Results 346 to 360 of 673
-
09-07-2009, 01:44 #346
Originally posted by afrula
οχι weird μου τον εμπιστευομαι απλως δε μου φτανει μια φορα τη βδομαδα .ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΩ ΦΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ!!Ετσι κι αλλιως εχω παρει 2 χρονια serequel και ημουν μια χαρα οπως τωρα αρα δε πρεπει να ανησυχω ομως εχω ενστικτο οτι κατι θα παει στραβα.Απο που πηγαζει αυτος ο τρομος θα λεγα οχι φοβος?
ο φοβος σου πηγαζει απο το γεγονος οτι εισαι πολυ ταραγμενη...
δεν σημαινει οτι εχει πραγματικη βαση, οπως δεν εχουν πραγματικη βαση και οι σκεψεις που σε αγχωνουν κι ενω το ξερεις δεν μπορεις να τις ξεπερασεις.
εμπιστευσου τον γιατρο σου, ακομα κι αν ειχε κανει λαθος στην συνταγογραφηση, ειναι πολυ ευκολο να σου ξαναλλαξει ενα φαρμακο, δοκιμασε το ομως πρωτα, μπορει να σε ανακουφισει και να αγχωνεσαι τσαμπα..
- 09-07-2009, 09:50 #347
οχι weird μου τον εμπιστευομαι απλως δε μου φτανει μια φορα τη βδομαδα .ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΩ ΦΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ!!Ετσι κι αλλιως εχω παρει 2 χρονια serequel και ημουν μια χαρα οπως τωρα αρα δε πρεπει να ανησυχω ομως εχω ενστικτο οτι κατι θα παει στραβα.Απο που πηγαζει αυτος ο τρομος θα λεγα οχι φοβος?
Εμπιστεύσου οτι ο γιατρός που στα έδωσε, ξέρει καλά τι κάνει.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-07-2009, 16:44 #348
εχω 2 μερες που τα παιρνω και εχω ανησυχια στον υπνο και εξω ζαλαδες.Ειναι μεχρι να το συνηθισω αλλα φοβαμαι μη γινω φυτο και ετσι οι εμμονες ιδεες αυξανονται γ.....ο.Αλλα θα το πολεμησω τοσες φορες εχω βγει νικητρια .:)
10-07-2009, 08:40 #349
Ειναι μεχρι να το συνηθισω ......Αλλα θα το πολεμησω τοσες φορες εχω βγει νικητρια .:)
Έτσι μπράβο Αφρούλα! Η αποφασιστικότητα πάντοτε βοηθάει!
Ολα θα πάνε καλά :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-07-2009, 19:39 #350
δε μπορω τις παρενεργειες δε το θελω το φαρμακο .Φοβαμαι να κοιμηθω γιατι εχω ανησυχια στον υπνο.Κλαιω συνεχεια δε το θελω γ....ο.
10-07-2009, 23:41 #351
δε μπορω τις παρενεργειες δε το θελω το φαρμακο .Φοβαμαι να κοιμηθω γιατι εχω ανησυχια στον υπνο.Κλαιω συνεχεια δε το θελω γ....ο.
11-07-2009, 20:16 #352
ειναι δυνατον οσο μακρια και να παω οσο μπορει να με δει το ματι του ανθρωπου να με βλεπει σα βαμβακι??Οκ εγω ουτε κανεις υπαρχει αλλα μου κολλησε απο μακρια 100 μετρα και υπαρχει?Λογικα οχι αλλα δε το πιστευω γ....ο!!!!!!!!παιδια αν μπορειτε βοηθηστε με να ξεκολλησω ..............:(:(:(
11-07-2009, 21:25 #353
Originally posted by weird
Εμπιστεύσου οτι ο γιατρός που στα έδωσε, ξέρει καλά τι κάνει.
οταν θυμωνω με τον αδερφο μου, οταν τσακωνομαι λεω...δεν τον ξαναβοηθαω σε τιποτα βρισκω και τον μπελα μου.
εκεινη τη στιγμη το πιστευω οσο τιποτα αλλο.
ε μετα απο 2 οριτσες...εχω αλλαξει γνωμη....
ετσι και εσυ...εισαι σιγουρη τωρα....αργοτερα θα νιωσεις καλυτερα και θα αλλαξει.
12-07-2009, 00:44 #354
σευχαριστω πολυ badboy ηδη καταλαβα τι βλακειες σκεφτομαι.Αν επανελθει ομως τι κανουμε?;)
12-07-2009, 03:20 #355
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ξαναφυγει.
και κατι αλλο δεν ειναι βλακειες...μην υποτιμας τον εαυτο σου..ειναι μια ασθενεια....και ευτυχως περναει....
τιποτα δεν ειναι βλακειες...και οποιος το λεει δεν ξερει τι του γινεται....και να ξερεις οτι θα γινεις καλα....ασθενεια ειναι και κανει τον κυκλο της....
επομενως το συναισθημα σε πνιγει και σκεφτεσαι ετσι..μετα θα ξεθυμωσω εγω με τον αδερφο μου...θα νιωσεις και εσυ καλυτερα και θα αλαξουμε γνωμη και οι δυο.ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.
12-07-2009, 03:36 #356
να σε ρωτησω αν βρισκεσαι πολλες ωρες μεσα στο σπιτι?
και να φανταστω την απαντηση σε ναι?
τα εχω περασει και ξερω.....
επισης κατι που βοηθαει....εχεις σκεφτει πως για την κατασταση στην οποια βρισκεσαι μπορει να μην φταις εσυ...αλλα να φταινε οι αλλοι?γιατι οταν εχεις αγχος φταις εσυ? οι αλλοι το προκαλουν......αυτο με την ασχημεια...ποιος φταιει που ψαχνεις αν σε βλεπουν ασχημη?
οταν σε πιασει το φαρμακο θα αρχισεις να τσαμπουκαλευεσαι με τους εξω...εμενα αν παει να με πιασουν ενοχες για καποιον ψυχαναγκασμο...και ετοιμαζομαι να μπω σε φαυλο κυκλο λεω...γιατι φταις εσυ? μηπως φταινε οι αλλοι? για τσασμπουκαλευσου πρωτα με τους αλλους...και αν δεις και φταις το συζητας με τον εαυτο σου παλι....ετσι ειμαι ετοιμος να δικασω πρωτα αυτους και μετα εμενα.....εδω ειμαι ετοιμος να το συζητησω μαζι τους και να αντιδρασω ξεροντας πως αυτο που κανω ειναι δικαιο και αν κανω λαθος να ζητησω συγγνωμη.
ειναι μια διαδικασια...που θα σου ερθει με τα χαπια...
δεν μπαινω ποτε στη διαδικασια να δω ποιος φταιει...γιατι απλα ειμαι ετοιμος για συζητηση....και δεν ξερω πραγματικα αν φταιω εγω η ο αλλος...
μερικοι μπορει να τα ακουτε κινεζικα...και ο κυκλος του κυκλου...
απλα οι ενοχες ειναι εντονες στους ψυχαναγκασμους...
σε μενα τουλαχιστον ηταν πολυ...το αισθημα οτι αδικεις τον αλλο..αλλα οταν σε πιασουν τα φαρμακα του δινεις και καταλαβαινει:)
αφρουλα αν κουραστηκες..τοτε καταφερα να βγαλω αυτο που ηθελα..:)
πιστευω συντομα θα αρχιζεις να κουραζεσαι με ολα αυτα
στο ευχομαι...
κατι τελευταιο...για τα χαπια που λες....
πινεις 11 χαπια...οκ.ειναι και αλλοι που πινουν πιο πολλα..εγω πινω 5..παλια ειχα φτασει 15....
το μονο σιγουρο ειναι πως η σκεψη αλλαζει!!να μην λες ειμαι σιγουρη.να λες ετσι οπως σκεφτομαι τωρα νομιζω οτι τα 11 χαπια ειναι παααρα πολλαααα...αυριο ομως η σε ενα δεπτερολεπτο...ολα αλλαζουν..
12-07-2009, 22:51 #357
badboy συμψωνώ απόλυτα ναι Αφρούλα μην υποτιμάς τον εαυτό σου το έκανα εγώ στο παρελθόν και το πλήρωσα ακριβά.Επικεντώσου στην θεραπεία σου και κλείσε τα αυτιά σου μην αφήνεις τίποτε και κανέναν να σου χαλάει την διάθεση
13-07-2009, 00:15 #358
Παιδια το abilify το εκοψα μονη μου και για να ερθω στο θεμα μας badboy Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΩ.Eγω μια χαρα τα εχω με εμενα ,ειμαι ομορφη καλη αν με βλεπουν οι αλλοι ομορφοι η ασπρη?ΤΩΡΑ ΚΟΛΛΗΣΑ ΠΑΛΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΟς?Εγω ξερω οταν εχεις καποια δυσμορφια αντε να πεις καμια βλακεια και οταν δε σαρεσει καποιος .Αλλα καθομαι και το αναλυω.Τα χα βρει και αυτα τα ελυσα μονη μου αλλα λεω μετα ο κοσμος τι σκεφτεται και σε λεει ξερω εγω εσενα η την αλλη ασχημη?Το να μη σαρεσει και να λες ασχημη ασχημος ειναι μεγαλη μ///////α.Τωρα γαμωτο κολληση και λεω εγω ξερω ειμαι μια χαρα και ξερω τι σημαινει ασχημια αλλα μηπως υπαρχει και κατι αλλο?Παει τρελλαθηκα........Εκει που τα λυνω και περνω μια εβδομαδα μια χαρα τσαφ αλλη ιδεεα αλλα παρεμφερης με την αλλη και ΝΑΙ ΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!!!!!!!:(:(:(
13-07-2009, 04:31 #359
αφρουλα ειναι πολλοι οι μαλακες και ακομα περισσοτεροι οι αρχιμαλακες.το ξερω οτι θα θελες εναν κοσμο δικαιο αλλα δεν γινεται....οσο για το αν ο κοσμος σε αρωστησε συμφωνω.ετσι οπως τον αντιλαμβανεσαι αυτος σε αρωστησε.εχεις δυο επιλογες...η θα δεχτεις τον κοσμο οπως ειναι..η θα σταματησεις να εισαι μαζι του.
υπαρχει ομως και μια αλλη επιλογη...βρισκεται στο πισω μερος του κεφαλιου σου..για αυτο εισαι εδω και γραφεις....
να αλλαξεις τα συναισθηματα που νιωθεις απεναντι σε αυτην την κατασταση.αυτα αλλαζουν με φαρμακα και με προσπαθεια.....
αν σε τρελαινει η ιδεα οτι μπορει να σε πουν ασχημη....καποιον αλλο οτε καν τον αγγιζει...για τον αλλο ειτε τον πουν ασχημο ειτε ομορφο ξυνει τα παπαρια του.
αν θα ηθελες και εσυ να κανεις το ιδιο.....συνεχισε με τα φαρμακα...
ετσι οπως σκεφτεσαι τωρα πιστευεις πως δεν αλλαζει τπτ ετσι ειναι ο κοσμος ατος φταιει...και συμφωνω...ειλικρινα.
αργοτερα ομως πως θα σκεφτεσαι?
γνωμη μου...μην κοβεις μονη σου θεραπεια....
συζητα με τον γιατρο....αν δεν σου κανει αλλαξε τον..
το καταλαβαινεις πως ειναι ασθενεια πια....μια σου ερχεται το ενα μια το αλλο...κλασσικα πραγματα...τα χουμε περασει...ολο κυκλους κανει αυτο....αν δεις τετραδια που εχω πανω σε ψυχαναγκασμους και σχεδια που προσπαθουσα να βρω ακρη...τα σχεδια ειναι ολο κυκλοι.το εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα...αλλα δεν μπορουσα να το σταματησω....μετα αμφιβολιες για το αν ειναι ασθενεια η κανω κατι εγω , φταιω γιατι φταιω..κτλπ...
δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να σου λενε κανε υπομονη.....ποσο? δεν γινεται ομως αλλιως.....μερικους τους πιανουν αμεσως τα φαρμακα αλλους τους τραβαει χρονια...
δεν σε κοβω να τα παρατας....οι ψυχαναγκαστικοι δεν ειανι τετιοι ανθρωποι..γαιδουρινη υπομονη εχουν και στο τελος νικαμε.
15-07-2009, 11:49 #360
Αφρούλα μου,
το ανθρώπινο μυαλό είναι μυστήριο όργανο...
Άνθρωποι που σκέφτονται πολύ έχουν και τα περισσότερα προβλήματα.
ΚΑταλαβαίνω πώς είναι να σου κυκλώνει την ηρεμία και την ανεμελιά μια σκέψη.
Να τριγυρίζει σαν μύγα ενοχλητική πάνω απο το κεφάλι σου, άλλοτε και σαν μυγοκοπάδι, μη αφήνοντάς σε σε ησυχία.
Βαθαίνοντας το συναίσθημά σου, η δύναμη του μυαλού σου θα αναχαιτιστεί, αυτό πιστεύω.
Ο καλός ψυχοθεραπευτής που θα σε αναλάβει, καλείται να ανοίξει εκείνο το κουτί μέσα σου, που κρύβει το συναίσθημά σου.
ΝΑ εντοπίσει όλα τα υπόγεια άγχη, τις ανησυχίες, τον πόνο σου...
να αφήσεις τα δάκρυα να κυλήσουν, για το κάθετι που σε πονά και σε κάνει να υποφέρεις..
να δώσεις φωνή στα δάκρυα και τους φόβους σου, να βιώσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο.
Αν γίνει αυτό Αφρο μου, τα ενοχλητικά μυγάκια θα ακούγονται τόσο ισχνά ενώ ανοιγοκλείνουν τα φτεράκια τους, που η σκέψη θα χάσει την πρωτοκαθεδρία της μέσα σου.
ΘΑ προστεθούν και άλλα πράγματα.
ΝΑ σου ευχηθώ να βγεις γρήγορα απο το σπίτι και να χαρείς το καλοκαιράκι :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΙΖΟΝ
05-09-2025, 13:13 in Σχέσεις και Επικοινωνία