Results 361 to 375 of 673
-
16-07-2009, 18:53 #361
παιδια σας ευχαριστω που με στηριζετε ειμαι καλυτερα και πιο δραστηρια που δεν πηρα το φαρμακο μου ειπε οκ ο γιατρος αρκει να ειμαι καλα εγω και θα τα πουμε στο επομενο ραντεβου 100 ευρω!!Τι να πω ?Τελος παντων μπορει να εχω ιδεες αλλα ξερω οτι ολες ειναι παραλογες και δεν υπαρχουν .ΤΙ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ?ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ.ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΒΑΜΒΑΚΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ !!!ΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ.:(
- 16-07-2009, 19:13 #362
ΔΕΝ αντεχω ομως να ειμαι εξω ,να περιμενω στο φαναρι,να πηγαινω θαλασσα,να ειμαι με το αγορι μου και να τα σκεφτομαι ολα μαζι.Να ειμαι στη δουλεια αν δουλεψω με το καλο που θα δουλεψω απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (δε πιστευω να μου δωσει κανενα φαρμακο και δεν το αντεχω.)η στο σπιτι και να σκεφτομαι τις ιδεες και φοβαμαι τι θα ακουσω η τα βλεμματα ποιος με κοιταει ,ποιος δε με κοιταει,γκριματσες ,χαμογελα,γελια .βεβαια εφοσον καταλαβω και ειμαι σιγουρη 100% οτι ηταν για μενα τα χαμογελα τα ειρωνικα,τα γελια ή γκριματσες ταχα να με πειραξουν που θα συμβει μια φορα το χρονο και αν γινει θα εννοουν ασχημη που συμβαινει σε ολο το κοσμο!!!Τον αγαπαω το κοσμο αλλα αξιζει ενας στους 30 .badboy σε παρακαλω μη χανεσαι σε χρειαζομαι γιατι τα λες οπως πρεπει να τα ακουσω και μαρεσει ο λογος σου.weird αγγελε μου κανω σιγα σιγα δουλεια με το ψυχολογο μου τωρα ειμαστε στο να σταματησω τις αντιδρασεις ωστε να σπασουμε τον κυκλο.Αυτο που δε μπορω να αντεξω ειναι τι θα πει και τι θα κανει ο καθενας οσον αφορα την εμφανιση και κυριως το προσωπο εκει ειναι η εμμονη μου.:(
16-07-2009, 20:50 #363
Λεω αν ακουσω ασχημο προσωπο αρα με λενε ασχημη ετσι δεν ειναι ,μετα οκ μπορω να το αντεξω.Αλλωστε ποιος μιλαει για προσωπα λεμε μετρια ,ομορφη και ασχημη μπαζο ετσι λενε οι βλακες.Καλα δε τα λεω.Απλως κολλησα γιατι εκει εχω τη μυγα.ΒΑDBOY βοηθεια!!!!!:mad:
17-07-2009, 09:02 #364
Afrula μου,
άρα με τον ψυχολόγο δουλεύετε στο να μην σε οδηγούν οι ιδέες σε συγκεκριμένες αντιδράσεις - συμπεριφορές.
Αν σπασετε αυτόν τον κύκλο ( σκέφτομαι ένα ΑΝ και αρχίζω να λειτουργώ σαν το ΑΝ να έχει ήδη συμβεί στην πραγματικότητα), τότε θα δεις μεγάλη βελτίωση πιστεύω.
Αγνόησε τις σκέψεις όλες που αρχίζουν με - αν.
Σπάσε τον κύκλο των αντιδράσεων πιέζοντας τον εαυτό σου να βγάινει έξω και να λειτουργεί κανονικά.
Κοινώς, μην φοβάσαι ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ σου, αλλά γέλασε μαζί τους.
Μην τις παίρνεις στα σοβαρά.
Όλα θα πάνε καλά.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
26-07-2009, 23:27 #365
weird μου ηρθε αλλο χρωμα για εμμονη το κιτρινο.Μαλλον επειδη χτες ειχα παει στο νοσοκομειο τη μανα μου και της ειπα κιτρινισες.Καλα ειναι τωρα.Δε μπορω να ηρεμησω.Θελω να ψαξω στο internet.που να ψαξω?Για το κοκκινο εχω ενα καπακι πολυ ψευτικο κοκκινο και λεω αποκλειεται τι να κανω τωρα με το κιτρινο?Παω να σκασω δε μπορω.Βοηθεια!Εγω λεω δεν εισαι, αμα αρρωστησεις δεν εισαι, ειδα και εναν που ηταν κιτρινος δεν ηταν οπως το κοκκαλακι μου αλλα λεω οι νεκροι η οι κινεζοι?Η καμια αρρωστεια ?Ξερω οτι δεν υπαρχει αλλα δεν το πιστευω .Τι να κανω????????Βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!:(
26-07-2009, 23:54 #366
παιδια βοηθεια καντε με να πιστεψω οτι ουτε με αρρωστειες η νεκροι οι ανθρωποι γινονται ιδιοι οπως ειναι το λεμονι.Δε μπορω να το πιστεψω!!!!!Ειμαι πολυ χαζη τελικα και ανικανη,,,,,,,,,,,,,
27-07-2009, 00:06 #367
Αφρούλα άσε τους νεκρούς προσπάθησε να αποβάλλεις αυτά απο το μυαλό σου.Μια χαρά είσαι τι σε πειράζει το χρώμα των νεκρών;
27-07-2009, 01:50 #368
λεω η χαζη μηπως κιτρινιζουν σα το λεμονι.Αποκλειεται αλλα πως θα το πιστεψω?Τι να κανω ?Εψαξα για πτωματα αλλα δε βρηκα τιποτα.:(:(
27-07-2009, 01:56 #369
που εψαξες για πτωματα αφρουλα?
27-07-2009, 10:15 #370
Kι αν κιτρινίζουν σαν λεμόνι τι θα γίνει;κοίτα να ηρεμήσεις εσύ και να είμαστε καλά όσο ζούμε άμα πθάνουμε ας γίνουμε και μπλέ.Αφρούλα μην σε απασχολούν επουσιώδη θέματα είσαι μια όμορφη αοιχτόχρωμη κοπέλα εγώ είμαι μια μελαχροινή μεσήλικας.
27-07-2009, 15:51 #371
γιωτα μου παλι μεσα επεσες.Γλυκια μου σημερα λεω μηπως γινονται μπλε σαν τη θαλασσα.Εχω ενα καπακι μπλε εντονο και λεω οχι.Δε ξερω τι να κανω.Αυριο εχω ψυχολογο.Θελω να δω πτωματα απτην αλλη τρεμω και επισης και να τα δω θα πω μπορει να υπαρχει μπλε.Αρα ειμαι χαζη ,δε μπορω να καταλαβω γιατι ?Τι με νοιαζουν οι νεκροι?Ας αναπαυθουν .Αλλα δε μπορω να κανω τιποτα απολυτως αν δε το λυσω.Μακαρι να το λυσω Θεε μου ελεος...
27-07-2009, 16:00 #372
σε αυτη την ηλικια αρχιζει μια καινουργια ζωη οπως τη θελεις πραγματικα και ωριμα επιτελους.Ειναι τα δευτερα νιατα γιωτα μου και οι μελαχρινες κουκλες ειναι .Εγω καστανη ειμαι σκουρα μαλλια και λιγο ανοιχτοχρωμη επιδερμιδα.Τι να μαστε ξανθες??Δε μαρεσουν καθολου!!!!!Εμεις εχουμε μια γοητεια αξεπεραστη.;)
27-07-2009, 17:47 #373
Δεν αντεχω αλλο, δε μπορω να φανταστω νεκρους που ειχαν πριν λευκη επιδερμιδα .Δε μπορω να πιστεψω οτι δεν υπαρχει νεκρος ,ας πουμε ιδιος οπως το βαμβακι.Και αυτο εγινε γιατι πηγα στο κιτρινο και στο μπλε.ελεος.Θελω να εισαχθω μεσα, αυτα θα ερχονται και θα ξαναρχονται δεν υπαρχει ΙΑΣΗ.Η ψυχη μου ειναι μαυρη το μυαλο μου εκτος λειτουργιας και η καρδουλα μου παγωμενη απαθεστατη ουτε καν χτυπαει.:( δε μπορω να σκεφτω τιποτα πλεον .Η ζωη μου ετσι κι αλλιως ποτε δεν ηταν ευχαριστη παντα ειχα κατι που δεν ηξερα τι ηταν και καταλαβα στα 18 μου οτι ειναι καταθλιψη ,φοβοι και αρρωστεια ψυχολογικη.Γεννηθηκα με αυτη ειμαι σιγουρη.Μακαρι να ζουσα τη ζωη μου χωρις τις ιδεες και μονο καταθλιψη αλλα δε γινεται .Μου αξιζαν παρα πολλα πραγματα αλλα μια τρυπα στο νερο εγινε τελικα.Δε μπορω να σκεφτομαι ολο τα ιδια και τα ιδια και ουτε θελω να παρω αντιψυχωσικα εκτος αν αποφασισω να παω στο ψυχιατρειο και να δωσω τελος στη ζωη μου ειτε θεωρητικα ειτε κυριολεκτικα.weird και γιωτα και στους υπολοιπους σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε αλλα δε γινεται τιποτα.:(
27-07-2009, 18:17 #374
Γιατι να μαπασχολουν οι νεκροι?Γιατι θελω να σβησω καθε ιχνος ελπιδας οτι μπορει να υπαρχει το χρωμα σα βαμβακι.Και ετσι καταληγω δυστυχως και εκει .Δε ξερω τα χω χαμενα.:(:(
27-07-2009, 21:23 #375
Originally posted by afrula
...........Δε μπορω να σκεφτομαι ολο τα ιδια και τα ιδια και ουτε θελω να παρω αντιψυχωσικα εκτος αν αποφασισω να παω στο ψυχιατρειο και να δωσω τελος στη ζωη μου ειτε θεωρητικα ειτε κυριολεκτικα.weird και γιωτα και στους υπολοιπους σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε αλλα δε γινεται τιποτα.:(
αν ο θεραπευτης σου πιστευει οτι καποιο αντιψυχωσικο φαρμακο θα σε βοηθησει, για ποιο λογο να μη το παρεις?
μπορεις να ζησεις οπως νοιωθεις τωρα?
νομιζεις οτι εχεις κατι που δεν ειχε κανεις ποτε?
εχεις μια ασθενεια που εχουν κι αλλοι ανθρωποι και πολλοι απο αυτους εχουν θεραπευθει!
γιατι οχι κι εσυ δηλαδη?
και γιατι αποκλειεις καποιες θεραπειες???
να εμπιστευθεις τον γιατρο σου και να παρεις υπακουα οτι σου πει κι αν χρειαστει να αλλαξεις αγωγη, μεχρι να βρειτε τι ειναι αυτο που σου κανει καλο!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια