Results 76 to 90 of 673
-
16-03-2009, 00:45 #76
ξερω οτι κανενας δεν ειναι ασχημος .Γιατι επειδη εχει σπυρακια,επαιδη εχει στραβη μυτη,επειδη..........Ολοι καποια στιγμη οχι καθε μερα μπορει καποιος να μας κρινει για την εμφανιση μας.Εσεις φοβοσαστε μη σας πει κανενας ασχημος-η?Σας εχουν πει?Και πως αντιδρατε?Βοηθεια ειμαι σε κριση δε μπρω να ξεκολλησω τι θα σκεφτουν οι αλλοι ,αν θα με κοιταξουν,τι θα πουν?Μονο εγω ειμαι ετσι?Μεχρι που καθομαι καπου ας πουμε και λεω να αυτος τωρα θα με κοιταξει και κοκκινιζω.Πηρα παλι τη κατηφορα.................................. ........:(
- 16-03-2009, 01:08 #77
Δε μπορω βρε παιδια να ειμαι με τους γονεις μου ,τη φιλη μου,ανθρωπους που αγαπω ,ακομα και εξω ανθρωπους καλους και εμενα το μυαλο μου να ναι μη με πει κανεις ασχημη??Γιατι να το ζω αυτο?Οκ να χω καταθλιψη,να κλιαω ,να ποναω ,να ζαλιζομαι να να να οχι ομως ρε γαμωτο να μη θελω να βγω απο το σπιτι μην ακουσω τι μπαζο τι ασχημη .Τωρα εχω καταθλιψη οκ αλλα δε μπορω να εχω και αυτο στο μυαλο μου .Ειχαν φυγει οι ιδεες τωρα ξαναγυρισαν το παλευω σε λιγοτερο βαθμο γιατι ειναι τρελλες και απαραδεκτες και γελαω αν και με καταθλιψη αλλα οχι μη με βρισκει καποιος ασχημη η με πει ?Ενω εγω ειμαι τρισευτυχισμενη με την εμφανιση μου με ατελεις φυσικα αλλα ειμαι μια χαρα!!!!Βοηθεια εσκασα ...ουτε τον υπνο δεν ευχαριστιεμαι και στον υπνο εκει οι ιδεες εδω και 5 μερουλες.
16-03-2009, 01:14 #78
Στο γιατρο θα παω σε μια εβδομαδα.Τη Δευτερα εχω ραντεβου να αρχισω ψυχοθεραπεια με 15 ευρω γιατι ειμαι και αχρηστη δε μπορω να δουλεψω πως να συγκεντρωθω???Στο Αιγινητειο δε με δεχτηκαν οι βλακες γιατι ειμαι σε συναισθηματικη ασταθεια και δεν εχει νιημα να κανω ψυχοθεραπεια δε θα με βοηθησει.Υποστηρικτικη,συμ περιφοριστικη δε μπορουσαν?Μακαρι να με δεχτουν στο κεντρο εκει.Αλλα μεχρι τοτε πως θα ηρεμησω???Δεν ειναι δυνατον παιδια αυτο δε το πιστευω.Ειμαι πολυ χαζη.Βοηθηστε αν μπορειτε μονο εσας εχω .Στη φιλη μου να τα πω αυτα????Θα εξαφανιστει!!!!
19-03-2009, 12:34 #79
μαλλον εισαι και κομπλεξικη!!υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα απο το δικο σου που δεν ειναι φοβια ειναι κομπλεξ! και κατι αλλο,επειδη η ομορφια ειναι υποκειμενικη μπορει για καποιους να θεωρεισαι απο μετρια εως αδιαφορη!
19-03-2009, 16:10 #80
Originally posted by Noelia
υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα απο το δικο σου που δεν ειναι φοβια ειναι κομπλεξ!
γνωρίζεις προσωπικά την afrula?
κατανοητό να μην γνωρίζεις για την \"δυσμορφοφοβία\" αλλά ακατανόητη η κρίση σου.
20-03-2009, 04:08 #81
Υγεια = Συμμετρια = Ομορφια
20-03-2009, 17:29 #82
Originally posted by iberis
Originally posted by Noelia
υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα απο το δικο σου που δεν ειναι φοβια ειναι κομπλεξ!
γνωρίζεις προσωπικά την afrula?
κατανοητό να μην γνωρίζεις για την \"δυσμορφοφοβία\" αλλά ακατανόητη η κρίση σου.
20-03-2009, 17:45 #83
Xμ ειναι ιδιαιτερα σημαντικο θα ελεγα προβλημα που ξεπερναει και τις διαστασεις της απλης φοβιας.
Φυσικα δεν αναλυεται με την λογικη οπως τα περισσοτερα συναισθηματα πες φοβιες ή οπως θες.
Ενα ασημαντο προβλημα για καποιον μπορει να ειναι γολγοθας για τον αλλον δηλαδη οταν μου λεει καποιος φοβαμαι πχ το σκοταδι,λεω τι λες ρε παιδι μου σιγα το προβλημα.
Αλλα οταν μου λεει φοβαμαι το σκοταδι και δεν κυκλοφορω μετα την δυση του ηλιου εξω μπορει να μην μπορω να \"δω\" λογικη αλλα κατανοω ποσο σοβαρα ειναι τα πραγματα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
23-03-2009, 02:03 #84
νοελια αν δε ξερεις τι μου συμβαινει καλυτερα να σωπαινεις.Δεν εχω βγει απο το σπιτι 2 μερες!!!!!!!Ειναι ανασφαλεια?Σοβαρεψου λιγο εγω μπαινω για υποστηριξη και εσεις με κανετε χειροτερα.Καλυτερα να αυτοκτονησω γαμωτο δεν αντεχεται αυτο.........δε μπορω.........θελω να συγκεντρωθω στο καθρεπτη μου αλλα δε μπορω.Αρχισαν να με πειραζουν τα βλεμματα του κοσμου,να τους βριζου απο τα νευρα ,οποιος με κοιταξει κανει κατι μου ρχεται να τον βαρεσω.Σε μια εβδομαδα θα παω στο γιατρο μεχρι τοτε τι θα γινει??????????????παιδια σας θελω διπλα μου μη κανω τιποτα κακο γιατι το θελω δεν αντεχω αλλο.Αρχισα να κοκκινιζω εξω ,στο σπιτι ειμαι σα φυτο ξεφυγε η κατασταση.Μεχρι που απειλησα τους γονεις μου τους λατρεμενους να τους κανω κακο.Μου χει κολλησει και δε βγαινει?Ψυχοθεραπεια εχω σταματησει 15 μερες δεν εχω λεφτα αυριο θα παω στο κεντρο ενα φθηνο.Αλλα προσπαθειστε να με καταλαβετε δε κοροιδευω και συγγνωμη και που σας κουραζω.....:(:( Προσπαθησα προσπαθησα προσπαθησα δεν αντεχω αλλο αντεξα 7 με 8 χρονια δε βασταω αλλο ......θα το κανω και ας καιγομαι σας ευχαριστω που ησασταν διπλα μου ολους και ειδικα στον sabb και τον krino .....
23-03-2009, 02:24 #85
Κουράγιο Αφρούλα,μια κρίση είναι θα περάσει κ αυτή.Αύριο θα πας σε ψυχοθεραπευτή?
23-03-2009, 02:32 #86
ναι αλλα δε ξερω αν θα με δεχτουν στη κατασταση που ειμαι.Τι να κανω ?Ξερω οτι εχω κοψει το ταβορ εδω και μια εβδομαδα αλλα αισθανομαι οτι ολα ηρθαν παλι απο την αρχη.Προσπαθω να σκεφτω λογικα αλλα λεω αν με πει καποιος?Και καρφωθηκε γαμωτο!!!!τι να πω ειναι ντροπη αλλα αυτη ειναι η ασθενεια μου.Μεχρι αυριο δε ξερω ομως τι θα γινει.....Ειμαι κομματια και δεν αντεχω παλεψα ειμαι υπερηφανη αλλα δε γιατρευεται τιποτα.Καλυτερα να φυγω και δε με νοιαζει ουτε το μετα .Θελω να ηρεμησω
23-03-2009, 02:47 #87
Δεν είναι ντροπή!!!!!!!!!!δε φτάνει που υποφέρεις...σιγά μην είναι κ ντροπή!!!!!!!
Αφρούλα βάλε δύναμη,πάλεψε το κ θα το νικήσεις,μην παραιτείσαι.Πέρασες τόσα κ τόσα...απλά να βρεις τρόπο να το παλέψεις.Τώρα σε κ.ψ.υ θα πας?να ακολουθήσεις μια θεραπεία για καιρό κ να μην τη διακόψεις-με τον ίδιο θεραπευτή.
Όλα αντιμετωπίζονται απλά μπορεί να χρειάζεται χρόνος....
Ξέρω πόσο οδυνηρό είναι να προσπαθείς κ να νιώθεις πως δεν καταφέρνεις αυτό που θες αλλά σίγουρα έκανες βήματα κ ας το βλέπεις τώρα απαισιόδοξα.Βάλε τη δύναμη σου,κ κάνε υπομονή μέχρι να καταλαγιάσουν αυτά που νιώθεις.Τι να σου πω,κουράγιο κ δύναμη.
23-03-2009, 02:55 #88
βρε Αρσι ντροπη ειναι αλλοι δεν εχουν ποδια ,αλλοι πεινανε και εγω φοβαμαι να βγω εξω μη με πουν ασχημη???Ειμαι ρηχη,χαζη,αχρηστη και ενα τιποτα.ΕΙΝΑΙ ντροπη απο το Θεο .Δε μπορω δε ξερω.Σκεφτομαι οτι ειμαι μια χαρα αλλα αμεσως αν καποιος σου πει αυτο τι θακανεις ?Ειδικα τωρα που ειμαι πτωμα απο την αξαντληση.Σε ευχαριστω που ασχολεισαι μαζι μου αλλα ντρεπομαι και κλαιω .........
23-03-2009, 03:03 #89
Αφρούλα ηρέμησε,όλα θα πάνε καλά.Βρίσκεσαι σε μία πολύ άσχημη φάση τώρα. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι συνέχεια και να ηρεμήσεις λιγάκι. Να σκέφτεσαι θετικά. Προσπάθησε να το παλέψεις!
Και μην λες πως είναι ντροπή..γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
23-03-2009, 03:14 #90
Βρε Αφρούλα τι ντροπή μου λες?Ούτε ρηχή,ούτε χαζή,ούτε άχρηστη είσαι!Αν είναι δυνατόν!
Αρρώστια είναι,θέλει να την παλέψεις.Ο καθένας τραβάει τον πόνο του....
Κ ο πόνος είναι πόνος κ θέλει φροντίδα κ θεραπεία,είτε είναι πόνος στο πόδι είτε στη ψυχή,είτε από πείνα.Εσύ φόβο να βγεις έξω δε νιώθεις?απελπισία?νεύρα?τι ρηχή κ χαζή μου λες.Εδώ υποφέρουν τα μέσα σου...
Πως σου κόλησε η ιδέα ότι είναι ντροπή???Εδώ νιώθεις τόσο χάλια που λες δε θες τη ζωή σου,πονάς τόσο κ θα ντρέπεσαι κ από πάνω γι\'αυτό?
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια