Όταν εσύ προοδεύεις και όσες σε έκριναν χειροτερεύουν...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

Arrow Όταν εσύ προοδεύεις και όσες σε έκριναν χειροτερεύουν...

Σε όλη μου την εφηβεία ήμουν ντροπαλή με περιττά κιλά,σπυράκια και χωρίς αυτοεκτίμηση και έτσι δεν έκανα σχέση ποτέ. Είχα δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια από φίλους και συγγενείς ότι και καλά δεν γνωρίζω από σχέσεις, δεν ζω, θα μείνω με απωθημένα και γενικά έχω να πω άπειρα τέτοια παραδείγματα. Χρόνια μετά έκανα μια φάση και ανέβηκε η αυτοπεποίθηση μου, άρχισα γυμναστήριο, διατροφή και τώρα έχω γίνει όπως θέλω. Έκανα και μια σχέση αλλά δεν κράτησε πάνω από 3 εβδομάδες γιατί δεν τον γουσταρα. Τώρα λυπαμαι που βλέπω όσες με έκριναν να έχουν γίνει σαν θειτσες 25 χρόνων κοπέλες. Έχουν σχέση με τους ίδιους που είχαν από το σχολείο και μερικές σκέφτονται γάμους και παιδιά (ενώ δεν έχουν καν δουλειά, αλλά αυτό είναι άλλο). Βέβαια τόσο καιρό τις είχα κάνει πέρα γιατί κατάλαβα πως δεν μου κάνει καλό η κακια τους. Έχουν πάρει κιλά οι περισσότερες. Ακόμα και η "γκομεναρα" της παρέας τώρα έχει γίνει σαν πλαδαρή χλαπατσα με κυτταρίτιδα.
    Θα πείτε τώρα ότι βγάζω κακία αλλά όταν σου πετάνε κακίες τόσα χρόνια ανταποδίδεις. Κι εγώ δεν τα λέω μπροστά τους απλά θέλω να τα βγάλω από μέσα μου. Ανθρώπινο είναι.
    Όσο για τα αγόρια, μου την πέφτουν αρκετοί όπου πάω και το χαίρομαι
    Βέβαια δεν έχω βρει κάτι σοβαρό αλλά θέλω να γίνει για να δουν οτι μπορώ κι εγώ να έχω σχέση με κάποιον, να πηγαίνω βολτες, διακοπές και να κάνω την "φιγούρα" μου όπως έκαναν αυτές! Αλλά δεν έχω φίλες για να γνωρίσω κάποιον μέσω παρέας και δεν είναι εύκολο. Επειδή δεν έχω μάθει να χάνω θέλω να πιστεύω πως θα γίνει κι αυτό και τότε να δω τι θα λένε ( ήδη όσοι με έκριναν τότε, τώρα με γλύφουν και με θαυμάζουν και έπεται συνέχεια!). Τουλάχιστον δεν έχω τόσο άγχος για αυτο όσο παλιότερα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Απλά ήταν κομπλεξικές οι τύπισσες.
    Μην τους δίνεις σημασία και εκτίμησε τα βήματα προόδου σου .

Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Σε όλη μου την εφηβεία ήμουν ντροπαλή με περιττά κιλά,σπυράκια και χωρίς αυτοεκτίμηση και έτσι δεν έκανα σχέση ποτέ. Είχα δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια από φίλους και συγγενείς ότι και καλά δεν γνωρίζω από σχέσεις, δεν ζω, θα μείνω με απωθημένα και γενικά έχω να πω άπειρα τέτοια παραδείγματα. Χρόνια μετά έκανα μια φάση και ανέβηκε η αυτοπεποίθηση μου, άρχισα γυμναστήριο, διατροφή και τώρα έχω γίνει όπως θέλω. Έκανα και μια σχέση αλλά δεν κράτησε πάνω από 3 εβδομάδες γιατί δεν τον γουσταρα. Τώρα λυπαμαι που βλέπω όσες με έκριναν να έχουν γίνει σαν θειτσες 25 χρόνων κοπέλες. Έχουν σχέση με τους ίδιους που είχαν από το σχολείο και μερικές σκέφτονται γάμους και παιδιά (ενώ δεν έχουν καν δουλειά, αλλά αυτό είναι άλλο). Βέβαια τόσο καιρό τις είχα κάνει πέρα γιατί κατάλαβα πως δεν μου κάνει καλό η κακια τους. Έχουν πάρει κιλά οι περισσότερες. Ακόμα και η "γκομεναρα" της παρέας τώρα έχει γίνει σαν πλαδαρή χλαπατσα με κυτταρίτιδα.
    Θα πείτε τώρα ότι βγάζω κακία αλλά όταν σου πετάνε κακίες τόσα χρόνια ανταποδίδεις. Κι εγώ δεν τα λέω μπροστά τους απλά θέλω να τα βγάλω από μέσα μου. Ανθρώπινο είναι.
    Όσο για τα αγόρια, μου την πέφτουν αρκετοί όπου πάω και το χαίρομαι
    Βέβαια δεν έχω βρει κάτι σοβαρό αλλά θέλω να γίνει για να δουν οτι μπορώ κι εγώ να έχω σχέση με κάποιον, να πηγαίνω βολτες, διακοπές και να κάνω την "φιγούρα" μου όπως έκαναν αυτές! Αλλά δεν έχω φίλες για να γνωρίσω κάποιον μέσω παρέας και δεν είναι εύκολο. Επειδή δεν έχω μάθει να χάνω θέλω να πιστεύω πως θα γίνει κι αυτό και τότε να δω τι θα λένε ( ήδη όσοι με έκριναν τότε, τώρα με γλύφουν και με θαυμάζουν και έπεται συνέχεια!). Τουλάχιστον δεν έχω τόσο άγχος για αυτο όσο παλιότερα
    Χαίρομαι που κατάφερες όσα ήθελες στη ζωή σου.να έχεις δουλειά να έχεις σχέση και να είσαι καλά με τον εαυτό σου.αλλά να θυμάσαι η ομορφιά δεν είναι το κλειδι για την ευτυχια.κανε παρεες, γνωρισε νεους ανθρωπους ,βγες ,διασκεδασε ότι ευκαιρία σου δίνει η ζωη αρπαξε την.αλλά με ταπεινοτητα και και όχι με επαρση και αλαζονεία.εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη!

Senior Member
    Βασικά στην Άνω Τραχανοπλαγιά μένεις, δεν έχω καταλάβει. Πως όλες είναι γουμάρες με κυτταρίτιδα, δεν δουλεύουν, έχουν τον ίδιο άντρα από το σχολείο κι όλα αυτά στα 25;;; Και γιατί θες να βρεις σχέση σοβαρή για να κάνεις το κομμάτι σου και να μη "χάσεις"; Καταλαβαίνω ότι παλιότερα πέρασες δύσκολα, αλλά εσύ το έχεις πάει στο άλλο άκρο και αυτά που λες δεν ακούγονται ισορροπημένα καθόλου.

Senior Member
    Όχι ακριβώς στην άνω Τραχανοπλαγια, αλλά σε επαρχία, οπότε καταλαβαίνεις... Και τα μυαλά των περισσότερων είναι άσ'τα να πάνε
    Δεν είναι όλες γομαρες, μόνο 2, οι άλλες απλά έχουν πάρει κάποια κιλά. Δεν γυμνάζεται καμία τους οπότε λογικό να έχουν πλαδαρό σώμα

Μόνο η μία δουλεύει. Οι άλλες ξυνονται στο σπίτι τους.
    Και εμένα μου φαίνονται πολύ πίσω από την εποχή τους, οπότε καταλαβαίνεις για το καταστάσεις μιλάμε.

Senior Member
    Όχι ακριβώς στην άνω Τραχανοπλαγια, αλλά σε επαρχία, οπότε καταλαβαίνεις... Και τα μυαλά των περισσότερων είναι άσ'τα να πάνε
    Δεν είναι όλες γομαρες, μόνο 2, οι άλλες απλά έχουν πάρει κάποια κιλά. Δεν γυμνάζεται καμία τους οπότε λογικό να έχουν πλαδαρό σώμα

Μόνο η μία δουλεύει. Οι άλλες ξυνονται στο σπίτι τους.
    Και εμένα μου φαίνονται πολύ πίσω από την εποχή τους, οπότε καταλαβαίνεις για το καταστάσεις μιλάμε.
    αυτο που βλεπω εγω, ειναι οτι αυτα τα απωθημενα σου της εφηβικης ηλικιας σε προσδιοριζουν ακομα και τωρα και σου ευχομαι να τα αποβαλεις..
    πρεπει να ζησεις ΓΙΑ ΣΕΝΑ και να κανεις αυτα που ευχαριστουν ΕΣΕΝΑ και οχι να ψαχνεις πως να μπεις στο ματι των πρωην φιλεναδων σου.
    εξ αλλου μας λες ποσα κιλα πηραν και ποση κυταριτιδα εχουν, δεν μας λες ομως οτι ειναι δυστυχισμενες.
    δεν ειναι κριτηριο ευτυχιας μονο η ελλειψη κυταρριτδας, υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες και ο κυριοτερος ειναι μια ευτυχισμενη προσωπικη ζωη.
    εκεινες μπορει να ειναι ευτυχισμενες με τα παραπανω κιλα τους και τον συντροφο τους κι ας τονε χουν απο το σχολειο.
    εσενα τι λογος σου πεφτει;
    ασχολησου εκει με την ζωουλα σου, γιατι ουτε που θα καταλαβεις ποτε θα περασει κι εσυ ακομα θα ψαχνεις αν καταφερες να μπεις στο ματι των συμμαθητριων σου απ το χωριο...

Senior Member
    Να εξηγήσω λίγο γιατί έκανα αυτό το ποστ
    Είδα έναν παλιό συμμαθητή πρόσφατα και αφού με ρώτησε τι κάνω κλπ μου πετάει "είδα την τάδε. Ακόμα κάνετε παρέα?" Λέω όχι . Κ Μ λέει " έχει παχύνει πολύ ρε συ, κρίμα είναι νέα κοπέλα, δεν την αναγνώρισα" κ μόλις είπα ότι κάτι έχει πάρει το αυτί μου για γάμους είδα που γέλασε
    Δλδ τις παραπάνω απόψεις δεν τις έχω μόνο εγώ. Το ποστ το έκανα με αυτή την αφορμή. Γιατί όταν εσύ κάνεις βήματα προς τα εμπρός κι οι άλλες που σε κατέκριναν μόνο προς τα πίσω, δεν θες να το πεις κάπου? Δεν είναι μια έξτρα ικανοποίηση?
    Φυσικά και ότι έκανα το έκανα πρωτίστως για να είμαι εγώ ευτυχισμένη. Και όλοι μου το λένε ότι έχω ομορφυνει, ότι λάμπω, ότι δεν με αναγνωρίζουν. Ότι και εσωτερικα εχω γίνει άλλος άνθρωπος γιατί ποτέ δεν είχα τόση πίστη στον εαυτό μου.

Είπα να μην ασχοληθώ άλλο με τις τυπισσες αλλά μιας και θίχτηκε παραπάνω το θεμα της ευτυχίας : πόσο ευτυχισμένη μπορεί να είναι μια κοπέλα που εξαρτάται οικονομικά και συναισθηματικά από τους άλλους? Που δεν έχει τη διάθεση να φροντίσει τον εαυτό της? Που αν χτύπα ξύλο της συμβεί κάτι δεν θα ξέρει να σταθεί στα πόδια της και να φανεί δυνατή? Ο σύντροφος σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Αν έχει μάθει να εξαρτάται από αυτόν για την ευτυχία της, πάει την έκατσε την βάρκα. Αφήστε που δεν είναι και πολύ γοητευτικη μια γυναίκα που δεν προσέχει τον εαυτό της και δεν έχει γενικώς κάτι να ασχολείται.

Αυτά είχα να πω. Δεν ήταν ο σκοπός μου να μπω στο μάτι κανενός, τουλάχιστον όχι ο κύριος στόχος μου. Έκανα ότι έκανα για μένα και είμαι ευτυχισμένη και μαγκιά μου που τα κατάφερα χωρίς δεκανικια. Τώρα αυτό είναι απλά μια παραπάνω ικανοποιηση και από τη στιγμή που δεν μπορώ να τα πω αλλού ευθέως τα λέω εδώ.
    Δεν ξυπνάω το πρωί σχεδιαζοντας το τι θα κάνω για να μπω στο μάτι των πρώην φίλων μου. Έχω σημαντικότερα να ασχοληθω

Senior Member
    Κάπου κάποτε ένας συγγραφέας μου είχε πει ότι ένας άσχημος ή πιο ατυχής άνθρωπος πρέπει να διαθέτει ευφυία για να καταφέρει να γίνει ένας πραγματικά όμορφος και καλός άνθρωπος μέσα του.
    Και τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσε.
    Είναι λογικά τα όσα νιώθεις και λες αλλά δυστυχώς δείχνουν έναν μικρό άνθρωπο. Και όχι μόνο αυτό, έχουν περάσει χρόνια και εσύ ακόμη δεν το έχεις ξεπεράσει όπως ωφείλεις στον εαυτό σου.
    Αλλωστε ποτέ δεν τις αντιμετώπισες ευθέως απότι καταλαβαίνω γι αυτό σου βγαίνει αυτό το pathetic aggressive.
    Χίλιες φορές καλύτερα να τις έπιανες και να τους έλεγες ότι με τον τρόπο που σου φέρθηκαν δεν αξίζουν το σεβασμό σου και ότι σαν φίλες αποτύγχανε παταγωδώς,και έτσι να τις διαγράψεις για πάντα παρά να προσπαθείς να φαίνεσαι ευτυχισμένη για να σε φθονήσουν.
    Αυτό είναι κόλαση.
    Δεν είναι ζωή αυτή να καμαρώνεις την ανοδική πορεία σου για να κάνεις φιγούρα στους άλλους.. Ακόμη και σαν μικρή όπως λες σκέψη.
    Δείχνει δυστυχία και ότι είσαι ακόμη εγκλωβισμένη στο παρελθόν, στο τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα, ακόμη...
    Να ξέρεις πως οι καιροί αλλάζουν και εκεί που ήσουν ψηλά κάποια στιγμή πέφτεις χαμηλά και το αντίθετο. άθε άνθρωπος περνά τις καλές και τις κακές του εποχές. Το γεγονός ότι είσαι σε μια ευνοική εποχή της ζωής σου να το δέχεσαι με ευγνωμοσύνη και όχι με κακία και έπαρση.
    Το θέμα μου δεν είναι να σε κρίνω. Δεν σε κρίνω. Θεωρώ φυσιολογικά όσα λες αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις την υπέρβαση και να βγάλεις αυτούς τους άλλους από το μυαλό σου. Ανθρωπους που εν τέλει δεν εκτιμάς γιατί να τους σκέφτεσαι και γιατί να σε νοιάζει τι πιστεύουν πια για σένα όταν στην πραγματικότητα δεν θα ξαναέχετε πια επαφή. Γι αυτό σου λέω είναι μικρότητες. Στα 25 σου σου ανοιγεται ένας ολοκληρος κόσμος και εσύ ασχολείσαι με τη γνώμη 5 ατόμων.

Πάντως μην νομίζεις οι περισσότεροι στην εφηβεία ήταν λίγο ότι να ναι. Εγώ και αρκετά περιττά κιλά, και σπυράκια και δόντια ότι να ναι και χάλια αυτοεκτίμηση φουλ ντροπαλή και δεν είχα κάνει καν σχέση και όλα τα καλά. Μετά τα 18 όλα άλλαξαν. Δεν το πίστευα ότι έκανα σχέσεις, είτε ότι μου την πέφταν, είτε ότι εμφανιακά βελτιώθηκα τόσο. Είχα απιστευτη ευγνωμοσύνη. Όμως ποτέ δεν θυμάμαι εκείνη την εποχή με αρνητικότητα. Και ούτε θυμάμαι ποιος θα μου χε πει κάτι για την εμφάνισή μου. Απλά αν κάποιος δεν με έκανε να νιώθω καλά απλά απομακρυνόμουν ευγενικά, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Μπορεί να μην είχα τα κότσια τότε να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον που θα μου λεγε κάποιο σχόλιο αλλά πάντα αν κάποιος δεν μου φέρεται με ευγένεια και ενσυναίθηση δεν τον επιλέγω και τον διαγράφω απο τη μνήμη μου γιατί δεν τον θεωρώ όμορφο άνθρωπο. Ίσως δεν χρειάζεται και κάτι παραπάνω.
    Last edited by Art_Phil; 26-07-2019 at 13:11.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Art_Phil View Post
    Κάπου κάποτε ένας συγγραφέας μου είχε πει ότι ένας άσχημος ή πιο ατυχής άνθρωπος πρέπει να διαθέτει ευφυία για να καταφέρει να γίνει ένας πραγματικά όμορφος και καλός άνθρωπος μέσα του.
    Και τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσε.
    Είναι λογικά τα όσα νιώθεις και λες αλλά δυστυχώς δείχνουν έναν μικρό άνθρωπο. Και όχι μόνο αυτό, έχουν περάσει χρόνια και εσύ ακόμη δεν το έχεις ξεπεράσει όπως ωφείλεις στον εαυτό σου.
    Αλλωστε ποτέ δεν τις αντιμετώπισες ευθέως απότι καταλαβαίνω γι αυτό σου βγαίνει αυτό το pathetic aggressive.
    Χίλιες φορές καλύτερα να τις έπιανες και να τους έλεγες ότι με τον τρόπο που σου φέρθηκαν δεν αξίζουν το σεβασμό σου και ότι σαν φίλες αποτύγχανε παταγωδώς,και έτσι να τις διαγράψεις για πάντα παρά να προσπαθείς να φαίνεσαι ευτυχισμένη για να σε φθονήσουν.
    Αυτό είναι κόλαση.
    Δεν είναι ζωή αυτή να καμαρώνεις την ανοδική πορεία σου για να κάνεις φιγούρα στους άλλους.. Ακόμη και σαν μικρή όπως λες σκέψη.
    Δείχνει δυστυχία και ότι είσαι ακόμη εγκλωβισμένη στο παρελθόν, στο τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα, ακόμη...
    Να ξέρεις πως οι καιροί αλλάζουν και εκεί που ήσουν ψηλά κάποια στιγμή πέφτεις χαμηλά και το αντίθετο. άθε άνθρωπος περνά τις καλές και τις κακές του εποχές. Το γεγονός ότι είσαι σε μια ευνοική εποχή της ζωής σου να το δέχεσαι με ευγνωμοσύνη και όχι με κακία και έπαρση.
    Το θέμα μου δεν είναι να σε κρίνω. Δεν σε κρίνω. Θεωρώ φυσιολογικά όσα λες αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις την υπέρβαση και να βγάλεις αυτούς τους άλλους από το μυαλό σου. Ανθρωπους που εν τέλει δεν εκτιμάς γιατί να τους σκέφτεσαι και γιατί να σε νοιάζει τι πιστεύουν πια για σένα όταν στην πραγματικότητα δεν θα ξαναέχετε πια επαφή. Γι αυτό σου λέω είναι μικρότητες. Στα 25 σου σου ανοιγεται ένας ολοκληρος κόσμος και εσύ ασχολείσαι με τη γνώμη 5 ατόμων.

Πάντως μην νομίζεις οι περισσότεροι στην εφηβεία ήταν λίγο ότι να ναι. Εγώ και αρκετά περιττά κιλά, και σπυράκια και δόντια ότι να ναι και χάλια αυτοεκτίμηση φουλ ντροπαλή και δεν είχα κάνει καν σχέση και όλα τα καλά. Μετά τα 18 όλα άλλαξαν. Δεν το πίστευα ότι έκανα σχέσεις, είτε ότι μου την πέφταν, είτε ότι εμφανιακά βελτιώθηκα τόσο. Είχα απιστευτη ευγνωμοσύνη. Όμως ποτέ δεν θυμάμαι εκείνη την εποχή με αρνητικότητα. Και ούτε θυμάμαι ποιος θα μου χε πει κάτι για την εμφάνισή μου. Απλά αν κάποιος δεν με έκανε να νιώθω καλά απλά απομακρυνόμουν ευγενικά, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Μπορεί να μην είχα τα κότσια τότε να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον που θα μου λεγε κάποιο σχόλιο αλλά πάντα αν κάποιος δεν μου φέρεται με ευγένεια και ενσυναίθηση δεν τον επιλέγω και τον διαγράφω απο τη μνήμη μου γιατί δεν τον θεωρώ όμορφο άνθρωπο. Ίσως δεν χρειάζεται και κάτι παραπάνω.
    πολυ σωστη η απαντηση. χαιρομαι που σκεφτεσαι λογικα. οι ανθρωποι παντα θα λενε κανεις η δεν κανεις. και παντα η ζωη ολα στα γυρναει μια ψηλα μια χαμηλα. απλα προχωρας χωρις κακιες και μονο με ανθρωπους που σε εκτιμουν.

Senior Member
    Μπραβο σου για τις αλλαγες που πετυχες αλλα πρεπει να το κάνεις για σενα και οχι για να μπεις στο ματι κάποιου. Και εγω αλλαξα μεσα σε εναν χρόνο, και με ρωτησε ενας πολύ καλος φιλος αν αλλαξα επειδή το ήθελαν άλλοι και μου ειπε οτι αν δε το εκανα για μενα το θεωρεί λάθος. Του απάντησα οτι αλλαξα επειδή το ηθελα εγω και το γουσταρα. Δεν εχεις να αποδείξεις κατι σε κανέναν. Δε θα κάνεις σχέση για να δείξεις ή να αποδείξεις κάτι αυτό θα εβγαζε κόμπλεξ. Ζήσε για σενα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Εννοείται πως ότι έκανα το έκανα για εμένα και φυσικά η ζωή μου δεν γυρνάει γύρω από το τι θα κάνω για να τους μπω στο μάτι, έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθώ. Υπάρχουν μέρες που πραγματικά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου από την κούραση της δουλειάς, της γυμναστικής, των δραστηριοτήτων μου αλλά είμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ που άλλαξε έτσι η ζωή μου και που χαίρομαι αυτό που βλέπω στον καθρέφτη και που έχω κάποια δικά μου χρήματα (όχι τα τρελά λεφτά, αλλά για να φροντίζω τον εαυτό μου μια χαρά είναι). Πριν 2 χρόνια τέτοια εποχή δεν είχα τίποτα από όλα αυτά και με έπαιρνε από κάτω το ότι δεν έχω σχέση
    Τώρα πραγματικά καταλαβαίνω πόσο δεν άξιζε η στενοχώρια. Τι να το κάνεις να έχεις σχέση όταν όλα γύρω σου μπαζουν? Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στη θέση τους
    Τώρα ξέρω πως όταν έρθει κάτι θα το διαχειριστώ χαλαρά γιατί δεν έχω λόγο να εξαρτώμαι από άλλους. Και δεν θα κρέμονται από κανέναν όπως αυτές. Βλέπω που ανεβάζουν φωτό με τα αγόρια τους και αυτοί δεν ανεβάζουν τίποτα. Μάλλον εκείνες κρέμονται από αυτούς και θέλουν να μας δείξουν κάτι...
    Εγώ δεν θα έπεφτα ποτέ τόσο χαμηλά.
    Θα πείτε τώρα γιατί κανείς συγκρίσεις... Ε δεν μπορώ να μην κάνω. Τόσο καιρό τα κρατάω μέσα μου. Και όταν είχα τα κιλά και τα σπυράκια πάλι ήμουν σε καλύτερη κατάσταση από εκείνες εμφανισιακά. Απλά από εκεί που ήμουν η 2η ή 3η ωραιότερη στην παρέα τώρα είμαι 1η και θα έλεγα με διάφορα. Σου αν ακούγεται ψωνιστικο αλλά είναι η άποψη μου
    Και για να μην πείτε ότι πέφτω στο επίπεδο τους, εγώ δεν έπιασα ποτέ καμία τους να κριτικάρω την ζωή της. Μόνο εδώ τα λέω και χαίρομαι όταν ακούω άλλους να τις σχολιάζουν γιατί δικαιώνομαι. Δικαίωση νιώθω όχι κακία.

Senior Member
    Εννοείται πως ότι έκανα το έκανα για εμένα και φυσικά η ζωή μου δεν γυρνάει γύρω από το τι θα κάνω για να τους μπω στο μάτι, έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθώ. Υπάρχουν μέρες που πραγματικά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου από την κούραση της δουλειάς, της γυμναστικής, των δραστηριοτήτων μου αλλά είμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ που άλλαξε έτσι η ζωή μου και που χαίρομαι αυτό που βλέπω στον καθρέφτη και που έχω κάποια δικά μου χρήματα (όχι τα τρελά λεφτά, αλλά για να φροντίζω τον εαυτό μου μια χαρά είναι). Πριν 2 χρόνια τέτοια εποχή δεν είχα τίποτα από όλα αυτά και με έπαιρνε από κάτω το ότι δεν έχω σχέση
    Τώρα πραγματικά καταλαβαίνω πόσο δεν άξιζε η στενοχώρια. Τι να το κάνεις να έχεις σχέση όταν όλα γύρω σου μπαζουν? Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στη θέση τους
    Τώρα ξέρω πως όταν έρθει κάτι θα το διαχειριστώ χαλαρά γιατί δεν έχω λόγο να εξαρτώμαι από άλλους. Και δεν θα κρέμονται από κανέναν όπως αυτές. Βλέπω που ανεβάζουν φωτό με τα αγόρια τους και αυτοί δεν ανεβάζουν τίποτα. Μάλλον εκείνες κρέμονται από αυτούς και θέλουν να μας δείξουν κάτι...
    Εγώ δεν θα έπεφτα ποτέ τόσο χαμηλά.
    Θα πείτε τώρα γιατί κανείς συγκρίσεις... Ε δεν μπορώ να μην κάνω. Τόσο καιρό τα κρατάω μέσα μου. Και όταν είχα τα κιλά και τα σπυράκια πάλι ήμουν σε καλύτερη κατάσταση από εκείνες εμφανισιακά. Απλά από εκεί που ήμουν η 2η ή 3η ωραιότερη στην παρέα τώρα είμαι 1η και θα έλεγα με διάφορα. Σου αν ακούγεται ψωνιστικο αλλά είναι η άποψη μου
    Και για να μην πείτε ότι πέφτω στο επίπεδο τους, εγώ δεν έπιασα ποτέ καμία τους να κριτικάρω την ζωή της. Μόνο εδώ τα λέω και χαίρομαι όταν ακούω άλλους να τις σχολιάζουν γιατί δικαιώνομαι. Δικαίωση νιώθω όχι κακία.
    πεφτεις πιο χαμηλα.
    καθεσαι και παρακολουθεις το φμ ανθρωπων που δεν σε ενδιαφερουν και μαλιστα που κατακρινεις λες και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν εχεις τπτ να κανεις στην ζωη σου κι ας αραδιαζεις ενα σωρο δραστηριοτητες.

απο οσα λες, αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι οτι το μονο που μετραει για σενα, ειναι να εχεις μια σχεση που να την δειξεις στις πρωην φιλες σου κι ακομα και με τις τοσες αλλαγες σου δεν εχεις κατορθωσει (κατ εσε ειναι κατορθωμα) για αυτο και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ σε καθε μηνυμα και συγκρινεσαι μαζι τους και με την υποτιθεμενη σχεση που ΑΝ και ΟΤΑΝ την βρεις, θα ειναι καλυτερη απ την δικια τους, γιατι η δικια τους δεν ειναι καλη, αλλα δεν το ξερουν και το ξερεις εσυ.....
    να ξερεις παντως οτι οι ανδρες σπανια δημοσιευουν αγαπουλιτσες στο φμ. αυτο δεν σημαινει οτι δεν τις αγαπουν κι οτι δεν ειναι ευτυχισμενοι μαζι.

και βεβαια μπορεις να κανεις συγκρισεις, πως δεν μπροεις; απλα εισαι κολλημενη εκει, στις σχεσεις των πρωην φιλεναδων σου και στην επιθυμια να αποκτησεις επιτελους κι εσυ μια σχεση για να τους δειξεις οτι μπορεις..
    τωρα το ποια ειναι ωραιοτερη,ασε κανεναν αλλο να το κρινει..

αν μετα απο ολα αυτα νοιωθεις οτι δεν κριτικαρεις την ζωη τους, κατι δεν παει καλα...

Senior Member
    Με το ότι δεν κριτικάρω εννοώ πως εγώ δεν τις έπιασα ποτέ να τους κάνω ψυχολογικό πόλεμο, ενώ άνετα θα μπορούσα τώρα. Απλά δεν θέλω να χάσω το δικιο μου.
    Το ότι είμαι η ωραιότερη το ξέρω εγώ και οι γύρω μου και σίγουρα θα το πιστεύεις κι εσύ αν μας έβλεπες και έκανες τη σύγκριση.
    Και δεν είπα πουθενά να κάνω επίτηδες σχέση για να τους μπω στο μάτι. Είπα πως όταν κάνω κάτι πιο σοβαρό θα ήθελα να δω πως θα το πάρουν. Ήδη τους εχει κοπεί η πολλή μαγκια όταν με βλέπουν (γιατί άραγε?)
    Και πιστέψτε με θα μπορούσα να το τραβήξω πολύ παραπάνω, αλλά προτιμώ να ασχοληθώ με τη ζωή μου. Δεν αραδιαζω και δεν διαλαλω κάτι. Αυτή είναι πλέον η ζωη μου και το ξέρω εγώ.
    Απλώς σχολιάζω τωρα, με αφορμή μια συνάντηση, το πόσο πίσω έχουν μείνει κάποια άτομα που με κατέκριναν.
    Αυτό είναι ολο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Βάζω στοίχημα θα βγάλουν σπυριά αν σε δουν με γκόμενο

Senior Member
    Κάτι σπυράκια αρχίζουν ήδη να φαίνονται
    Η τελευταία που κράτησα επαφή είχε στραβωσει τη μούρη της όταν η μητέρα της μου είπε πόσο όμορφη εχω γίνει. Υπονοούσε ότι το ντύσιμο μου δεν είναι σεμνό, επειδή καλοκαίρι ήταν και φορούσα σορτσάκια και μπλουζάκια με την κοιλιά έξω (όπως τόσες κοπέλες, τι να έβαζα με αυτή τη ζέστη?). Και μόλις έκανε σχέση δεν μου ξαναειπε ποτέ να βρεθούμε. ������
    Όλα αυτά κάτι δείχνουν ρε παιδιά. Όταν δεν έχεις το σώμα για να φορέσεις ο,τι θες θα ξεσπάσεις στην άλλη που μπορεί να το υποστηρίξει.

Page 1 of 2 12 LastLast