Results 286 to 300 of 673
-
19-06-2009, 17:26 #286
badboy καθημερινα εχω πολεμο μου φευγει μια εμμονη ηρθε αλλη τωρα και ερχεται η καταραμενη γερα.Εχω ξεκινησει ψυχοθεραπεια τα φαρμακα με βοηθησαν εξαιρετικα αλλα το θεμα ειναι υποτροπιασα γιατι εχω μετρια καταθλιψη και οι εμμονες φουντωνουν.Εγω τα βγαζω περα ειτε εδω ειτε γελωντας ειτε με τσαμπουκα με κοντρα αλλα οταν σου καρφωνεται στο μυαλο τι κανεις?Εγω ξερω οτι ειναι παραλογα αυτα που σκεφτομαι και τι απανταω η χαζη!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΕ ΠΕΙ ?Λεω μονο ενας τρελλος θα μπορουσε να τα πει αυτα και δε δινω σημασια.Αλλα φοβαμαι το κοσμο !!!!!!!!
- 19-06-2009, 18:23 #287
Originally posted by afrula
Αλλα φοβαμαι το κοσμο !!!!!!!!
Αυτό είναι το κυριότερο πιστεύω.
Εχεις βρει γιατί φοβάσαι τόσο πολύ τους ανθρώπους καλή μου?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-06-2009, 00:31 #288
γλυκια μου εσυ τι πιστευεις?Μα φυσικα μη μου πει η με δει καποιος οπως σκεφτομαι γιατι ολα ειναι γυρω απο το προσωπο.Ντρεπομαι να σου πω τωρα τι σκεφτομαι και εχω σκασει και κλαιω 2 μερες τωρα.Ντρεπομαι γελαω αλλα εχει ξεφυγει η κατασταση.Λεω ασχημη σημαινει οταν εχεις καποια δυσμορφια οταν εχεις κατι παραμορφωμενο.Και καπακι απο προχθες λεω αν σε πει κανεις παραμορφωμενη?Χριστε μου λεω ελεος!!!!!!Αν με πει θα ναι τρελλος αφου δεν ειμαι και δε με νοιαζει αλλα ειναι καρφωμενο στο μυαλο 2 μερες τωρα.Ρε παιδια δεν αντεχεται τι ναι αυτα?Ντρεπομαι και εξαλλου τι να σας λεω τη καθε εμμονη και να γελαμε???:(:(ο ψυχολογος δε βοηθαει πολυ δε ξερω μακαρι να γινοταν ενα Θαυμα ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ.Οκ εγω ειμαι μια χαρα αλλα λεω ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ?Χεστον λεω οποιος το πει που ποτε δε θα γινει θα ναι τρελλος και εμενα με νοιαζουν οι γνωστικοι.Πιστευω ειμαι μια πανεξυπνη κοπελα,ομορφη ετσι λενε,γλυκια,δυναμικη και καθομαι στο σπιτι ενα χρονο τωρα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥΣ.Θελω να ζησω ελευθερη Γιατι δε μαφηνουν γιατι???:(:(Εδω κλαιω..........Τι να πω αρα ειμαι αρρωστη .Δεν το εχω παραδεχτει ομως μεσα μου ποτε αυτο.Λεω ενα μπερδεματακι ειναι αλλα οχι ειμαι αρρωστη και γεννηθηκα αρρωστη.Δε πειραζει ...Ειμαι αχρηστη ετσι κι αλλιως.Παω να κανω ενα βημα μου περναει η ιδεα ερχεται αλλη.Και τα παραταω.Το μονο που θα μου λυνε το προβλημα θα ταν εγω και ο καθρεφτης μου μονο και οταν και αν νιωσω καλυτερα ποτε να μιλησω σε κανεναν ανθρωπο.
20-06-2009, 00:45 #289
Aφρούλα μου και μόνη σου έγραψες ότι είσαι μια πανέξυπμη κοπέλα και όμορφη.Θα ήθελα να είμαι και εγώ ανοιχτόχρωμη τι κάθεσαι και σκέφτεσαι τον κόσμο;Μήπως να πάρεις μια δεύτερη γνώμη μήπως και σου δώσει άλλη θεραπεία;Είναι αμαρτία να βασανίζεις τον εαυτό σου εγώ πιστεύω πως είσαι κούκλα,γλυκιά αλλά ευαίσθητη.Ούτε άχρηστη είσαι ούτε άρρωστη γεννήθηκες.Καμμιά φορά δεν κάνουν λάθη οι γιατροί και δεν δίνουν το κατάλληλο φάρμακο;πάρε και δεύτερη γνώμη.Εχεις κάποιες φοβίες και ανασφάλειες άσε το προσωπάκι σου που θα είναι τόσο γλυκό όσο και εσύ.Τον κόσμο στα παλιά σου τα παπούτσια.Μάλλον έχεις ανάγκη επιβεβαίωσης ότι είσαι όμορφη.Αντε βρέ Αφρούλα μια χαρά κοπέλα είσαι.
20-06-2009, 00:54 #290
αχ βρε giota μου το ξερω και το βλεπω αλλα λεω αν βρεθει κανεις τρελλος και πει ναι σε ολα αυτα που σκεφτομαι ασπρη σα βαμβακι η παραμορφωμενη?Τρελλος θα ναι αλλα για να μου μιλησει θα χει καποια λογικη.Τελος παντων τρελλος θα ναι αλλα εγω ακομα και απο εναν τρελλο μπορει να κανω βλακεια να αυτοκαταστραφω μονη μου και να κλειστω στο σπιτι για παντα η σε καμια κλινικη?Απο εναν τρελλο?Δε ξερω τι ειναι αυτο αν σκεφτω κατι κολλαει εκει....Δε ξερω εχω απογοητευτει με τον ευατο μου μακαρι να μην ειχα γεννηθει!!!!!!!Μακαρι!!!!
20-06-2009, 01:02 #291
Αφρούλα θα καθήσεις να σκάσεις για ένα τρελλό;όταν σου λένε οι λογικοί ότι είσαι όμορφη;Αφρούλα θέλεις επιβεβαίωση αξίζει να σκέφτεσαι αν κατι σου πεί κάποιος.Μην κάνεις σενάρια που δεν θα γίνουν.Θα κοιτάς τον καθρέδτη σου και θα λες πόσο όμορφη είσαι.Βγες έξω πήγαινε βόλτα με φίλες μην κάθεσαι στο σπίτι και σκαλίζεις τα ίδια συνέχεια.Και εγώ Αφρούλα ήμουν πολύ πεσμένη ψυχολογικά και τώρα μετά απο 3 μήνες θεραπείας αρχχίζω να αισθάνομαι καλύτερα.Φυσικά άλλαξα γιατρό και μου έδωσε άλλη αγωγή.
20-06-2009, 01:12 #292
ΡΕ ξυπνα αν δεν ειχες γενιθει εγω με πιον θα μιλαγα τωρα εε???Ξεκολα και μην σκεφτεσαι τοσο αρνιτικα!!!Αν σου πω οτι καταλαβαινω πωσ περνας θα ειναι ψεμα αλα και εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις ποσ περναω εγω γιαυτο ακου!!!!!
Τα παντα εχουν το λογο τους ολοι μααααααας εχουμε ενα λογο που υπαρχουμε να βαλουμε ενα πετραδακι στο σορο που λεγεται ανθρωποτητα. Ολοι εχουμε ιδιετεροτητεσ που μας πρικησε η φυση και μας κανουν μοναδικους !!Ειμασται απαρετητη για την ανθρωποτητα οσο και αυτη για μας αυτη εξελισεται μεσα απο εμας τη χρειαζομασται και μας χρειαζετε !!!!Σκεψου οτι ολα τα φυλα του δεντρου ειναι χρισιμα εμεις δεν το καταλαβαινουμε αμα κοψουμε ενα φυλλαρακι απο μια πορτοκαλια η πορτοκαλια ομως το καταλαβαινει
(Συγνωμη για το υφος μου )
Σκεψου θετικα +++++++
20-06-2009, 01:57 #293
Afrula, γιατί σε ενοχλούν τόσο πολύ οι τρελοί? Αν μπορούσες να τους μιλήσεις τι θα τους έλεγες? Αν μπορούσες να κάνεις κακό σε έναν τρελό θα το έκανες?
20-06-2009, 02:07 #294
20-06-2009, 02:13 #295
20-06-2009, 02:28 #296
βινς...γιατι σε πειράζει η λέξη τρελλός?
αν έχεις καμιά μύγα σε πληροφορώ πως ότι έχεις γράψει μέχρι σήμερα σε αυτό το φόρουμ, δείχνουν ένα βαθιά σκεπτόμενο και ψαγμένο άτομο...ξεκόλα απ\' τη λέξη.....
20-06-2009, 02:35 #297
Originally posted by afrula
Μα φυσικα μη μου πει η με δει καποιος οπως σκεφτομαι γιατι ολα ειναι γυρω απο το προσωπο.
....................................
Aρα, φοβάσαι, οτι οι άλλοι θα σκεφτούν αυτό που ΕΣΥ σκέφτεσαι για εσένα. Σωστά? Υπάρχει επομένως κάποια φωνή μέσα σου, που λέει, για σενα, οτι είσαι άσπρη κτλ?...
.Τι να πω αρα ειμαι αρρωστη .Δεν το εχω παραδεχτει ομως μεσα μου ποτε αυτο.Λεω ενα μπερδεματακι ειναι αλλα οχι ειμαι αρρωστη και γεννηθηκα αρρωστη.Δε πειραζει ...Ειμαι αχρηστη ετσι κι αλλιως.Παω να κανω ενα βημα μου περναει η ιδεα ερχεται αλλη.Και τα παραταω.
Είσαι μια κοπέλα που έχει έναν έντονο ψυχαναγκασμό ( ψυχολογικό πρόβλημα που σχετίζεται άμεσα με το άγχος) και χρειάζεται έναν κατάλληλο ειδικό, σωστή φαρμακευτική αγωγή και ΘΕΛΗΣΗ, που έχεις, για να το ξεπεράσει. Είσαι αγωνίστρια Αφρούλα, με την λέξη άχρηστη, σε αδικείς πιστεύω.
Το μονο που θα μου λυνε το προβλημα θα ταν εγω και ο καθρεφτης μου μονο και οταν και αν νιωσω καλυτερα ποτε να μιλησω σε κανεναν ανθρωπο.
Και σαν να φοβάσαι το πώς βλέπουν οι άλλοι αυτή την εικόνα.... Αυτό έχω σαν αίσθηση.
Τόσοι πολλοί άνθρωποι.
Και τόσο διαφορετικοί.
Τόσα ζευγάρια μάτια.
Κάποιες σκέψεις...
Ελπίζω σύντομα να είσαι καλύτερα.
Ενημερώνεις τον ψ για τις υποτροπές?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-06-2009, 02:40 #298
Originally posted by vince
Afrula, γιατί σε ενοχλούν τόσο πολύ οι τρελοί? Αν μπορούσες να τους μιλήσεις τι θα τους έλεγες? Αν μπορούσες να κάνεις κακό σε έναν τρελό θα το έκανες?
προφανώς η Αφρούλα, έχει κάποιες απόψεις και ιδέες σχετικά με τους \"τρελούς\"
Δεν βλέπω γιατί αυτό σε θίγει.
Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει το θέμα.
Όπως πολύ σωστά λέει κι η Θεοφανία, κακώς μυγιάζεσαι. Ξεκόλλα απο την λέξη \"τρελός\".Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-06-2009, 18:36 #299
ωπα δε καταλαβα !!!Τι ειπες ?Για το χαμηλο μου επιπεδο και δε με τιμα?ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΔΩ!!!!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.Μακαρι να ειχες τη ψυχη μου και την εξυπναδα μου εκει που μπορω αλλα αστο κοιμησου καλυτερα και αντε χασου!!!:D
20-06-2009, 18:44 #300
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή