φοβος και εμμονες περι ασχημιας!!δεν αντεχω βοηθεια!!! - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 45 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast
Results 601 to 615 of 673
    Senior Member
    Originally posted by afrula
    υπομονη θα κανω αυτο μου μενει.Τουλαχιστον ζηστε εσεις για μενα δε πειραζει.Το χει παει κανεις σας το geodon?καμια παρενεργεια ειχε?Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο?

afrula, κάτι μου λέει ότι δεν ακούς καθόλου. Πάλι τα ίδια λες \"ζήστε εσείς για μένα\" και ρωτάς για το φάρμακο πάλι. Δεν είπαμε ότι θα πρέπει να αλλάξεις κάποιους τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς? Ε παρτο το φάρμακο και βλέπεις! Δηλαδή, σοβαρά, αν σου πει κάποιος \"afrula το geodon εμένα μου έκανε τα χειρότερα\" η \"Τα καλύτερα\" τι θα αλλάξει? Εκτός του ότι είναι διαφορετικά για τον καθένα αυτά τα φάρμακα, θα σε βοηθήσει να πάρεις μια τέτοια πληροφορία? Αφού θα το πάρεις έτσι και αλλιώς! Σε παρακολουθεί ψυχίατρος κλπ. Τι νόημα έχει να ανησυχείς από πριν? Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο τώρα και σταμάτα να κολλάς και να ανησυχείς για το οτιδήποτε. Η να μεμψιμοιρείς \"κλαψ κλαψ τουλάχιστον περάστε εσείς καλά\" Εμείς θα περάσουμε καλά να είσαι σίγουρη γι αυτό, εσένα πως σε βοηθάει να ξέρεις κάτι τέτοιο? Δεν θα έπρεπε να προσπαθήσεις να περάσεις και εσύ καλά ανεξάρτητα από εμάς? Η τουλάχιστον προσπάθησε.

Μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις βάλει \"φραγή εισερχομένων κλήσεων\" στο μυαλό σου προς οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα κολλήματα σου και τις ανησυχίες σου. Και ναι, δεν βοηθάει αυτό !

Senior Member
    Αφρούλα καλά σου τα λέει ο Πετράν.
    επίσης προσπάθησε να μείνεις για ένα διάστημα σταθερή στην αγωγή σου και μην διαβάζεις τις παρενέργειες, γιατί μετά ότι κι αν νιώθεις (πχ εναν πονοκέφαλο, ένα σπυράκι κτλ κτλ) θα το αποδίδεις εκεί, θα σε πιάνει πανικός και στο τέλος η κατάσταση θα γίνεται χειρότερη.

Senior Member
    το πηρα το geodon .Μου εφερε υπνηλια τις 2 πρωτες μερες .Χτες δεν ειχα.Μακαρι να μην εχω και σημερα και να εξακολουθησει αυτο γιατι δε μπορω 10 η ωρα να πηγαινει και να μη μπορω να σηκωσω τα βλεφαρα μου.Ελπιζω σε κανα μηνα δυο να μη μεγαλωσει και η κοινωνικη φοβια παλι.Χτες πηγα ομονοια μονη μου ψιλοκοκκινισα και νευριασα αλλα τα καταφερα και πηγα στο ΗΟΝDOS οπως παλια.Βεβαια ενιωθα πολλα βλεμματα πανω μου και ενιωθα αμηχανα αλλα λεω σκασε και προχωρα!!:)

Banned
    Originally posted by afrula

αλλα λεω σκασε και προχωρα!!:)

αν μη τι αλλο εχεις χιουμορ....

:P

Senior Member
    αν δεν ειχα και χιουμορ θα μουν στο Δαφνι!:D

Banned
    οποτε ολα μια χαρα.

Senior Member
    Προς το παρον krino .Φοβαμαι λιγο το φαρμακο τι θα προκαλεσει οπως ειπα πριν, μετα απο 2 μηνες αλλα κατα ταλλα μια χαρα.

Senior Member
    Αφρούλα να σου πω κάτι;μετά απο μια δεκαετία σταμάτα- ξεκίνα με τα αντικαταθλιπτικά, είπα ως εδώ δεν πάει άλλο γιατί τον τελευταίο χρόνο είχα φτάσει να παίρνω τριπλάσιες δόσεις.Σταματώντας τα ρημάδια, δεν πέρασαν δυο μήνες που μου ήλθε κεραμίδα στο κεφάλι απο το πουθενά με το θέμα της υγείας μου.Με αυτά που πέρασα θα έπρεπε να είχα καταφύγει πάλι στα γνωστά γιατί πέρα απο τον σωματικό πόνο υπήρξε και ο ψυχικός και ο θυμός και τα γιατί.Πιστεύω όμως ότι πήρα με αυτή την περιπέτεια και ενα καλό μάθημα ζωής.Εχω ενα πρόβλημα πια στην καμπούρα μου και θα πρέπει να το αποδεχτώ αν θέλω να συνεχίσω.Ειλικρινά εκτιμώ την ζωή πολύ περισσότερο απο πριν και τις λίγες έστω χαρές που μπορεί να πάρω.Σήμερα σκεφτόμουν αν πρέπει να ευχαριστώ την τύχη μου που δεν είναι τα πράγματα ακόμη χειρότερα...
    Γι αυτό πάρε το χάπι σου και μην σκέφτεσαι τι μπορεί να σου προκαλέσει...αυτός ο Χόντος τελικά έχει \"συμβάλλει\" σε πολλές απο εμάς σαν αντικαταθλιπτικό...........και ενα βασικό βρε Αφρούλα, μαθαίνω να λέω ΟΧΙ και να ακούω τα ΘΕΛΩ ΜΟΥ.

Senior Member
    τι εννοεις?Να μη με νοιαζει ο κοσμος τι λεει και τι κανει???Γιωτα?

Senior Member
    Εγω για καφε πηγα μονη μου .Δεν ψωνιζω αν δε χασω 7 με 8 κιλα.......δυστυχως με τη περιπετεια που ειχα το καλοκαιρι και με τις εναλλαγες φαρμακων πηρα 10 κιλα.Σε κανα διμηνο θα ψωνισω και στεναχωριεμαι αλλα δε πειραζει ροδα ειναι και γυριζει θα ξαναπαω 74 και 70 και θα σταματησω εκει αντε 69.Κανω διατροφη και σε 15 μερες εχω χασει 4 κιλα.Κατι ειναι κι αυτο.:(

Senior Member
    Εννοώ να μην αγχώνεσαι προκαταβολικά τι θα προκαλέσει το φάρμακο.Αν μπορείς και κοντρολάρεις και την γνώμη του κόσμου μια χαρά..Αφρούλα το καλύτερο φάρμακο είναι να εκτίθεσαι σε συτό που φοβάσαι....μιλάω απο προσωπική εμπειρία ....
    Ολοι όσοι πήραμε αγωγή παχύναμε Αφρούλα......και απο ότι λες έχασες 4 κιλά σε 15 μέρες το θεωρείς λίγο;

Senior Member
    οχι βεβαια αλλα θελει πολυ προσπαθεια Γιωτα μου και σταναχωριεμαι...

Senior Member
    Παιδια εδω ειμαι παλι .Καταλαβα οτι ο πολυς κοσμος δεν ειναι για μενα.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.Αντεξα περιπου μια ωρα μονο .Ειχα βγει με το αγορι μου για καφε και σε καθε βλεμμα η χαζη ημουν ταραγμενη.Γιατι αυτο απο τις ιδεες ε?:(

Senior Member
    Αφρούλα ισως -έχεις γράψει αλλά δεν θυμάμαι - η σχέσης σας είναι καλή; σε στηρίζει; και αν ναι αυτό δεν σε βοηθάει; δεν σε κάνει να αισθάνεσαι καλά όταν είστε έξω μαζί;ξέρεις σκέφτομαι πως αν είσαι καλά με έναν άνθρωπο, αισθάνεσαι σιγουριά όταν είσαι μαζί του...όταν την εκπέμπει βέβαια, γιατί έχουμε και το αντίθετο................

Senior Member
    οχι τα ξερει ολα και με υπερστηριζει κιολας.Δικο μου ειναι το προβλημα.....δυστυχως .....:(

Page 41 of 45 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast