φοβος και εμμονες περι ασχημιας!!δεν αντεχω βοηθεια!!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 45 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 673
    Member
    Επιμένεις αφρούλα σε μια εσωτερική ερώτηση, αν με πουν ή με θεωρήσουν άσχημη λες. Λοιπόν θα σου βάλω μια λίστα με φαγητά: μουσακάς, παστίτσιο, αστακομακαρονάδα, σολωμός, τραχανάς, φακές, σουβλάκια, καβούρι. Σ αυτή τη λίστα, είναι μέσα 8 διαφορετικές γεύσεις, που αν κάνεις ένα γκάλοπ στο δρόμο για τα πιο νόστιμα φαγητά, θα ακούσεις στάνταρ και τα 8. Όμως, κάποιος, αν ακούσει φακές μπορεί να βγάλει σπυριά, ενώ για μένα είναι το πιο ωραίο φαγητό του κόσμου. Ή ο αστακός και η καβουρομάνα, γκουρμέ γεύσεις που μυρίζουν Ελλάδα, κοστίζουν ένα μηνιάτικο και αποτελούν τον αφρό της γεύσης. Κι όμως, υπάρχει κόσμος, πολύς κόσμος, μην πω η πλειοψηφία, που θεωρεί τον αστακό απαίσιο και του θυμίζει κατσαρίδες.

Που θέλω να καταλήξω: Δε θα αρέσουμε σε όλους, ποτέ και για κανένα λόγο. Κάποιοι θα μας θεωρούν όμορφους, έξυπνους, προικισμένους κι άλλοι θα μας θεωρούν άσχημους, μπάζα, χαζούς, βλάκες κλπ. Ε, και? Και να το ακούσουμε και τι έγινε? Αν μας πειράξει, σκέφτηκες ποτέ τι σημαίνει? Νομίζω πως όχι παρακολουθώντας τα γεγραμμένα σου. Μένεις στο αν θα τ ακούσεις, κι όχι γιατί το αν τ ακούσεος θα σου γεννήσει κάποια συναισθήματα. Αν μας πειράξει, σημαίνει πως δε τα χουμε καλά με τον εαυτό μας, κι αυτό είναι σοβαρό. Κι όταν τα χουμε με κάποιον, δεν τον κοιτάμε στον καθρέφτη ή σε φωτογραφίες, αλλά του μιλάμε, για να τον καταλάβουμε κι όχι για βνα τον μαλώσουμε.

Για κάποιους είμαστε άσχημοι, δλδ μας απορρίπτουν επειδή δεν τους αρέσουμε. Κι επειδή δεν τους αρέσουμε, δε θα πλαγιάσουμε μαζί τους. Ε, και? Με πόσες γυναίκες πρέπει να πλαγιάσω για να με θεωρήσω όμορφο?? Με 50, 60, 70? δλδ αβ πάω με 69 είμαι παραλίγο ωραίος?

Όλοι έχουμε κάτι, και για κάτι είμαστε εδώ, σ αυτή τη γη. Και σίγουρα δεν είμασετε στη γη για να μαστε ωραίοι, αλλά για να μαστε χρήσιμοι, καλοί καγαθοί, που λέγανε κι οι Αρχαίοι. Είμασετ όλοι ξεχωριστοί, γι αυτό και κάποιοι αγαπάμε τις φακές από τον αστακό, τον κιμά από το κοτόπουλο, και την τσιπούρα από το σ αργό. παρεξηγήθηκε ποτέ κανένας σαργός?(έτσι για να το διασκεδάσουμε και λίγο)

Senior Member
    παιδια ημουν καλα αλλα εγινε κατι και απο τη Παρασκευη ειμαι στο σπιτι.Εχω σταματησει να κλαιω γιατι δε βγαινει αλλο δακρυ.Ντρεπομαι να σας το πω ειναι βλακεια αλλα για μενα ημουν παλι ετοιμη να μου κανω κακο .Καταρχην αρχισα να πηγαινω σε ψυχολογο με 15 ευρω εδω και 3 βδομαδες και εκεινος παιρνει ιστορικο.Επικοινωνουμε ειμουν ευτυχισμενη ειναι νεος γιατρος με καταλαβαινει παταει στη γη.Γιατι ομως ρε γαμωτο να συμβει αυτο???????τι εγινε?Συζητουσαμε και πεταω μια κουβεντα εγω θελω εναν αντρα οχι πια παιδακια αγορακια και αρχισε να μου λεει το συγκεκριμενο ατομο ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΩΡΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ?ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΣΑΙ.Εχω 3 μερες να βγω εξω τα χω σπασει ολα στο δωματιο μου και για ποιο λογο που με ειπε κοριτσακι.Φανταστειτε να μου λεγε οτι ειμαι ασχημη.Εγω πηγα σπιτι σοκαριστηκα και ενιωσα οτι δε μπορω να λειτουργησω στη κοινωνια οπως πριν.Γιατι ρε παιδια πανω που θα εψαχνα για δουλεια γιατι να γυριζουν ολα πισω?:(:(

Senior Member
    Originally posted by afrula
    παιδια ημουν καλα αλλα εγινε κατι και απο τη Παρασκευη ειμαι στο σπιτι.Εχω σταματησει να κλαιω γιατι δε βγαινει αλλο δακρυ.Ντρεπομαι να σας το πω ειναι βλακεια αλλα για μενα ημουν παλι ετοιμη να μου κανω κακο .Καταρχην αρχισα να πηγαινω σε ψυχολογο με 15 ευρω εδω και 3 βδομαδες και εκεινος παιρνει ιστορικο.Επικοινωνουμε ειμουν ευτυχισμενη ειναι νεος γιατρος με καταλαβαινει παταει στη γη.Γιατι ομως ρε γαμωτο να συμβει αυτο???????τι εγινε?Συζητουσαμε και πεταω μια κουβεντα εγω θελω εναν αντρα οχι πια παιδακια αγορακια και αρχισε να μου λεει το συγκεκριμενο ατομο ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΩΡΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ?ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΣΑΙ.Εχω 3 μερες να βγω εξω τα χω σπασει ολα στο δωματιο μου και για ποιο λογο που με ειπε κοριτσακι.Φανταστειτε να μου λεγε οτι ειμαι ασχημη.Εγω πηγα σπιτι σοκαριστηκα και ενιωσα οτι δε μπορω να λειτουργησω στη κοινωνια οπως πριν.Γιατι ρε παιδια πανω που θα εψαχνα για δουλεια γιατι να γυριζουν ολα πισω?:(:(

Αφρούλα,
    πιστεύω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να συζητήσεις μαζί του πόσο θύμωσες με αυτό που είπε, και να του πεις όλα αυτά που μας γράφεις εδώ.
    Ακόμα και να τον ρωτήσεις, γιατί το είπε αυτό.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    εγω το εξελαβα ως προσβολη βρισια.Δηλαδη ειμαι ενα κοριτσακι εμφανισιακα χαριτωμενο και ανωριμο και μπερδευτηκα.Εγω αυτο που νιωθω ειναι οτι ειμαι μια κοπελα γυναικα και οταν θελω η η συμπεριφορα μου να ειναι κοριτσιου.Παιδια εχω μπλοκαρει παω παλι πισω.Δε θελω να παω πισω.Επρεπε να τον ρωτησω αμεσως τι ηθελε να πει αλλα ηταν πολλα ατομα αλλα επρεπε γιατι εχω ιδεες να τελειωνω.Το ιδιο ατομο με ειχε πει γρια και καμαρωνα ενω οταν ειπε κοριτσακι πριν 3 μερες θελησα να απομονωθω παλι.Γιατι?Εμφανισιακα ειμαι κοπελα γυναικα αντε και κοριτσι που κολλαει το κοριτσακι?Στο μυαλο ενοχληθηκα αλλα εμφανισιακα εννοουσε εκεινος.Παιζει και επειδη τον ειπα παιδακι και αγορακι αλλα ουτε κοριτσι ειμαι 25 χρονων ειμαι.Παιδια σας χρειαζομαι πολυ.......:(:(:(

Senior Member
    εγω το εξελαβα ως προσβολη βρισια.Δηλαδη ειμαι ενα κοριτσακι εμφανισιακα χαριτωμενο και ανωριμο και μπερδευτηκα.Εγω αυτο που νιωθω ειναι οτι ειμαι μια κοπελα γυναικα και οταν θελω η η συμπεριφορα μου να ειναι κοριτσιου.Παιδια εχω μπλοκαρει παω παλι πισω.Δε θελω να παω πισω.Επρεπε να τον ρωτησω αμεσως τι ηθελε να πει αλλα ηταν πολλα ατομα αλλα επρεπε γιατι εχω ιδεες να τελειωνω.Το ιδιο ατομο με ειχε πει γρια και καμαρωνα ενω οταν ειπε κοριτσακι πριν 3 μερες θελησα να απομονωθω παλι.Γιατι?Εμφανισιακα ειμαι κοπελα γυναικα αντε και κοριτσι που κολλαει το κοριτσακι?Στο μυαλο ενοχληθηκα αλλα εμφανισιακα εννοουσε εκεινος.Παιζει και επειδη τον ειπα παιδακι και αγορακι αλλα ουτε κοριτσι ειμαι 25 χρονων ειμαι.Παιδια σας χρειαζομαι πολυ.......:(:(:(
    Τι εννοείς ήταν πολλά άτομα?
    Κάνεις ομαδική συνεδρία?

Senior Member
    Εσύ το εξέλαβες ως προσβολή.
    Αυτός όμως μπορεί να μην το εννοούσε έτσι.
    Μόνο αν τον ρωτήσεις θα μάθεις.
    Ρωτα τον.
    Και πες του και πως το εξέλαβες.
    Εγώ τουλάχιστον, αυτό πιστεύω οτι είναι το καλύτερο.

Senior Member
    Αυτο επρεπε να κανω και θα το κανω μια φορα αν και θελω να μου εξηγησει πολλες φορες για να το χωνεψω.Μετα και μια γνωστη μου μου ειπε οτι ειμαι κοριτσι δεν ειμαι γυναικα και εμφανισιακα .Δηλαδη σαν να μου λενε να παω σπιτι μου και να κατσω μεσα για παντα.Τι σημαινει κοριτσι κοπελα γυναικα?Λεξεις ειναι τωρα να μπερδευτω και γιαυτο ΕΛΕΟΣ.Εξαντληθηκα

Senior Member
    Τι σημαίνει για ΕΣΕΝΑ το να σου λέει κάποιος οτι είσαι κορίτσι?
    Γιατί το παίρνεις σαν βαριά προσβολή και σαν να σου λένε να κάτσεις σπίτι?

Κι εμένα μου το έχουν πει:)
    Αν και είμαι 25 χρονών, το πρόσωπό μου έχει παιδικότητα πάνω του.

Senior Member
    οχι ημουν με μια φιλη μου και ειχαμε παει για ποτο αρχισα να βγαινω εξω δηλαδη και χαιρομαι ενα μηνα και τσαφ σαν να χαθηκαν ολα .Ολα οσα εχω κανει.Θα τον ρωτησω και επειγει γιατι εχω φουσκωσει απο το αγχος και τη στεναχωρια.Μπορει να ηταν και ο τροπος που μου το ειπε.Τι να πω weird αν κανω ετσι για το κοριτσακι φαντασου να ακουσω εισαι ασχημη.Α!ειπε οτι η φιλη μου ειναι γυναικα εχει το στυλ της γυναικας ενω εγω ειμαι ενα κοριτσακι.Εγω φταιω για ολα οτι με πειραζει εκεινη τη στιγμη θα τους βαζω κατω με την καλη εννοια να μου εξηγουν.Αλλιως δε βλεπω προκοπη.Αλλα γιατι νιωθω οτι ειναι αργα και οτι και αν μου πει εμενα θα μου εχει μεινει αυτο που σας λεω???

Senior Member
    δε με ενοχλησε το κοριτσι οκ μια κοπελα ειμαι κοπελα κοριτσι το ιδιο ειναι εκτος αν τρελλαθηκα.Το κοριτσακι μου παγωσε το αιμα.Εγω το παιρνω ως προσβολη και λεω κατσε μεσα και να μη ξαναβγεις ολοι τρελλοι ειναι.Η αλλη φιλη μου αυτο ακριβως εννουσε οτι ειμαι κοριτσι με προσωπο παιδικο επιδερμιδα ξερω γω που απο τη Παρασκευη την εχω κανει απο τη στεναχωρια και τα νευρα αγρια και τραχια .

Senior Member
    οχι ημουν με μια φιλη μου και ειχαμε παει για ποτο αρχισα να βγαινω εξω δηλαδη και χαιρομαι ενα μηνα και τσαφ σαν να χαθηκαν ολα .Ολα οσα εχω κανει.Θα τον ρωτησω και επειγει γιατι εχω φουσκωσει απο το αγχος και τη στεναχωρια.Μπορει να ηταν και ο τροπος που μου το ειπε.Τι να πω weird αν κανω ετσι για το κοριτσακι φαντασου να ακουσω εισαι ασχημη.Α!ειπε οτι η φιλη μου ειναι γυναικα εχει το στυλ της γυναικας ενω εγω ειμαι ενα κοριτσακι.Εγω φταιω για ολα οτι με πειραζει εκεινη τη στιγμη θα τους βαζω κατω με την καλη εννοια να μου εξηγουν.Αλλιως δε βλεπω προκοπη.Αλλα γιατι νιωθω οτι ειναι αργα και οτι και αν μου πει εμενα θα μου εχει μεινει αυτο που σας λεω???
    Μήπως σε πείραξε που σε σύγκρινε με τη φίλη σου?
    Ποτέ δεν είναι αργά, αυτό που σου έμεινε, μπορεί να αλλάξει αν είσαι διατεθειμένη να ΑκΟΥΣΕΙΣ τί σου λέει και τί εννοούσε.

Εσύ σε θεωρείς κοριτσάκι?

Senior Member
    οχι κοπελα και γυναικα.Κοριτσακι μπορει μερικες φορες στη συμπεριφορα μου.Ναι φταιει και αυτο οσο αφορα τη φιλη μου .Οχι απο ζηλια ομως αλλα επειδη ακουσα παραλογα πραγματα.Και τι ειναι το κοριτσακι τι η κοπελα τι η γυναικα?Εξωτερικα η εσωτερικα?εγω το βλεπω εξωτερικα.Ασχετως υψος και ηλικια.Τα κανα παλι θαλασσα.Και το ψυχολογο τον ειδα σημερα που βγηκα εξω για 3 φορα τωεα ξεκινω και αυτος παιρνει το ιστορικο γονεις παιδικα χονια και λοιπα.Και εκεινος αυτο μου ειπε οτι λεω εγω και οτι λες και εσυ weird.Αλλα δεν ειναι ατομο να επικοινωνησει αλλα επρεπε να τον πιεσω.

Senior Member
    οχι κοπελα και γυναικα.Κοριτσακι μπορει μερικες φορες στη συμπεριφορα μου.Ναι φταιει και αυτο .Οχι απο ζηλια ομως αλλα επειδη ακουσα παραλογα πραγματα.Και τι ειναι το κοριτσακι τι η κοπελα τι η γυναικα?Εξωτερικα η εσωτερικα?εγω το βλεπω εξωτερικα.Ασχετως υψος και ηλικια.Τα κανα παλι θαλασσα.Και το ψυχολογο τον εισα σημερα που βγηκα εξω για 3 φορα τωεα ξεκινω και αυτος παιρνει το ιστορικο γονεις παιδικα χονια και λοιπα.Και εκεινος αυτο μου ειπε οτι λεω εγω και οτι λες και εσυ weird.Αλλα δεν ειναι ατομο να επικοινωνησει αλλα επρεπε να τον πιεσω.
    Να επιμείνεις Αφρούλα.
    Εξήγησέ του με λεπτομέρειες την αναστάτωση που σου προκάλεσε.
    Και το οτι σε ενόχλησε η σύγκριση!

Είσαι και κοπέλα και γυναίκα. Τι πιο υγιές απο αυτό στην ηλικία σου???
    Κι εγώ έτσι νιώθω!
    Κοπελογυναίκα :))

Senior Member
    και αν σε πει καποιος καλοθελητης εισαι ενα κοριτσακι δε ν εισαι γυναικα ?Δε θα προσβληθεις?

Senior Member
    με ενοχλει η λεξη κοριτσι κοριτσακι ειδικα με τετοιο τροπο.Με υποτιμουν νιωθω μπορει να εννοουν και οτι ειμαι ασχημη !

Page 8 of 45 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast