ΠΑΡΑΝΟΙΑ .ΤΡΕΛΑ . ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΚΕΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 113
    Banned
    ετσι οπως της την λετε τη δυσκολευετε και δε την αφηνετε να μιλησει ελευθερα οκ τραβατε ζορι επειδη εχει μια σχεση περιεργη αλλα αυτη ετσι ειναι...
    εγω οταν γνωρισα καπια σαν αυτη επηρεαστηκα τοσο πολυ απο αυτη που παρολο που πηρε ο καθενας το δρομο του ηταν αδυνατο να τη ξεχασω γιατι εγω οταν την ηξερα δε μιλαγα καν και οσο τη μελεταγα εγινα αλλος ανθρωπος... σε θεμα εκφρασης

ουτε καν.για κανενα λογο.εχω ηδη ηρεμησει και ειμαι αρκετα καλα.εγω τα εχω βρει με τον εαυτο μου δοξα τω θεο.απλα δεν μου εχει ξανατυχει κατι παρομοιο και σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω πως απτην μια μερα στην αλλη ξεχνας ετσι εναν ανθρωπο?Ολη μερα μαζι απτιν πρωτη στιγμη και τωρα ξαφνικα εξαφανιστηκε.Να κανει ολα αυτα τα σκηνικα οταν ειμουν εκει ηξερε και γενικα αντιδρουσε πολυ ευκολα.Εαν τσακωνομασταν π.χ μεπερνε τηλεφωνο μηνυμα κ τετοια .Δεν θα ξαναγυρναγα πισω ποτε, αυτο εννοειται.Απλα γιατι τοση απελπισια και δραμα οταν εφευγα και τωρα που δεν ασχολουμαι καν με ξεχασε ετσι απλα.Σε1 μερα.Δεν βγαζει νοημα.

Απανταω και γινεται χαος??Εγω μια χαρα ομορφα μιλαω σε ολους και ουτε εχω υφακι ουτε προσβαλλα κανεναν Το χαος εσυ που ακριβως το βλεπεις???Μηπως θες να κανεις παρεα με την ΣΟΝΙΑ??γιατι βλεπω μαλλον εχεις θεματα

Banned
    Quote Originally Posted by Astrum View Post
    τα ειχεσ ξαναδει??δηλαδη εχεις ξαναακουσει ιδια περιπτωση??η εχεις ξαναζησει?? γιατι δεν ειναι κατι το οποιο συναντας καθε μερα!ΔΗΛΑΔΗ τι θα σου εκανε εντυπωση εσενα??και πιστεψε με το να το βιωνεις με το να το γραφεις δεν εχει καμια σχεση.ΤΟ να τα βιωνεις ολα αυτα ειναι πολυ χειροτερο.
    εγω εχω τον απιθανομαγνητη δουλευε στη πολυκατοικια που μεγαλωσα σε ενα υπογειο τα ειχα καταλαβει ολα αυτα που γραφεις αφου γινοντουσαν συχνα και μπροστα μου

Senior Member
    Απανταω και γινεται χαος??Εγω μια χαρα ομορφα μιλαω σε ολους και ουτε εχω υφακι ουτε προσβαλλα κανεναν Το χαος εσυ που ακριβως το βλεπεις???Μηπως θες να κανεις παρεα με την ΣΟΝΙΑ??γιατι και εσυ μαλλον δεν εισαι και πολυ στα καλα σ
    Εισαι επιθετική σε όλους. Για παρτο λιγο αλλιώς γιατί θα βρεις. Εννοώ οτι απαντάς και δε καταλαβαινουμε σε ποιον απαντάς γιατί ούτε ονομα γράφεις ουτε ταγκ κάνεις το ποστ.πολλα νευρα διακρίνω να τα κοιτάξεις.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Σε ολους δεν ειμαι.Και απο την αρχη πριν στιλεις και μιλησουμε δες λιγο πως μιλαω και πως μιλανε οι υπολοιποι.Επιθετικη οπως εσυ λες ειμαι σε εσενα στους αλλους μια χαρα μιλαω.Απο την στιγμη που δεν γραφεις για να βοηθησεις και στο λεω και ξεκαθαρα οτι δεν βοηθας δεν υπαρχει λογος να στελνεις αλλο εδω στο δικο μου το θεμα.Πηγαινε και ασχολησου με κατι αλλο.αυτο εχω να σου πω και δεν θελω να το συνεχισω αλλο ουτε μπηκα εδω για να χαλαστω.Καλο σου βραδυ!

Banned
    εγω το ειχα εξηγισει αυτο οτι οταν το μυαλο στροφαρει γρηγοροτερα απ το κανονικο ειναι πολυ ευκολο να τρελαθεις

Senior Member
    Εντάξει δε με νοιάζει τι σου λενε οι αλλοι εγω μια χαρα σου μιλησα και ήσουν φουλ επιθετική. Ε δεν έχεις σωτηρία ρε κοπελα μου με τέτοιον χαρακτήρα. Σορρυ κιόλας... Αντε καληνύχτα και σε σένα και προσοχή μ3 τα νευρα, θα κανεις ρυτίδες
    Σε ολους δεν ειμαι.Και απο την αρχη πριν στιλεις και μιλησουμε δες λιγο πως μιλαω και πως μιλανε οι υπολοιποι.Επιθετικη οπως εσυ λες ειμαι σε εσενα στους αλλους μια χαρα μιλαω.Απο την στιγμη που δεν γραφεις για να βοηθησεις και στο λεω και ξεκαθαρα οτι δεν βοηθας δεν υπαρχει λογος να στελνεις αλλο εδω στο δικο μου το θεμα.Πηγαινε και ασχολησου με κατι αλλο.αυτο εχω να σου πω και δεν θελω να το συνεχισω αλλο ουτε μπηκα εδω για να χαλαστω.Καλο σου βραδυ!

Ο χαρακτηρας μου ειναι μιαχαρα.Τον δικο σου κοιτα να φτιαξεις και σταματα να προκαλεις. Δεν με αγγιζεις καν.Μου αρεσουν οι ρυτιδες .ΤΣΑΟ!

Banned
    ειναι επιθετικη γιατι πιστευει οτι οι αλλοι δε την αποδεχονται γι αυτο κανει ετσι ειμαι ο μονος που μπορω να δεχτω οσα θα πει οσο περιεργη και αν ειναι πιαστηκα απ τη νοημοσυνη της ομοιας της και μετα πηγαινα σα βολιδα και δε με προλαβαινε κανεις..σε καποια φαση μαλιστα ταυτιστηκα τοσο πολυ μαζι της που αισθανομουν οτι ειχα γινει γυναικα

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Φυγε δε θα λείψεις σε κανεναν μπορώ να σε διαβεβαιώσω.... Και οπως θα φεύγεις και από δω τραβα και σε καναν σύμβουλο ψυχικής υγειας γιατί τα θέματα σου κανουν κρα και απο αλλον γαλαξία.τσιου μπιου μιουυυ

Senior Member
    ...... Θα στα λύσει ολα.Αυτή ειναι η βοήθεια που χρειάζεσαι και οχι απο δω. Φιλουνια βρε

Banned
    καλα το τερματισες εντελως .. τωρα καταλαβα τι ενοουσε οταν μου λεγε δε θελω να τα βγαλω απο μεσα μου χαχα

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast