Results 16 to 30 of 40
-
07-01-2009, 17:28 #16
Originally posted by sabb
Αλλά καλή μου Remedy, δυστυχώς όπως βλέπεις κι εσύ όλοι οι φίλοι μας μέλη αυτού του φόρουμ, μάλλον δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες, μετά από δύο μέρες ζωής αυτού του τόπικ, μόνο εσύ κι η mariafound δώσατε μισό λεπτό απ\' το χρόνο σας για να καταθέσετε μια απλή λέξη : ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ...
Είμαι βαθιά απογοητευμένος, γιατί πίστευα πως πέρα απ\' τον προσωπικό ανήφορο που τραβάει ο καθένας μας, η συμμετοχή των μελών αυτού του φόρουμ που υποτίθεται είναι ευαισθητοποιημένα σε θέματα που αφορούν την παγκόσμια κοινή γνώμη και είναι μείζονος σημασίας θα ήταν μαζική, το όλο θέμα αποδεικνύει πως δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο εκτός από τον εαυτό μας, αν μας παράτησε η γκόμενα ή ο γκόμενος, αν τα φάρμακα που παίρνουμε έχουν παρενέργειες, απ\' ότι φαίνεται ο πόνος του απατημένου γείτονα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από την εικόνα του αιμόφυρτου μικρού παλαιστίνιου και τις κραυγές οδύνης της μητέρας..Εφ\' όσον είναι έτσι , σε τελική ανάλυση ο κόσμος έτσι όπως είναι, είναι αυτός που μας αξίζει..
Επισης δε μπορεις να μειωνεις ετσι τα θεματα που ανοιγουμε.Κ ναι το θεωρω ποιο ουσιαστικο να συζηταμε εδω ενα προσωπικο προβλημα απ\'το να πω απλα τη λεξη:\'καταδικαζω\' γιατι ειναι δεδομενη.Το θεωρω χαζο να τιθεται υπο αμφισβητηση η καταδικη κ να ζητειται επιβεβαιωση.
- 07-01-2009, 17:47 #17
Σαμπ, πραγματικά δεν ξέρω αν με έχει πειράξει το πολύ φαί και το ακόμα περισσότερο αλκοόλ, λόγω των ημερών και δεν καταλαβαίνω, αλλά έχω δυο ερωτήματα:
Σε τι θα βοηθήσει αν γράψουν εδώ μέσα όλα τα μέλη πως καταδικάζουν αυτή την αθλιότητα;
Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να μη νιώθει τουλάχιστον θλίψη με αυτά που συμβαίνουν;
07-01-2009, 17:52 #18
Δυστυχως γευομαστε τις συνεπειες της πορειας που πηραμε σαν ανθρωποτητα. Το\'πα κ σε αλλο θεμα ολα ξεκιναν απο μας.Εννοω ο τροπος που σκεφτομαστε,οι αντιδρασεις μας,οι αξιες μας...κ.λ.π.Εμεις χτισαμε την κοινωνια,τους ηγετες,την εκμεταλευση,την απανθρωπια με καποιες λαθος επιλογες αξιων.Εδω κ πολλα χρονια.Κ θελει επισης πολυ χρονο να παρουμε \'στροφη\'.Οσοι κανουν κουμαντο σ\'αυτες τις θεσεις,ειναι στις θεσεις αυτες γιατι εμεις τους τοποθετησαμε με κοπο χρονων.Αλλιως δε θα υπηρχαν.
07-01-2009, 18:02 #19
Originally posted by Arsi
Αλλά καλή μου Remedy, δυστυχώς όπως βλέπεις κι εσύ όλοι οι φίλοι μας μέλη αυτού του φόρουμ, μάλλον δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες, μετά από δύο μέρες ζωής αυτού του τόπικ, μόνο εσύ κι η mariafound δώσατε μισό λεπτό απ\' το χρόνο σας για να καταθέσετε μια απλή λέξη : ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ...
Είμαι βαθιά απογοητευμένος, γιατί πίστευα πως πέρα απ\' τον προσωπικό ανήφορο που τραβάει ο καθένας μας, η συμμετοχή των μελών αυτού του φόρουμ που υποτίθεται είναι ευαισθητοποιημένα σε θέματα που αφορούν την παγκόσμια κοινή γνώμη και είναι μείζονος σημασίας θα ήταν μαζική, το όλο θέμα αποδεικνύει πως δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο εκτός από τον εαυτό μας, αν μας παράτησε η γκόμενα ή ο γκόμενος, αν τα φάρμακα που παίρνουμε έχουν παρενέργειες, απ\' ότι φαίνεται ο πόνος του απατημένου γείτονα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από την εικόνα του αιμόφυρτου μικρού παλαιστίνιου και τις κραυγές οδύνης της μητέρας..Εφ\' όσον είναι έτσι , σε τελική ανάλυση ο κόσμος έτσι όπως είναι, είναι αυτός που μας αξίζει..
Επισης δε μπορεις να μειωνεις ετσι τα θεματα που ανοιγουμε.Κ ναι το θεωρω ποιο ουσιαστικο να συζηταμε εδω ενα προσωπικο προβλημα απ\'το να πω απλα τη λεξη:\'καταδικαζω\' γιατι ειναι δεδομενη.Το θεωρω χαζο να τιθεται υπο αμφισβητηση η καταδικη κ να ζητειται επιβεβαιωση.
Η μη συμμετοχή δεν νομίζω ότι ισοδυναμεί απαραίτητα με αδιαφορία.
07-01-2009, 18:09 #20
θα ηθελα να θεσω ενα αλλο ερωτημα κ να μου πειτε τι πιστευετε[οσοι θελετε βεβαια].Πως κ σε ποιο βαθμο πιστευετε οτι μπορει ο καθενας απο εμας να βοηθησει η να επηρεασει ωστε να σταματησει η βια , η σφαγη λαων κ η καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων.Ας απαντησει ο καθενας για τον εαυτο του.Προσωπικα πιστευω οτι κ η απλη καταδικη ενος γεγονοτος ειναι χρησιμη κ εχει επιτελεσει τον σκοπο της εαν καταφερει να αφυπνισει εστω κ εναν.
07-01-2009, 18:28 #21
Τα λόγια του σαμπ ήταν σκληρά.
Ίσως και προκλητικά σε ένα βαθμό.
Ίσως να ήθελε να δει ως που φθάνει η σιωπή μας.
Ίσως να είναι ο τρόπος που εκφράζεται. Δεν έχει σημασία.
Πολλοί το πήρατε προσωπικά και θιχτήκατε με αποτέλεσμα να ξεφεύγουμε από την ουσία και να μιλάμε πλέον επί προσωπικού. Επειδή διαπίστωσα ότι είμαι από τους λίγους που δεν θίχτηκαν θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου πάνω σ’αυτό. Δεν θέλω να το παίξω «ξύπνια» και έχω όπως όλοι μας πολλά ελαττώματα. Ορισμένα από αυτά τα γνωρίζω καλά και για τα υπόλοιπα είμαι όλη αυτιά να μου τα υποδείξουν όσοι τα εντοπίζουν. Είμαι όμως π ε ρ ή φ α ν η που δεν είμαι εύθικτη. Το θεωρώ μεγάλη κατάκτηση. Πιστέψτε με παιδιά, η ευθιξία είναι πολλές φορές εμπόδιο σε μία ουσιαστική συνεννόηση. Παιδιά αυτό ισχύει παντού. Από προσωπικές μέχρι επαγγελματικές και πολιτικές συζητήσεις. Το έχω σκεφτεί πολύ το θέμα και θα μπορούσα να γράψω άπειρες σελίδες…..
A και ελπίζω να μην πήξει το τόπικ στις θυμωμένες απαντήσεις θιγμένων. Βρήκα την ευκαιρία γιατί ταίριαζε πολύ με τη συζήτηση και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία εξαιρετικά χρήσιμη κατάκτησή μου. Απλά.
07-01-2009, 18:35 #22
στεναχωριεμαι γιαυτα που γινονται, αλλα δε φανταζεστε ουτε εγω μαζι σας τι προκειται να γινει στη συνεχεια.Ολα αυτα ειναι σχεδιασμενα απο τη Παγκοσμια κοινοτητα, Ταξη (πειτε την οπως θελετε ),οπως και να τη πουμε υπηρετει μονο εναν.Και το τελειωτικο κακο απο τους εβραιους θα ερθει.Διαβαστε προφητειες του ΚΟΣΜΑ Αιτωλου και αλλων γεροντων αγιων και θα φριξετε.Τωρα εμεις οτι και αν πουμε οτι και να κανουμε που δε μπορουμε να κανουμε και κατι, αυτα ολα θα συνεχιζονται μεχρι να ερθει το τελος.Αυτοι ξερουμε ολοι που και πως θα τιμωρηθουν.
07-01-2009, 18:50 #23
Originally posted by nature
Τα λόγια του σαμπ ήταν σκληρά.
Ίσως και προκλητικά σε ένα βαθμό.
Ίσως να ήθελε να δει ως που φθάνει η σιωπή μας.
Ίσως να είναι ο τρόπος που εκφράζεται. Δεν έχει σημασία.
Πολλοί το πήρατε προσωπικά και θιχτήκατε με αποτέλεσμα να ξεφεύγουμε από την ουσία και να μιλάμε πλέον επί προσωπικού. Επειδή διαπίστωσα ότι είμαι από τους λίγους που δεν θίχτηκαν θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου πάνω σ’αυτό. Δεν θέλω να το παίξω «ξύπνια» και έχω όπως όλοι μας πολλά ελαττώματα. Ορισμένα από αυτά τα γνωρίζω καλά και για τα υπόλοιπα είμαι όλη αυτιά να μου τα υποδείξουν όσοι τα εντοπίζουν. Είμαι όμως π ε ρ ή φ α ν η που δεν είμαι εύθικτη. Το θεωρώ μεγάλη κατάκτηση. Πιστέψτε με παιδιά, η ευθιξία είναι πολλές φορές εμπόδιο σε μία ουσιαστική συνεννόηση. Παιδιά αυτό ισχύει παντού. Από προσωπικές μέχρι επαγγελματικές και πολιτικές συζητήσεις. Το έχω σκεφτεί πολύ το θέμα και θα μπορούσα να γράψω άπειρες σελίδες…..
A και ελπίζω να μην πήξει το τόπικ στις θυμωμένες απαντήσεις θιγμένων. Βρήκα την ευκαιρία γιατί ταίριαζε πολύ με τη συζήτηση και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία εξαιρετικά χρήσιμη κατάκτησή μου. Απλά.
07-01-2009, 19:06 #24
Το ότι θα έβρισκα αντίλογο σ\' ένα θέμα που αυτονόητα θα έπρεπε να συμφωνούμε όλοι, ενώ στην αρχή φάνταζε αδιανόητο, στο τέλος τέλος είναι λογικό..Δεν σκεφτόμαστε ούτε όλοι το ίδιο, πόσο μάλλον να ενεργούμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν είχα κι ούτε έχω ή θα έχω ποτέ διάθεση να προσβάλλω οποιονδήποτε. Το να μην συμμετάσχει κάποιος σε μια πρόσκληση αν μπορεί να θεωρηθεί κάτι τέτοιο η καταδίκη μιας εγκληματικής πράξης σε βάρος ενός λαού μέσα από ένα δημόσιο φόρουμ είναι γούστο του και καπέλο του. Το να μην το κάνει γιατί το θεωρεί ανοησία, ουτοπία, άχρηστη ενέργεια χωρίς ουσία και νόημα, είναι σαν να λέμε \"γιατί να κάνω ανακύκλωση ΕΓΩ ρε γαμώτο αφού έτσι κι αλλιώς ο πλανήτης δεν σώζεται...\"
Ε αυτό είναι ωχαδερφισμός και πάνω σ\' αυτή τη βάση γράφτηκε ό,τι γράφτηκε από τη δική μου πλευρά... Λυπάμαι αν έτσι και με τον τρόπο που εκφράζομαι κάποιοι ένοιωσαν προσβεβλημένοι, η εκκωφαντική μας σιωπή εν τούτοις κατά την ταπεινή μου άποψη δίνει τροφή και δύναμη στους κρατούντες τις τύχες του κόσμου να κάνουν αυτά που κάνουν - όποιος θέλει αντιστέκεται έστω και με μια φανφάρα , όποιος θέλει όχι...
Αν απαξίωνα τις αγωνίες του καθένα σ\' αυτό το φόρουμ δεν θάχανα τον χρόνο μου για να γράφω, ούτε για να πείσω τους άλλους να σκέφτονται όπως εγώ...
Στο κάτω κάτω, μάλλον λάθος έκανα να ανοίξω αυτό το τόπικ, πραγματικά ίσως να είναι πιο εύκολο να πάρω μπίρες , ποπ κορν και να απολαύσω από τον καναπέ μου, διαμελισμένα παιδιά, κατεστραμμένα νοσοκομεία, τον πόνο και τον όλεθρο που αυτή τη στιγμή με κάνει να πονάω, ίσως αν το δω με άλλα μάτια να διασκεδάσω κιόλας (?)
07-01-2009, 19:35 #25
Originally posted by afrula
στεναχωριεμαι γιαυτα που γινονται, αλλα δε φανταζεστε ουτε εγω μαζι σας τι προκειται να γινει στη συνεχεια.Ολα αυτα ειναι σχεδιασμενα απο τη Παγκοσμια κοινοτητα, Ταξη (πειτε την οπως θελετε ),οπως και να τη πουμε υπηρετει μονο εναν.Και το τελειωτικο κακο απο τους εβραιους θα ερθει.Διαβαστε προφητειες του ΚΟΣΜΑ Αιτωλου και αλλων γεροντων αγιων και θα φριξετε.Τωρα εμεις οτι και αν πουμε οτι και να κανουμε που δε μπορουμε να κανουμε και κατι, αυτα ολα θα συνεχιζονται μεχρι να ερθει το τελος.Αυτοι ξερουμε ολοι που και πως θα τιμωρηθουν.
07-01-2009, 19:51 #26
Sabb, ειναι πολυ θετικο το γεγονος οτι νιωθεις οργη κ αγωνια για τα οσα γινονται.Προσωπικα χαιρομαι που το βλεπω κ μακαρι να νιωθαμε ολοι ετσι!Το τοπικ το ανοιξες για να αντιδρασεις-ουμε κ αυτο απο μονο του ειναι παρα πολυ σημαντικο!Αυτη η οργη κ το αγγιγμα των γεγονοτων ειναι η απαντηση μου στην ερωτηση της mariasfound82 καθως κ η αντιδραση.Οπως το πες ο καθενας αντιδρα οπως νομιζει γι\'αυτο κ δεν πρεπει εν τελει να αναιρεις την επιλογη σου.Μπορει ακομα να\'σαι αδικος,αλλα το ωραιο βρισκεται κατω απ\'αυτο-στην οργη σου.
Προσωπικα θιχτηκα γιατι θεωρω τον εαυτο μου πολυ ευαισθητοποιημενο στα κοινα-ασχετο που δεν εγραψα,κανω οτι μπορω με τους δικους μου τροπους κ εχω κ εγω θλιψη για ολα αυτα οπως κ συ.Μολις τωρα ομως ειδα οτι ολη αυτη η \'επιθεση\' σε μας που δε γραψαμε πηγαζε απ\'την αγωνια σου στο θεμα,εστω κ αν ησουν αδικος,εγω κραταω την κραυγη της αγωνιας σου κ της θλιψης σου κ ευχομαι να υπαρχει κ να δυναμωνει απο ακρη σ\'ακρη του κοσμου για να μπορεσουμε καποια στιγμη να αποτρεψουμε μελλοντικες τετοιες καταστασεις.
07-01-2009, 20:18 #27
Originally posted by mariafound82
πιστευω οτι κ η απλη καταδικη ενος γεγονοτος ειναι χρησιμη κ εχει επιτελεσει τον σκοπο της εαν καταφερει να αφυπνισει εστω κ εναν.
εχω ακουσει απο κοσμο (1-2) οτι δεν καταδικαζουν.
Εχουν την αποψη οτι τα θελαν και τα επαθαν οι παλαιστινιοι....
Βεβαια δεν ξερει κανεις τι θα συζηταγαμε εαν τους χτυπαγε η Χεσμπολαχ απο πανω....
Τεσπα, η μεση ανατολη ειναι απο η πιο μπουρδελο περιοχη του πλανητη.
Οι πιο μπουρδελοανθρωποι ομως κατοικουν στον υπολοιπο κοσμο, οπου σαν πολιτισμενοι βλεπουν τις σφαγες και λενε, ε βεβαιως να γινει εκεχειρία μιλωντας θεωρητικα παντα....
07-01-2009, 20:28 #28
Originally posted by afrula
Αυτοι ξερουμε ολοι που και πως θα τιμωρηθουν.
Αν γυρισουμε την πλακα αναποδα και παμε στο ολοκαυτωμα που ο Χιτλερ και οι συνεργατες του εξαφανισαν εκατομμυρια εβραιους, σημερα που ακριβως εχουν παει??
Υπαρχει κατι τεκμηριωμενο επι τουτου???
ΥΓ...... επειδη το εχω ακουσει και αυτο, οχι δεν εκανε καλα ο Χιτλερ που τους εκανε σοφλαν. Το ενα δεν ακυρωνει το αλλο.
Βεβαια αυτη η υποθεση θα επρεπε να ευαισθητοποιησουν τους εβραιους και επειδη ολοι θελουν ενα κομματι γης για να ζησουν, να φροντισουν να τα βρουν για να υπαρχει ομαλη γειτονια για ολους.
07-01-2009, 20:30 #29
Originally posted by Arsi
Sabb, ειναι πολυ θετικο το γεγονος οτι νιωθεις οργη κ αγωνια για τα οσα γινονται.Προσωπικα χαιρομαι που το βλεπω κ μακαρι να νιωθαμε ολοι ετσι!Το τοπικ το ανοιξες για να αντιδρασεις-ουμε κ αυτο απο μονο του ειναι παρα πολυ σημαντικο!Αυτη η οργη κ το αγγιγμα των γεγονοτων ειναι η απαντηση μου στην ερωτηση της mariasfound82 καθως κ η αντιδραση.Οπως το πες ο καθενας αντιδρα οπως νομιζει γι\'αυτο κ δεν πρεπει εν τελει να αναιρεις την επιλογη σου.Μπορει ακομα να\'σαι αδικος,αλλα το ωραιο βρισκεται κατω απ\'αυτο-στην οργη σου.
Προσωπικα θιχτηκα γιατι θεωρω τον εαυτο μου πολυ ευαισθητοποιημενο στα κοινα-ασχετο που δεν εγραψα,κανω οτι μπορω με τους δικους μου τροπους κ εχω κ εγω θλιψη για ολα αυτα οπως κ συ.Μολις τωρα ομως ειδα οτι ολη αυτη η \'επιθεση\' σε μας που δε γραψαμε πηγαζε απ\'την αγωνια σου στο θεμα,εστω κ αν ησουν αδικος,εγω κραταω την κραυγη της αγωνιας σου κ της θλιψης σου κ ευχομαι να υπαρχει κ να δυναμωνει απο ακρη σ\'ακρη του κοσμου για να μπορεσουμε καποια στιγμη να αποτρεψουμε μελλοντικες τετοιες καταστασεις.
Δεν βλεπω καμια αδικια γενικα μιλωντας.
Εστω και θιγμενη τελικα εγραψες τις σκεψεις σου.
Ουδεν κακο αμιγες καλου....
07-01-2009, 20:44 #30
Originally posted by Remedy
την καταδικαζουμε!
νομιζεις πως αρκει?
Είμαι βαθιά απογοητευμένος, γιατί πίστευα πως πέρα απ\' τον προσωπικό ανήφορο που τραβάει ο καθένας μας, η συμμετοχή των μελών αυτού του φόρουμ που υποτίθεται είναι ευαισθητοποιημένα σε θέματα που αφορούν την παγκόσμια κοινή γνώμη και είναι μείζονος σημασίας θα ήταν μαζική, το όλο θέμα αποδεικνύει πως δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο εκτός από τον εαυτό μας, αν μας παράτησε η γκόμενα ή ο γκόμενος, αν τα φάρμακα που παίρνουμε έχουν παρενέργειες, απ\' ότι φαίνεται ο πόνος του απατημένου γείτονα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από την εικόνα του αιμόφυρτου μικρού παλαιστίνιου και τις κραυγές οδύνης της μητέρας..Εφ\' όσον είναι έτσι , σε τελική ανάλυση ο κόσμος έτσι όπως είναι, είναι αυτός που μας αξίζει....
Ας γράψει ο καθένας ό,τι θέλει, εγώ δεν πρόκειται να επανέλθω...
Το οτι δεν υπήρξε η ανταπόκριση που προσδοκούσες και στον χρόνο που προσδοκούσες, δεν σημαίνει απαραίτητα ούτε οτι τα άτομα που γράφουν εδώ δεν έχουν ευαισθησίες γενικότερου ενδιαφέροντος, ούτε οτι αδιαφόρησαν μπροστά στο μήνυμά σου ( λες καυστικα οτι \"δεν μας νοιάζει τίποτα εκτός απο τον εαυτό μας\").
Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να εκδηλώνεται και σίγουρα στον δικό του χ ρ ό ν ο. Για παράδειγμα μπορεί να μην θέλει να συμμετάσχει σε αυτή τη συμβολική διαμαρτυρία αλλα να δημοσιεύσει ένα άρθρο σε μία εφημερίδα ή ακόμα και να κάνει οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστεις....
Επίσης ναι μεν, συμφωνω πως όταν έχεις μια παθολογία αναλώνεις μεγάλη ενεργεια και προσοχή στα του εαυτού σου, αλλα απο αυτό μέχρι το να να συμπεραίνεις οτι τα περισσότερα μέλη είναι τελείως αδιάφορα, υπάρχει μια κάποια απόσταση...
Καταλαβαίνω πόση οργή σου προκαλεί ο πόλεμος αυτός....
Ξέρεις ποιο είναι το λυπηρό με την ανθρώπινη φύση? Οτι συχνά έχουμε αμυντικούς μηχανισμούς που καταπνίγουν την ευαισθησία μας. Δεν συμβαίνει σε εμένα, αρα δεν καίγομαι κιόλας.... Πολύ συχνά δυσκολευόμαστε να δούμε τα πράγματα απο τη θέση του άλλου ή και να φανταστούμε, την ώρα που τρώμε για παράδειγμα ενα γευστικό γεύμα, οτι την ίδια στιγμή κάπου μακριά μας, ενα παιδί αιμορραγεί μέχρι θανάτου.... Ποσες φορές το απωθούμε όλο αυτό?
Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που η ευαισθησία και η ανθρωπιά τους υπερβαίνει τις όποιες άμυνές τους και ο καθένας με τον τρόπο του διαμαρτύρεται.
Το ιδανικό θα ήταν, όλες αυτές οι διαμαρτυρίες να ενωθούν κάτω απο κοινή φωνή, να συντονιστούν, να γίνουν μεγάλα κινήματα να αποκτήσουν την δύναμη της συλλογικότητας και σαν μοχλός να φέρουν την αλλαγή, να ασκήσουν επιρροή σε όσα γίνονται.
Ωστόσο, αυτή η αντίδραση μπορεί να πάρει και πιο χαλαρές μορφές συνεργασίας. Κάθε ευαίσθητος άνθρωπος οφείλει να βρει εναν τρόπο να ακουστεί, μόνος ( μέσα απο τον λόγο ή την ΄τεχνη του κτλ) ή με άλλους... και τότε ακόμα, ασκείται εκείνη η επιρροή.
Λέμε όλοι και τί θα αλλάξει?
Θα πείσουμε τις ΗΠΑ να λάβουν θέση και να το λήγουν?
Μα ας σκεφτόυμε, είμαστε καταναλωτές... Αναλογιστείτε, πόσα αμερικάνικα προιόντα καταναλώνετε καθημερινά.
Τι θα γινόταν αν ως αντίδραση στον πόλεμο αυτό, σταματούσαμε εμείς οι καταναλωτές να καταναλώνουμε τα προιόντα τους?
Λεω μια ιδέα, που μου ήρθε γράφοντας, γιατί σκέφτηκα, πόσο υποκριτικό θα το ένιωθα, να καταδίκαζα την επίθεση και την σταση των αμερικανών και την επομένη να αγόραζα τα τσιγαράκια μου μάρκας αμερικής. Δεν θα ήταν?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή