Results 571 to 585 of 673
-
02-05-2010, 14:31 #571
Originally posted by afrula
Στο ι.κ.α. φοβαμαι να παω γιατι δε σε κοιτανε και μπορει να μου δωσουν βαρια αντισυλληπτικα.Εσεις ποια παιρνετε?Εγω εχω ακουσει για τα gynofen και τα yasmin.Το χω πει στο ψυχιατρο μου δεν εχω περιοδο και μου λεει δε πειραζει.
Αφρούλα, πάνε σε έναν ιδιωτικό γυναικολόγο, θα σου κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις και θα σου δώσει τα αντισυληπτικά που κάνουν για σένα.
Εγώ έπαιρνα πέντε χρόνια και ούτε σπυριά έβγαλα ούτε πάχυνα. Χώρια που μου έφτιαξε τον κύκλο μου και είναι ρολόι.
Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο σε επιβαρύνει το να μην έχεις περίοδο. Μίλα με ένα γιατρό.
- 02-05-2010, 14:33 #572
Μην πας στο Ικα.
Πηγαινε στα Δημοτικα Ιατρεια.Σιγουρα στην περιοχη σου υπαρχει ενα.
Κανεις και τεστ παπ εκει και δεν πληρωνεις τιποτα.
Το οτι δεν εχεις περιοδο τοσο καιρο πρεπει να το συζητησεις με γυναικολογο αφου του πεις οτι παιρνεις και αλλα φάρμακα.
Και εγω τα gynofen 35 ,επαιρνα απλα δεν πρεπει να καπνιζεις.Θα στα πει ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ.
Για να παρεις αντισυλληπτικα ομως ,πρεπει να σου ερθει περιοδος...και για σου ερθει περιοδος πρεπει να δεις ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.
Οκ?
02-05-2010, 14:47 #573
Αφρούλα η κόρη μου την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη και πήρε αγωγή για 6 μήνες με λαντός, είχε και ενα πρόβλημα σοβαρής τριχότπωσης που δεν μπορούσε να σταματήσει παρά μόνο με αντισυληπτικά.Πήρε για 4-5 χρόνια τα zynofen που είναι τα πιο δυνατά απο όλα.Δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα για να μην σου πω ότι για κάποιους μήνες το ενισχύσαμε ακόμη με επι πλέον αντιανδρογόνα.Τα αντισυλιπτικά τα χορηγούν για σοβαρές μορφές ακμής οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις σπυράκια.Επίσης τα χορηγούν για να επανέλθει η περίοδος.Μια ανηψιά μου τα πίνει πολλά χρόνια για τον λόγο αυτό.Είναι δυνατόν να μην αισθάνεσαι άσχημα αφου ο οργανισμός δεν εκτονώνεται;ορμονικές ανωμαλίες δεν είναι αυτά;αύριο κιόλας πήγαινε σε έναν καλό γυναικολόγο να σου ρυθμίσει αυτό το θέμα και να μην έχεις καμμιά φοβία για τα αντισυλιπτικά..ειδικά το yasmin είναι το πιο ελαφρύ.Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με αυτά τα χάπια και το λέω γιατί το έχω ψάξει τόσο πολύ και έχω πάει σε πολλούς γιατρούς, γυναικολόγους δερματολόγους και ενδοκρινόγους προκειμένου να δώσω στο παιδί μου τα αντισυλιπτικά.Φυσικά πρώτα απο όλα θα πρέπει να κάνεις έναν καλό ορμονολογικό έλεγχο αλλά αυτά θα στα πεί και ο γιατρός σου.
02-05-2010, 14:58 #574
Ευχαριστω κοριτσια αυριο θα παω.Και εγω αυτο πιστευω ειναι δυνατον να μην εκτονωνεται ο οργανισμος με την περιοδο?Γιαυτο εχω πρηστει και εχω κατακρατηση.Απορω ομως με τον γιατρο μου!!!
02-05-2010, 16:38 #575
με τα αντισυλληπτικα δεν βγάζεις σπυράκια. ίσα ίσα το αντίθετο συμβαίνει συνήθως.
πάντως ρε συ αφρούλα αυτό που βλέπω από τα μνμ σου είναι ότι πολλές φορές αδυνατείς να δεις την γενικότερη εικόνα.
πχ. τώρα δεν θες να πάρεις αντισυλληπτικά που θα σου ρυθμίσουν την περίοδο (σημαντικό) για να μην βγάλεις λίγα σπυράκια (ασήμαντο).
05-05-2010, 23:42 #576
βρε παιδια με το abilify νιωθω χαμενη,κοκκινιζω,ιδρωνω,με� �αλωσε η κοινωνικη φοβια .Το χει παρει κανεις ?δε μπορω να σηκωσω ενα ποτηρι.:(:(
06-05-2010, 01:14 #577
το abilify και μενα μου μεγαλωσε την κοινωνικη φοβια και μπορει να ιδρωνα και παραπανω δεν θυμαμαι καλα
07-05-2010, 19:24 #578
Και εμενα μου τη μεγαλωσε μεχρι που δε βγαινω εξω!!!Και φοβαμαι να παρω το γιατρο γιατι τον πηρα χθες.Pad εσυ οταν μεγαλωσε η κοινωνικη φοβια τι εκανες?Το εκοψες?Και μετα το ξεπερασες?Φοβαμαι μη μου μεινει...Αμαν αυτα τα χαπια!!Ελεος πια.
07-05-2010, 23:47 #579
To εκοψα μονη μου αποψε γιατι η κατασταση ξεφυγε.Εχω τρομο εξω !!! μηπως επαιξε ρολο και οτι εκοψα το nozinan ?Επαιρνα μισο καθε βραδυ για να κοιμαμαι.Αυτο μου ειπε ο γιατρος να το κοψω.Λεω δεν ειναι τιποτα βγες αλλα κατι με τρομαζει με τραβαει σπιτι σε βαθμο που εχω τρομοκρατηθει.:o:(:(
08-05-2010, 20:37 #580
Originally posted by afrula
To εκοψα μονη μου αποψε γιατι η κατασταση ξεφυγε.Εχω τρομο εξω !!! μηπως επαιξε ρολο και οτι εκοψα το nozinan ?Επαιρνα μισο καθε βραδυ για να κοιμαμαι.Αυτο μου ειπε ο γιατρος να το κοψω.Λεω δεν ειναι τιποτα βγες αλλα κατι με τρομαζει με τραβαει σπιτι σε βαθμο που εχω τρομοκρατηθει.:o:(:(
Πάρε θάρος και βγες έξω με τσαμπουκά χωρίς να το σκέφτεσαι πολύ και ότι γίνει, έγινε! Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να πάθεις έξω? (Εκτός από τις...molotov!?) Αν πάθεις καμια κρίση η σου έρθει κανας μεγάλος φόβος μην γυρίσεις πίσω αλλά μείνε εκεί που είσαι και υπέμεινε το! Μάλλον έχεις αρκετά υπερβολικές αγχωτικές αντιδράσεις στις ίδιες σου τις σκέψεις και εμπειρίες σου και πρέπει να αποδυναμώσεις και για να τις αποδυναμώσεις πρέπει να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και τα άγχη σου. Να τα υπομείνεις να τα επεξεργαστείς, να κατανοήσεις στο \"πετσί τους\" ότι δεν ισχύουν και ότι δεν θα πάθεις κάτι. Γι αυτό βέβαια σου έχουμε πει και για ψυχοθεραπεία.
Το nozinan είναι \"φάρμακο-μπόμπα\" αλλά υποτίθεται ότι είναι ηρεμιστικό. Κανονικά θα έπρεπε να σε χαλαρώνει, δεν νομίζω να έχει καμια σχέση. Απλά είναι ακόμα ένα σου κολληματάκι :P
08-05-2010, 20:53 #581
εγω οταν επαιρνα abilify ημουν στρατο ουτε γιατρο να δω να του πω τιποτα μπορουσα γιατι αν το κανα μεσα στο στρατο δεν θα υπηρετουσα και τι θα λεγα στουσ γνωστουσ ουτε κανεναν να πω τον πονο μου ειχα εκατσα εφαγα το αγγουρι αν το καλοσκεφτεισ δεν ειναι τιποτα μιλασ αγχωμενα σε ολουσ και κανενασ πιστεψε με δεν ασχολειται ακομα και στο στρατο που φοβουνται μην παθεισ κατι κι εχουν ευθυνη πηγαν να με βγαλουν αοπλο λογω αγχουσ αλλα συννενοηθηκα με το γιατρο και βγηκα ενοπλοσ απλα καπου εγραφε οτι εχω αγχοσ καλο ειναι παντωσ να μην παιζεισ με τη δοση σου γιατι τα αντιψυχωτικα ειναι πολυ ισχυρα φαρμακα και δεν ειναι για να παιζουμε τωρα που παιρνω μικρη δοση αντιψυχωτικου ειμαι σχεδον στα κανονικα μου επιπεδα κοινωνικησ φοβιασ
08-05-2010, 21:03 #582
PETRAN δε μπορω να βγω αληθεια!!!Εν τω μεταξυ η οραση μου ειναι χαλια δε μπορω να δω την ημερα ,κοκκινιζω και μεκανε να τρεμω να φγω απο το σπιτι.Πηγα ως το περιπτερο και ετρεμα!!!!!Με κατεστρεψε ο γιατρος!!!!!!!!!!!:(:(:(Δεν αντεχω με τιποτα δε ξερω τι θα κανω .Παιδια δεν εχω ξανανιωσει ετσι και του το λεγα του βλακα του γιατρου μου .Επρεπε να γινει το μπαμ!!!!!!:(:(:(:(:( Το abilify με κατεστρεψε και αυτος που το παιζει γιατρος!!!!!!!!!
08-05-2010, 21:08 #583
ηρεμησε και εγω τα χω περασει αυτα μολισ κοψεισ το φαρμακο ισιωνεισ αλλα μην το κοψεισ μονη σου
08-05-2010, 21:16 #584
το κοψα μονη μου χθες.Δε μπορουσα να το αντεξω.Εσυ τι χαπια παιρνεις τωρα?Δε μπορω να ηρεμησω με τιποτα ειμαι σαν τρελλη κατακοκκινη και δε ξερω τι κανω.....
08-05-2010, 21:19 #585
geodon σε μικρεσ δοσεισ δεν επηρεαζει καθολου σχεδον χαλαρωσε σιγουρα θα φυγουν ολα αυτα και σκεψου οτι υπαρχουν κι αλλα φαρμακα που μπορει να σου κανουν καλυτερα
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....