Τι προτιμούν οι άνδρες τελικά...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 97

Τι προτιμούν οι άνδρες τελικά...

- Με αφορμή το τοπικ "καλο παιδι vs κακο παιδι" και τον σύντομο διάλογο με τον συμφορουμιτη George. Ας γράψει όποιος θέλει... Μια περιγραφή Γυναίκας αράχνης καριας απαράδεκτης αλλά και κόλαση στο κρεββάτι και μια περιγραφή Γυναίκας Κυρίας για κάτι σοβαρό... Δυο κατηγορίες ερασιτεχνικά γραμμένες αυτή τη στιγμή συγχωρέστε με. Γιώργο ξεκινάς...
    Ποια χαρακτηριστικα έχει η γυναίκα που δεν ξεχάσατε ποτέ;;;; ποια χαρακτηριστικα είχε η πολύ καλή που έγινε βαρετή στο τέλος;;; Δεν ξέρω. Όποιος θέλει ας γράψει σε λογικά πλαίσια πάντοτε κάτι για την γυναίκα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Έχω την εντύπωση πως τα θέλουν όλα. Γενίκευση λέγεται αυτό που έγραψα. Ανάλογα με το πρότυπο που τους έκανε κλικ στην παιδική ηλικία αναζητούν υποσυνείδητα στην αρχή κάτι παρόμοιο. Άλλοτε δεν αναζητούν αλλά τους βρίσκει. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει ένας ανταγωνισμός με τον πατέρα. Ακόμα και η Γυναίκα που θα παρουσιάσουν ως Δική τους αρκετές φορές έχει στόχο να θαμπωσει τον πατέρα για να πει " Είσαι μάγκας έκανες καλή επιλογή ". Έλα όμως που έτσι όπως γίναμε με την κρίση όλα λίγο πολύ έγιναν Μπαχαλακι!!!!!! Για αλλού ονειρεύεται κανεις με άλλον άνθρωπο ξυπνά δίπλα του. Αν ξυπνά διότι το - μακριά και αγαπημένοι - φέρνει και μια σπίθα ( λέμε τώρα)....

Banned
    εγω ειμαι σε αναμονη για να δω τι θα κανουν οι αλλοι και αν δω οτι καποιος δε πιστευει σε οτι του λεω ειμαι ικανος να τον ξεχασω μεσα σε μια μερα το μακρυα και αγαπημενοι για μενα δεν θα υπαρξει το μακρυα και ξεχασμενοι ναι

Senior Member
    Περα απο ομορφια κ σημεια του σωματος που εχει φετιχ ο καθενας θεωρω οτι για να γινει κατι σοβαρο χρειαζεται καλη επικοινωνια.
    Να μπορεις καπως να συνενοεισαι.
    Αν υπαρχει αυτο το στοιχειο σε συνδιασμο με την χημεια διορθωνονται πολλα πραγματα.
    Κοινοι στοχοι στην ανατροφη των παιδιων.
    Αν ο ενας λεει σε περιπτωση αρρωστιας του παιδιου να τον παμε σε εναν γιατρο κ ο αλλος να το διαβασει παπας ή να παμε σε εναν συμβουλο να δει τα δυνατα του σημεια για επαγγελματικη κατευθυνση κ ο αλλος κατσε να δουμε τι λεει το φλυτζανι, προφανως δειχνει μια μεγαλη αποκλιση σε συμφωνια χαρακτηρων.
    Μετα καποιες κοινες φιλοδοξιες καθως κ αξιες.
    Αν θελω εγω να λουζομαι με 100σταδολαρα δεν τα τα φτιαξω προφανως με καποια που περιφρονει το χρημα ( τυχαιο παραδειγμα)

Το τα θελουμε ολα μπορουμε να το πουμε κ για τις γυναικες κ για τον ανδρα που εχουν αναπτυξει ενα προτυπο-συμβολο εξιδανικευμενο-η ανδρα-γυναικα.
    Ποσο ρεαλιστικα ειναι ομως ολα αυτα κ πρακτικα;;
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Θα ξεκινήσω με μία παραβολη και δεν εχει σχέση με θρησκεια κτλ.
    Ήταν 2 μοναχοί και φυτέψαν από ένα δέντρο. Ο ένας έλεγε κάνε Θεέ μου να φυτρώσει ίσια, Κάνει ο Θεός το θαύμα Του και φυτρώνει ίσια, κάνε Θεέ μου να βρέξει γιατί θα ξεραθεί, βρέχει, τώρα κάνε Θεέ μου να μη βρέχει .. θα σαπίσει, σταματάει η βροχή, κάνε Θεέ μου κτλ… Στο τέλος το δέντρο δεν έβγαλε καρπούς, πάει στον άλλο μοναχό , βλέπει γεμάτο καρπούς … μα ΚΑΛΑ ΠΩΣ έγινε αυτό των ρωτάει… ε να , λέει ο δεύτερος, είπα ό,τι Θέλεις Εσύ Θεέ μου κάνε.

Θέλω να πω ότι πραγματικά πιστεύω ότι … δε ξέρουμε τι χρειαζόμαστε. Σίγουρα έχουμε κάποια πράματα στο νου (ας αφήσουμε απέξω την εξωτερική εμφάνιση μια και μιλάμε πιο πολύ για χαρακτήρα – στυλ κοπέλας, «καλή .. κακή κτλ.») και έχει μια λογική να λέει κάποιος, θέλω να με καταλαβαίνει, ή να συνεννοούμαστε όπως σωστά λέει ο φίλος πιο πάνω, να έχουμε χημεία, ίδιους στόχους, ωστόσο νομίζω στο τέλος έχει να κάνει μόνο με το πως αισθανόμαστε μαζί.

Αν αισθάνομαι ωραία με μια κοπέλα και αγαπιόμαστε, τα άλλα λύνονται, θέλουμε «ο ένας βουνό και ο άλλος θάλασσα» ε θα πας λίγο στο ένα και λίγο στο άλλο, ή θα πας μόνο στο ένα και δε πειράζει γιατί θα χαρείς με την χαρά του άλλου.

Οπότε για να απαντήσω στο θέμα, δε ξέχασα ποτέ τις γυναίκες που είχαν καρδιά μικρού παιδιού. Άρα θα έλεγα καλή κοπέλα. Δε ξεχνάς την αγνή καρδιά – συμπεριφορά, όσο και να διαφέραμε, γιατί όταν θα έκανα το δικό της και χαιρόταν … έπαιρνα κι εγώ μεγαλύτερη απόλαυση απότι το να κάναμε το δικό μου.

Σε ένα άλλο post είχα γράψει ότι μου αρέσει η «ταπεινή» δηλαδή όχι υπερηφάνεια – αλαζονεία, και κάποιος συμφορουμίτης είπε με πονηρή – κακή πρόθεση είπε «Ναι Γιώργο να μη σηκώνει κεφάλι ε?» υπονοώντας ότι εγώ θα είμαι από πάνω ως κακός φαλλοκράτης (τότε δεν απάντησα καν), αλλά … εγώ θα είμαι κάτω, εκεί κάτω που κοιτάει .. όσο πιο κάτω κοιτάει τόσο πιο κάτω πρέπει να είμαι για να με βλέπει όσο θα της κάνω, σα δούλος της, τα ευγενικά της θελήματα που πηγάζουν από την παιδική της καρδιά και θα είμαι ευτυχισμένος από την δική της ευτυχία και όχι από το να γίνει το δικό μου θέλημα, άλλωστε το θέλημά μου είναι να είναι αυτή ευτυχισμένη, … αυτή είναι η χημεία. :)

Αν με αγαπάει ... όσο θα την αγαπάω κι εγώ...

Senior Member
    ωραια παραβολη, μοιρολατριας....

Senior Member
    να μπορούμε να επικοινωνούμε σαν άνθρωποι, μακρυά από συντηρητικές απόψεις και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε αν ταιριάζουμε ερωτικά
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Χαίρομαι για τη συμμετοχή. Καιρός είναι να ακουστούν οι ανδρικές ανάγκες, ιδέες, πρότυπα, παραπονα... Ο καθένας μας είναι ένα σύνολο εμπειριών και βιωμάτων και μεσα από παραθέσεις κάποιοι ανακαλύπτουν πως δεν το έχουν περάσει μόνον αυτοί ή ίσως έχουν μια σκέψη που δεν είναι λειτουργική για να βρουν σωστή ( για εκείνους) σύντροφό.

Έχω μια απορία Γεωργιε. Αφού ήθελες εναλλαγή γυναικών πως έγινε η μετάβαση στο "θέλω μια γυναίκα με παιδική καρδιά; " οταν έπαιζες μπαλίτσα παράλληλα με πολλές τότε πως ένιωθες για τον εαυτό σου;; ως τι έβλεπες τις γυναίκες;

Έχω καιρό να φανώ,ας πώ κ εγω κάτι..Οσο άσχημο κ αν ακουστεί καμμία γυναίκα δεν θα βρεθεί ποτέ μα ποτέ να στηρίξει εναν άντρα δυναμικό,αδύναμο κάθε είδους αντρα..Τα θελουν ολα δικά τους,είναι αχαριστες το παιζουν γατουλες η σκυλες(αναλογα την περίπτωση)Στο τέλος σου τρώνε την ζωή κ τα συκώτια κ πας απο κει που ρθες!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kof View Post
    Έχω καιρό να φανώ,ας πώ κ εγω κάτι..Οσο άσχημο κ αν ακουστεί καμμία γυναίκα δεν θα βρεθεί ποτέ μα ποτέ να στηρίξει εναν άντρα δυναμικό,αδύναμο κάθε είδους αντρα..Τα θελουν ολα δικά τους,είναι αχαριστες το παιζουν γατουλες η σκυλες(αναλογα την περίπτωση)Στο τέλος σου τρώνε την ζωή κ τα συκώτια κ πας απο κει που ρθες!!
    και τι εχεις να πεις για τους ανδρες που εχουν γυναικες οπως τις θελουν διπλα τους και ειναι ικανοποιημενοι απο την ζωη τους και απο την σχεση τους;

επισης θα ηθελα να διευκρινισεις αυτο το "να στηριξει". πατεριτσα ψαχνεις; δεν μπορεις να στηριξεις τον εαυτο σου;

Senior Member
    Το θέμα remedy δεν είναι να μπορεί ο καθένας να στηρίξει τον εαυτό του, αλλά να στηρίζει ο ένας τον άλλο. Μου έχει τύχει φάση που η άλλη ήταν όσο περνάμε καλά σούπερ αλλά όταν κάτι προκύψει βρες μόνος σου τη λύση εγώ τι να κάνω. Υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες , όπως άντρες και άντρες και όλοι μας επηρεαζόμαστε από στερεότυπα.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Ουτε πατεριτσες θελω ουτε τιποτα.Θελουν ισοτητα αλλα παντα ο αντρας τα κανει ολα να φερνει λεφτα στο σπιτι να προσεξει κ τα παιδια γιατι θελουν τον πατερα τους ε να βοηθησει κ λιγο στις δουλειες μην ειναι σατραπης ε τι παλι να βγει με τους φιλους ας κατσει λιγο μεσα.Εγω προσωπικα δεν γνωριζω κανενα ζευγαρι που ειναι τοσο καλα..

Senior Member
    Ουτε πατεριτσες θελω ουτε τιποτα.Θελουν ισοτητα αλλα παντα ο αντρας τα κανει ολα να φερνει λεφτα στο σπιτι να προσεξει κ τα παιδια γιατι θελουν τον πατερα τους ε να βοηθησει κ λιγο στις δουλειες μην ειναι σατραπης ε τι παλι να βγει με τους φιλους ας κατσει λιγο μεσα.Εγω προσωπικα δεν γνωριζω κανενα ζευγαρι που ειναι τοσο καλα..
    Από τις γυναίκες που ξέρεις δεν δουλεύει καμιά; ¨Ολες σπίτι κάθονται κ έρχεται ο κουβαλητής και κάνει και τις δουλειές του σπιτιού;

Senior Member
    τοτε εχεις πολυ περιορισμενο κυκλο γνωριμιων...
    αλλα περα απο αυτο,
    δεν καταλαβαινω που ζεις.
    ειναι δυνατον στο περιβαλλον σου να μην υπαρχουν εργαζομενες γυναικες που εχουν συντροφο η και παιδια;;;
    ποια οικογενεια τα βγαζει περα πλεον με εναν μισθο;;
    πολυ λιγες.
    εκτος αν εννοεις οτι ασχετως αν δουλευει η γυναικα, το θεωρεις δεδομενο οτι θα επρεπε να ειναι μονο δικη της δουλεια και το μεγαλωμα των παιδιων, και οι δουλειες τους σπιτιου...

Page 1 of 7 123 ... LastLast