φοβος και εμμονες περι ασχημιας!!δεν αντεχω βοηθεια!!! - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 45 FirstFirst ... 303839404142 ... LastLast
Results 586 to 600 of 673
    Senior Member
    Μακαρι να μην ειχα γεννηθει ?Τι εχω κανει τι????????

Senior Member
    Νομιζω οτι θα μαι ετσι παντοτε και μου ρχεται να πεσω απο το μπαλκονι που καθομαι εδω!!!Ο γιατρος ευθυνεται για ολα!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    χαλαρωσε ηρεμησε θα φυγουν ολα κι ο γιατροσ που να ξερει οτι δεν σου κανει το συγκεκριμενο φαρμακο

Senior Member
    Του το λεγα τον επαιρνα τηλεφωνο δηλαδη επρεπε να γινει αυτο?????ελεος βρε pad!!!:(

Senior Member
    ξεχνα το ολα θα φτιαξουν αφου τα εκοψεσ τα φαρμακα μην ανυσηχεισ

Senior Member
    μακαρι........:(:(:(

Senior Member
    παιρνει 2-3 μερεσ να καθαρισει ο οργανισμοσ απο το φαρμακο αντε καμια βδομαδα και μετα θα εισαι οπωσ εχεισ συνιθισει τον εαυτο σου

Senior Member
    Βρε αφρούλα, μην κάνεις έτσι. Κάθε φορά τα ίδια κάνεις σαν να παθαίνεις ιστερία και να είσαι εκτός εαυτού? Την μία σε κατέστρεψε ο ένας στην ψυχιατρική κλινική, την άλλη ο άλλος που σου έδωσε abilify... Δηλαδή κάτσε κοτζαμ κοπέλα θέλει και λίγο διαχείριση των συναισθημάτων, λίγη δύναμη. Μου φαίνεται ότι ότι και αν σου λέμε είναι σαν να τα λέμε στου κουφού την πόρτα. Κάθε φορά θα βγαίνεις έτσι εκτός εαυτού? Κερδίζεις κάτι δηλαδή από όλο αυτό? Εντάξει και άλλοι άνθρωποι περνάνε δύσκολα και εδώ υπάρχουν παιδιά που έχουν περάσει και από εξαρτήσεις και από ψυχώσεις δεν κάνουν έτσι. Το παλεύουν όλοι όσο μπορούνε. Πήγαινε σε ένα ψυχολόγο που να είναι καλός να σε αναλάβει και προσπάθησε να έχεις λίγο αυτοέλεγχο. Η συμπεριφορά σου μου θυμίζει παιδάκι που κάθε φορά που του τυχαίνει το κακό ουρλιάζει και οδύρεται και θέλει να γίνει κάτι εδώ και τώρα. Ε τι να κάνουμε δεν είναι έτσι η ζωή.

Aφρουλα εχει δικιο ο πετραν κανε κατι και εσυ ρε κοριτσι μου:)
    δεν αλλαζουν ως δια μαγειας οι καταστασεις αν δεν αλαξουμε εμεις τον τροπο αντιμετωπισης τους.
    εσυ ολοενα δινεις <<σφαλιαρες στον εαυτο σου,σαν να μη σε νοιαζει να αλλαξεις..
    κανε κατι για αυτο στο χερι σου ειναι,παλεψε το,αντιμετωπισε τα αρνητικα σου συναισθηματα ως ενα σκαλοπατι για να πατησεις στα ποδια σου,εξοικειωσου με αυτα ,μονο ετσι θα τα νικησεις. ανεβα,η ζωη ειναι μπροστα σου βαλε και εσυ το χερακι σου για την χαρεις οπως πρεπει,
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Eχετε δικιο αλλα αν τα φαρμακα σε εχουν στο κοσμο το δικο σου ,πως θα προχωρησεις?Θα παω αυριο επειγον στο γιατρο και μακαρι ο Θεος να με βοηθησει να φυγει η κοινωνικη φοβια.Εν τω μεταξυ οι ιδεες εχουν αυξηθει.Μα κανενα φαρμακο δε μου ταιριαζει καταραμενη ειμαι??Εναμιση χρονο συνεχεια αλλαζω φαρμακα αλλα τωρα νιωθω τελειως χαλια.Δε πειραζει εσεις που ειστε καλα βγειτε εξω και διασκεδαστε και για μενα.Μη χανετε λεπτο απο τη ζωη.Εγω δε ξερω αν θα βγω ποτε και αν βγω θα μαι σα κοτουλα!!

Senior Member
    Originally posted by afrula
    Eχετε δικιο αλλα αν τα φαρμακα σε εχουν στο κοσμο το δικο σου ,πως θα προχωρησεις?Θα παω αυριο επειγον στο γιατρο και μακαρι ο Θεος να με βοηθησει να φυγει η κοινωνικη φοβια.Εν τω μεταξυ οι ιδεες εχουν αυξηθει.Μα κανενα φαρμακο δε μου ταιριαζει καταραμενη ειμαι??Εναμιση χρονο συνεχεια αλλαζω φαρμακα αλλα τωρα νιωθω τελειως χαλια.Δε πειραζει εσεις που ειστε καλα βγειτε εξω και διασκεδαστε και για μενα.Μη χανετε λεπτο απο τη ζωη.Εγω δε ξερω αν θα βγω ποτε και αν βγω θα μαι σα κοτουλα!!

Πρώτον, αυτά τα φάρμακα θέλουν πολύ χρόνο για να δει κάποιος αν τελικά έχουν αποτέλεσμα. Στους πιο πολλούς φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα εώς και τον πρώτο μήνα (π.χ. αν έχεις άγχος, τότε θα έχεις πιο πολύ άγχος, αν έχεις ψυχαναγκασμούς, τότε ίσως να τους έχεις σε μεγαλύτερο βαθμό κλπ.) και κανονικά πρέπει κάποιος να τα παίρνει εως και 2 ολόκληρους μήνες για να δει αν τελικά κάνουν κάτι. Δεν είναι ότι θα πάρεις κάτι μια εβδομάδα και επειδή δεν θα σε κάνει αμέσως καλύτερα τότε ήρθε η καταστροφή του κόσμου.

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ φάρμακο από αυτά (εκτός από τα ηρεμιστικά αλλά δεν θέλεις να μπλέξεις με αυτά) που να το πάρεις και να σε κάνει καλά αμέσως η μέσα σε μια εβδομάδα. Θέλουν υπομονή.

Δεύτερον, μην περιμένεις από τα φάρμακα και μόνο. Πρέπει να κάνεις και εσύ αγώνα ρε αφρούλα. Μην περιμένεις από τα φάρμακα να νιώσεις πρώτα εντελώς καλά και μετά να βγαίνεις έξω. Η από τα φάρμακα και μόνο να μην έχεις τέτοια κολλήματα καθόλου. Θέλει να κάνεις και τις κατάλληλες ενέργεις, να προσπαθείς και εσύ. Δεν βοηθάει να κάθεσαι όλη την μέρα μέσα στο σπίτι με τους γονείς σου και να δίνεις σημασία σε κάθε αγχωτική σκέψη και να περιμένεις για θαύματα από τον θεό και να στενοχωριέσαι που εσύ δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που οι άλλοι κάνουν. Όσο θα το κάνεις αυτό δεν πρόκειται να δεις τεράστιες βελτιώσεις. Τα φάρμακα ίσως να σε βοηθήσουν να μην αισθάνεσαι τόσο ένταση και κολλήματα αλλά δεν θα σου φέρουν το κάλλιστο αποτέλεσμα έτσι τσακ-μπαμ με την μία και μέτά όλα τέλεια.

Όσα φάρμακα και αν πάρεις, αν κάθεσαι σπίτι και ανακυκλώνεις τις ίδιες σκέψεις και συνήθειες μέρα με την μέρα, θα παραμένει να σου φαίνεται δύσκολο. Γιατί είναι φαύλος κύκλος, εσύ έχεις αυτά τα κολλήματα και φοβάσαι να βγεις έξω οπότε μένεις σπίτι και όσο μένεις σπίτι και κάνεις τα ίδια και τα ίδια τόσο και αυτός ο τρόπος ζωής σου διατηρεί τα προβληματικά κολλήματα και τις προβληματικές συνήθειες. Αν δεν δρατηριοποιηθείς, δεν το πολεμήσεις όλο αυτό, δεν γνωρίσεις και άλλες εμπειρίες έστω με το ζόρι, πως θα αρχίσεις να ξεκολλάς από όλα αυτά?

Αν δεν δώσεις τροφή στο μυαλό σου πως θα βρει κάτι άλλο να επεξεργατεί εκτός από τα κολλήματα σου που σου έχουν γίνει συνήθεια και είναι αυτόματα πλεον? Αν δεν προσπαθήσεις να καταπολεμήσεις τις αγχωτικές σου σκέψεις πως θα αποδυναμώσεις τις υπερβολικές σου αγχωτικές αντιδράσεις? Θέλει ενέργειες, να σφίξεις τα δόντια και να προσπαθήσεις όχι να κάθεσαι και να εύχεσαι για θαύματα από τα φάρμακα και από τον θεό.

Προσπαθούμε να σου πούμε πράγματα και εμείς αλλά εμένα μου φαίνεται πως το μόνο που κάνεις είναι πως κάθε φορά που σε πιάνουν αυτά ποστάρεις τα \"ββοηηθειααα!!!!!!!επέστρεψα� �ανν!!!!!!\" και \"ααααχχ να τααα παααλιιιιιι!!!!!!!\" εε τι δηλαδή λες να αλλάξει κάτι αν δεν κάνεις εσύ η ίδια κάποιες δραστικές αλλαγές? Αν δεν προσπαθήσεις πάλι εδώ θα είσαι να φωνάζεις και να οδύρεσαι για κάθε φορά που σε πιανουν.

Λες ότι έχεις φίλο, άμα έχετε καλλή σχέση εξήγησε του την κατάσταση, πες του να σε βοηθήσει λίγο, να βγείτε μαζί καμια βόλτα να σου κρατάει το χέρι να σου πει λίγα λόγια υποστήριξης. Να σε βοηθήσει λίγο και αυτός στην προσπάθεια σου να βγαίνεις έξω. Πες το σε καμια κολλητή σου που να την εμπιστεύεσαι (αν υπάρχει) να σε βοηθήσει λίγο και αυτή. Προσπάθησε λίγο και παράλληλα ψάξε για έναν καλό ψυχολόγο να κάνεις την ριμάδα την ψυχοθεραπεία που λες τόσο καιρό!

Τώρα αν δεν σε βοηθάει το φάρμακο που παίρνεις για 1-2 μήνες, ε άλλαξε το και δοκίμασε την τύχη σου με άλλο. Και οι ψυχίατροι άνθρωποι είναι, φάρμακα μαθαίνουν να γράφουν οι άνθρωποι και αυτά τα φάρμακα είναι στανταρ. Δεν είναι αλχημιστές να σου φτιάξουν το μαγικό πιοτό που θα σε κάνει όπως εσύ θες. Αν δεν στο γραφε αυτός το Abilify θα στο έγραφε κάποιος άλλος, γιατί αυτά είναι τα στανταρ φάρμακα που δοκιμάζονται. Δεν είναι μάγοι ούτε θαυματοποιοί. Αν δεν σου κάνει αυτό δοκιμάζεις άλλο. Ούτε σε κατέστρεψε κανένας ούτε τίποτα τέτοιο. Θέλει προσπάθεια!

Senior Member
    petran σευχαριστω .Εχεις απολυτο δικιο!!Τωρα επεστρεψα απο το γιατρο και μου εδωσε geodon.Διαβασα λιγο τις παρενεργειες και λεει για τικ και ζαλη.Αλλα θα το παρω και αυτο .Τι να κανω?Θελει πολλη προσπαθεια .Μακαρι να εχω ανοχη σε αυτο.:)

Senior Member
    μη διαβάζεις τις παρενέργειες!

Senior Member
    αφρο υπομονη κοπελα μου!:)

Senior Member
    υπομονη θα κανω αυτο μου μενει.Τουλαχιστον ζηστε εσεις για μενα δε πειραζει.Το χει παει κανεις σας το geodon?καμια παρενεργεια ειχε?Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο?

Page 40 of 45 FirstFirst ... 303839404142 ... LastLast