Results 271 to 285 of 673
-
29-05-2009, 01:48 #271
Originally posted by weird
Εκτός αυτού, πιστεύω οτι ο διάβολος, αν υπάρχει, που δεν πιστεύω οτι υπάρχει, δεν θα είχε καμία σχέση με τρελούς!
Ισως να είχε με τους κακοποιούς.
Τώρα όσον αφορά το πνευματικό σκότος που όλοι λίγο πολύ έχουμε...ανθρώπινο στοιχείο είναι. Το κακό είναι όταν το θεωρούμε το μοναδικό στοιχείο...
- 29-05-2009, 01:52 #272
Αφρο μου πρέπει να φύγω!!!
Καληνύχτα!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
29-05-2009, 02:01 #273
αρα γαλα βαμβακι ειναι το ιδιο.Σωστα weird μου?παω να κοιμηθω γιατι ειμαι πτωμα.Σευχαριστω να σαι παντα καλα και ολα οσα θα θελα να κανω εγω να τα κανεις εσυ και φυσικα τα δικα σου ευχομαι να πραγματοποιηθουν.Εγω ειμαι νεκρη πλεον.Καληνυχτα
29-05-2009, 07:46 #274
Originally posted by afrula
αρα γαλα βαμβακι ειναι το ιδιο.Σωστα weird μου?παω να κοιμηθω γιατι ειμαι πτωμα.Σευχαριστω να σαι παντα καλα και ολα οσα θα θελα να κανω εγω να τα κανεις εσυ και φυσικα τα δικα σου ευχομαι να πραγματοποιηθουν.Εγω ειμαι νεκρη πλεον.Καληνυχτα
Το γάλα με το βαμβάκι είναι το ίδιο ως προς το οτι ποτέ ένα δέρμα ανθρώπινο, δεν μπορέι να έχει το δικό τους χρώμα.
Κι εγώ σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Είσαι ζωντανή.
Δεν είσαι νεκρή.
Θέλεις να ζήσεις... εγώ αυτό βλέπω.
Και παλεύεις για να βρεις την ισορροπία σου, και κάτι φορές πισωγυρνάς, αλλά έχεις πρόοδο.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
29-05-2009, 07:48 #275
Ποιά είναι \"όλα \" όσα θα ήθελες να κάνεις Αφρο? Ποιά είναι τα όνειρά σου?
Μίλα μας για αυτά αν θέλεις...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
29-05-2009, 07:59 #276
παιδια ειμαι καλυτερα οκ πειστηκα εψαξα στο ιντερνετ συγκρινα λευκες επιδερμιδες και αλλα.Δε θελω να το αναλυσω μη κολλησω εκει.ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΥΤΕ Η ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΛΛΑ.Ας βαλουμε λιγα ποσοστα αμφιβολιας ομως.ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑ ΟΜΩΣ?Αν σας το πω θα με λυπηθειτε ειμαι για δεσιμο.ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ?Στην αρχη γελασα αλλα μου χει κολλησει.Παιδια σας θερμοπαρακαλω αυτη τη φορα να με βοηθησετε οσο μπορειτε να το παρουμε στα αστεια και να με υποστηριξετε.Πρεπει να χω παθει υποτροπη στη καταθλιψη.Μου χει κοπει το γελιο.Ημουν ενα χαζοχαρουμενο κοριτσι με την καλη εννοια και καταντησα να με λυπουνται ολοι.Απαντω αφου ειναι τρελλοι δεν εχουν λογικη τι σε νοιαζει ρε γαμωτο και εξαλλου σε σενα θα το πουν δηλαδη στις αγγλιδες τι θα πουν?ΟΚ μπορει να πουν κοιτα ρε σαν τογαλα ειναι σα βαμβακι ειναι δικια μου εφευρεση ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ εκτος αν τους βαλει ο διαολος να το πουν.Και εξαλλου το σαν ειναι παρομοιωση αρα ειναι ψευτικο δεν ισχυει .το γαλα το ανεφερα γιατι ο κοσμος αυτο χρησιμοποιει ......Και σαν το γαλα παλι κανεις δεν ειναι ετσι δεν ειναι?Γαμωτο δεν επρεπε να γραψω το γαλα γιατι κολλησα στο γαλα τωρα.Τι να κανω πειτε μου!!!!!!!!!!!!!
Αν με πει κάποιος οτι είμαι άσπρη σαν το γάλα, μόνο τρελός θα μπορούσε να είναι. Τρελός που ο διάβολος τον έβαλε να το πεί.
Λοιπόν. Σκέφτομαι τα εξής.
1. Φοβάσαι μην σε πούμε οτι είσαι για δέσιμο. Και μετά λες, μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να πει \"είσαι άσπρη σαν τα γάλα\". Αρα ουσιαστικά, θεωρείς οτι οι σκέψεις οι δικές σου, είναι που είναι τρελές.
Λοιπόν. Ακου για να ηρεμησεις.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.
Οι εμμονές σου αποτελούνται απο αυτό το κόλλημα με τις λέξεις που κάποιου θα του φαινόταν τραβηγμένο ή μη λογικό. Κι όμως, έχει την δική του συναισθηματική λογική όλο αυτό το παιχνίδι του μυαλού σου.
Οι τρελοί δεν επικοινωνούν με το περιβάλλον, ούτε ανησυχούν ποτε οτι κάτι δεν πάει καλά με αυτούς. Οποτε βγάλτο απο το μυαλό σου Αφρο πραγματικά. ξέχνα το. Δεν είσαι τρελή και οι σκέψεις αυτές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ.
2. Φοβάσαι οτι ο διάβολος σε βάζει να κάνεις τέτοιες σκέψεις?
Αν ναι, αυτό δεν ισχύει κορίτσι μου.
Οι σκέψεις σου δεν είναι έργο του διαβόλου, είναι έργο του μυαλού σου, που αυτή τη στιγμή προσπαθεί να σε παγιδέψει, γιατί προφανώς κάτι θέλει να πετύχει. ( απο κάπου θέλει να σου αποσύρει την προσοχή).
Εξάλλου ο διάβολος δεν έχει καμιά δουλειά με μια αγνή ψυχή σαν τη δική σου!
Μήπως, κάπου μέσα σου σε θεωρείς αμαρτωλή και φοβάσαι οτι όλο αυτό είναι μια τιμωρία?
Μια υπόθεση κάνω....Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
29-05-2009, 11:28 #277
αφρουλα
οταν καταφερνεις να ξεφευγεις απο τις επιμονες σκεψεις που σε βασανιζουν, πως περναει η ζωη σου? εχεις καποιο δεσμο, δουλευεις, σπουδαζεις? πως περνας τον χρονο σου?
29-05-2009, 19:36 #278
remedy εχω ενα δεσμο ,εχω φιλους κυριως μια κολλητη ημουν μια χαρα!!!!Ολα πηγαιναν Δοξα τω Θεω τελεια.Και οταν ερχονταν γελαγα....Και χτες το ειχα ξεπερασει μεχρι που εγραψα καταραμενη η στιγμη για το γαλα.Εχω αρχισει αυστηρη διαιτα με γιατρο φυσικα ειναι η 4η μερα σημερα ,τα φαρμακα τα παιρνω κανονικα .Το κυριοτερο για τα κοριτσια δεν εχω περιοδο 2 μηνες .Μαλλον πιστευω απο κει οφειλεται +οτι ακουω κολλαω.Τα ονειρα μου να σας πω???Δεν θελω ουτε λεφτα ουτε αντρα ουτε δοξα ουτε ομορφια ουτε τιποτα το κυριοτερο ειναι το μυαλο μου ,η λογικη μου και απο κει και περα ενα σπιτακι δικο μου με τη γατα μου καποιον καταλληλο για μενα που να ξερει το προβλημα και να με υποστηριζει παντοτε και σοβαρα και στα αστεια πολλες φορες,τη δουλεια μου,τους φιλους μου ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΣΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ WEIRD MOY .ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΣΧΗΜΗ ?ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ Ως ΤΡΕΛΛΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ.
29-05-2009, 19:47 #279
remedy εχω ενα δεσμο ,εχω φιλους κυριως μια κολλητη ημουν μια χαρα!!!!Ολα πηγαιναν Δοξα τω Θεω τελεια.Και οταν ερχονταν γελαγα....Και χτες το ειχα ξεπερασει μεχρι που εγραψα καταραμενη η στιγμη για το γαλα.Εχω αρχισει αυστηρη διαιτα με γιατρο φυσικα ειναι η 4η μερα σημερα ,τα φαρμακα τα παιρνω κανονικα .Το κυριοτερο για τα κοριτσια δεν εχω περιοδο 2 μηνες .Μαλλον πιστευω απο κει οφειλεται +οτι ακουω κολλαω.Τα ονειρα μου να σας πω???Δεν θελω ουτε λεφτα ουτε αντρα ουτε δοξα ουτε ομορφια ουτε τιποτα το κυριοτερο ειναι το μυαλο μου ,η λογικη μου και απο κει και περα ενα σπιτακι δικο μου με τη γατα μου καποιον καταλληλο για μενα που να ξερει το προβλημα και να με υποστηριζει παντοτε και σοβαρα και στα αστεια πολλες φορες,τη δουλεια μου,τους φιλους μου ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΣΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ WEIRD MOY .ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΣΧΗΜΗ ?ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ Ως ΤΡΕΛΛΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ.
Οταν αυτό συμβαίνει, που δεν συμβαίνει πάντα, καλό είναι να βρίσκετε μαζί με τον ειδικό, γιατί.
Απο εκεί και πέρα, την ιδιαίτερότητα που έχεις να εμβαθύνεις πάνω στις έννοιες, μπορείς φυσικά και να την χρησιμοποιήσεις δημιουργικά...
Ρωτάς, τι σημαίνει ΓαΛΑ.
Γάλα για εμένα σημαίνει
ασπρο
μητρικό
πόσιμο
αγνό
πρωινό
αγελαδινό
βιταμινούχο
γευστικό
απλό
ΑσχΣΜΗ
σου είπα οτι για μένα σημαίνει
άχαρη
πεζή
ρηχή
εγωίστρια
....
Αλλά δεν γίνεται να σου πω τι σημαίνει για τον ΚΟΣΜΟ, γιατί αυτο θα σήμαινε οτι μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό του ΚΑΘΕΝΑ.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
29-05-2009, 19:48 #280
Πότε σου είπαν κάτι σχετικό με το γάλα? Οτι δηλαδή το δέρμα σου είναι σαν το γάλα?
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
30-05-2009, 15:51 #281
προσπαθω να καταλαβω τι προσπαθεις να αποφυγεις να σκεφτεις και κανεις αυτες τις απλες αλλα αδιεξοδες σκεψεις...
δυο πιθανοτητες βλεπω με το φτωχο μου μυαλο.
Η κατι σε φοβιζει τρελλα στην ζωη σου και δεν θελεις να το σκεφτεσαι ,δεν θελεις να το αντιμετωπισεις και δεν καταλαβαινω τι μπορει να ειναι αυτο,
Η εχεις την αναγκη να ασχολουνται οι δικοι σου ανθρωποι συνεχως μαζι σου και ειναι ενα τεχνασμα που διαμορφωσες υποσυνειδητα για να στρεφεις την προσοχη επανω σου...ζητωντας τους δλδ την βοηθεια τους γα τα αδιεξοδα σου αυτα....
εσυ εχεις σκεφτει τπτ σχετικο με αυτα που σου λεω?
11-06-2009, 03:49 #282
Αντιθετως ειμαι πολυ περηφανο ατομο και εγω θελω να τους βοηθω.Αυτο που εχω καταλαβει με μενα ειναι οτι με φοβιζει ο κοσμος.Και γενικα δε μαρεσει ο κοσμος.Για μενα η Αθηνα δεν ειναι.Μακαρι να χα γεννηθει αλλου.Αλλα εχω σκοπο να φυγω απο την Αθηνα .
11-06-2009, 09:36 #283
Αφρούλα.
Μπορείς αργότερα να πας σε ένα άλλο μέρος να ζήσεις, με λιγότερο πληθυσμιακό φορτίο.
Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, απο πολλές μεριές...
Σαν να δυσχετείς με τον όχλο, την πολυκοσμία, την μάζα.
Σαν να έχεις τρομερή ανάγκη για ανθρώπινη επαφή.
Σαν να σε απασχολεί το τι λέει ο ένας ή ο άλλος, το τι σκέφτεται.
Θυμάσαι, λέγαμε οτι καμιά φορά, όταν δεν μας έχουν δώσει τον χώρο να σχηματίσουμε την δική μας άποψη και οπτική για τα πράγματα, βασιζόμαστε υπερβολικά πολύ στη γνώμη των άλλων...
Αλήθεια, εσύ τι έχεις σκεφτεί πάνω σε αυτά?
Σου λένε κάτι?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-06-2009, 02:06 #284
αφρουλα...θα σου πω μια αληθεια και ειναι σκληρη.
δεν προκειται να βρεις ποτε απαντηση σε αυτα που ψαχνεις.
και για να ησυχασεις,,,
μπορεις να το σταματησεις.
μπορεις οταν το σκεφτεσαι να σκεφτεσαι κατι αλλο και να το μπλοκαρεις...ειναι ενα κολπο.
η σοφη κουβεντα ενος γιατρου ηταν
το βλεπεις το παπακι που κραταω?
θελω την επομενη φορα που θα ερθεις να μην το θυμασαι...
ε την επομενη φορα μονο το παπακι θυμομουν.
ο εγκεφαλος ειναι μεγαλος μπιιιιιπ.
αλλα εμεις με την γνωση γινομαστε χειροτεροι μπιιιιιπ.
μπορεις να τα μπλοκαρεις αυτα.πως?
με φαρμακα κυριως,
και με ψυχοθεραπεια...προσεξε...οχι με οποιονδηποτε ψυχιατρο.
οι περισοτεροι δεν ξερουν δυστηχως.
ειναι λιγοι αυτοι που θα σου πουν αυτο με το παπακι.
και πολλοι αυτοι που θα σου πουν..ειναι βλακιες.....
βγαλτα απο το μυαλο σου...κτλπ
αμα μπορουσα να τα βγαλω απο το μυαλο μου θα ερχομουν σε εσενα να σου σκαω και τα 80 ευρω??αυτα που λες εσυ ειναι βλακιες...(θα ελεγα τωρα στο γιατρο).
πηγαινε σε εναν ψυχιατρο....και ενοειτε συνεχισε να ρωτας και εδω...και να παιρνεις απαντησεις...τις χρειαζεσαι...προσωρινα....
και ας σου κανουν κακο...
α επισης...ο ιδιος γιατρος μου εχει πει πως οι ψυχαναγκασμοι οσο μεγαλωνει καποιος φευγουν.λογω εγκεφαλου.
σε πληροφορω οτι ζω με ψυχαναγκασμους που τους μπλοκαρω πια...η διαφορα σε εσενα και εμενα ειναι οτι εγω τους μπλοκαρω γιατι εμαθα, μου εδειξαν...αλλα κυριως με βοηθησαν τα φαρακα να τους μαθω.
το ξερω οτι οσο ψαχνεις γουσταρεις και ηρεμεις,
συνεχισε να ψαχνεις...αλλα ζητα και βοηθεια...απο ειδικο.
19-06-2009, 14:58 #285
badboy
τι φαρμακα επαιρνες για τους ψυχαναγκασμους ;
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....