Results 16 to 30 of 34
Thread: τελος φιλιας
-
28-07-2019, 13:19 #16tzo1Guest
- 28-07-2019, 13:22 #17
Κοίτα, οι γυναίκες φίλες είναι κάπως περίεργες. Ειδικά αν εσύ είσαι πιο εμφανίσιμη από αυτή.
Διαβάζοντας το πρώτο ποστ αυτό που μου περνάει από το μυαλό είναι ότι μπορεί να ζηλέψει μήπως αρέσεις στον δικό της και να του έβαλε λόγια και για αυτό να σε απέφευγε για να μην έχετε συναντήσεις.
Δεν αξίζουν τέτοια άτομα. Εσύ πηγές να την δεις κι αυτή σου φέρθηκε απαράδεκτα. Δεν διάβασα τα επόμενα ποστ γτ δεν θεωρώ ότι έχει νόημα κάτι άλλο πέρα από αυτο. Μην ασχοληθείς ποτέ ξανα
28-07-2019, 13:31 #18
Φαίνεται λοιπόν ότι τώρα της αρέσει το όλοι μαζί. Εσύ μπορείς να το διαχειριστείς ή όχι; Φαίνεται πως αυτό δεν σου αρκεί. Είναι λόγος να ξεκόψεις εντελώς και να πατήσεις Χ όμως κατά την γνώμη σου ή να αφήσεις μία πόρτα ανοιχτή; Μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν στο μέλλον. Θέλω να πω, καλές οι συζητήσεις και καλό είναι να συζητάμε ανοιχτά με τον άλλο τι μας πείραξε κτλ και να ψάχνουμε λύσεις, αλλά ότι έχει ειπωθεί, δεν ξεγράφει μετά. Δηλώσεις τύπου η φιλία μας τελείωσε ας πούμε, δείχνει να σκοτώνει οριστικά όποια πιθανότητα επαναπροσέγγισης στο μέλλον.
28-07-2019, 14:36 #19Miliva21GuestΔεν ξέρω γιατί ο φίλος της σε σχολιάζει τόσο αρνητικά και γιατί ο φίλος του επίσης σε πειράζει.....Μπορεί η φιλη σου να του έχει πει αρνητικά πράγματα για σένα .....δεν ξερω τον λόγο.... ή αυτός να είναι λιγάκι μαλακακος όπως και ο φίλος του και να σου κάνει καφριλες γτ έτσι είναι το στυλ του .......Και προφανώς δεν ταιριάζετε....Επίσης η φίλη σου βλέποντας τι γίνεται δεν θέλει να πάρει θέση γιατί ίσως είναι καψούρα με τον φίλο της και δεν θέλει να εκφράσει άποψη....εν ολίγοις την κάνει ότι θέλει.....Και εσύ το έχεις καταλάβει και για αυτό λες "μα πως άλλαξε έτσι η φιλη μου;"
Γιατί από τα γραφόμενα σου μου δείχνεις ότι ζηλεύεις λίγο;;;;; εσύ περίμενες να πας εκεί και ενώ εισαι στο δρόμο η φιλη σου να σε έχει στο μυαλό της συνέχεια να σου τηλεφωνεί να δει που βρίσκεσαι....να φτάσεις και να κάνετε μονο ότι θες εσυ.....Και γενικά να σε έχει σε προτεραιότητα όπως αλλοτε.....Ομως οι συνθήκες άλλαξαν και τπτ δεν μένει στάσιμο.....Η φίλη σου βρήκε σχέση εξελίχθηκε και δεν είναι το ίδιο άτομο με πέρυσι.....Τώρα μπορεί να δίνει βάση στη σχέση της ειδικά και αν είναι καινούργια και να θέλει να λαβει υπόψη της σε ότι κάνετε ...και το αγόρι της και τους φίλους του.........
Νιώθεις ότι η φιλη σου δείχνει ενδιαφέρον σε αυτούς και ότι σε παραγκωνιζει;; αυτό είναι ζήλεια....
Επίσης όταν πας σε κάποιον για διακοπές δεν μπορείς να είσαι καπετάνιος..........πας με χαλαρό πνεύμα και έτοιμη να κάνεις και υποχωρήσεις....
Τώρα αν εσύ είσαι ο άνθρωπος που όπου πας θέλεις οι άλλοι να κάνουν το δικό σου και να παίρνεις εσύ πρωτοβουλία για το τι θα κάνετε και πας και βρίσκεις τη φίλη σου και ένα σωρό άλλα άτομα....καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ότι θες.....
Από τα λεγόμενα σου φαίνεται ότι με τον φίλο της και τους φίλους του εσύ δεν ταιριάζεις.....Μπορεί να το κάνει και επίτηδες για να φύγεις (αν είναι κτητικός) για να έχει εκείνος όλη τη προσοχή της ....Όπως και να έχει όμως φαίνεται ότι δεν ταιριάζεις και ότι δεν περνάς καλά εκεί που πήγες.....οπότε σήκω και φύγε ....εφόσον βλέπεις ότι και η φιλη σου δεν παίρνει θέση γτ δεν θέλει να ταράξει τις ισορροπίες ..
Επιπλέον ....γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι πήγες εκεί από πρωτοβουλία δική σου και όχι τόσο επδ επέμεινε η φιλη σου (γτ ήταν το μόνο μέρος Όπως λες για να πας διακοπές.) Εσυ το πιέσες να πας καλοκαίρι εκεί;;;; εκείνη μήπως δεν ήθελε για δικούς της λόγους αλλά στο είπε έτσι και με τα αρπαχτηκες από αυτό και το επεδιωξες παραπανω επδ δεν είχες που αλλού να πας;
Βλέπεις τι σε ενοχλεί...ή πιάνεις τη φίλη σου και της μιλάς ήρεμα........αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει συνεννόηση σήκω φύγε.....Και έχε υπόψη σου τις συμπεριφορές της φιλης σου από δω και πέρα ώστε να αξιολογήσεις τη φιλία σας με νέα κριτήρια.......
28-07-2019, 14:46 #20Miliva21GuestΕπίσης φαίνεται ότι εσύ μόνο ζορίζεσαι για αυτή τη φιλία......
Η φίλη σου είναι ουδέτερη....σου είπε έλα.... έχει πλέον νέα ζωή και διαφορετικό πρόγραμμα......Είναι λιγάκι αλλού ίσως τώρα....μπορεί να θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τη σχέση της και οτιδήποτε άλλο να το έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα..
Εσυ πας εκεί και νομίζεις ότι όλα θα είναι τα ίδια και ότι θα είσαι προτεραιότητα της ....κάθεσαι ζορίζεσαι μόνη σου.....υπεραναλυεις......τα παίρνεις όλα σοβαρά........χαλιέσαι που δεν κάνετε αυτό που θες και που άλλαξαν τα πράγματα και τώρα έχει και τον γκόμενο αυτή και δεν κάνετε ότι θες..........Και γενικά το πιέσεις πολύ.....κατεβάζεις μούτρα.....κάνεις συζητήσεις.....Και η φιλη σου ίσως ζορίζεται και σε θεωρεί υπερβολική γιατί αυτή τη στιγμή αυτο της βγαίνει .....Αυτό κάνει.....Αυτό θέλει.....
Δεν γίνεται να απαιτούμε τη προσοχή των άλλων και το ενδιαφέρον.........τα κερδίζουμε......Δεν την υπερασπίζομαι τη φίλη σου όμως αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ελέγξεις τις δικές σου αντιδράσεις πάνω στα γεγονότα....Και όχι τα ίδια τα γεγονότα.....
Τώρα έτσι είναι τα πράγματα.....Αυτή είναι αλλού είτε σ αρέσει είτε όχι με το να τσακωνεστε δεν θα βγει άκρη...αν νιώθεις ότι έδωσες περισσότερα κράτα το.....Και πάρε το σαν μάθημα στη ζωή ότι δυστυχώς κάθε φορά που δίνουμε εμείς στους φίλους μας δεν είναι ο κανόνας να δίνουν και εκείνοι σε εμάς......
28-07-2019, 15:09 #21
28-07-2019, 15:59 #22Miliva21GuestΤέτοιες μικρο-παρεξηγήσεις συμβαίνουν όταν μπλέκονται μαζι πολλά άτομα.....χωρίζεστε σε στρατοπεδα.....Και αρχίζουν τα σου πα μου πες και γιατί να έρθει αυτή και γιατί να έρθει αυτός μαζί.....και επειδή η κοπέλα δεν θέλει να έρθει σε ρήξη ούτε με το αγόρι της ούτε με τη φίλη της κρατάει ουδέτερη στάση και με τους δύο.......
Γι αυτό και μένα δεν μου αρέσει να χώνω πολλά άτομα μαζί.....θεωρώ ότι δεν πρέπει να ανακατεύονται γκόμενοι και φίλοι συνέχεια......
Όταν βγαίνω με φίλες μου βγαίνω μόνο μαζί τους.....καμία φορά μπορεί να έρθει και η σχέση μαζί αλλά αυτό καλό είναι να γίνεται μια στο τόσο.......να είναι δλδ η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.........
Έτσι δεν δημιουργούνται τέτοια θέματα και ο καθένας έχει τον χώρο του.....βέβαια όποιου του κόβει πράττει έτσι...Αλλιώς μετά κακο του κεφαλιού του.......
Το αγόρι μου είναι το αγόρι μου και η φιλη μου φίλη μου.....έχω διαλέξει στη ζωή μου και τους δυο ανθρώπους με βάση τις δικές μου ανάγκες και είμαι συμβατή μονο εγώ μαζί τους.....το ότι είμαι εγώ συμβατή μαζί τους δεν σημαίνει ντε και καλά ότι ο γκόμενος μου και η φιλη μου πρέπει να ταιριάζουν και αυτοί και να γίνουν κολληταρια.....θα ήταν το ιδανικό να περνάμε καλά όλοι μαζί που και που σαν παρέα Αλλά αυτό δεν μπορείς να το επιβάλεις.....αν ταιριάξει ταίριαξε.....
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ορισμένες κοπέλες όπου πάνε με τις φίλες τους να κουβαλάνε και τον γκόμενο τους πάντα μαζί........Πρέπει να υπάρχουν όρια σε αυτά τα πράγματα για να πηγαίνουν όλα καλά....
Είναι λογικό η θεματοθετρια να θέλει χρόνο με τη φίλη της ....Αλλά αν της το λέει και δεν γίνεται τίποτα δεν μπορεί να επιμείνει....Από την άλλη και να διαλυθείμια φιλία μόνο και μόνο γι αυτό το γεγονός ...Είναι λίγο χαζό
28-07-2019, 16:08 #23
Α τώρα το είδα
Ε και πάλι δεν είναι καθόλου σωστή η τύπισσα κι εγώ στη θέση της κοπέλας που έκανε το θέμα θα απομακρυνομουν. Μετά όταν την χωρίσει ο γκόμενος και μυξοκλαιει ας ψάχνει για παρέα...
28-07-2019, 18:35 #24tzo1GuestΑπό μήνες πριν μου είχε πει η ίδια άπειρες φορές να πάω. Ήταν η φίλη που μίλαγαμε σπάνια αλλά πάντα κάτι θα κάναμε στις γιορτές. Το ότι εξελίχθηκε δεν ξέρω γιατί αναιρεί το να μπορέσει να έχει μια ισορροπία . Ούτε ότι Δεν μπορεί να βγει και με μενα και όποιον άλλον θέλει εφόσον εγώ ποτε Δεν είχα θέμα που είχε και άλλες φίλες πχ. Μια από αυτές μου χε πει ότι της λέει να βγαίνουμε και όλες μαζί και αυτή Δεν μου χε πει ποτέ τίποτα. Όπως Κ με άλλα άτομα τα οποία επδ μας έβλεπαν ότι ήμασταν πολύ κοντα και με συμπαθούσαν της έλεγαν να μου πει, πάλι Δεν έλεγε κάτι . Τώρα ξαφνικά την πείραξε που θέλω αποκλειστικοτητα όπως λέει. Δεν νομίζω ότι ζηλεύω , γιατί αυτό που βλέπω είναι απλα να μην κάνουν τίποτα και να κάθονται ολη μερα ενώ αυτή ήταν δραστήριος άνθρωπος. Και γενικά δεν θεωρώ την εύρεση σχέσης εξελιξη, σορυ κιόλας, το γεγονός ότι αλλάζει απ'το κλίμα εκεί ότι επηρεάζεται δν σημαίνει κιολας ότι μαθαίνει πραγματικά τον εαυτό της . Εξέλιξη προσωπικής ζωής ναι . Αν και αυτό στον επίλογο φαίνεται . Αντί για ζηλια θα έλεγα ότι είχα σαν απογοήτευση που εχει μουχλιασει σαν άτομο λες και ήταν δική μου ευθυνη
28-07-2019, 18:50 #25
Μόλις τώρα είδα το θέμα και διάβασα το αρχικό κείμενο. Ήθελα να πω ότι επειδή έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση αν με κάποιο άτομο δεν σου βγαίνει και νιώθεις ότι σε αδικεί είτε το πιάνεις να μιλήσετε έξω από τα δόντια ή απομάκρυνεσαι. Η τύπισσα δεν σου φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο και κατά την γνώμη μου καλύτερα να βρεις αλλά άτομα που θα σε σέβονται πάρα να σε γράφουν. Στο λέω γιατί έχω πάθει παρόμοια. Επίσης μην κολλάς μόνο σε μια φίλη, να κοιτάξεις να έχεις διαφορά ατομα να κάνεις παρέα και να μπορείς να έχεις την ευκαιρία να μην εξαρτάται μόνο από ένα άτομο. Είμαι αυτήν την στιγμή στην θέση σου και σε καταλαβαίνω απλά εμένα έγινε πριν κάποιους μήνες. Αξίζεις να έχεις φιλίες όπως όλοι που θα σε ευχαριστούν. Μην βολεύεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που σου αξίζει.
28-07-2019, 19:37 #26Miliva21GuestΩραία αυτό που εσύ μπορείς να κάνεις είναι είτε να τα συζητήσεις ήρεμα μαζί της και αν βγει κάτι....Αλλιώς λάβε τα υπόψη σου και αναθεώρησε για τη φιλία......
Ο καλός φίλος σκέφτεται από μόνος του και φέρεται σωστά .....αν νιώθεις ότι είναι αλλού και δεν ασχολείται μαζί σου όσο θα ήθελες η ότι δεν ταιριάζεις πλέον μαζί της και το αγόρι της και τους φίλους του απομακρύνεσαι.....Την κρατάς αν θες ως μια αραιή επαφή για το μέλλον και κοιτάς να κάνεις νέους φίλους η παρεες
28-07-2019, 21:29 #27tzo1Guestπαιδια την συμβουλη να την πιασω να της μιλησω σταρατα το εχω κανει . και απλα την 1η φορα απαντησε και τωρα τα μισα στο διαβαστηκε εδω και 2 μερες. εχω αρχισει και το αποδεχομαι . εκανα πολλες υποχωρησεις για να κανουμε παρεα. ισως στο μελλον μη εχοντας κανεναν να με κραταει πισω, να βρω τον εαυτο μου και ατομα ακομα καλυτερα. προφανως η φιλη αυτη το ειδε εγωιστικα και νομιζει οτι εχει προχωρησει και οτι εχει βρει τον εαυτο της. εγω απο εξωτερικη ματια να κυλιεται σε βουρκο ειδα με τις επιλογες της . στα τελευταια μνματα της ειπα οτι μπορουμε να συζητησουμε τα λαθη μας γιατι θα μας χρησιμευσει αυτο στο μελλον σε αλλες σχεσεις. αν δεν το επιδιωξει , τοτε δεν πειραζει ...εγω αντιληφθηκα απο μονη μου καποια λαθη , ακομα και με αυτα που αντιληφθηκα απο μονη μου σκοπευω να τα δουλεψω για να μαι εγω σωστη στις συμπεριφορες μου . εφοσον εκεινη το βλεπει εγωιστικα , ας ειναι με ατομα που ανεχονται τα λαθη της, οπως εκανα εγω τοσα χρονια πριν 'ξυπνησω'
28-07-2019, 21:34 #28tzo1Guestγεια! η δικη σου περιπτωση ειχε μεσα φιλη που βρηκε σχεση και ξαφνικα αλλαξε αρκετα ? ναι εγω πεφτω στην παγιδα να βρισκω ενα δυο ατομα να περναω πολυ καλα και να μην καλυπτομαι απο αλλους . εχω ελπιδα ομως, το καλο ειναι οτι εδω περα και για λιγες μερες γυρναω και εχω κανα 2 ατομα απο την οικογενεια να κανουμε 1 2 πραγματα
28-07-2019, 21:37 #29
28-07-2019, 23:03 #30
Εμένα βασικά είχε ήδη σχέση αυτή η κοπέλα. Μου έλεγε ότι "εγώ αν και έχω σχέση ασχολούμαι με τις φίλες μου". Υπήρχαν φορές που μου μιλούσε απότομα και δεν ήθελε να κατεβαίνουμε. Δεν μπορώ να πω ότι έφταιγε το αγόρι της αλλά η συμπεριφορά της δεν ήταν καλή. Οπότε της ζητούσα βοήθεια με έγραφε. Ξεκοψα μαζί της.
Για τα άτομα γνώρισε νέα άτομα και μην κολλάς σε 1-2, έχε περισσότερα να μπορείς να είσαι άνετη. Στο λέω γιατί έχω πέσει στην παγίδα γιατί βασιζομουν πολυ σε αυτήν την κοπέλα και τελικά φαγωθηκαμε γιατί ήταν πολύ άδικη.