Results 16 to 24 of 24
-
28-07-2019, 15:04 #16WhyAlwaysMe?Guest
Παρά είναι κομπλεξική η συγκεκριμένη τύπισσα.
Τι είπε για το ντύσιμο;Χαχαχαχαχα
Φαντάζομαι πως θα ντύνεται αυτή.
Να υποθέσω σε θεωρεί ρηχη,επιφανειακη κλπ;
- 28-07-2019, 15:14 #17
Δεν ξέρω τι θεωρεί και χέστηκα κιόλας
Αυτή ντύνεται σαν σαραντάρα με το σώμα που έχει...Όποτε δει κοπέλα με ωραίο σώμα και σορτσάκι ή κοντό φόρεμα αρχίζει τα σχόλια "τι φοράει αυτή?".
Και σχέση ναι, κατάφερα να κάνω από τότε αλλά.οπως είπα ήταν σύντομη, επειδή εγώ δεν γουσταρα το συγκεκριμένο άτομο.
Αν ήθελα να κάνω σχέση για να τους μπω στο μάτι θα το είχα κάνει ήδη.
Εγώ απλά είπα ότι όποτε κάνω σχέση με κάποιον που θέλω ότι σίγουρα θα σκάσουν γιατί δεν με είχαν ικανή. Αυτό μονο
28-07-2019, 15:17 #18WhyAlwaysMe?Guest
28-07-2019, 15:36 #19
Επειδή αρκετοί δεν κατάλαβαν τι ήθελα να πω
Αν ήθελα να κάνω σχέση για επίδειξη τότε πολύ απλά θα τράβαγα κι άλλο την συγκεκριμένη σχέση και δεν θα χώριζα. Θα ανέβαζα φωτογραφίες κλπ και θα έκανα επίδειξη αν ήθελα απλά αυτό.
Δεν γουσταρα το συγκεκριμένο άτομο, όμως, και δεν άντεχα να το το τραβήξω τόσο.
28-07-2019, 15:52 #20
Στο πρώτο σου ποστ λες ξεκάθαρα πως θες να κάνεις σχέση για να τους μπεις στο μάτι και να δείξεις ότι μπορείς.
Επίσης όλα τα ποστς σου, δείχνουν ξεκάθαρα πως τα απωθημένα της εφηβείας και του μπούλινγκ δεν τα ξεπέρασες ποτέ όσο κι αν άλλαξε η ζωή σου προς το καλύτερο. Το δείχνει βασικά και μόνο η ύπαρξη αυτού εδώ του θρεντ. Αν ένιωθες πραγματικά ΚΑΛΑ δεν θα είχες ανάγκη να το πεις σε κανέναν, δεν θα σε ένοιαζε τι κάνουν κι αν έχουν παχύνει, αν οι σχέσεις τους είναι καλές ή όχι και γενικά δεν θα ασχολιόσουν.
Αντιθέτως δίνεις την εντύπωση πως έχεις εγκλωβιστεί σε αυτή την περίοδο της ζωής σου με τα παραπανίσια κιλά και τα σπυράκια και όσο σε επηρέαζαν τότε οι συγκεκριμένες με την στάση τους και τα σχόλια τους, συνεχίζουν να το κάνουν εν την απουσία τους πια.
ΘΑ σου πρότεινα όπως σωστά σου είπαν και οι προηγούμενοι, να εστιάσεις στον εαυτό σου και να σταματήσεις να συγκρίνεσαι. Δεν έχει καμιά σημασία ποια είναι πιο όμορφη, ποια έχει τον καλύτερο γκόμενο, ποια δεν έχει γκόμενο κτλ Το μοναδικό που έχει σημασία είναι ποια νιώθει όμορφα και σε αρμονία με τον εαυτό της και τις επιλογές της. Και συ δεν δείχνεις να το κάνεις αυτό.
28-07-2019, 15:53 #21WhyAlwaysMe?Guest
28-07-2019, 16:14 #22
Το μπουλινγκ δεν το εφαγα για την εμφάνιση μου. Κανείς δεν μου είχε πει κάτι για αυτό, εγώ δεν αισθανομουν ωραία.
Για το θέμα των σχέσεων μου την έλεγαν
Δεν έχω εγκλωβιστεί εκεί, η εποχή αυτή έχει φύγει και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Έχω κάνει τα πάντα για αυτό. Έχω επενδύσει πολύ στην εμφανιση μου γιατί κακά τα ψέματα με μια καλή εμφάνιση όλα γίνονται πιο εύκολα στη ζωή και παίρνουμε αρκετά από όσα θέλουμε πιο εύκολα. Ένα από αυτά ίσως να είναι και οι σχέσεις. Ακόμα κι αν δεν είναι και μόνο ο θαυμασμός από το άλλο φύλο και το γεγονός ότι μου χαμογελάμε κλπ με ανεβάζει. Επίσης κάποια συγγενικά άτομα που δεν με είχαν πολύ σε υπολειψη τώρα δεν μου φέρνουν αντίρρηση και μου λένε συνεχώς μπράβο.
Κάποια στιγμή θα γίνει και η σχέση με κάποιον που να θέλω όμως κι εγώ.
Το ότι θέλω να συμβεί αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάω αύριο να το κάνω και να ανεβάσω φωτο στο φβ. Έχει μια διαφορά.
Απλά είναι κάτι που το θέλω να γίνει για να δικαιωθώ. Αν ήθελα να το κάνω για βιτρίνα θα το είχα κάνει ήδη με αυτό το παιδί που είχα σχεση
28-07-2019, 16:38 #23
Δεν είπα ότι έφαγες μπούλιγκ για την εμφάνιση σου. Για ΟΠΟΙΟΝ λόγο κι αν υπήρχε πάντως, δείχνεις να έχεις εγκλωβιστεί εκεί. Ο λόγος είναι προφανής. Οτι ακόμα σε νοιάζει και το συζητάς.
Βρε συ...θα κάνεις μια σχέση για να δικαιωθείς; Σε ποιον; Και γιατί; Έχεις σκεφτεί ότι οι συγκεκριμένες μπορεί να μην σε προσέχουν καν και να μην ασχολούνται και συ χαλάς ακόμα ενέργεια με το να ασχολείσαι μαζί τους;
Το υγιές θα ήταν να θες να κάνεις μια σχέση γιατί απλά το θες! Γιατί θες να ερωτευτείς, να νιώσεις την συντροφικότητα, να περάσεις όμορφα, να μοιραστείς πράγματα...
28-07-2019, 17:17 #24
Ασχολούνται και ξέρω ότι έφαγα πολύ θαψιμο όταν άρχισα να απομακρύνομαι.
Δεν με καίει τόσο το θέμα της σχέσης, αφού σχέση έχω κάνει. Θέλω να κάνω μια σχέση με κάποιον που να μου αρέσει, γιατί δεν ξέρω πως είναι να είσαι με κάποιον που θες και να κάνετε πράγματα μαζί , όπως διακοπές , ποτά ακόμα και απλά πράγματα. Αυτό θέλω αλλά δεν τρελαίνομαι πια όπως παλιά. Δεν μου έχει γίνει άγχος. Απλά είναι περίεργη για το τι θα πουν τότε.
Τώρα έχω κάτι στα σκαριά αλλά δεν ξέρω πως θα πάει και αν θα καταλήξει σε σχέση. Μου αρέσει περισσότερο από τον πρώην μου αλλά δεν είναι ερωτευμένη και πάλι. Μου κάνει όμως για αυτό που έχω στο μυαλό μου (για να περνάω καλά εννοώ, όχι για την "εκδίκηση")
Θα δείξει...
Επίσης όσο και να θέλουμε κάποια πράγματα απλά κάποιες φορές δεν συμβαίνουν. Αλλά δεν το καταλαβαίνουν αυτό αυτές που με σχολίαζαν και το έλεγαν σαν να ήταν δικό μου το φταίξιμο που δεν είχα σχέση σαν να μην ήμουν εγώ ικανη