φοβος και εμμονες περι ασχημιας!!δεν αντεχω βοηθεια!!! - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 45 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 673
    Senior Member
    οκ λογικα ολοι δεν εχετε ακουσει να σας βριζουν και να σας λενε ασχημους η οχι?Τι κανατε?Πως νιωσατε?Ζητησατε το λογο?Μειωθηκε η αυτοπεποιθηση σας?Εγω ειχα αυτοπεποιθηση 3 στα 10 τωρα παει πηγε 0.Weird!!!!!!!!βοηθεια μεχρι τι σκεφτονται για την εμφανιση μου εφτασα...ΟΚ να μου το πει αλλα να μιλαω με εναν ανθρωπο λεω και να σκεφτεται αυτο εγω επιλεγω το κρεββατακι μου και ειμαι κλεισμενη.:(:(

Senior Member
    Originally posted by afrula
    ναι ρε παιδια αλλα γιατι εγω δε το λεω? .................................................. .........ι εκει εγω γιατι ρε παιδια δε μπορω να πω ειναι ασχημος?

Μπορείς, γιατί δεν το δοκιμάζεις?

Γενικότερα, λές πάντα αυτό που θέλεις ή όχι?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    οκ λογικα ολοι δεν εχετε ακουσει να σας βριζουν και να σας λενε ασχημους η οχι?Τι κανατε?Πως νιωσατε?Ζητησατε το λογο?Μειωθηκε η αυτοπεποιθηση σας?Εγω ειχα αυτοπεποιθηση 3 στα 10 τωρα παει πηγε 0.Weird!!!!!!!!βοηθεια μεχρι τι σκεφτονται για την εμφανιση μου εφτασα...ΟΚ να μου το πει αλλα να μιλαω με εναν ανθρωπο λεω και να σκεφτεται αυτο εγω επιλεγω το κρεββατακι μου και ειμαι κλεισμενη.:(:(
    Για περίμενε λίγο.
    Δεν είναι άδικο?
    Μιλάω με δέκα.
    Ενας απο αυτούς, μπορεί να σκεφτεί έτσι.
    Κι εγώ τότε τι κάνω?
    Κλείνομαι στο κρεβατάκι μου?

Θα μπορούσες να αλλάξεις ομιλητή.
    Να μιλήσεις σε κάποιον που θα το αξίζει, αντί να τιμωρείς τον εαυτό σου για τον 1 βλάκα, να στερείσαι το εξω σου.

Senior Member
    γιατι σπανια βλεπω ασχημο ανθρωπο για να το πω.Θα δω μια χοντρη 150 κιλων και θα πω ειναι ασχημη?Θα δω εναν κοντο και θα πω το ιδιο?Θα δω σπυρακια,θα δω ξερω γω το οτιδηποτε .Οχι βεβαια το πολυ να πω δεν ειναι ομορφη.Πιστευω ειναι για τα μπαζα οποιος λεει κατι τετοιο γιατι δεν υπαρχει ασχημια.Καληνυχτα weird θα κοιμηθω να χαλαρωσω.Μολις μπαινω στο forum ψαχνω αν εισαι μεσα γιατι ποιο ορθη λογικη δεν εχω δει.Σευχαριστω πολυ μεσα απο τη ψυχη μου.:);)

Senior Member
    γιατι σπανια βλεπω ασχημο ανθρωπο για να το πω.Θα δω μια χοντρη 150 κιλων και θα πω ειναι ασχημη?Θα δω εναν κοντο και θα πω το ιδιο?Θα δω σπυρακια,θα δω ξερω γω το οτιδηποτε .Οχι βεβαια το πολυ να πω δεν ειναι ομορφη.Πιστευω ειναι για τα μπαζα οποιος λεει κατι τετοιο γιατι δεν υπαρχει ασχημια.Καληνυχτα weird θα κοιμηθω να χαλαρωσω.Μολις μπαινω στο forum ψαχνω αν εισαι μεσα γιατι ποιο ορθη λογικη δεν εχω δει.Σευχαριστω πολυ μεσα απο τη ψυχη μου.:);)
    Αυτός είναι για τα μπάζα γλυκιά μου, εσύ γιατί τιμωρείς τον εαυτό σου για την \"ασχήμια\" του κόσμου αυτού?
    Δεν είναι βαρύ και άδικο φορτίο να το σηκώνεις έτσι στους ώμους σου?

Είσαι ένας άνθρωπος που έχει το χάρισμα να βλέπει ομορφιά, εκεί που οι άλλοι θα είναι ανίκανοι να το κάνουν.
    Αγκάλιασε τον εαυτό σου γι αυτό και μην τον τιμωρείς για τα ξένα βλέμματα...

Senior Member
    εχω να σου κανω μια ερωτηση αφρουλα.
    εαν ησουν οντως ασχημη, θα σε πειραζε να σου το πει καποιος γνωστος η αγνωστος σου?

Senior Member
    Kαι εγώ έχω μια ερώτηση.....
    Μας κάνεις διάφορες ερωτήσεις που όπως ξέρεις περιστρέφονται γύρω από το ίδιο θέμα.
    Δεν δε ικανοποιούν οι απαντήσεις που σου δίνουμε, γιαυτό τις ξανακάνεις?
    Ποια είναι η απάντηση, που αν σου δίναμε θα σε ηρεμούσε? Τι θέλεις να ακούσεις?

Junior Member
    γεια σου αφρουλα.η ιστορια σου με εκανε να γραπσω,αν και μπαινω πολυ καιρο...αλλα διαβασα ολεσ τισ σελιδεσ απο το θεμα σου και μπορω να πω οτι με αγγικσε πολυ...
    και απο προσωπικη εμπειρια με ψυχαναγκασμουσ,νομιζω πωσ καταλαβα ακριβωσ τι εχεισ...
    υποφερεισ απο ιδεοψυχαναγκασμουσ...τι σημαινει αυτο??με απλεσ λεξεισ,ο εγγεφαλοσ σοθ εχει μια δυσλειτουργεια και κολλαει σε συγγεκριμενεσ λεκσεισ,και τισ μεγενθυνει και αναλςνεται σε αυτεσ...με αποτελεσμα να αντλουν ολη την ενεργεια σου,να πεφτισ σε καταθλιπση και αλλα πολλα...
    κανεισ ομωσ ενα λαθοσ και εσθ και αυτοι που σε συμβουλευοθν εδς μεσα,χωρισ να αμφισβητω τισ αγνεσ προθεσεισ τουσ...και το λαθοσ ποιο ειναι?οτι απαντανε στισ ερωτησεισ σου...συνηθωσ,αυτοι που υποφερουνε απο ψυχαναγκασμουσ,νομιζουν πωσ θα ανακουφιστουν εαν απαντησουν στο εαν το γαλα η το βαμβακι ειναι πιο ασπρο,στο εαν σε βλεπουν ομορφη η ασχημη,....αλλα αυτο ειναι μια παγιδα...ο,τι και αν απαντησεισ σ αυτη την ερωτηση,δεν θα σε ανακουφισει...ο εγκεφαλοσ σου,παλι δεν θα ησυχασει..παλι θα βρει κατι να τον απασχολει,μια καινοθρια ερωτηση θα σε βασανιζει η ακομα και οι ιδιεσ ερωτησεισ θα επανερχονται....
    εαν δεν θελεισ κοπελα μου,να δεισ τον εαυτο σου μετα απο δεκα χρονια να αναρωτιεσαι ακομα εαν οι αλλοι σε βλεπουν ομρφη η ασχημη,για το ποσο ασπρη εισαι,ακολουθησε σε παρακαλω τη συμβουλη μου.........
    ψακσε και βρεσ εναν καλο ψυχιατρο-ψυχοθεραπευτη ακομα και αν σου κοστισει κατι παραπανω...μιλαμε για την υγεια σου και σ αυτον τον τομεα δεν θα υπολογισεισ τα χρηματα....
    εχε υπ οπσιν σου οτι οι ψυχαναγασμοι,εκσαφανιζοντ� �ι εντελωσ,ΜΟΝΟ με συνεδριεσ με τον ψυχιατρο σε συνδιασμο με μεγαλεσ δοσεισ αντικαταθλιπτικων για μεγαλο χρονικο διαστημα(ακομα και 2-3 χρονια)αυτα κατ οπιν συννενοησησ με τον γιατρο σου φυσικα...
    ελπιζω ολα να πανε καλα...δεν υπαρχουνε δυστυχωσ γρηγορεσ και πιο ευκολεσ θεραπειεσ...αλλα ευτυχωσ,υπαρχουνε θεραπειεσ.......ακοθ σε με...στα λεω με μεγαλη καλοσυνη....τωρα που μπηκα στην παρεα σασ,θα δημοσιευσω καποια στιγμη και τα δικα μου θεματα,να παρω και εγω βοιθεια απο σασ...και γιατι οχι να κανουμε και παρεα...
    φιλικα..ντεμισ

Senior Member
    Γειά σου Demis,
    θα ήθελα απλά να πω, ας μην είμαστε απόλυτοι στο τί βοηθάει τον καθένα.
    Εχω περάσει κι εγώ απο ιδεοληψίες και με βοήθησε να ασχολούμαι με σκέψεις και αντι-σκέψεις.
    Γενικά, σε ότι αφορά την ψυχική νόσο, δεν πιστεύω οτι υπάρχει ένας ενιαίος τρόπος αντιμετώπισης ανά ασθένεια, αλλά οτι ανάλογα με τον άνθρωπο, ο τρόπος αυτός μπορεί να διαφέρει.

Senior Member
    Originally posted by weird
    Γειά σου Demis,
    Εχω περάσει κι εγώ απο ιδεοληψίες και με βοήθησε να ασχολούμαι με σκέψεις και αντι-σκέψεις.
    Γενικά, σε ότι αφορά την ψυχική νόσο, δεν πιστεύω οτι υπάρχει ένας ενιαίος τρόπος αντιμετώπισης ανά ασθένεια, αλλά οτι ανάλογα με τον άνθρωπο, ο τρόπος αυτός μπορεί να διαφέρει.
    παντως,ελπιζω οτι θα συμφωνησεις σε κατι με τον ντεμη, οτι η αντιμετωπιση μιας τοσο δυσκολης καταστασης, και ειδικα στην φαση που ειναι τωρα η αφρουλα, που για τα ανειδικευτα ματια μου, μοιαζει κατι σαν εξαρση, ειναι δυνατη μονο με την βοηθεια ΚΑΛΟΥ και εμπειρου ψυχοθεραπευτη, ασχετως αν η υπαρξη φιλων η συνανθρωπων κοντα της, ειναι ανακουφιστικη για εκεινη...

Senior Member
    Και εγώ συμφωνώ με τον Ντέμη επειδή τώρα κάποιο μέλος της οικογένειάς μου αντιμετωπίζει ελαφρύ πρόβλημα ψυχαναγκασμού και πήγε σε πολύ έμπειρο ψυχίατρο χρειάζονται αντικαταθλιπτικά σε μεγάλες δόσεις.Εδωσε ο γιατρός ένα αντικαταθλιπτικό πηγαίνει ο συγγενής μου πολύ καλύτερα αλλά δεν έχει εξαφανιστεί ακόμη το πρόβλημα και πρόσθεσε ο γιατρός δεύτερο αντικαταθλιπτικό και λίγο αγχωλιτικό το βράδυ.Το καλό είναι ότι γίνεσαι καλά για αυτό και εγώ Αφρούλα μου σου προτείνω να πας σε καλό γιατρό με μεγάλη εμπειρία δυστυχώς χρειάζονται περισσότερα χρήματα αλλά αξίζει αφού θα γίνεις καλά και θα ηρεμήσεις.Επίσης αν το συνδιάσεις με ψυχοθεραπεία θα δείς θεαματικά αποτελέσματα

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by weird
    Γειά σου Demis,
    παντως,ελπιζω οτι θα συμφωνησεις σε κατι με τον ντεμη, οτι η αντιμετωπιση μιας τοσο δυσκολης καταστασης, και ειδικα στην φαση που ειναι τωρα η αφρουλα, που για τα ανειδικευτα ματια μου, μοιαζει κατι σαν εξαρση, ειναι δυνατη μονο με την βοηθεια ΚΑΛΟΥ και εμπειρου ψυχοθεραπευτη, ασχετως αν η υπαρξη φιλων η συνανθρωπων κοντα της, ειναι ανακουφιστικη για εκεινη...
    Μα φυσικά και θα συμφωνήσω, όπως έχω ξαναπεί και στην ίδια να βρει κάποιον αποτελεσματικό θεραπευτή.

Ούτε οι φίλοι, ούτε εμείς εδώ μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.
    Αυτό που κυρίως εννοούσα με την δήλωση μου, είναι οτι δεν ξέρεις εκ των προτέρων ποιού είδους θεραπεία βοηθά τον καθένα, ούτε αν θα είναι απαραίτητο να πάρει φάρμακα.( πχ. ψυχαναγκασμοί άρα 2-3 χρόνια αντικαταθλιπτικά και μόνο σε ψυχίατρο)

Κοινώς, δεν υπάρχει ορισμένη συνταγή, κατά τη γνώμη μου πάντα.

Senior Member
    εχω καθηγητη ψυχιατρο και αποψε μου προσθεσε τα abilify.Κανω ψυχοθεραπεια καθε βδομαδα μια φορα αλλα ειναι ανειδικευτος νεος δεν εχει εμπειρια.Και χρειαζομαι τουλαχιστον 2 φορες ψυχοθεραπεια τη βδομαδα για να νιωσω καλα.Αποψε πηγα να πεσω απο το μπαλκονι γιατι λεω απο 20 χρονων παιρνεις ψυχοφαρμακα?Εισαι μια αχρηστη.Τι ταλαιπωρεις αυτους που σαγαπανε αστο κοπελα μου μια ζωη ετσι θα σαι.Ημουν με το αγορι μου χθες και με παρομοιωσε σαν ασπρη παστα και 2 ωρες τον επριζα αν βλεπει κατι ασπρο και γιατι το πε?Σημερα ουτε καν με πηρε ενα τηλεφωνο.Εγω δε μπορω να βγαινω να κανω το καθετι και να χω στο νου μου τι θα ακουσω η πως με βλεπουν.Παιρνω 11 χαπια δεν ειδα καμια διαφορα.Ολο τις ιδιες ανοησιες κανω.Το abilify γιατι μου το δωσε ?Σημερα αλλαξε τη διαγνωση και εγραψε διπολικη συναισθηματικη διαταραχη με ψυχωσικες προεκτασεις.Αντε τωρα να καταλαβω τι εχω?Ολα τα εχω?:(:(:(

Senior Member
    εχω καθηγητη ψυχιατρο και αποψε μου προσθεσε τα abilify.Κανω ψυχοθεραπεια καθε βδομαδα μια φορα αλλα ειναι ανειδικευτος νεος δεν εχει εμπειρια.Και χρειαζομαι τουλαχιστον 2 φορες ψυχοθεραπεια τη βδομαδα για να νιωσω καλα.Αποψε πηγα να πεσω απο το μπαλκονι γιατι λεω απο 20 χρονων παιρνεις ψυχοφαρμακα?Εισαι μια αχρηστη.Τι ταλαιπωρεις αυτους που σαγαπανε αστο κοπελα μου μια ζωη ετσι θα σαι.Ημουν με το αγορι μου χθες και με παρομοιωσε σαν ασπρη παστα και 2 ωρες τον επριζα αν βλεπει κατι ασπρο και γιατι το πε?Σημερα ουτε καν με πηρε ενα τηλεφωνο.Εγω δε μπορω να βγαινω να κανω το καθετι και να χω στο νου μου τι θα ακουσω η πως με βλεπουν.Παιρνω 11 χαπια δεν ειδα καμια διαφορα.Ολο τις ιδιες ανοησιες κανω.Το abilify γιατι μου το δωσε ?Σημερα αλλαξε τη διαγνωση και εγραψε διπολικη συναισθηματικη διαταραχη με ψυχωσικες προεκτασεις.Αντε τωρα να καταλαβω τι εχω?Ολα τα εχω?:(:(:(
    Καλή μου Αφρούλα, γι αυτό λέω, ας μην προδικάζουμε το τι έχεις και το τί φάρμακα χρειάζεσαι.
    Μου κάνει εντύπωση που δεν έμεινες ευχαριστημένη ούτε απο αυτόν τον ειδικευόμενο.
    Φαίνεται να μην τον εμπιστεύεσαι, σωστά?

Senior Member
    οχι weird μου τον εμπιστευομαι απλως δε μου φτανει μια φορα τη βδομαδα .ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΩ ΦΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ!!Ετσι κι αλλιως εχω παρει 2 χρονια serequel και ημουν μια χαρα οπως τωρα αρα δε πρεπει να ανησυχω ομως εχω ενστικτο οτι κατι θα παει στραβα.Απο που πηγαζει αυτος ο τρομος θα λεγα οχι φοβος?

Page 23 of 45 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast