Results 391 to 405 of 673
-
18-03-2010, 16:42 #391
παιδια σας παρακαλω βοηθεια!!!!Κολλησα παλι με κατι βλακειες.Παλι με το εκρου.Ξερω οτι οι ανοιχτοχρωμες εχουμε μπεζ ανοιχτο χρωμα επιδερμιδας καπως ασπρο.Αλλα κοιταξα κατι sites που να μη τα κοιταγα και ελεγαν κατι χαζα κοριτσακια οτι εχω επιδερμιδα ΕΚΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ!!!Τι να κανω δε μπορω ουτε καν να σκεφτω κλειστηκα μεσα ολοκληρη τη μερα.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΡΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ?ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ?ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΕΚΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ.ΒΟΗΘΕΙΑ.:(:(:(
- 18-03-2010, 16:44 #392
ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ABILIFY ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΟΣΤΕΛΝΟΥΝ .ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΣΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ???????
18-03-2010, 17:34 #393
Γιατί δεν το ονομάζεις κάπως διαφορετικά,ας πούμε εκρού του κρίνου,ή της βανίλιας,ή του ψωμιού,υπάρχουν τόσο διαφορετικοί τρόποι να πούμε ένα πράγμα.Αφρούλα,έχεις αλήθεια ποτέ ασχοληθεί με τη ζωγραφική;Ξέρεις,νομίζω πως μία καλή ιδέα θα ήταν να αρχίσεις να ασχολείσαι με τα χρώματα,από μία άλλη σκοπιά.Στη ζωγραφική,μαθαίνεις να αναλύεις τα χρώματα,τις αποχρώσεις,να φτιάχνεις ένα χρώμα ανακατεύοντας άλλα,έτσι θα μπορέσεις ίσως να αντιμετωπίσεις το χρώμα και ως δημιουργία,ως χαρά και εξερεύνηση.Καθώς ο κόσμος του χρώματος είναι τεράστιος,θα μπορείς να φτιάξεις ακόμη και δικά σου χρώματα,ας πούμε μπορεί να δημιουργήσεις ένα αφροεκρού(εκρού με λίγη καμμένη σιέννα,λίγο αφρικάνικο,ζεστό και γήινο).
Θα μπορούσες επίσης,για να το δεις και λίγο διαφορετικά,να
σκεφτείς πόσες φυλές έβαφαν και βάφουν με διάφορα χρώματα το σώμα τους,με διάφορες τεχνικές και χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά.Και το πρόσωπό τους επίσης.
Δεν τρελαίνεσαι,μη φοβάσαι,καμία σου σκέψη δεν σε απειλεί.Οι σκέψεις είναι μόνο σκέψεις,τίποτε παραπάνω.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-03-2010, 18:36 #394
Originally posted by afrula
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΟΣΤΕΛΝΟΥΝ
και μενα η μανα μου εδω και μια 15-ετια δεν θελει να χωνεψει οτι εχω προβλημα και μου μιλαει πολυ αποτομα.
οσων αφορα το προβλημα με το χρωμα που αναφερεις δεν μπορω δυστυχως να βοηθησω γιατι εγω εχω αλλη αρρωστια και δυστυχως δεν ξερω απο αυτα.
κανε λιγη υπομονουλα καλη μου μεχρι να γυρισετε πισω και να δεις τον γιατρο σου.
18-03-2010, 20:48 #395
Αφρουλα δεν μπορεις να διωξεις αυτη την ασημαντη σκεψη που εσυ της εδωσες μεγαλη σημασια,απο το μυαλο σου ,ειναι το κολλημα σου,αποδεξου το!αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαξης την συμπεριφορα σου,δηλ μη ρωτας συνεχεια γι αυτη τη μαλακια που σου εχει κολλησει η τουλαχιστον προσπαθησε να καθυστερησεις να παρεις την επιβεβαιωση που ζητας!πηγαινε καμμια βολτα .Μονο αν αλλαξεις τροπο αντιμετωπισης των εμμονων σου υπαρχει περιπτωση να φυγουνε κ να ελευθερωθεις.
Αυτα μου λενε και μενα -τελευταια διαγνωση που πηρα ειναι ιδεοληπτικη διαταραχη- αλλα δεν μπορω να ταεφαρμοσω και οχι μονο ειμαι κολλημενη αλλα φαινομαι και σαν χαζη,νομιζω αυτο το ladose μου εχει φερει μια υπερκινητικοτητα ,εχω και τα κουνηματα με το κεφαλι μου -διωχνω τις κακες σκεψεις- αλλα γενικα δεν βλεπω βελτιωση σημαντικη ,παρολο που κανω θεραπεια με ladose k zyprexa 1 μισο μηνα!
19-03-2010, 00:05 #396
βρε παιδια τι αρρωστεια ειναι αυτη??Δεν αντεχω αλλο!!Παλι μου ρθε η ιδεα με βρισκουν ασχημη, θα με πουν και δε θελω να βγω εξω.Τι ειναι αυτο το πραγμα ?Ειμαι εξυπνη ρε γαμωτο αλλα το μυαλο μου εχει μπλοκαρει δε μπορω να σκεφτω λογικα και η μνημη μου εχει εξαφανιστει.Συνεχεια αναρωτιεμαι και αμφιβαλλω.Εχω χασει την εικονα του προσωπου μου.Εννοω κουβεντιαζω με καποιον η μπαινω σε ενα μαγαζι και δε ξερω πως ειναι το προσωπο μου!!!!!!!!!!!Τι ειναι αυτο ??????Τα χαπια με χειροτερευουν.Με εχουν κανει φυτο ως προς τη σκεψη.Τι διαολο κανουν αυτα τα χαπια?Μας καταστρεφουν?Μπλοκαρουν το μυαλο να μη σκεφτομαστε??
22-03-2010, 11:41 #397
ξερω πως αισθανεσαι γλυκια μ....το πως δεν μπορεις να καταλαβεις πως εισαι. κ εγω ρωταω συνεχεια γτ δν μπορω να καταλαβω αν αδυνατισα η οχι
22-03-2010, 18:38 #398
βρε παιδια τι αρρωστεια ειναι αυτη??Δεν αντεχω αλλο!!Παλι μου ρθε η ιδεα με βρισκουν ασχημη, θα με πουν και δε θελω να βγω εξω.Τι ειναι αυτο το πραγμα ?Ειμαι εξυπνη ρε γαμωτο αλλα το μυαλο μου εχει μπλοκαρει δε μπορω να σκεφτω λογικα και η μνημη μου εχει εξαφανιστει.Συνεχεια αναρωτιεμαι και αμφιβαλλω.Εχω χασει την εικονα του προσωπου μου.Εννοω κουβεντιαζω με καποιον η μπαινω σε ενα μαγαζι και δε ξερω πως ειναι το προσωπο μου!!!!!!!!!!!Τι ειναι αυτο ??????Τα χαπια με χειροτερευουν.Με εχουν κανει φυτο ως προς τη σκεψη.Τι διαολο κανουν αυτα τα χαπια?Μας καταστρεφουν?Μπλοκαρουν το μυαλο να μη σκεφτομαστε??
22-03-2010, 22:22 #399
To θεμα ειναι οτι αυτο που μου λενε και αυτο που βλεπω ειναι οτι ειμαι μια χαρα ομορφη.Βεβαια με το αγχος πηρα καποια κιλα,σπυρακια,τριχοπτωση αλλα ευτυχως ειμαι μια χαρα.Να σου πω την αληθεια αν ημουν ασχημη θα αυτοκτονουσα!!!Μπορει να φαινεται ρηχο αλλα θελω να ειμαι ειλικρινης....:)
22-03-2010, 22:45 #400
To θεμα ειναι οτι αυτο που μου λενε και αυτο που βλεπω ειναι οτι ειμαι μια χαρα ομορφη.Βεβαια με το αγχος πηρα καποια κιλα,σπυρακια,τριχοπτωση αλλα ευτυχως ειμαι μια χαρα.Να σου πω την αληθεια αν ημουν ασχημη θα αυτοκτονουσα!!!Μπορει να φαινεται ρηχο αλλα θελω να ειμαι ειλικρινης....:)
Γιατί θα αυτοκτονούσες αν ήσουν άσχημη?
22-03-2010, 23:30 #401
εσύ όπως λες είσαι όμορφη, όμως βασανίζεσαι από όλες αυτές τις σκέψεις. τελικά δεν παίζει ρόλο το πως πραγματικά είσαι, αλλά το πως επιλέγεις να ερμηνεύσεις τον κόσμο γύρω σου και τα ερεθίσματα που παίρνεις ;)
22-03-2010, 23:34 #402
Originally posted by claire
εσύ όπως λες είσαι όμορφη, όμως βασανίζεσαι από όλες αυτές τις σκέψεις. τελικά δεν παίζει ρόλο το πως πραγματικά είσαι, αλλά το πως επιλέγεις να ερμηνεύσεις τον κόσμο γύρω σου και τα ερεθίσματα που παίρνεις ;)
+1000 πολύ σωστή
23-03-2010, 19:09 #403
βλεπω καθε μερα ασχημους ανθρωπους κοπελες ανδρες αλλα μαλλον οχι ομορφους γιατι ασχημος δε πιστευω οτι υπαρχει.Αλλα ειναι στη τριχα ,με το χαμογελο, με τους φιλους και φιλες και ζουν ΤΗ ΖΩΗ!!Εγω αντιθετα θα εβλεπες μια χαρα κοπελα 2 μετρα να τριγυρναει με μια φορμα με ματια κλαμμενα και κουρασμενα και φοβισμενη και χαμενη μεσα στο κοσμο.Αμαρτια δεν ειναι??????Τη Δευτερα αρχιζω ψυχοθεραπεια θα γυρισω πισω τελικα Αθηνα γιατι οι γονεις μου ειδαν ξαφνικα οτι κατι δε παει καλα με εμενα πως το παθαν δε ξερω και αρχιζω ψυχοθεραπεια petran .Εχει παρει το ιστορικο και αρχιζουμε πραγμα που επρεπε να γινει κατευθειαν οταν βγηκα απο το κ...νοσοκομειο!!!!ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΕΣΤΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΥΧΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΥΤΕ ΔΟΞΑ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!Ζηταω πολλα παιδια???:(
23-03-2010, 19:20 #404
Όχι κοπελάρα μου, τίποτα ζητάς.
ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΥΤΕ ΔΟΞΑ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!
Αμήν!
24-03-2010, 01:27 #405
Δυστυχως η ευτυχως για τον καθενα το προβλημα του ειναι το σημαντικοτερο..Λιγους ανθρωπους ξερετε που ενω εχουν τα μυαλα τους (δεν εχουν δηλαδη της δικης μας φυσεως προβληματα) ειναι δυστηχισμένοι? Και η μάνα που ζει με την οικογένεια της αλλά χάνει το παιδί της εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν μας.Ο καρκινοπαθής που παλευει με τις χημειοθεραπειες και ξερει οτι εχει λίγες μερες ζωης?Ο ανθρωπος που θα χάσει τη δουλεια του και δεν θα μπορει να ζήσει το σπίτι του?Και για να μιλήσω και για πιο καθημερινά προβλήματα..Οι ανθρωποι που δεν έχουν φίλους και που ειναι \'\'άδειοι\'\' συναισθηματικά?Ο κομπλεξικός που βγάζει τα νεύρα του αλλού?
Αφου πιστεύετε στο θεο να λέτε ευχαριστώ για αυτα που σας έδωσε και μην είστε αχαριστοι(Σας το λεω αυτο όντας μη πιστος).Η ομορφιά η δοξα και τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία.Αντιθέτως σε οδηγούν σε συμπεριφορές που επηρεαζουν αρνητικά άλλους ανθρωπους..Αφρούλα πρεπει να καταλαβεις οτι αν λυθεί το πρόβλημα σου δεν θα είσαι για πάντα ευτυχισμένη.Ειναι ψευδαισθηση καθαρά.Επίσης πως περιμένεις να γινεις καλά οταν πιστευεις ότι αυτό θέλεις και τίποτα άλλο?Η προσμονη αυτή, ειδικά στην ψυχολογία,φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα(τουλαχιστον σε μενα).
Έχω να πω πάρα πολλα αλλα ειναι αργά και αυριο έχει δουλειά
Αν θέλετε τη γνώμη μου όλο το αποτέλεσμα έρχεται με την ψυχοθεραπεία η γενικότερα να συζητησεις με ανθρωπους που θα σε κανουν να κοιταξεις πιο \'\'μακρια\'\'..Και η ιδεοψυχαναγκαστικη ενα κλικ είναι τελικά.Όσο το αποθείς τοσο σε γαμάει και οσο το αποδεχεσαι τοσο αυτό παίρνει τον πουλο.(sorry).So simple
Aποδέξου αυτό που σου \'\'τυχε\'\' και τα υπόλοιπα θα έρθουν
τσιου
ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΙΖΟΝ
05-09-2025, 13:13 in Σχέσεις και Επικοινωνία