Results 376 to 390 of 673
-
27-07-2009, 23:11 #376
Αφρούλα ενώ σκέφτεσαι λογικά σου έχει κάτσει αυτή η εμμονή.Πες στον Γιατρό σου για όλα αυτά τα κολλήματα μήπως σε βοηθήσει με άλλη θεραπεία και σταμάτα να λες δεν γίνεται τίποτε.Ασε τους πεθαμένους τι σε νοιάζει το χρώμα που παίρνουν;και πορτοκαλί να είναι εδώ τι γίνεται με τους ζωντανούς
- 28-07-2009, 19:21 #377
εγω παντως ξερω οτι οι νεκροι γινονται εκρου αποκει και το εκρου του νεκρου!
αφρουλα καλη μου αφρουλα!!!!τι κανεις κοπελα μου εσυ περα απο τους γιατρους ψυχοθεραπευτες κλπ κλπ για εσενα?εννοω τι δραστηριοτητες εχεις?περα απο αυτο οταν συνειδητοποιεις οτι υπαρχει καποιο προβλημα τι σκεψεις κανεις και πως τις αντιμετωπιζεις αυτες?
εχεις σκεφτει οτι με τη σταση σου μεχρι τωρα το ενισχυεις ισως ολο αυτο?εχεις βρει τι ειναι αυτο που κανεις λαθος και διατηρουνται αυτες σου οι ιδεες και σε βασανιζουν?
28-07-2009, 23:43 #378
melene μου ουτε στο μυαλο μου να σουν.Το ψαξα το θεμα και τελικα ειναι εκρου και ακριβως γλυκια μου οπως ειπες υπαρχει το εκρου του νεκρου που το μαθα χτες.ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΠΝΕΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΡΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ.Δε ξερω πως θα κοιμηθω.Πηγα στο ψυχολογο και μου ειπε ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΚΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ??????Και ηρθα σπιτι και σοκαριστηκα.Μου πε ασε τους νεκρους θα με τρελλανεις κι εμενα κανενας δεν ασχολειται με αυτα αλλα εγω θελω να το λυσω.Προχθες προσπαθησα δυστυχως να κανω αποπειρα με ψαλιδι.Αλλα μια γρατζουνια εκανα.ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ?παιδια ειμαι πολυ αχρηστη και ανικανη να σκεφτω λογικα εχω παραδοθει.Βοηθηστε με που μπορω να δω τα χρωματα αυτα????ΣΟΣ τουλαχιστον να ειναι εντονα ωστε μη πω οτι μπορει η επιδερμιδα να εχει τετοιο χρωμα.Βοηθηστε με μεσα απο τη καρδουλα μου σας το ζητω.Στις εικονες βγαινουν ασχετα.Που να ψαξω?Ειμαι πολυ χαλια ουτε καν μιλαω και με βλεπουν σα γλαστρα οι δικοι μου.Τα ξεπερασα ολα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΚΡΟΥ???Δε μπορω να αναπνευσω και τρεμω ολοκληρη για ενα χρωμα .Ειμαι αχρηστη,ανικανη,ηλιθια δε μπορω να το πιστεψω αυτο εχει γινει εμμονη δε μαφηνει ησυχη.Μπορει να σας φαινεται αστειο αλλα εγω θελω να τελειωνω αποψε .:(
29-07-2009, 01:46 #379
θα με βοηθησει κανεις?
29-07-2009, 01:51 #380
λοιπον δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αλλα αφου εχεις την περιεργεια ακου!
ειδα προσφατα μια ταινια η οποια λεγεται unrested και στα ελληνικα νεκροτομειο.
ειναι προσφατο θριλερ.
ε!λοιπον σε αυτο γινεται χρηση κανονικων,πραγματικων πτωματων για πρωτη φορα οπως λεει στην ιστορια του κινηματογραφου!go on λοιπον αν αντεχεις,μη φανταστεις παντως οτι ειναι και κατι ιδιαιτερα φρικιαστικο!ισως σε καποια σημεια να εχει και λιγο μπλε-μωβ,
αλλα το θεμα σου ειναι αλλο,μην παρεκτρεπεσαι!!υπεκφυγες ειναι ολα τουτα,σαμποταρεις τον εαυτο σου νομιζω!ελπιζω παντως η ταινια να σου λυσει την απορια σχετικα με το εκρου του νεκρου!
29-07-2009, 02:10 #381
Originally posted by afrula
........Πηγα στο ψυχολογο και μου ειπε ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΚΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ??????Και ηρθα σπιτι και σοκαριστηκα.Μου πε ασε τους νεκρους θα με τρελλανεις κι εμενα κανενας δεν ασχολειται με αυτα ....
η αντιδραση του ψυχολογου σου μου φανηκε πολυ περιεργη....
τι θα πει \"θα με τρελανεις κι εμενα\" και τι θα πει \"κανεις δεν ασχολειται μ αυτα\"...
εχουν λογικη οι εμμονες ιδεες???/ολες παραλογες και ασχετες ειναι!. αυτη ειναι η θεραπευτικη του προσεγγιση? το \"θα με τρελανεις κι εμενα\"?
να του πεις \"ναι αλλα εγω αυτα σκεφτομαι ολη μερα.δε με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι. αν σκεφτομουν αυτα που πρεπει τι να σε κανω εσενα εξυπνε????\"
29-07-2009, 11:25 #382
παιδια τουλαχιστον το εκρου ποιο ειναι?Κιτρινιζει ετσι δεν ειναι γιαυτο το λεμε και στους νεκρους?MELENE αυτη ειναι ταινια η ντοκιμαντερ αληθινο?Γιατι στη ταινια ειναι βαμμενοι!!ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΕΖ -ΑΣΠΡΟ.Καταλαβες τι εννοω .Παιδια δε μπορω να ξεκολλησω .ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΕΚΡΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΩ.Αλλου μου δειχνουν ασπρο κρεμ αλλου μπεζ ειναι μεταξυ ασπρου και μπεζ αλλα πρεπει να κιτρινιζει.Βοηθεια !!Οι ανθρωποι εχουμε εκρου χρωμα?Πριν πειτε ναι σκεφτειτε το γιατι θα τρομοκρατηθω .Τουλαχιστον να σκεφτω αλλο τα χρωματα και αλλο η επιδερμιδα του ανθρωπου καμια σχεση.ΣΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΡΟΥ?:(ΟΧΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!!
29-07-2009, 11:33 #383
Αφρούλα το εκρού είναι το μπεζ. Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ να το έχεις. Άλλαξε γιατρό γιατί απ ότι φαίνεται αυτός σε ξεπετάει με μια ατάκα, (που πολύ θα γελούσες αν δεν αντιμετώπιζες πρόβλημα), αλλα στην περίπτωση σου είναι για κλωτσιές ο άνθρωπος. Πήγαινε αλλού, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Υποφέρεις χωρίς λόγο κοριτσάκι μου!!!
Τόσα και τόσα παιδιά εδώ μέσα έχουν εμμονές και τις αντιμετωπίζουν με την κατάλληλη αγωγή. Μην αφήνεις τον εαυτό σου έρμαιο.....
29-07-2009, 11:35 #384
Αφρούλα άσε το εκρού ο καθένας μπορεί να σου το περιγράψει διαφορετικά.Σκέψου το πράσινο της ελπίδας σκέψου το κόκκινο το πορτοκαλί σκέψου το γαλάζιο της θάλασσας δημιούργησε εικόνες με έντονα χρώματα σκέψου κάτι που σ\'ευχαριστεί.
29-07-2009, 11:38 #385
ΓΙΩΤΑ μου δε με καταλαβαινεις ειμαι με τα χαπια στο χερι.Δε μπορω να ειμαι τοσο τρελλη!!!!:(
29-07-2009, 11:41 #386
Θεοφανια μου ανοιχτο μπεζ ειναι η επιδερμιδα του ανθρωπου .Το εκρου ειναι πιο ανοιχτο.Με κατεστρεψε ο ψυχολογος μου!!!!!!!!!!
29-07-2009, 11:43 #387
αφρούλα δεν είσαι τρελλή, σου είπα: άλλαξε γιατρό!!!!
29-07-2009, 11:43 #388
εννοω η επιδερμιδα μας ειναι ανοιχτο μπεζ καταλαβες τι λεω για να μη παω στο ασπρο γιατι ασπρη δεν εχει κανεις.Παιδια ηταν η τελευταια συνεδρια και με αφησε ετσι.Απο Σεπτεμβρη τωρα θα ξαναρθει.Δε μπορω θελω να λυτρωθω
29-07-2009, 11:45 #389
το ξερω οτι δεν ειμαι τρελλη αλλα κολλαω και δε ξερω ποιο ειναι το εκρου γαμωτο.
29-07-2009, 12:46 #390
Αφρούλα και ο ψυχολόγος σου είναι άπειρος άκουσε τι σου λέμε πήγαινε σε κάποιον να σε βοηθήσει πραγματικά.
ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΙΖΟΝ
05-09-2025, 13:13 in Σχέσεις και Επικοινωνία