Όταν εσύ προοδεύεις και όσες σε έκριναν χειροτερεύουν... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Παρά είναι κομπλεξική η συγκεκριμένη τύπισσα.

Τι είπε για το ντύσιμο;Χαχαχαχαχα
    Φαντάζομαι πως θα ντύνεται αυτή.

Να υποθέσω σε θεωρεί ρηχη,επιφανειακη κλπ;

Senior Member
    Δεν ξέρω τι θεωρεί και χέστηκα κιόλας
    Αυτή ντύνεται σαν σαραντάρα με το σώμα που έχει...Όποτε δει κοπέλα με ωραίο σώμα και σορτσάκι ή κοντό φόρεμα αρχίζει τα σχόλια "τι φοράει αυτή?".
    Και σχέση ναι, κατάφερα να κάνω από τότε αλλά.οπως είπα ήταν σύντομη, επειδή εγώ δεν γουσταρα το συγκεκριμένο άτομο.
    Αν ήθελα να κάνω σχέση για να τους μπω στο μάτι θα το είχα κάνει ήδη.
    Εγώ απλά είπα ότι όποτε κάνω σχέση με κάποιον που θέλω ότι σίγουρα θα σκάσουν γιατί δεν με είχαν ικανή. Αυτό μονο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Δεν ξέρω τι θεωρεί και χέστηκα κιόλας
    Αυτή ντύνεται σαν σαραντάρα με το σώμα που έχει...Όποτε δει κοπέλα με ωραίο σώμα και σορτσάκι ή κοντό φόρεμα αρχίζει τα σχόλια "τι φοράει αυτή?".
    Σε ζηλεύει ξεκάθαρα.

Και σχέση ναι, κατάφερα να κάνω από τότε αλλά.οπως είπα ήταν σύντομη, επειδή εγώ δεν γουσταρα το συγκεκριμένο άτομο.
    Αν ήθελα να κάνω σχέση για να τους μπω στο μάτι θα το είχα κάνει ήδη.
    Εγώ απλά είπα ότι όποτε κάνω σχέση με κάποιον που θέλω ότι σίγουρα θα σκάσουν γιατί δεν με είχαν ικανή. Αυτό μονο
    Μπράβο σου κι ας ήταν συντομη.
    Θα σκάσουν και γιατί είναι κομπλεξικές εκ φυσεως.
    Εσυ εκτίμησε όσα έχεις πετυχει.Και ασε τις να τρώνε την σκόνη σου.

Senior Member
    Επειδή αρκετοί δεν κατάλαβαν τι ήθελα να πω
    Αν ήθελα να κάνω σχέση για επίδειξη τότε πολύ απλά θα τράβαγα κι άλλο την συγκεκριμένη σχέση και δεν θα χώριζα. Θα ανέβαζα φωτογραφίες κλπ και θα έκανα επίδειξη αν ήθελα απλά αυτό.
    Δεν γουσταρα το συγκεκριμένο άτομο, όμως, και δεν άντεχα να το το τραβήξω τόσο.

Senior Member
    Σε όλη μου την εφηβεία ήμουν ντροπαλή με περιττά κιλά,σπυράκια και χωρίς αυτοεκτίμηση και έτσι δεν έκανα σχέση ποτέ. Είχα δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια από φίλους και συγγενείς ότι και καλά δεν γνωρίζω από σχέσεις, δεν ζω, θα μείνω με απωθημένα και γενικά έχω να πω άπειρα τέτοια παραδείγματα. Χρόνια μετά έκανα μια φάση και ανέβηκε η αυτοπεποίθηση μου, άρχισα γυμναστήριο, διατροφή και τώρα έχω γίνει όπως θέλω. Έκανα και μια σχέση αλλά δεν κράτησε πάνω από 3 εβδομάδες γιατί δεν τον γουσταρα. Τώρα λυπαμαι που βλέπω όσες με έκριναν να έχουν γίνει σαν θειτσες 25 χρόνων κοπέλες. Έχουν σχέση με τους ίδιους που είχαν από το σχολείο και μερικές σκέφτονται γάμους και παιδιά (ενώ δεν έχουν καν δουλειά, αλλά αυτό είναι άλλο). Βέβαια τόσο καιρό τις είχα κάνει πέρα γιατί κατάλαβα πως δεν μου κάνει καλό η κακια τους. Έχουν πάρει κιλά οι περισσότερες. Ακόμα και η "γκομεναρα" της παρέας τώρα έχει γίνει σαν πλαδαρή χλαπατσα με κυτταρίτιδα.
    Θα πείτε τώρα ότι βγάζω κακία αλλά όταν σου πετάνε κακίες τόσα χρόνια ανταποδίδεις. Κι εγώ δεν τα λέω μπροστά τους απλά θέλω να τα βγάλω από μέσα μου. Ανθρώπινο είναι.
    Όσο για τα αγόρια, μου την πέφτουν αρκετοί όπου πάω και το χαίρομαι
    Βέβαια δεν έχω βρει κάτι σοβαρό αλλά θέλω να γίνει για να δουν οτι μπορώ κι εγώ να έχω σχέση με κάποιον, να πηγαίνω βολτες, διακοπές και να κάνω την "φιγούρα" μου όπως έκαναν αυτές! Αλλά δεν έχω φίλες για να γνωρίσω κάποιον μέσω παρέας και δεν είναι εύκολο. Επειδή δεν έχω μάθει να χάνω θέλω να πιστεύω πως θα γίνει κι αυτό και τότε να δω τι θα λένε ( ήδη όσοι με έκριναν τότε, τώρα με γλύφουν και με θαυμάζουν και έπεται συνέχεια!). Τουλάχιστον δεν έχω τόσο άγχος για αυτο όσο παλιότερα
    Στο πρώτο σου ποστ λες ξεκάθαρα πως θες να κάνεις σχέση για να τους μπεις στο μάτι και να δείξεις ότι μπορείς.
    Επίσης όλα τα ποστς σου, δείχνουν ξεκάθαρα πως τα απωθημένα της εφηβείας και του μπούλινγκ δεν τα ξεπέρασες ποτέ όσο κι αν άλλαξε η ζωή σου προς το καλύτερο. Το δείχνει βασικά και μόνο η ύπαρξη αυτού εδώ του θρεντ. Αν ένιωθες πραγματικά ΚΑΛΑ δεν θα είχες ανάγκη να το πεις σε κανέναν, δεν θα σε ένοιαζε τι κάνουν κι αν έχουν παχύνει, αν οι σχέσεις τους είναι καλές ή όχι και γενικά δεν θα ασχολιόσουν.

Αντιθέτως δίνεις την εντύπωση πως έχεις εγκλωβιστεί σε αυτή την περίοδο της ζωής σου με τα παραπανίσια κιλά και τα σπυράκια και όσο σε επηρέαζαν τότε οι συγκεκριμένες με την στάση τους και τα σχόλια τους, συνεχίζουν να το κάνουν εν την απουσία τους πια.

ΘΑ σου πρότεινα όπως σωστά σου είπαν και οι προηγούμενοι, να εστιάσεις στον εαυτό σου και να σταματήσεις να συγκρίνεσαι. Δεν έχει καμιά σημασία ποια είναι πιο όμορφη, ποια έχει τον καλύτερο γκόμενο, ποια δεν έχει γκόμενο κτλ Το μοναδικό που έχει σημασία είναι ποια νιώθει όμορφα και σε αρμονία με τον εαυτό της και τις επιλογές της. Και συ δεν δείχνεις να το κάνεις αυτό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Επειδή αρκετοί δεν κατάλαβαν τι ήθελα να πω
    Αν ήθελα να κάνω σχέση για επίδειξη τότε πολύ απλά θα τράβαγα κι άλλο την συγκεκριμένη σχέση και δεν θα χώριζα. Θα ανέβαζα φωτογραφίες κλπ και θα έκανα επίδειξη αν ήθελα απλά αυτό.
    Δεν γουσταρα το συγκεκριμένο άτομο, όμως, και δεν άντεχα να το το τραβήξω τόσο.
    Και καλά έκανες και δεν συνέχισες με αυτόν.
    Εσύ απλά,από ότι έχω καταλάβει θες να είσαι με κάποιον ευτυχισμένη,για εσένα.
    Απλά έχει μείνει μέσα σου η πληγή από την συμπεριφορά αυτών των κοριτσιών...

Senior Member
    Το μπουλινγκ δεν το εφαγα για την εμφάνιση μου. Κανείς δεν μου είχε πει κάτι για αυτό, εγώ δεν αισθανομουν ωραία.
    Για το θέμα των σχέσεων μου την έλεγαν
    Δεν έχω εγκλωβιστεί εκεί, η εποχή αυτή έχει φύγει και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Έχω κάνει τα πάντα για αυτό. Έχω επενδύσει πολύ στην εμφανιση μου γιατί κακά τα ψέματα με μια καλή εμφάνιση όλα γίνονται πιο εύκολα στη ζωή και παίρνουμε αρκετά από όσα θέλουμε πιο εύκολα. Ένα από αυτά ίσως να είναι και οι σχέσεις. Ακόμα κι αν δεν είναι και μόνο ο θαυμασμός από το άλλο φύλο και το γεγονός ότι μου χαμογελάμε κλπ με ανεβάζει. Επίσης κάποια συγγενικά άτομα που δεν με είχαν πολύ σε υπολειψη τώρα δεν μου φέρνουν αντίρρηση και μου λένε συνεχώς μπράβο.
    Κάποια στιγμή θα γίνει και η σχέση με κάποιον που να θέλω όμως κι εγώ.
    Το ότι θέλω να συμβεί αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάω αύριο να το κάνω και να ανεβάσω φωτο στο φβ. Έχει μια διαφορά.
    Απλά είναι κάτι που το θέλω να γίνει για να δικαιωθώ. Αν ήθελα να το κάνω για βιτρίνα θα το είχα κάνει ήδη με αυτό το παιδί που είχα σχεση

Senior Member
    Το μπουλινγκ δεν το εφαγα για την εμφάνιση μου. Κανείς δεν μου είχε πει κάτι για αυτό, εγώ δεν αισθανομουν ωραία.
    Για το θέμα των σχέσεων μου την έλεγαν
    Δεν έχω εγκλωβιστεί εκεί, η εποχή αυτή έχει φύγει και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Έχω κάνει τα πάντα για αυτό. Έχω επενδύσει πολύ στην εμφανιση μου γιατί κακά τα ψέματα με μια καλή εμφάνιση όλα γίνονται πιο εύκολα στη ζωή και παίρνουμε αρκετά από όσα θέλουμε πιο εύκολα. Ένα από αυτά ίσως να είναι και οι σχέσεις. Ακόμα κι αν δεν είναι και μόνο ο θαυμασμός από το άλλο φύλο και το γεγονός ότι μου χαμογελάμε κλπ με ανεβάζει. Επίσης κάποια συγγενικά άτομα που δεν με είχαν πολύ σε υπολειψη τώρα δεν μου φέρνουν αντίρρηση και μου λένε συνεχώς μπράβο.
    Κάποια στιγμή θα γίνει και η σχέση με κάποιον που να θέλω όμως κι εγώ.
    Το ότι θέλω να συμβεί αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάω αύριο να το κάνω και να ανεβάσω φωτο στο φβ. Έχει μια διαφορά.
    Απλά είναι κάτι που το θέλω να γίνει για να δικαιωθώ. Αν ήθελα να το κάνω για βιτρίνα θα το είχα κάνει ήδη με αυτό το παιδί που είχα σχεση
    Δεν είπα ότι έφαγες μπούλιγκ για την εμφάνιση σου. Για ΟΠΟΙΟΝ λόγο κι αν υπήρχε πάντως, δείχνεις να έχεις εγκλωβιστεί εκεί. Ο λόγος είναι προφανής. Οτι ακόμα σε νοιάζει και το συζητάς.

Βρε συ...θα κάνεις μια σχέση για να δικαιωθείς; Σε ποιον; Και γιατί; Έχεις σκεφτεί ότι οι συγκεκριμένες μπορεί να μην σε προσέχουν καν και να μην ασχολούνται και συ χαλάς ακόμα ενέργεια με το να ασχολείσαι μαζί τους;

Το υγιές θα ήταν να θες να κάνεις μια σχέση γιατί απλά το θες! Γιατί θες να ερωτευτείς, να νιώσεις την συντροφικότητα, να περάσεις όμορφα, να μοιραστείς πράγματα...

Senior Member
    Ασχολούνται και ξέρω ότι έφαγα πολύ θαψιμο όταν άρχισα να απομακρύνομαι.
    Δεν με καίει τόσο το θέμα της σχέσης, αφού σχέση έχω κάνει. Θέλω να κάνω μια σχέση με κάποιον που να μου αρέσει, γιατί δεν ξέρω πως είναι να είσαι με κάποιον που θες και να κάνετε πράγματα μαζί , όπως διακοπές , ποτά ακόμα και απλά πράγματα. Αυτό θέλω αλλά δεν τρελαίνομαι πια όπως παλιά. Δεν μου έχει γίνει άγχος. Απλά είναι περίεργη για το τι θα πουν τότε.
    Τώρα έχω κάτι στα σκαριά αλλά δεν ξέρω πως θα πάει και αν θα καταλήξει σε σχέση. Μου αρέσει περισσότερο από τον πρώην μου αλλά δεν είναι ερωτευμένη και πάλι. Μου κάνει όμως για αυτό που έχω στο μυαλό μου (για να περνάω καλά εννοώ, όχι για την "εκδίκηση")
    Θα δείξει...

Επίσης όσο και να θέλουμε κάποια πράγματα απλά κάποιες φορές δεν συμβαίνουν. Αλλά δεν το καταλαβαίνουν αυτό αυτές που με σχολίαζαν και το έλεγαν σαν να ήταν δικό μου το φταίξιμο που δεν είχα σχέση σαν να μην ήμουν εγώ ικανη

Page 2 of 2 FirstFirst 12