αποτυχια και με anafranil-απελπισια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω πηρα το μικρο μινιτραν , εδω παταγα , εκει βρισκομουν !!!!!! δεν υπαρχει ακομη το φαρμακο για την κτθλψη , δεν εχειανακαλυφθει , 17 χρονια εχω παρει ολα ταντικαταθλιπτικα , μα κανενα να μην με πιασει ?
    Πως γίνεται αυτο;;;;κοιταξε μηπως έχεις διπολικη διαταραχή αποκλιεται τιποτα να μην σε πιάνει παρε σσρι και γουελμπουτριν να πιανεις ολους τους νευροδιαβιβαστες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω πηρα το μικρο μινιτραν , εδω παταγα , εκει βρισκομουν !!!!!! δεν υπαρχει ακομη το φαρμακο για την κτθλψη , δεν εχει ανακαλυφθει , 17 χρονια εχω παρει ολα ταντικαταθλιπτικα , μα κανενα να μην με πιασει ? το πηρα μια βδοαδα , η βδομαδα της κολαση .......προτιμω μοκρες δοσεις του σεροκουελ , κοβει το αγχος , και , οπως ειπε φιλος γιατρος , το ιδιο φαρμακο μπορει ναχει αλλη επιδραση σε διαφορετικη περιοδο στον ιδιο ασθενη , δλδ ,. το σεροκουελ μου ανοιγε την ορεξη , τωρασ δεν μπουτην ανοιγει .......................εγω παντα θα πειραματιζομαι , με την συνδρομη του γιατρου μου 2 η ..........η 1η ειναι η δικη μου , και λογω ηλικιας ............................................να πα νμα γ@μηθου@νε οι δηθεν γιατροι ......για τον μονο λογο ππου πηγαινω καθε 1.5 μηνα ειναι για να μου γραφει τα ζαναξ ( που με εθισε αλλος ψυχοτετοιος , θα τον εκτελουσα τωρα ) , δεν εχω τιποτα να του πω....
    Για λιθιο?τι αποψη εχεις?εχεις δοκιμασει.το λεω γιατι κ γω εχω θεμα δε με πιανουν αντικατ και καποτε το λιθιο ειχε βοηθησει πολυ,βεβαια με το καιρο πλεον δε με πιανει

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    Ο γιατρος σου τι λεει,μετα τηαν αποτυχια αναφρανιλ?....μινιτραν εχεις δοκιμασει?
    Ναι το 4-25 εσυ;;;

MikeStam 3
    Guest
    Ποιο μινιτραν πηρες φιλε;;
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    minitran εχω δοκιμασει αφου δεν επιασε το αναφρανιλ δεν νομιζω οτι θα κανει δουλειά. Δεν εχει προτεινει ο γιατρος τιποτε άλλο;

Page 3 of 3 FirstFirst 123