Results 406 to 420 of 673
-
24-03-2010, 01:41 #406
Originally posted by afrula
βλεπω καθε μερα ασχημους ανθρωπους κοπελες ανδρες αλλα μαλλον οχι ομορφους γιατι ασχημος δε πιστευω οτι υπαρχει.Αλλα ειναι στη τριχα ,με το χαμογελο, με τους φιλους και φιλες και ζουν ΤΗ ΖΩΗ!!Εγω αντιθετα θα εβλεπες μια χαρα κοπελα 2 μετρα να τριγυρναει με μια φορμα με ματια κλαμμενα και κουρασμενα και φοβισμενη και χαμενη μεσα στο κοσμο.Αμαρτια δεν ειναι??????Τη Δευτερα αρχιζω ψυχοθεραπεια θα γυρισω πισω τελικα Αθηνα γιατι οι γονεις μου ειδαν ξαφνικα οτι κατι δε παει καλα με εμενα πως το παθαν δε ξερω και αρχιζω ψυχοθεραπεια petran .Εχει παρει το ιστορικο και αρχιζουμε πραγμα που επρεπε να γινει κατευθειαν οταν βγηκα απο το κ...νοσοκομειο!!!!ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΕΣΤΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΥΧΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΥΤΕ ΔΟΞΑ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!Ζηταω πολλα παιδια???:(
πάντως το όμορφο και το άσχημο (πλην εξαιρέσεων) είναι και λίγο υποκειμενικά. δηλαδή σε κάποιους θα αρέσεις, σε κάποιους άλλους όχι. και φυσικά να ξέρεις ότι για όσους σε αγαπάνε θα είσαι πάντα η πιο όμορφη κοπέλα.
- 24-03-2010, 11:05 #407
Originally posted by gamder11
Επίσης πως περιμένεις να γινεις καλά οταν πιστευεις ότι αυτό θέλεις και τίποτα άλλο?Η προσμονη αυτή, ειδικά στην ψυχολογία,φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα(τουλαχιστον σε μενα).
24-03-2010, 15:23 #408
τον Θεο τον ευχαριστω κασθημερινα για τους δικους μου ανθρωπους που εχω,για το αγορι μου που εφερε και ειναι θησαυρος δεν ειμαι αχαριστη,gamper.Ειπα οτι θελω μονο τη λογικη μου μονο το μυαλο μου και ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ!!
25-03-2010, 14:48 #409
Originally posted by afrula
ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ!!
ε οκ τοτε....
μην αγχωνεσαι, αμα ειναι ηδη γραμμενα,
το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τα διαβασεις και εσυ η ιδια καποια στιγμη.
Α ρε θεε!!!
σε ποσα τετραδια εχεις γραψει πια?
Και ποσο μπλε ξοδευεις, για να μην τα διαβαζει ποτε κανεις?
25-03-2010, 15:00 #410
Kρίνο αν δεν είναι απο τον θεό, μήπως είναι απο την ζωή , το κάρμα το πεπρωμένο την τύχη, μα απο κάπου θα είναι γραμμένα.Κατά την άποψή σου και μέχρι ένα σημείο το πιστεύω και εγώ, ότι εμείς φτιάχνουμε το μέλλον μας.Βλέπω τα λάθη που έκανα σε μένα και το πιστεύω αλλά μέχρι ενός σημείου.Στην περίπτωση που αλλάζεις πολλά, σπάς και κάμποσα αυγά όπως λες και εκεί που λες να προχωρώ, βλέπω την ζωή διαφορετικά,σκάει άλλο ενα εμπόδιο στα καλά καθούμενα, που είναι πέρα απο τις δυνάμεις σου και πέρα απο κάθε πρόβλεψη, που το αποδίδεις;
25-03-2010, 15:21 #411
τωρα δεν μπορω να σου πω απο που ειναι γραμμενα,
θα με κοψει η λογοκρισια.....
Απο την αλλη το τετραδιο της ζωης μας,
γραφεται απο εμας ΚΑΤΑΡΧΗΝ.
Σε δευτερο επιπεδο,
δεν ζεις μονη σου (μονοι μας) αλλα και με αλλους τριγυρω.
Οποτε και αυτοι μας βαζουν (η βγαζουν) εμποδια.
Δηλαδη οταν τυχει και η ζωη μας παει καλα,
εσυ που το αποδιδεις?
στο θεο?
Η στο οτι ενδεχομενα εκανες καλες κινησεις και μαζι με αλλους γυρω σου,
ειχες ενα θετικο αποτελεσμα???
Οι ανθρωποι κανουν ενα μεγαλο λαθος,
ψαχνουν με καθε λεπτομερια,
γιατι παει στραβα η ζωη τους,
ενω οταν παει καλα, δεν ασχολιουνται καθολου.
Παρτο αλλιως και θα μαθεις.
25-03-2010, 16:16 #412
Τώρα μάλιστα πήρα τις απαντήσεις που ήθελα.....Μάλλον μιλάμε άλλη γλώσσα.
25-03-2010, 17:07 #413
ως γνωστον,
οι απαντησεις μου,
ποτε δεν σου ηταν βολικες.
Παιρνεις λοιπον μια απο τα ιδια.
Δεν μιλαμε αλλη γλωσσα,
απλα εκτιμαμε αλλιως την ζωη.
25-03-2010, 17:10 #414
ξαναδιαβασε κατι που σου εχει διαφυγει και το θεωρουσες παντα
ως ασημαντο να ασχοληθεις....
Originally posted by krino
Οι ανθρωποι κανουν ενα μεγαλο λαθος,
ψαχνουν με καθε λεπτομερια,
γιατι παει στραβα η ζωη τους,
ενω οταν παει καλα, δεν ασχολιουνται καθολου.
25-03-2010, 17:15 #415
Krino ειρωνευεσαι μεν το \"γραμμενα απο το Θεο\" γιατι προβαλλει θρησκευτικη πιστη αλλα ειτε πιστευεις στον θεο, ειτε στην μοιρα ειτε στην τυχαιοτητα του συμπαντος (το να σου σκασει μετεωριτης στο κεφαλι, το να σε χτυπησει κεραυνος, το να εχεις γενηθει με το δεινα προβλημα υγειας κλπ γιατι δεν οξυγονωθηκε καλα η θερμοκοιτιδα ξερω γω τι μπορει να σου τυχει) ειναι το ιδιο... αλλα αυτο που θες να πεις ειναι αφηστε τα μοιραια (που δεν ειναι του χεριου μας) και παρτε τα αρματα αλλα δεν το λες με καλο τροπο εξου και η αντιδραση.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-03-2010, 17:15 #416
και σαφως συμφωνω.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-03-2010, 19:30 #417
Originally posted by keep_walking
Krino ειρωνευεσαι μεν το \"γραμμενα απο το Θεο\" γιατι προβαλλει θρησκευτικη πιστη αλλα ειτε πιστευεις στον θεο, ειτε στην μοιρα ειτε στην τυχαιοτητα του συμπαντος (το να σου σκασει μετεωριτης στο κεφαλι, το να σε χτυπησει κεραυνος, το να εχεις γενηθει με το δεινα προβλημα υγειας κλπ γιατι δεν οξυγονωθηκε καλα η θερμοκοιτιδα ξερω γω τι μπορει να σου τυχει) ειναι το ιδιο... αλλα αυτο που θες να πεις ειναι αφηστε τα μοιραια (που δεν ειναι του χεριου μας) και παρτε τα αρματα αλλα δεν το λες με καλο τροπο εξου και η αντιδραση.
εισαι πολυ βλακας για να καταλαβεις σε τι πιστευω,
σιγουρα σε τιποτα απο αυτα που γραφεις.
Αλλα αφου ρωτας για την ιστορια θα σου απαντησω,
πιστευω στον εαυτο μου και σε τιποτα αλλο.
25-03-2010, 19:31 #418
και σαφως συμφωνω.
δεν περιμενα, να κανεις κατι αλλο,
μοιραλατρης οπως εισαι.
Υπευθυνος για οσα περνας εισαι εσυ και ΜΟΝΟ εσυ.
25-03-2010, 21:09 #419
και σαφως συμφωνω.
μοιραλατρης οπως εισαι.
Οκ αλλά προφανώς υπάρχουν και εξωτερικοί παράγοντες-η γενικά παράγοντες που δεν βρίσκονται υπο τον έλεγχο σου- που επηρεάζουν η και μπορούν να καθoρίσουν την ζωή σου (η τον θάνατο σου for that matter)
Αλλά αυτά τα γράφεις σε λάθος θρεντ. Η κοπέλα αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία δεν νομίζω να έχει όρεξη να κάνει φιλοσοφικές αναλύσεις περι ύπαρξης θεού...
25-03-2010, 21:17 #420
Originally posted by PETRAN
και σαφως συμφωνω.
μοιραλατρης οπως εισαι.
Οκ αλλά προφανώς υπάρχουν και εξωτερικοί παράγοντες-η γενικά παράγοντες που δεν βρίσκονται υπο τον έλεγχο σου- που επηρεάζουν η και μπορούν να καθoρίσουν την ζωή σου (η τον θάνατο σου for that matter)
Αλλά αυτά τα γράφεις σε λάθος θρεντ. Η κοπέλα αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία δεν νομίζω να έχει όρεξη να κάνει φιλοσοφικές αναλύσεις περι ύπαρξης θεού...
τα εχω πει χιλιες φορες πετριε....
οποιος δεν θελει να ζυμωσει την βγαζει με ενα κοσκινο,
μπορει και εφ ορου ζωης.
Οσο για αυτα που γραφω,
σκεψου οτι απαντω σε ενα σχολιο σου,
οποτε μην μου δινεις αφορμες να κανω τετοιες αναλυσεις,
εκτος αν στην ουσια αυτο επιδιωκεις.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία