Results 16 to 30 of 113
-
26-07-2019, 14:42 #16
Kalhmera kai se esena.. :) To pedi thelei voitheia . Kai an den asxolithei pragmatika kai oi oikogeneia tou pistevw diskolo estw kai na metriastei i katastasi tou. Ma akoma kai oi goneis tou otan tous milaga itan san na milaw se ntouvaria..Ntropi tous ti na po.Oi filoi tou gia emena pou tus xero olous den ine sovara atoma o enas ton exi gia simferon oi alloi den xero kan pos asxoliude kai mazi tou.Egw den eixa katalavei kai den eixe paei kan to mialo mou oti eklege toso asxima epidi stin ousia den adexe ton idio tou ton eauto..nomiza me ixe anagki giati endiaferotan gia emena..ama to ixa katalavei tha ixa figei makria..Alla teties periptoseis distixws den tis katalaveneis kateutheian.Epidei mou aneferes gia tis optikes paraisthiseis pou ixe o dikos sou kai autos eixe paraisthiseis ..Ti na protoanafero ..xaxa :)Ekane ousies en to metaxi dn xero gia poso megalo diastima xoris na xero genika mou ekrive polla mazi kai auto.Olo ton epiana na kanei kataxriseis sta krifa.Eimastan 24 ores mazi kai pali pos katafere na me flomonei sto psemma den katalava pote mou..Ti anthrwpoi iparxoun..Ena vradi pou imastan xaplomenoi sto krevati petagetai xafnika kai arxizi k psaxni olo to spiti vgike mexri kai exo apo tin polikatoikia kai epsaxne ta panta.me anixtes tis portes sto spiti 4 i wra ta xaramata.Giati mou ipe pos akouge vimata oli tin ora eno den akugotan tipota kai nomize pos ixe bike kapios mesa sto spiti..Akoma kai stin dulapa koitage..Ixa frikarei.Xaplone kai xanasikonotan gia na psaxi to spiti kai olo to ktirio pano kato pano apo 7. 8 fores.Gialize to mati tou..Meta olo mou elege perierga pragmata epidi evlepe anixtes tis portes sto spiti epidi tis ekline kmia fora kai anigan apton aera tu leo tixenei xalarose min skaloneis etsi gia tetia pragmata kai pali kathotan kai asxoliotan me mia porta kai tu ekane ediposi pou anige..pff.
- 26-07-2019, 15:22 #17
Κοίτα εφόσον στην περίπτωση σου υπήρχε και σωματική βία δεν ξέρεις ποτέ σε τι σημείο μπορούσε να φτάσει ο άλλος...οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση απ το να φύγεις την ίδια στιγμή.
Τι ουσίες έκανε ο δικός σου; Γιατί όλα αυτά που περιγράφεις μπορεί να μην είναι απαραίτητα κάποια διαταραχή αλλά αποτέλεσμα χρήσης.
Για μένα το σοκ ήταν τεράστιο γιατί όλα αυτά δεν τα είχα πάρει χαμπάρι επί μήνες που ήμασταν μαζί και θεωρούσα πως είχαμε την τέλεια σχέση. Οοοολα αυτά τα έμαθα ξαφνικά σε μια μέρα. Όσο διάστημα ήμασταν μαζί, εμφάνιζε ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό και δεν είχε δείξει καθόλου δείγματα ζήλιας, το αντίθετο μάλιστα ήταν πολύ άνετος και κουλ. Και ξαφνικά μια μέρα μου λέει οτι θέλει να μιλήσουμε, αρχίζω να τον ρωτάω τι συμβαίνει κτλ, δεν απαντούσε (ήμασταν έξω) κ επέμενε πως μόνο αν γυρνούσαμε σπίτι θα μπορούσε να μου πει. Επιστρέψαμε λοιπόν, μου είπε να βγάλουμε τις μπαταρίες από τα κινητά (γιατί νόμιζε πως μας παρακολουθούν), εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα και άρχισε να μου λέει όλα αυτά που πίστευε, τα οποία ήταν κάτι εξωφρενικά σενάρια για κάποιον με τον οποίο τον απατούσα υποτίθεται, κ πως αυτός με παρακολουθούσε χωρίς να έχω πάρει χαμπάρι, ότι μπορεί να μας παρακολουθούν και τους δύο για να μας κάνουν κακό κ διάφορα άλλα κουλά που ούτε καν θυμάμαι. Είχα φρικάρει εντελώς! Κι όταν του είπα ότι οκ αφού τα πιστεύεις όλα αυτά για μένα, ας χωρίσουμε να τελειώνουμε...άρχισε να με παρακαλάει να συνεχίσουμε και πως με συγχωρεί!
Υγ. Μην γράφεις greeklish αν θες γιατί πέρα από το ότι είναι αντίθετο με τους κανόνες του φόρουμ, είναι πολύ κουραστικό για τους αναγνώστες.
26-07-2019, 15:38 #18
Κάτι τέτοιοι τύποι όπως αυτός ο πρώην σου είναι άτομα που πρέπει να νιώσουν στο πετσί τους συνέπειες μπας και αλλάξουν. Η υποχωρητικότητά σου και ο χρόνος που του έδωσες δε βοηθούσε. Λυπάμαι που το λέω, αλλά πιο πολύ θα βοηθούσε να τον κοπανούσες με μια κατσαρόλα στο κεφάλι. Εκεί ίσως άλλαζε. Δε λέω ότι θα ήταν η καλύτερη λύση, απλά ότι θα ήταν καλύτερη από την ανοχή που έδειξες
26-07-2019, 15:38 #19
Υπηρχε σωματικη βια ναι.Οι γονεις του ηταν πολυ απομακρυσμενοι απο αυτον.Εγω ηθελα να τους τα πω ολα ειδικα στην μητερα του η οποια ερχοταν στο σπιτι που μεναμε μια στο τοσο.Ειχα πει σε αυτον οτι πρεπει να της πω ολα αυτα που γινονται γιατι ειναι μητερα σου και επιβαλλεται να ξερει.Και δεν ηθελε να της πω απολυτως τιποτα.Δεν ειναι φυσιολογικο αυτο.Καθομουν 7 μηνες και τραβαγα ολο αυτο το λουκι λες και εφταιγα καπου..ενω μονο τον βοηθαγα και πηρα και το απολυτως τιποτα στο τελος, απο ολες τις αποψεις.Εχει εναν φιλο που ειναι λιγο σαν κολλητος του και σε σχεση με τους αλλους ενδιαφερεται λιγο πιο πολυ πιστευω.Ηθελα να του τα πω και αυτουνου ηξερε τον πρωην μου αρκετα χρονια οποτε τον εμπιστευομουν.Και οταν γυρισα και του ειπα θα τα πω στον φιλο σου για να σε βοηθησουμε και οι δυο με απειλησε μπροστα μου οτι θα μου κανει κακο επειδει απλα θα πω την αληθεια στον φιλο του..Δεν ηθελε κανεις να ξερει ποιος ειναι ο πραγματικος του εαυτος.Ηξεραν μονο οτι αυτος τους αφηνε να βλεπουν.Ειναι τραγικο πραγματικα.Θα μπορουσα να σου πω τι ουσιες εκανε αλλα για λογους ασφαλειας προτιμο να μην αναφερω..Ειναι παντως απο τις 5 πιο επικινδυνες και εθιστικες ουσιες σε ολο τον κοσμο , και δεν μιλαω για αλκοολ η καπνισμα.. προφανως.Και εγω θεωρουσα πως ειχα την τελεια σχεση στις αρχες νομιζα πως ειχα βρει κατι διαφορετικο με την καλη εννοια και οτι θα ειμαστε μαζι.Αυτος μεχρι και σεναρια οτι θα παντρευομασταν μου ειχε πει.Αλλα απο ενα σημειο και μετα σαν να εχασε τον εαυτο του.Μετα τους 4 μηνες ειδα εναν αλλο ανθρωπο.Εγω δεν ειχα γνωρισει αυτον τον ανθρωπο στην αρχη.Μεχρι και τα ματια του ηταν κενα...Ο τροπος που με κοιταζε ηταν σαν να με μισουσε..Ποια?? εμενα??Που σε 7 μηνες γνωριμιας τον βοηθησα τον στηριξα και του εδωσα τοση αγαπη και φροντιδα οσο δεν του εχει δειξει ουτε η ιδια του η μανα!!
26-07-2019, 15:44 #20
Ο λόγος είναι ο εξής: σε έβλεπε ως δεδομένη. Δε βγήκε τυχαία η παροιμία "ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος"
26-07-2019, 15:45 #21
ΝΑΙ αλλη στην θεση μου θα τον ειχε παρατησει απο την πρωτη στιγμη.Και σιγουρα δεν θα ειχε φτασει σε τετοιο σημειο να ανεχτει τοσα πολλα πραγματα.Αυτο με τις συνεπειες εχεις δικιο και συμφωνω.Αυτο σκεφτομουν οταν χωρισαμε και ολες αυτες τις μερες.Εγω δεν ειμαι ΘΕΟΣ και ουτε κανονιζω τι θα συμβει ουτε ξερω το μελλον αλλα για εμενα πρεπει να φαει ενα πολυ γερο χαστουκι να συνελθει να ΞΥΠΝΗΣΕΙ και δεν νομιζω και δεν ξερω εαν ποτε του θα καταλαβει τι ειχε και τι εχασε..Και ολο τον κοσμο να του εδινα παλι θα μου ελεγε τα χειροτερα και θα με εβριζε και μου ελεγε οτι δεν ενδιαφερομαι μετα απο ολα αυτα..Ειδικα αυτο με το κερατο που νομιζε οτι πηγαινα με αλλους ενω ημουν 24 ωρες μαζι του τον στηριζα και παραλληλα μου φεροταν χαλια .Του ειχα πει εγω δεν εχω κανενα απολυτως συμφερον απο εσενα ισα ισα το αντιθετο!Απο την στιγμη που μου φερεσαι ετσι χαλια και ειμαι δυστυχισμενη και δεν περναω καλα εαν ηθελα να βρω αλλον η να παω με αλλον θα το ειχα ηδη κανει πιστεψε με ειναι το πιο ευκολο.Γιατι να καθομαι μαζι σου να τραβαω ολα αυτα και να ταλαιπωρουμαι ετσι και να πηγαινω πισω στην ζωη μου??Και παλι δεν του αρκουσε.Τελευταια μερα που μιλησαμε μετα τον χωρισμο μας για να ασχοληθω και να του μιλησω μου ειπε παλι οτι τον κερατωσα.Του λεω μην κνις παλι τα ιδια τα εχουμε ξαναπει.Και μετα απλα και ομορφα μου απανταει ενω εχει πει αυτο Ενταξει θα μιλησουμε.. !
26-07-2019, 16:09 #22
Δεν μου φαινεται παράξενο που δεν ήθελε να μάθει κανείς άλλος αυτή την πλευρά του. Ούτε κι ο δικός μου ήθελε. Τον παρακαλούσα να τα πει κάπου μπας και τον βοηθήσει κάποιος κι όλο έβρισκε δικαιολογίες, ότι δεν εμπιστεύεται τον τάδε, ότι είναι μεγάλη ιστορία και δεν μπορεί να κάτσει να φάει τόσο χρόνο από τον αλλον για να του εξηγήσει... βέβαια την αλήθεια την είπε κάποια στιγμή πάνω στην πίεση που του ασκουσα. Του ξεφυγε μάλλον και είπε "θα με περάσουν για τρελό αν τους τα πω αυτα.." στο βάθος καταλάβαινε κι ο ίδιος οτι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν μετά τον χωρισμό μας έμαθε πως μίλησα σε κάποιον ψυχολόγο, έγινε έξαλλος, το ένιωσε ως προδοσία. Μου είπε κατα λέξη "με έδωσες βούτυρο στο ψωμί των ψυχολόγων".
Αυτό φοβάται φίλη μου και δεν θέλει να μιλήσεις σε κανέναν. Στην ουσία αυτός που σε χειραγωγεί σε θέλει απομονωμένη από τους άλλους. Οι άλλοι λειτουργούν σαν "κοινή λογική' κάπως, αυτός δεν θέλει αυτό, δεν θέλει να ακούσεις άλλη άποψη, θέλει να ακους μόνο την δική του πλευρά.
Με τον καιρό θα ηρεμήσεις πάντως και θα δεις τι χρήσιμο σου έμαθε αυτή η εμπειρία και γιατί χρειάστηκε να την ζήσεις. Κοίτα να πάρεις τα μαθήματα σου και να προχωρήσεις μπροστά.
26-07-2019, 16:24 #23
Ναι αφου δεν ειναι καλα το ατομο .Και δεν ηθελε να το ξερουν αυτο οι αλλοι.Δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα στον κοσμο να ξερουν οτι εχεις προβλημα σε τετοιο σημειο τα ατομα τα κοντινα σου.Ντρεποταν και αισθανοταν ασχημα.Αυτος φταιει που χειροτερεψε και εαν χειροτερεψει η κατασταση του γιατι ξερει κατα βαθος γνωριζει οτι κατι δεν παει καλα με αυτον αλλα επιλεγει να το κρυψει πιο βαθια μεσα του και να μην το αντιμετωπισει.Ετσι το προβλημα θα μεγαλωσει και αλλο και μεχρι να γινει ενα μεγαλο ''μπαμ'' κατα την γνωμη μου ο ανθρωπος θα μεινει ετσι.Σιγα μην ειναι προδοσια επειδει απλα ειπες την αληθεια και σε εναν ειδικο κιολας απτην στιγμη που ειχε οντως προβλημα.Ενδιαφερον λεγεται.:) Προδοσια ειναι το κερατο και ολα αυτα που εκανε ο πρωην μου σε εμενα.Ετσι κιαλιως δεν ακουγα κανεναν αφου δεν ηξεραν δεν ειχαν αποψη και δεν μπορουσαν να καταλαβουν αφου τους δουλευε ολους ψιλοχαζη. Αισθανομαι πολυ καλυτερα ειδη παντως γιατι τα ειχα βρει με τον εαυτο μου πριν τον γνωρισω και οσο ειμασταν μαζι γιαυτο δεν τρελαθηκα τελειως .Ηξερα ποια ειμαι δεν με αγιζε οσο θα ηθελε αυτος..Αλλη στην θεση μ θα ειχε καταντησει να παιρνει τιποτα χαπια .Το πιστευω.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ
26-07-2019, 22:36 #24
και αλλον να βρεις στο ιδιο μετρο θα ειναι απλα στη καλυτερη περιπτωση αντι να σε πλακωνει θα βλεπει ταινιες με το μπρους λι και τον κλουζω αντι να κανει ετσι αλλα αυτη η κακη συνηθεια με τις ουσιες απλα βγαζει στη φορα το σκοτεινο εαυτο οστοσο ειχα ακουσει οτι και ο χριστος ειχε πιει καπιες φορες ετσι λενε τουλαχιστον αλλα τοτε δεν ειχε τοση πνευματικη δουλεια
27-07-2019, 00:10 #25
Βασικά συγγνώμη αλλά εστιάζεις σε αυτόν και δεν εστιάζεις σε εσένα. Λες ότι μείνατε μαζί πολύ σύντομα και από την πρώτη βδομάδα ήταν επιθετικός και άπλωνε χέρι ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΘΗΣΕΣ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 7 ΜΗΝΕΣ! Αν έχει αυτός πρόβλημα 1φορά, εσύ έχεις 100. Δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι με το τι έχει αυτός, αλλά τι έχεις εσύ που ανέχτηκες τόσο καιρό τέτοιες συμπεριφορές.
Δηλαδή τι νόημα έχει να λες το παιδί δεν πάει καλά όταν εσύ ανέχεσαι όλες τις καμενίλες; Εσύ πας καλύτερα; Έτσι γίνονται τα εγκλήματα και μετά όλοι ξαφνικά πέφτουν από τα σύννεφα... Φυσικά το ότι ξύπνησες κι έφυγες είναι πολύ θετικό,ωστόσο αυτό που θα πρέπει να σε προβληματίσει είναι το γιατί δεν έφυγες από την πρώτη στιγμή.
27-07-2019, 00:29 #26
αμα καθετε να κανει καταχρησεις παλι το ιδιο θα κανει ντιρλα καπως ετσι θα το σκεφτομουν... το ολο θεμα
27-07-2019, 00:41 #27WhyAlwaysMe?Guest
27-07-2019, 00:57 #28
Tο αν αυτος εχει προβλημα μια φορα εχω εγω 100 και το υφακι σου αλλαξε το.οκ?Πας πρωτη φορα στελνεις και μιλας με τετοιο υφος??Εδω μεσα ειναι σοβαρη σελιδα αποσο προλαβα να δω και το υφακι το δικο σου δεν νομιζω οτι κολλαει εδω περα.Εαν θες να πεις κατι κακοπροαιρετο και το εχεις προβλημα καλυτερα να πας να τα πεις αλλου και οχι σε εμενα.Και αφου δεν γραφεις για να βοηθησεις η να πεις την γνωμη σε αυτα που ποσταρω και ειδικα σε αυτο μην ξαναστιλεις.ΑΝΤΙΟ!
27-07-2019, 00:58 #29
δε πιστευω οτι ειναι τοσο κακος οσο λετε απλα δε ξερει τι κανει ολιγον
27-07-2019, 00:59 #30WhyAlwaysMe?Guest