Results 46 to 60 of 673
-
21-01-2009, 22:14 #46
Σίγουρα η ομορφιά της ψυχής δεν χάνεται όμως εγώ μιλούσα για την απόλυτη αντικειμενική εξωτερική-σωματική ομορφιά. Αυτή πιστεύω πως χάνεται...
Επίσης σωματικά μπορούμε να πούμε όπως λες ότι μια γιαγιά είναι όμορφη πάντα όμως σε σύγκριση με τις άλλες γιαγιάδες. Στην περίπτωση αυτή για να πούμε κάποιον ή κάτι όμορφο πρέπει να ορίσουμε σε σχέση με τι και μάλιστα η σύκριση να γίνεται με ομοειδή πράγματα ή όντα.Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την Αλεξανδράτου με τη γιαγιά ή την Αλεξανδράτου με τον Ρουβά.
Ομολογώ όμως Αφρούλα ότι με εξέπληξες που θεωρείς τη χαριτωμένη γιαγιά ομορφότερη από την Αλεξανδράτου. Πιστεύω ότι σε τιμά απόλυτα και αν σκέπτεσαι έτσι στα αλήθεια θα ξεπεράσεις τη φοβία σου, δεν θα ασχοληθείς με το θέμα και θα επικεντρωθείς σε ότι πραγματικά έχει αξία
- 23-01-2009, 00:23 #47
σευχαριστω ΒΑΝΑ .Και εγω ετσι νομιχω ηδη εχω ενα μηνα που δεν ασχολουμαι με αυτο το θεμα .Για να δω..;)
23-01-2009, 00:29 #48
Originally posted by afrula
σευχαριστω ΒΑΝΑ .Και εγω ετσι νομιχω ηδη εχω ενα μηνα που δεν ασχολουμαι με αυτο το θεμα .Για να δω..;)
πολυ ευχαριστο αυτο για σενα.
Το ερωτημα ειναι αν θα μπεις στη διαδικασια για το πως μπηκες σε αυτες τις σκεψεις. δηλαδη τι σε εσπρωξε σε αυτες και πως ξεμπλοκαρες.
23-01-2009, 23:51 #49
Αφρούλα όχι να μην μπεις σε καμμιά διαδιακασία να ψάξεις το γιατί, πως και τι σε εσπρωξε σε αυτές, τις παλιές σου, σκέψεις. Ακόμη και το πως ξεμπλοκάρισες.....
Ακουσέ με, κλείσε ερμητικά και για πάντα το φάκελλο \"Φοβία\" και μην τον ξανανοίξεις ποτέ... Προχώρησε τη ζωή σου μπροστά. Ασχολήσου με νέα ενδιαφέροντα. Βρες ένα επάγγελμα που να σε γεμίζει, μια ενδιαφέρουσα απασχόληση, ένα χόμπυ, ζήσε νεες εμπειρίες και κυρίως ερωτεύσου, εκεί να δείς πως κολλάει το μυαλό και ξεκολλάει απ\' όπου κι αν ήταν πριν κολλημμένο.
24-01-2009, 14:42 #50
Αφρούλα μπράβο σου!!!!
Πόσο χαίρομαι δεν φαντάζεσαι...
Κλείσε τον φάκελλο αυτό και προχώρα, απαλλαγμένη πια από αυτό το περιττό βάρος. Προχώρα την ζωή που είναι όλη μπροστά σου. Είσαι νέα, όμορφη, έχεις τελειώσει μία σχολή και είσαι τόσο καλός άνθρωπος...
Πήγαινε μπροστά και γίνε παράδειγμα και για άλλους ανθρώπους που για ένα διάστημα κόλλησαν και έβλεπαν τη ζωή τους μαύρη.
25-01-2009, 00:12 #51
παιδια σας ευχαριστω αλλα η χαρα ηταν ως εδω.Τα καταφερα για ενα μηνα και κατι .Οσον αφορα εμενα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΩ ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙ μεχρι στιγμης απο τα πολυ εντονα συμπτωματα.Καταλαβα οχι οτι πριν δεν ειχα καταλαβει ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.Οταν μου ρχονται δε δινω σημασια η γελω αφου ξερω οτι ειναι παραλογες και δεν ισχυουν.Αν η κατασταση ειναι εντονη παω στο καθρεφτη με βλεπω λεω δεν ισχυει κατι τετοιο και μουτζωνομαι:D.Εγω παιδια εσεις μην το;) κανετε.Περασαν 2 και 3 και 4 νομιζω μερες που ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ!!!!!!Το δικο μου κομματι μπορω να πω οτι 80 τοις εκατο το χω λυσει !!!!!!!!!Παραμενει ομως ο κοσμος....::(
25-01-2009, 00:21 #52
Με τουτον τι κανουμε?Θελω να πω.ΟΚ αν καποιος με ειπε ασχημη σημερα χεστηκα αφου εγω ξερω οτι δεν ειμαι.Απο την αλλη ομορφια και ασχημια ειναι υποκειμενικη.Τωρα γιατι το πε?Εδω κολλαω λιγο.Αλλα εχω κολλησει σε μια βλακεια.Παιδια σας παρακαλω help ....ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΑΡΕΣΕΙ η ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ?????????Εγω παιρνω ενα παραδειγμα με τη κοινη λογικη και λεω οτι στα 10 ατομα αντε 1 με 2 να εννοει ασχημη.Δε γινεται και οι δεκα ειναι παραλογο.Ετσι δεν ειναι?Ναι αλλα μετα σκεφτομαι οτι οι πιθανοτητες αυξανονται και μειωνονται αναλογως το ατομο.Θα μου πειτε τωρα ξεκολλησα πολυ απο τα δικα μου και νοιαζομαι για το κοσμο αλλα για μενα ειναι σοβαρο.Μαλλον κολλησα εδω τωρα.ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ :ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΗ ????????
25-01-2009, 00:30 #53
Afrula, εννοούμε δεν αρέσει σε μένα προσωπικά, όχι ότι είναι άσχημη. όπως φαντάζομαι και σε σένα άλλος σου αρέσει πιο πολύ άλλος πάρα πολύ άλλος λιγότερο....
25-01-2009, 00:36 #54
Eγώ όταν λέω ότι δε μ\'αρέσει κάποιος-κάποια εννοω πως δεν έχει αυτό το κάτι που θα με κάνει να τον πω όμορφο, οχι οτι είναι ασχημος.Εσύ τι εννοεις?
25-01-2009, 00:37 #55
και εγω οταν λεω δε μαρεσει δεν ειναι ομορφος εννοω για μενα ειναι κανονικος ΟΧΙ ΑΣΧΗΜΟΣ.Ομως στους 10 δεν ειναι και καποιοι που εννουν ασχημη?ΒΟΗΘΕΙΑ.....2 με 3?
25-01-2009, 00:37 #56
Όμως θα σου έλεγα να αντιμετωπίσεις και αυτή σου την απορία όπως αντιμετώπισες με επιτυχία και την άλλη, που αφορά τη γνώμη σου για τον εαυτό σου.
Να γελάσεις και να πεις δεν θα κολλήσω σ\' αυτή τη βλακεία! :)
25-01-2009, 00:43 #57
Αρα αυτοι οι 2 με 3 ειναι οι βλακες που θα με πουν ετσι στο δρομο.Εγω ξερω οτι 8 στους 10 εννουμε δεν μας αρεσει ,δεν ειναι του γουστου μας.Αλλα μηπως αλλοι εννοουν το ασχημη?ΟΚ εγω μια χαρα ειμαι αλλα αμα κολλησω και σαυτο Κλαψτε με μετα....Μπορω ανετα να προχωρησω να κανω τα παντα τωρα που βγηκα λιγο απο τη κ...καταθλιψη .Εχοντας στο μυαλο και ξεροντας ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ μπλα μπλα μπλα δεν ειναι του γουστου μου,ο τυπος μου.Αλλα αν αυτος που θα το πει ΕΝΝΟΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ?Θα κολλησω.Γιατι το ασχημη σπανια με καθολου να το ακουσω αλλα ολα τα αλλα τα ακουμε καθημερινα ολοι μας .αγχωθηκα.......βοηθεια:(
25-01-2009, 00:48 #58
Να το ξαναδιατυπωσω καλυτερα.Οταν λεω δεν ειναι ομορφος εννοω δεν ειναι ο τυπος μου ,δε μου αρεσει εμενα ,δε μου κανει αυτο το κλικ,η ειναι μετριος αλλα ασχημος δεν εννοω εκτος αν ειναι αλλα απο την αλλη θα ελεγα αυτο ειναι ασχημος.
25-01-2009, 00:52 #59
ναι αλλα αν καποιος εννοει το ασχημη?Ειναι βλακεια μετα?Θα μου πεις τι με νοιαζει αφου ξερω ποιοα ειμαι .Αλλα αν το εννοει?????????
25-01-2009, 01:00 #60
κ αν το εννοεί?????????Θα ειναι λάθος.Εσύ ξερεις οτι δεν είσαι ασχημη.Δεν παιζει ρολο τι λεει ο αλλος αν εσυ εισαι σιγουρη για τον εαυτο σου.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση