φοβος και εμμονες περι ασχημιας!!δεν αντεχω βοηθεια!!! - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 45 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 673
    Senior Member
    Originally posted by afrula
    εδω ειμαι παιδια.Και εγω λεω οσο ασπρη να ναι Εψαξα και πηρα παραδειγμα τη ΠΟΟΥΖ ΜΑΚ ΓΚΟΟΥΝ απο τις Μαγισσες που σοκαριστηκα και λεω να μια κατασπρη επιτελους!Τη συγκρινα λεω οχι δεν ειναι σα το βαμβακι ,και να αρρωστησει οχι θα χλωμιασει το βαμβακι ειναι κατασπρο και φωτεινο καμια σχεση λεω αν πεθανει απαντω θα γινει μουντη και ασπρη ετσι παγωμενη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ σα το βαμβακι να ναι γιατι ειναι φωτεινοτατο.Και μου φυγε λιγο και καπακι σκεφτομαι οκ εμενα δε με νοιαζει ανηκω σε αλλο λαο αλλα πιστευω οι πιο πολλοι εχουν την ιδια γνωμη μαζι μου αλλα αν το συζητησω ηοχι και καποιοι ναι θεωρουν οτι ναι ειναι σα το βαμβακι?Θα πω τρελλος ειναι αλλα μου εμεινε παλι.Ακομα και επιδερμιδες οι κατασπρες γερμανιδες δεν ειναι σα το βαμβακι?οκ ζωντανες αλλα νεκρες?Που μπορω να δω πτωματα φρεσκα αλλιως ηδη ξεφυγα και φυσικα το χω αποφασισει αλλα μονο εσεις το ξερετε.Ειμαι 26 πανεξυπνη ομορφη ψηλη με καλη ψυχη μπορω να κανω τα παντα αλλα οχι δε με νοιαζει η ζωη εξαλλου τι να βλεπω τη ζουγκλα ??????

Κορίτσι μου, η ζωή για σένα είναι σαν ζούγκλα ε?

Νιώθω έναν φόβο, για τους ανθρώπους.
    Μα πάρε για παράδειγμα εμάς.
    Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να σε στηρίξουμε, όχι για να σε κρίνουμε!
    Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι εκεί έξω, στη \"ζούγκλα\".
    Ανθρωποι καλοπροαίρετοι.
    Μην το ξεχνάς αυτό.

Οσο για την \"ασπρίλα\".

Σκέψου, το βαμβάκι, είναι ένα φυτό.
    Ο άνθρωπος, είναι κάτι άλλο.

Το λευκό που υπάρχει πάνω στον άνθρωπο, είναι άλλης φύσης απο εκείνη του βαμβακιού.

Αλλά, φύγε απο αυτό που σου επιβάλλει το μυαλό σου να σκεφτείς.

Βρες γιατί έμπλεξες πάλι με έναν γολγοθά σκέψεων.

Αλήθεια καλή μου, μίλησες γι αυτό στον γιατρό που σε παρακολουθεί?
    Θεωρώ πως ίσως να μην είναι τυχαίο που εμφανιστηκαν τώρα αυτές οι σκέψεις.

Μπορεί να μιλήσατε για κάποιο θέμα που σε τάραξε, σε δυσκόλεψε...
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Αφρούλα χτες με τάραξες πολύ. Οταν διάβασα τα ποστ σου ήθελα πολύ να σε βοηθήσω και δεν ήξερα πώς. Εμεινα ξύπνια μέχρι τις 4 (παρόλο που το πρωί ξυπνάω στις 7) και περίμενα μία απάντησή σου, που δεν ήρθε. Αυτό σου το λέω για να δεις ότι εμείς εδώ σε αγαπάμε -κάτι που σου έχω ξαναπεί- και ας μην σε γνωρίζουμε προσωπικά. Φαντάζομαι πως όσοι σε γνωρίζουν προσωπικά θα σε αγαπούν πολύ....
    Εύχομαι σήμερα να είσαι λιγάκι καλύτερα από χτες. Πότε θα δεις τον ψυχολόγο πάλι?
    Ο,τι θέλεις εν τω μεταξύ είμαστε εδώ να συζητήσουμε.

Senior Member
    χτες εκλαιγα συνεχεια και ημουν ετοιμη να τα παρω τα χαπια αλλα εξαντληθηκα και με πηρε ο υπνος.Συγγνωμη nature αλλα δε θελω να ανησυχεις ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος ειναι θεμα ημερων.Θα το κανω παντως και ας παω οπου να ναι δεν αξιζω τετοια ασθενοια οχι.Μερικες φορες σε καταλαβαινω sabb αφου δεν το αντεχω τι μου τη δινεις γαμωτο???????

Senior Member
    και να τον δω τη δευτερα δε νομιζω οτι μπορει να βοηθησει.Εχει κολλησει στο μυαλο μου θελω πειστηρια στο οτι δεν ειναι σα το βαμβακι.Δε θελω να σας στεναχωρω παρτε το ψυχραιμα αλλος ενας δυστυχως εφυγε πειτε.Συγγνωμη παντως αληθεια γιατι ειστε οι μονοι που μακουσατε κανεις αλλος.Ουτε ψυχολογος ουτε ψυχιατρος.Αφηστε το παιδια ας παει η πονεμενη μου ψυχη εκει που πρεπει δε πειραζει.........

Senior Member
    Αφρούλα όλοι ανησυχήσαμε όλοι σηκώνουμε τον δικό μας σταυρό άνοιξε την ψυχή σου μίλησε με κάποιον ειδικό για αυτά που αισθάνεσαι.Εμείς ανησυχούμε και θέλουμε να επικοινωνείς μαζί μας ο ένας βοηθάει τον άλλον.Ολοι για κάποιο λόγο γράφουμε σ΄\'αυτό το φόρουμ.Ολοι σε αγαπάμε και όλοι ενδιαφερόμαστε έστω και αν δεν γνωριζόμαστε.

Senior Member
    Εχει κολλησει στο μυαλο μου θελω πειστηρια στο οτι δεν ειναι σα το βαμβακι.
    Αφρούλα ελπίζω να είσαι καλύτερα...
    Αν φαγώθηκες τόσο με τα πειστήρια μην κουράζεις άλλο το μυαλό σου,δεν υπάρχει περίπτωση να ελέγξεις όλους τους ανθρώπους να δεις τι χρώμα έχουν,ούτε έχει σημασία απ\'ότι φαίνεται τι σου λέμε εμείς.Πήγαινε κ ρώτα έναν δερματολόγο να στο εξηγήσει επιστημονικά κ να σε βεβαιώσει ότι το ανθρώπινο δέρμα δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ολόλευκο.Κ στο ιντερνετ μπορεί να βρεις κάποιον δερματολόγο που να δίνει απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις.
    Tι άλλο να πω.Απ\'τη βιολογία κ μόνο να το ψάξεις ολόλευκος δεν είναι κανείς.Ούτε ζωντανός ούτε νεκρός.

Senior Member
    και να τον δω τη δευτερα δε νομιζω οτι μπορει να βοηθησει.Εχει κολλησει στο μυαλο μου θελω πειστηρια στο οτι δεν ειναι σα το βαμβακι.Δε θελω να σας στεναχωρω παρτε το ψυχραιμα αλλος ενας δυστυχως εφυγε πειτε.Συγγνωμη παντως αληθεια γιατι ειστε οι μονοι που μακουσατε κανεις αλλος.Ουτε ψυχολογος ουτε ψυχιατρος.Αφηστε το παιδια ας παει η πονεμενη μου ψυχη εκει που πρεπει δε πειραζει.........
    Η πονεμένη σου ψυχούλα θα βρεί τη γιατρειά της. Σηκώνεις τον γολγοθά που μπορείς να αντέξεις.
    Μίλα στον γιατρό σου, ο οποίος απο όσα είπαμε, μου φαίνεται ικανός αφού δίνει χρήσιμες συμβουλές.

Σου κολλησε και πρέπει να βρεις και πειστήρια λες.

Αφρούλα.
    ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

Μίλα στη σκέψη σου, δοκίμασε να το κάνεις.

Εγώ θα της έλεγα κάτι σαν

\" Μπορείς να βολοδέρνεις όσες ώρες θέλεις μέσα στο κεφάλι μου, αλλά εγώ δεν σου δίνω καμιά σημασία. Μου λες να σε πείσω για το χρώμα αλλά δεν θα σε πείσω. Δεν με νοιάζει να σε πείσω! Δεν θα κάνω καμιά ενέργεια για χάρη σου! ΑΠλά θα περιμένω να ΦΥΓΕΙΣ. Γιατί περαστική είσαι!\"

Αφρούλα, αν έστω και λίγο μου έχεις εμπιστοσύνη, έχω μπει κι εγώ στο παιχνίδι των εμμονών.

Κατι τέτοιο σαν στάση, πιστεύω θα σε βοηθούσε πολύ.

Περιμένουμε νέα
    Καλημέρα Αφρο μου,
    ελπίζω να είσαι καλύτερα :)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned

Συγγνωμη παντως αληθεια γιατι ειστε οι μονοι που μακουσατε κανεις αλλος.Ουτε ψυχολογος ουτε ψυχιατρος
    μου εκανε εντυπωση αυτο που γραφεις,
    στο βαθμο που ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.

Προφανως σε ειδικο πηγαινεις,
    αλλα καταλαβα οτι δεν σε ακουει....
    Το πιο προφανες ειναι οτι δεν εχεις καλη επαφη με τον ειδικο που μιλας, και απορω γιατι δεν βρισκεις καποιον αλλο.

Senior Member
    παιδια ειμαι καλυτερα οκ πειστηκα εψαξα στο ιντερνετ συγκρινα λευκες επιδερμιδες και αλλα.Δε θελω να το αναλυσω μη κολλησω εκει.ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΥΤΕ Η ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΛΛΑ.Ας βαλουμε λιγα ποσοστα αμφιβολιας ομως.ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑ ΟΜΩΣ?Αν σας το πω θα με λυπηθειτε ειμαι για δεσιμο.ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ?Στην αρχη γελασα αλλα μου χει κολλησει.Παιδια σας θερμοπαρακαλω αυτη τη φορα να με βοηθησετε οσο μπορειτε να το παρουμε στα αστεια και να με υποστηριξετε.Πρεπει να χω παθει υποτροπη στη καταθλιψη.Μου χει κοπει το γελιο.Ημουν ενα χαζοχαρουμενο κοριτσι με την καλη εννοια και καταντησα να με λυπουνται ολοι.Απαντω αφου ειναι τρελλοι δεν εχουν λογικη τι σε νοιαζει ρε γαμωτο και εξαλλου σε σενα θα το πουν δηλαδη στις αγγλιδες τι θα πουν?ΟΚ μπορει να πουν κοιτα ρε σαν τογαλα ειναι σα βαμβακι ειναι δικια μου εφευρεση ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ εκτος αν τους βαλει ο διαολος να το πουν.Και εξαλλου το σαν ειναι παρομοιωση αρα ειναι ψευτικο δεν ισχυει .το γαλα το ανεφερα γιατι ο κοσμος αυτο χρησιμοποιει ......Και σαν το γαλα παλι κανεις δεν ειναι ετσι δεν ειναι?Γαμωτο δεν επρεπε να γραψω το γαλα γιατι κολλησα στο γαλα τωρα.Τι να κανω πειτε μου!!!!!!!!!!!!!Να παρω το γαλα και να συγκριθω δε λεει ξερω οτι δεν ειμαι εξαλλου και αυτο ειναι φωτεινο σα το βαμβακι.Ελεος παιδια..........Δευτερα εχω ψυχολογο τεταρτη ψυχιατρο και προβλεπω κακα νεα.Χτες εκλαιγα και πηρα το μαχαιρι και σκεφτομουν διαφορα εκοψα λιγο τα χερια αλλα μπηκε ο μπαμπας μου μεσα το πηρε και με ετοιμαζουν για αιγινητειο.Εχουν παραδωθει οι καημενοι οπως και εγω αλλωστε.

Senior Member
    Στην αρχή όλοι γαλατάκι πίνουμε ;)

Προσπάθησε να βάλεις λίγο χιούμορ στην ζωή σου αφρούλα..

Senior Member
    ρε παιδια βαμβακι γαλα το ιδιο χρωμα δεν ειναι η να τα σπασω δεν αντεχω.Δεν επρεπε να γραψω τωρα μου κολλησε αυτο.Υπαρχει ανθρωπος νεκρος η ζωντανος σα το γαλα.Οχι βεβαια ετσι δεν ειναι.Απλως ας πουμε τη nikole kidman που λενε οτι ειναι του γαλακτος τι εννουν λεξη ειναι?

Senior Member
    δεν υπαρχει χιουμορ για μενα πλεον που το χα αφθονο .ΠΟΙΟΣ μπορει να με ξεκολλησει γαλα βαμβακι το ιδιο ειναι.ΣΩΣΤΑ?

Senior Member
    Η Νικόλ μάλλον κόρη γαλατά είναι...τι άλλο...

Senior Member
    τι εννοεις?Εχει το χρωμα του γαλακτος?????Οχι βεβαια

Senior Member
    Είναι pale...δεν σημάνει τίποτα αυτό. Το μέσα έχει σημασία..

Page 17 of 45 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast