τοτε που αλλαξα τροπαριο ... διαβλεπω στοιχεια στον ψυχισμο σας
(και οχι μονο εσεις στον δικο μου) που επιβεβαιωνουν ποσο πολυπλοκος ειναι !!!
Ποσες παραμετροι πρεπει να πανε "σωστα" για να ειστε ευτυχισμενες.
Εαν ημασταν το ιδιο πολυπλοκοι .... δεν θελω ουτε να το φανταστω .... (κολαση).
Σαν καποιος να κατασκευασε τις γυναικες να μην μπορουν να βρουν ποτε
ακριβως αυτο που ψαχνουν ... και να ειναι δυστυχισμενες.
Δεν φταιω εγω γιαυτο ! Απλα φαινεται τοσο ξακαθαρα ....
26-07-2019, 16:23 #79
Αετε ... τι μπηκες να κανεις εδω μεσα ? Να παραδεχεσαι τα ιδια ακριβως
που σε ταλανιζουν και εξω απο δω ? Ψυχολογικο δεν ειναι αυτο το site ?
Πως το αξιοποιεις ? Με το να αποκαλυπτεις την ωριμη και λογικη πλευρα σου ?
Τοτε, μαλλον, αλλη κατευθυνση εχει αυτο το site (και δεν το πηρα χαμπαρι).
Σου δινετε μια μοναδικη εμπειρια (και μονο το intenet δινει τετοιες)
να βροντοφωναξεις "εεεεετσιιιιι γουσταρωωωωωωω ρεεεεεεε ....."
και εσυ ... τι ακριβως κανεις ? Φοβασαι μην χασεις την προτερη ευφημο μνεια ?
26-07-2019, 17:22 #80
Και τι να κάνω? Να πανηγυρίζω που δε θέλω να πιέζομαι στις δουλειές και ίσως καταλήξω στα συσσίτια? Όταν έχεις ζήσει μια ζωή που είσαι διαφορετικός από όλους και σε όλα, το μόνο που θες είναι να μοιάσεις, τουλάχιστον σε κάτι. Σε τι θα με βοηθήσει να φωνάζω ότι θέλω να μείνω για πάντα έφηβος και νοσταλγώ τα πρώτα χρόνια της σχολής? Ναι, θέλω αλλά είναι αδύνατον (εκτός αν κερδίσω το τζόκερ)
27-07-2019, 01:11 #81
Δηλαδή εσύ εχεις μπει εδώ για να βγάλεις τα στοιχεία που η κοινωνία δεν αποδέχεται και απορρίπτει. Αγένεια, θυμό, ταμπέλες τελεσίδικες, παγιωμενες αντιλήψεις και φυσικά μόνιμη πρόκληση αντίδρασης έτσι για να ταραζόμαστε να κανουμε βαβούρα; Οσοι κρατούν ένα τρόπο επικοινωνιας εδώ είναι για το Image ; Τι θα κερδίσουμε αλήθεια; βραβείο; δουλειά;; χρήμα;; Επειδή ο Eagle εξήγησε ουσιαστικά ότι όλα δεν είναι ίδια πας να τον προκαλέσεις πως θέλει να καλυφθεί και να ενσωματωθεί σε ομάδα στρογγυλοποιησης( ότι είναι δήθεν δλδ ή αλλιώς γιαλαντζί) ;; τι θα κερδίσεις τελικά; έχεις καταλάβει;;
Αν γράψει κάποιος ωμά τα χειρότερα για το γυναικείο φυλο θα πεις "πες τα ρε μεγάλε!!!!! Το παίζουν πολιτισμένοι εδώ " ;; Σου πρότεινα να εκτονωσεις την ενστικτωδη βία μέσα σε ένα γήπεδο στον όχλο στην πορωση στο θολωμα ( δεν μιλώ για καταστροφή περιουσίας) αλλά για όλα τα νταηλίκια. Εδώ λεκτικά τι φουρτούνες δημιουργείς;; Δεν έχουν ακουστεί τα μυριαδες αρνητικά επίθετα για τις γυναίκες; δεν τα ξέρουν; δεν έχει τύχει να καούν; και; κάνε ένα τουρ να διαβάσεις για αγόρια που μόνο παιδάκια δεν είναι και δερνουν κοπέλες. Τι άνδρες είναι αυτοί ;;; και δεν είναι εξαιρέσεις !!! Είναι η πλειοψηφία που έχει οστρακοποιηθει κάτω από τα λόγια του μπαμπά για τις ανήθικες γυναίκες που μόνο με ξύλο μαζευονται."Make sure your worst enemy isn't you"
27-07-2019, 13:01 #82
σεσε, το "δουλεια δεν ειχε ο διαολος. γαμουσε τα παιδια του", το ξερεις; παλια κινεζικη παροιμια ειναι...
27-07-2019, 13:06 #83
27-07-2019, 13:12 #84
χαχαχα
1.δεν ηταν απαραιτητο να απαντησεις ειτε αναλυτικα ειτε συνοπτικα, γιατι δεν ηταν ερωτησεις. απαντησεις ηταν :)
2. οχι δικους μου φοβους, δικες μου διαπιστωσεις απο τις εμπειριες μου. υπαρχει μια "μικρη" διαφορα, που ειναι η διαφορα του να ζεις, με το να υποθετεις πως ειναι η ζωη...
3. το περι προξενητρων, ηταν εμφανως χιουμορ. φαινεται τελικα οτι η δεν το διαθετω, η δεν το διαθετεις εσυ :)
4. καταλαβα οτι το εννοουσες για εδω μεσα, μικρο μου ποσουμ, και φυσικα και ειπα την αληθεια! και οντως ενα ανωνυμο περιβαλλον σαν το φορουμ, ειναι μια χαρα περιβαλλον για να ειναι ειλικρινεις οι κρυψινοες ολων των φύλων και των φυλών ;) αυτο που δεν λες, ειναι οτι εσενα δεν σου αρεσει αυτη η αληθεια και θες ντε και καλα, να την βγαλεις ψευτικη.
ΔΙΑΦΩΝΙΑ λεγεται. οσο και να κοπανιεσαι αυτη ηταν η αποψη μου και την εχω καρατσεκαρεσμενη . εγω δεν εχω κανενα προβλημα που εχεις διαφορετικη, εσυ γιατι τοσος καημος;
ο επιλογος σου μου ειναι ακαταληπτος, αλλα αφου λες εσυ οτι "κατι" καταλαβες, οτι καταλαβει κανεις, καλον ειναι :)
27-07-2019, 13:15 #85
27-07-2019, 14:02 #86
27-07-2019, 15:55 #87
Μπορεί Rem να είναι αλλά έχω διαπιστώσει πως υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι εκτόνωσης. Κάποιοι αναζητούν συμβουλές και δεν είναι έτοιμοι για την απάντηση. Πολλές φορές χρειάζεται η αυτογνωσία αγκαλιά με ένα εγχειρίδιο αυτοβοηθειας ή λίγων βασικών γνώσεων ψυχανάλυσης. Άλλοι βιωνουν επεισόδιο ( αυτό δεν χρειάζεται να το αναλύσω). Άλλοι όσο θυμό δεν εκφράζουν στην ζωή τους προσπαθούν εδώ να αποκαλύψουν - καιριο ζήτημα στο συγκεκριμένο είναι να καταλαβαίνει οποιοσδήποτε το όριο. Πότε γίνεται κακεντρεχης. Σε ποιον απευθύνεται και πόσο ξυνει πληγές. Άλλος θα επιτεθεί άλλος θα κλάψει. Εκεί ίσως επιβάλλεται ο διαχειριστής να το κόβει και να λαμβάνει μέτρα ασφαλείας. Άλλοι απλώς διαφωνούν. Άλλοι τρολαρουν και γελάνε που βλέπουν 30 άτομα να τσακώνονται. Αν έχω παραλειψει κάποιες περιπτώσεις συγχωρέστε με έχω αϋπνίες. Είναι ωραίο να διαφωνούμε για να προχωράμε όχι ντε και καλά για να χτυπιόμαστε στα πλήκτρα. Μικρή κοινωνία είναι το φόρουμ άλλωστε.
Επειδή ο Εξου δηλώνει πως γράφει ότι νιώθει λόγω ανωνυμίας κάθε φορά πιστεύω πως θα απαντήσει πρώτα με ειλικρίνεια προς τον εαυτό του. Κουράστηκα. Καλή μας δυναμη."Make sure your worst enemy isn't you"
28-07-2019, 01:44 #88
Συνήθως τέτοια θέματα περιφέρονται γύρω από το καλά κορίτσια vs κακά κορίτσια και το μπέρδεμα που φέρνουν στον άνδρα. Ο άντρας τις γουστάρει και τις δύο με διαφορετικό αλλά όχι πλήρη τρόπο, λόγω της σχέσης που έχει με την μητέρα του, συνηθισμένο μεγα προβλημα στη χωρα μας. οπου η σχεση των γονιων μας ηταν ανταγωνιστικη. Δηλαδή συνήθως η γυναίκα ήταν είτε υποτακτική (Καλό κοριτσι) οπότε ο πατέρας ήταν ζόρικος κυριαρχικός (Κακο παιδι), είτε η μητέρα ήταν αντιδραστική κυριαρχική (κακο κοριτσι) και ο πατέρας υποτακτικός (Καλό παιδι).
Ισορροπία σεβασμος και αρα αγαπη υπηρχε σε αρκετα μικρο ποσοστο.
Οπότε όταν ένας άνδρας είχε υποτακτική μαμά και βρει μια υποτακτική κοπέλα, το γνωστό και ως πολύ καλό κορίτσι, την γουστάρει μεν του αρέσει, αλλά υπάρχει ένα σεξουαλικό πρόβλημα, δεν τον ελκύει τόσο σεξουαλικά διότι ασυνείδητα του θυμίζει την μάνα του και κάνεις δεν βλέπει την μάνα του σεξουαλικά.
Γενικώς ότι συνδοιασμοι γίνουν φέρνουν σοβαρο πρόβλημα, εάν η σχέση των γονιών δεν ήταν υγιής και ισορροπημένη, το γνωστό δεν ξέρω τι θέλω, η ξέρω ότι θέλω και το κακό και το καλο για να καλύπτω και την συναισθηματική και την σεξουαλική μου ανάγκη.
Όλα τα παραπάνω φυσικά δεν είναι ιδέες μου, αλλά από αρθρα ψυχολογίας και απλοϊκά γραμμένα με τα οποία συμφωνώ και που επαληθεύουν το ρητό αμαρτίες γονέων παιδευουσι τεκνα
28-07-2019, 03:01 #89
To τριο της ωριμοτητας (Remedy, Elisabet, Curious) μπηκε σε ενα site που υποτιθεται επιτρεπει σε καταπιεσμενους
να πουν την αποψαρα τους (και κατι πηγε να ξεκινησει ο Eagle Guy αλλα ....) και ως δασκαλες της απαραμμιλης
χρυσης τομης σε πραγματα που νομιζουν οτι γνωριζουν ... επιβαλουν βελουδινα, behavioral correctness.
Αν μας διαβαζει κανενας admin (με στοιχειωδη προσοντα στην ψυχολογια), με τις μεσοβεζικες αποψεις των
παραπανων χρηστριων .... ξεκινησατε ποτε θεραπεια σε οσους την χρειαστηκαν, λεγοντας "ετσι ειναι ο κοσμος,
σκασε και κολυμπα ?"
Απο την απαντηση σας, θα εξαρτηθει αν κανω ζημια στους θαμωνες του φορουμ (η μονο στο τριο)
οποτε πρεπει να αποχωρησω απο το φορουμ. Στο χερι σας ειναι να ΜΗΝ στρογγυλεψετε την
απαντηση σας. Ενας τεμπελης, μικροαστος, ατολμος, μαμακιας (που τον ζει η μανα του στα 53),
μισογυνης και εκπληκτικα ανωριμος (σαν την παρτη μου) μπορει να εγκαλει απαντες σε γενικο
ξεσηκωμο εναντιον συμψηφιστικων λογικων, μετριοπαθων επιλογων και βελουδινων εγκλωβισμων ?
Να υπενθυμισω οτι ο τιτλος του νηματος ηταν .... "Τι προτιμουν οι αντρες τελικα..."
Απλα πραγματακια .... (για να μην χανει κανεις τον χρονο του εδω μεσα) .... !
28-07-2019, 07:18 #90
Για αρχή Καλημέρα εξουθενωμενε. Το φορουμ στους όρους χρήσης δεν γράφει " δηλώστε την αποψαρα σας" αλλά σεβαστειτε τα μέλη και μην χρησιμοποιείτε επιθετικό τρόπο. Ο George επίσης δεν συμφώνησε μαζί σου αλλά το πέρασες σαν να μην υπήρχε. Ο Eagle διαφώνησε μαζί σου στο ότι δεν είναι όλοι οι άνδρες παιδιά και για ποιο λόγο ίσως οι γυναίκες χάνουν πιο γρήγορα τη παιδικότητα τους. Έχεις παραφρασει τα γραπτά. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν ταιριάζεις εδώ επειδή δεν βρίσκεις έναν άνθρωπο άντρα στο ίδιο νήμα να σου πει πως έχεις απόλυτο δίκιο δεν σημαίνει ότι σε θέλουμε εκτός.
Δεν σχολίασε καμιά τις απαντήσεις των υπολοίπων στο νήμα.
* Όσες φορές έλαβες ευγενική απάντηση είπες πως είναι χειρότερη από φτύσιμο στη μούρη. Τώρα που κολλάει το " σκάσε και κολύμπα " ;Last edited by Constantly curious; 28-07-2019 at 07:36.
"Make sure your worst enemy isn't you"