Results 1 to 4 of 4
-
28-07-2019, 05:24 #1tzo1Guest
καποιον καλο και οικονομικο ψυχολογο?
παιδια , κανω συμβουλευτικη διαδικασια και με εχει βοηθησει αρκετα μπορω να πω ..ομως θα θελα να επισκεφτω και εναν ψυχολογο .. επειδη εχω την συναισθηση οτι εχω βαθια ριζωμενα θεματα και επειδη πολλες φορες αισθανομαι οτι αργω να δω αλλαγες.ακομα δεν νομιζω να το κανω , λογικα οταν τελειωσω την δουλεια με τον συμβουλο , δεν ξερω αισθανομαι οτι θα μπερδευτει το πραγμα αν γινει ταυτοχρονα, επισης δινω ηδη 30 ευρω για καθε συνεδρια και μου μενουν λιγα για να βγαλω την εβδομαδα .υπαρχει περιπτωση να βρω καποιον οικονομικο ψυχολογο ,που ομως να ειναι βοηθητικος ?? μηπως εχετε να προτεινετε καποιον ?( και για συνεδριες μεσω σκαιπ . )
ευχαριστω.
- 28-07-2019, 19:57 #2
εδώ τα αποτελέσματα αναζήτησης https://www.google.com/search?client...BF%CF%82+skype
Δες κι αυτό https://www.vice.com/gr/article/nzwb...ous-mesw-skype
28-07-2019, 20:20 #3
https://relationalgrouptherapy.gr/co..._gr.asp?id=112
Μπορείς να κοιτάξεις σε όλα τα ινστιτούτα που παρέχουν εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία. Εκεί αναλαμβάνουν την θεραπεία σου ειδικευομενοι που εποπτεύονται από έμπειρους επαγγελματίες ψυχοθεραπευτές. Απλώς πρέπει να διαλέξεις μια προσέγγιση που να σου ταιριάζει. Επιπλέον, κάνε μια έρευνα στα συμβουλευτικά κεντρα των δήμων ή και σε νοσοκομεία.
28-07-2019, 21:52 #4tzo1Guestευχαριστω για τις απαντησεις, θα το ψαξω!! να ζητησω μια γνωμη αν μπορειτε ..λοιπον εχω βρει εναν ψυχολογο ο οποιος παιρνει τα ιδια λεφτα με την συμβουλο.. μου εχουν πει ομως οτι οι ψυχολογοι αρχικα μιλανε πολυ λιγο , θελει αρκετο καιρο να μιλας εσυ , μονο να σε ακουνε μεχρι να αρχισεις να εισπραττεις βοηθεια περνα καιρος.. η συμβουλος μου δινει συμβουλες για τα τωρινα μου προβληματα ,με εχει βοηθησει να βλεπω την μεγαλη εικονα και γενικα συζηταμε τις αντιδρασεις μου σε γεγονοτα, γενικα ερμηνευουμε πραγματα σε εμενα . ομως τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι πως καλα ολα αυτα , αλλα επειδη εχω προβληματα απο πολυ μικρη οικογενειακα χρειαζομαι κατι το οποιο να φτανει στο κοκκαλο . ομως τωρα που εχω αναπτυξει σχεση εμπιστοσυνης με την συμβουλο και δειχνει να με νοιαζεται , αισθανομαι καπως αβολα να σταματησω στην μεση της συμβουλευτικης διαδικασιας με εκεινη για να παω αλλου ... επισης εγω βιαζομαι και λιγο , γιατι προκυτουν ολοενα και περισσοτερα οικονομικα προβληματα και δεν ξερω στο μελλον αν θα εχω να δινω..εσεις εχετε αλλαξει ποτε ειδικους?