Results 526 to 540 of 673
-
15-04-2010, 20:04 #526
εγώ θα πρότεινα να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα για τον γιατρό της. 3 φορές όντως δεν είναι πολλές, δεν είναι αρκετές για να ξεμπερδευτείς...
- 15-04-2010, 21:07 #527
μα το θεμα δεν ειναι ποσες φορες πηγε,
αλλα το αν συζηταει για το θεμα της οποιας κακοποιησης εχει δεχτει.
Αν για αυτο δεν γινεται συζητηση και μια φορα ειναι παρα πολλες.
Φυσικα δεν ειμαι παρον στις συνεδριες για να ξερω τι λεγεται.
Εκει ομως καταληγω.
15-04-2010, 22:05 #528
Originally posted by krino
Εκει ομως καταληγω.
Όταν, ούτε τις γνώσεις έχουμε, ούτε παρόντες είμαστε.
Και μάλιστα, να τις διατυπώνουμε με τέτοια σιγουριά και σε ένα άτομο που φαίνεται να βασανίζεται αρκετά από τα προβλήματά του.
Λίγη σοβαρότητα και πάνω απ\' όλα ευαισθησία.
Από αυτά που γράφεις διαπιστώνω ότι είσαι επικίνδυνα άσχετος με το θέμα και καλό θα ήταν να σωπαίνεις.
15-04-2010, 22:07 #529
Originally posted by afrula
Γιωτα μου συμφωνω μαζι σου για το καθρεφτη και ειμαι ομορφη μια χαρα αλλα οι αλλοι λενε διαφορα στη πλειοψηφια ομως ολοι λενε μια χαρα.Αλλα δε γινεται η ασχημια ειναι αντικειμενικη τωρα αν μια ομορφη κοπελα τη λενε ασχημη εκει ειναι υποκειμενικο.Δικιο εχω? .Γιωτα εχω μπερδευτει παρα πολυ.Αντικειμενικα ασχημος ασχημη υπαρχει.Σωστη δεν ειμαι?
Μπορω λοιπον να σου πω οτι ειναι ψεμα αυτο που λες!Υπαρχει και αντικειμενικη ομορφια και αντικειμενικη ασχημια(μονα λιζα-κουασιμοδος)
Εσυ μπορεις να μου πεις κατι για το δικο μου κολλημα?
Πιστευω οτι η μορφη,η εξωτερικη εμφανιση εχει πολλη μεγαλη σημασια και αντανακλα την ψυχη!Δηλ. ενας ομορφος ανθρωπος δεν μπορει να εχει ασχημη ψυχη!κ αρα στοχος ειναι να ειμαστε οσο γινεται πιο ομορφοι!και μετα θα ερθει και η εξελιξη της ψυχης .παρεπιπτοντως σου λεω οτι ειμαι πιο χαλια απο εσενα !
15-04-2010, 22:13 #530
θα ξεμπερδευτεις μιας και εξω οταν σπασεις τα δεσμα που σου εχει βαλει η μητερα σου και αποκτησεις αυτοπεποιθηση με τον εαυτο σου.
Μεχρι τοτε θα συνεχιζεις αδιακοπα αυτες τις ερωτησεις.
Ομως η μαμα της Αφρρουλας νομιζω οτι ειναι μεγαλης ηληκιας!
15-04-2010, 22:19 #531
οκ βρε claire μου αλλα με μπερδευει.Τελικα πως θα βλεπω εγω τον εαυτο μου μεσα απο το στατιστικο διαγραμμα?Τοτε σε ολους αυτο θα λεει!!!Το θεμα ειναι πως με βλεπω εγω και οι γυρω μου σωστα?Γιατι δε λεει να βλεπεις τον ευατο σου οπως τον βλεπεις εσυ και μονο??????Μονο ετσι ανακουφιζομαι.........:mad:
Παρα πολυ σωστο!Να βλεπεις τον εαυτο σου οπως εσυ τον βλεπεις στον καθρεπτη!Σου αρεσει το ειδωλο σου?εισαι ομορφη ! δεν σου αρεσει ?εισαι ασχημη!(γινομαι ομορφη προσπαθωντας,ποσες ασχημες με προσπαθεια κ μεθοδο δεν γινανε ομορφες!
15-04-2010, 22:35 #532
Εκει ομως καταληγω.
αν κάνει, θεραπεία για το άγχος και την εμμονή, δεν θα μιλήσουν για τις κακοποιήσεις του παρελθόντος, μιας και σκοπός είναι να χτυπηθούν τα συμπτώματα, να μάθει να τα χειρίζεται και να γίνει πιο λειτουργική. αμα γίνει αυτό πιστεύω πως πρέπει να αρχίσει να ψαχουλεύει το παρελθόν.
16-04-2010, 01:53 #533
ρε παιδια ενα πραγμα δεν καταλαβαινω..
η κοπελα υποφερει,εχει περασει πολλα και το σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος να την καθοδηγησει σωστα για τη θεραπεια της.το να απανταμε (και μη το παιρνεις προσωπικα αφρουλα) σε καθε εμμονη του καθενος μονο τη λυση δεν φερνει.Επισης οι συμβουλες μας, ειναι σωστες για εμας,σε καποιον αλλον μπορει να μη ταιριαζουν η να του κανουν κακο.Οταν ξεκινας μια θεραπεια και ειδικοτερα με ψυχολογο δεν πρεπει να συμβουλευεσαι και απο αλλου.Το οτι αφρουλα δεν νιωθεις καλυτερα με τον υπαρχων ψυχολογο πρεπει να το συζητησεις μαζι του και μονο..Και ειναι υποχρεωση του γιατι απλα τον πληρωνεις.
Επισης βλεπω οτι το φορουμ εχει γινει το δεκανικι σου και αυτο ειναι ανυσηχητικο.Τη λυση ουτε εγω θα στη δωσω ουτε κανενας παρα μονο σε συνεργασια με το γιατρο σου,
Εγω συμφωνω στη λογικη αυτου το φορουμ μονο και μονο για παρει καποιος 2-3-5 γνωμες αλλα μεχρι εκεί.Βλεπω αν δεν κανω λαθος οτι στηριζεσαι εδω.
Και στη τελικη δες και τα αποτελεσματα.Απο δω προσωρινα ανακουφιζεσαι.
Τελος να πω οτι επειδη το site και συγκεκριμενα το φορουμ δεν ειναι απλο,ειναι η ψυχικη υγεια του καθενος μας και ειναι το βασικοτερο,δεν υπαρχει σχεδον ποτε καποιος admin να επεμβει.
φιλικα,
16-04-2010, 07:48 #534
Originally posted by marian_m
Θεωρώ πολύ επιπόλαιο, ως και επικίνδυνο, να βγάζουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα για κάποιον θεραπευτή και για τη διαδικασία μιας ψυχοθεραπείας.
μπορεις να θεωρεις επικινδυνο και επιπολαιο οτι σου κανει κεφι.
Όταν, ούτε τις γνώσεις έχουμε, ούτε παρόντες είμαστε.
Και μάλιστα, να τις διατυπώνουμε με τέτοια σιγουριά και σε ένα άτομο που φαίνεται να βασανίζεται αρκετά από τα προβλήματά του.
Λίγη σοβαρότητα και πάνω απ\' όλα ευαισθησία.
Από αυτά που γράφεις διαπιστώνω ότι είσαι επικίνδυνα άσχετος με το θέμα και καλό θα ήταν να σωπαίνεις.
απο αυτα που γραφω καλο θα ειναι να τα διαβαζεις και μια δευτερη φορα.
Οσο για το να σωπαινω, ξεχασε το.
16-04-2010, 07:50 #535
Originally posted by gamder11
η κοπελα υποφερει,εχει περασει πολλα και το σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος να την καθοδηγησει σωστα για τη θεραπεια της.το να απανταμε (και μη το παιρνεις προσωπικα αφρουλα) σε καθε εμμονη του καθενος μονο τη λυση δεν φερνει.Επισης οι συμβουλες μας, ειναι σωστες για εμας,σε καποιον αλλον μπορει να μη ταιριαζουν η να του κανουν κακο.Οταν ξεκινας μια θεραπεια και ειδικοτερα με ψυχολογο δεν πρεπει να συμβουλευεσαι και απο αλλου.Το οτι αφρουλα δεν νιωθεις καλυτερα με τον υπαρχων ψυχολογο πρεπει να το συζητησεις μαζι του και μονο..Και ειναι υποχρεωση του γιατι απλα τον πληρωνεις.
Επισης βλεπω οτι το φορουμ εχει γινει το δεκανικι σου και αυτο ειναι ανυσηχητικο.Τη λυση ουτε εγω θα στη δωσω ουτε κανενας παρα μονο σε συνεργασια με το γιατρο σου,
Εγω συμφωνω στη λογικη αυτου το φορουμ μονο και μονο για παρει καποιος 2-3-5 γνωμες αλλα μεχρι εκεί.Βλεπω αν δεν κανω λαθος οτι στηριζεσαι εδω.
εισαι μεσα 100% και ελπιζω να το καταλαβει και η ενδιαφερομενη που εχει το προβλημα.
16-04-2010, 14:30 #536
πανω που ηθελα να σας πω για το ασπρο εμφανιστηκε παλι δε πειραζει.Παντως τα καταφερα ενα μηνα και ... ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.Και σε οτι λετε δικιο εχετε αλλα εκεινη τη στιγμη δε μπορεις να κανεις τιποτα οσο εξυπνος και να σαι.Μαλλον χαζη ειμαι δημιουργω και προβλημα σεσας.....:(
16-04-2010, 14:43 #537
κανεις ενα αγωνα δρομου μονη σου και ταλαιπωριεσαι χωρις να λυνεις το προβλημα.
Το να καταφερεις να μην ασχολεισαι ειναι ενα βημα προς τα εμπρος βεβαια,
αλλα ποσο μπορεις να το κρατησεις?
Και γιατι να το κρατας και να μην το λυσεις?
Σκεψου προς αυτη την κατευθυνση,
την κατευθυνση της λυσης.
16-04-2010, 15:40 #538
πανω που ηθελα να σας πω για το ασπρο εμφανιστηκε παλι δε πειραζει.Παντως τα καταφερα ενα μηνα και ... ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.Και σε οτι λετε δικιο εχετε αλλα εκεινη τη στιγμη δε μπορεις να κανεις τιποτα οσο εξυπνος και να σαι.Μαλλον χαζη ειμαι δημιουργω και προβλημα σεσας.....:(
21-04-2010, 01:30 #539
Hello there^^
Ελπιζω να ειναι ολα καλα ^_^\\
Αν οχι ολα τουλαχιστον καποια απο ολα , κατι ειναι και αυτο, ε?
21-04-2010, 19:09 #540
ημουν λιγο καλυτερα αλλα μολις βγηκα εξω ηρθαν παλι οι ιδεες.ΟΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!Οτι ειναι ασχημο ,αν και εγω το βλεπω μια χαρα οτι ειναι ασπρο σα βαμβακι.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΩ!!!!!!:mad::mad:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....