Results 61 to 75 of 673
-
25-01-2009, 01:08 #61
το ξερω αυτο να μου πεις.ΤΙ με νοιαζει αφου εγω ξερω ποια ειμαι.Το λογικο παιδια ομως ειναι αυτο που λεμε ολοι να μην εστιασω στον εναν αν το εννοει.ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΤΕ Η ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΜΟΡΦΟΙ πως το καταλαβαινετε.Οχι συναισθηματα δε με νοιαζει και....τι εννουν αυτοι δε σκεφτεστε?Με ειπαν τωρα ασχημο?Για βοηθηστε ;)
- 25-01-2009, 01:28 #62
Originally posted by afrula
ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΑΡΕΣΕΙ η ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ?????????Εγω παιρνω ενα παραδειγμα με τη κοινη λογικη και λεω οτι στα 10 ατομα αντε 1 με 2 να εννοει ασχημη..ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ :ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΗ ????????
Δες το απο την μερια σου. Δεν εχουν υπαρξει περιπτωσεις που να ειπες οτι αυτος δεν σου αρεσει και ας μην ηταν ασχημος; Ελα στην θεση των αλλων και σκεψου γιατι θα ελεγες εσυ κατι τετοιο. Δεν νομιζω πως ειναι κατι δυσκολοΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
25-01-2009, 01:34 #63
φυσικα το λογικο και το αληθινο αυτο ειναι αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να εννοει καποιος το ασχημη?Μπορει εγω πιστευω ενας στους 10 αλλα αυτος η γκαβος θα ναι η μπαζο η κακος πολυ μοχθηρος....Ετσι δεν ειναι?:)
25-01-2009, 01:46 #64
Τα ξαναειπαμε. Ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια και αυτο δεν τον καθιστα χαζο ή οτιδηποτε αλλο επειδη μπορει να μην σε βρισκει ομορφη. Μπορει κατι που εχεις στο στυλ σου τον αλλον να τον απωθει αμεσως και να μην μπορει να σε δει αντικειμενικα.
Και στην τελικη σημασια εχει να αρεσεις στον εαυτο σου και σε αυτους που σε αγαπανε. Ολοι οι αλλοι ειναι ενα τιποτα για σεναΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
25-01-2009, 01:53 #65
Αφρούλα, μήπως σε βοηθήσει αν το αντιστρέψουμε....
Μήπως αν εμείς εδώ, οι φίλοι σου είχαμε το ίδιο θέμα και σου λέγαμε ότι φοβόμαστε μήπως μας πει κάποιος άσχημους, τότε τί θα μας συμβούλευες? Πες μου αλήθεια.
25-01-2009, 01:59 #66
οτι βλεπετε τον ευατο σας στο καθρεπτη και ξερετε τι ειστε και απο το περιβαλλον σας.Εγω ρωτησα αν καποιος που λεει δεν ειναι ομορφη σημαινει οτι σε ειπε ασχημη δηλαδη?μηπως?:mad:
25-01-2009, 02:00 #67
ξερω οτι δε πρεπει τωρα οπως ειμαι να το αναλυσω αλλα μου κολλησε γαμωτο εκει που ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ!!!!!
25-01-2009, 02:03 #68
Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Αλλωστε όλοι μας έχουμε φίλους αλλά έχουμε και εχθρούς.
Εχθρούς δεν έχουν μόνο όσοι περνούν απαρατήρητοι από τη ζωή.....
25-01-2009, 02:07 #69
Originally posted by afrula
οτι βλεπετε τον ευατο σας στο καθρεπτη και ξερετε τι ειστε και απο το περιβαλλον σας.Εγω ρωτησα αν καποιος που λεει δεν ειναι ομορφη σημαινει οτι σε ειπε ασχημη δηλαδη?μηπως?:mad:
Μείνε σ\' αυτό που εσύ βλέπεις για τον εαυτό σου..[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
25-01-2009, 02:09 #70
δεν καταλαβες μαλλον την ερωτηση .Αυτο ειπα εγω?Λεω οταν θα πει καποιος...και μετα διαβασε:P
25-01-2009, 02:12 #71
Μήπως επίσης θα σε βοηθούσε να σκεφτείς πόσο σοβαρότερα πράγματα υπάρχουν στη ζωή μας? σκέψου, μπορεί να μας χτυπήσει αυτοκίνητο και να μείνουμε ανάπηροι, να χάσουμε ένα αγαπημένο άτομο, να γίνει πόλεμος, να μείνουμε άνεργοι,....
Μήπως σκεπτόμενη κάτι τέτοιο, καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο σπουδαίο αν σε πει ο τάδε περαστικός στο δρόμο άσχημη?
25-01-2009, 02:20 #72
παιδια δε με καταλαβαινετε.Δεν εχω προβλημα ας με πουν ασχημη.Το προβλημα μου ειναι η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ...ακριβως και εγω σκεφτομαι την υγεια και μονο για να ξεφυγω απο αυτη τη τρελλα;)
25-01-2009, 02:24 #73
σχεδον ξεμπλεξα και ας το εννοει καποιος εγω δε θα το μαθω ποτε.Απο την αλλη τι με νοιαζει αφου εγω ξερω τι ειμαι.Καθομαι και σκαλιζω και αν το εννοει και αν το πει.Ε δε μπορω χεστηκα πια μονο η παρτη μου απο δω και περα.Σας αυχαριστω αληθεια μεσα απο τη καρδια μου που ειστε διπλα μου.Μετα τους γονεις μου εχω εσας μονο.Η φιλη μου δουλευει εχει χαθει αλλους δεν εχω να και αλλο προβλημα.Ζωη χωρις φιλους ειναι ενα τιποτα.Καληνυχτα παιδια και να στε παντα καλα:)
25-01-2009, 03:02 #74
Kαληνύχτα αφρούλα!Πολύ σωστή σε βρίσκω,ασε το σκάλισμα κ θα σ\'αφήσει κ αυτό!Ξερεις ποια είσαι.Τελεία κ παύλα.Ονειρα γλυκά!
16-03-2009, 00:31 #75
παιδια χρειαζομαι την υποστηριξη σας παλι .Εκοψα το ταβορ που ανησυχουσα εχω λιγο αγχος περισσοτερο ,λιγο τρεμουλο αλλα δε με νοιαζει.Ξερετε τι με νοιαζει και ντρεπομαι και φοβαμαι να το πω στο κοσμο?ΜΗ ΜΕ ΠΟΥΝ ΑΣΧΗΜΗ.Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω 2 μερες βασανιστηριο ουτε στο περιπτερο δε παω.Ξερω οπως μου χει πει και η ψυχολογος οτι αυτος ειναι φοβος και δε προκειται να το ακουσω λεει ποτε γιατι ειμαι μια χαρα.Αλλα δε γινεται να αφημω τον ευατο μου ,να μην βαφομαι,να μη χτενιζομαι,να μη ντυνομαι και να κυκλοφορω σαν ...μη πω ετσι.Ξερω οτι αυτο ειναι εκφραση -λεξη και μονο αν εχεις κατι δυσμορφο το ακους?Δε με νοιαζει το δεν ειναι ωραια ειναι μετρια δε μαρεσει τη λεξη αυτη ΤΡΕΜΩ μη την ακουσω?Γιατι?Δε γινεται να χτενιζομαι και να σκεφτομαι και αν με πουν ?Ειναι δυνατον ειμαι μια χαρα με τα φαρμακα λιγο πρησμενη και ολοι τα ακουμε αυτα τα σχολια.Εγω γιατι με νοιαζει αυτο???Με νοιαζει και πριν μπορει να απεφευγα καταστασεις αλλα τωρα απομονωθηκα.Μπορει να σας φαινεται γελοιο αλλα εγω πλεον δε λειτουργω .Ειμαι στο σπιτι συνεχεια μονο για καμια βολτα βγαινω.:(:(:(
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία