Results 466 to 480 of 673
-
09-04-2010, 15:31 #466
krino επεσες διανα σου απαντησα πριν μια χαρα ομορφη απλα.Γιατι πηρα και κιλα.
- 09-04-2010, 15:32 #467
Μαλιστα ,το ξερω αυτο αλλα εννοεις αδιαφορη απο εμφανιση,το 80 τοις εκατο??????:mad:Τοτε λεει ψεματα ο καθρεφτης μου και ολοι οσους συναναστρεφομαι και ξενους στο δρομο.
09-04-2010, 15:34 #468
μπορεί γι αυτόν να είσαι αδιάφοροι. ή για κάποιους!
αν εσύ είσαι ευχαριστημένη από την εμφάνιση σου και οι άνθρωποι του περιβαλλοντός σου επίσης, τότε όλα οκ!
ε κάποιοι θα σε βλέπουν άσχημη ή αδιάφορη. (btw αδιάφορος δεν σημαίνει άσχημος, σημαίνει ότι δεν σου τραβάει την προσοχή με την πρώτη ματιά, αυτό που είναι οι περισσότεροι άνθρωποι δηλαδή...)
09-04-2010, 15:37 #469
claire εννοεις για το ψυχολογο?Δηλαδη οι περισσοτεροι αν και μια χαρα ειμαστε αδιαφοροι στο κοσμο??:mad:
09-04-2010, 15:37 #470
αρα εισαι αντικειμενικα λιγο πανω απο αυτο που λες ουτε κρυο - ουτε ζεστη....
Ωστοσο αυτο γινεται πολυ σχετικο οταν υπαρχουν τριτοι γυρω σου - διπλα σου - παραδιπλα κλπ κλπ....
Αυτο το \"ειμαι ομορφη απλα\" αρχιζει και βαλλεται μεχρι τελικης πτωσης.....
Μαστα....
αλλο θεμα.
Τι σχεσεις ειχες - εχεις πχ με τους γονεις σου?
Η με οποιον αλλον τελως παντων, σου δημιουργησε ολο αυτο το πακετο σκεψης?
09-04-2010, 15:38 #471
Originally posted by afrula
Δηλαδη οι περισσοτεροι αν και μια χαρα ειμαστε αδιαφοροι στο κοσμο??:mad:
ακριβως.....
09-04-2010, 15:41 #472
krino εισαι θεος !!!Το περιμενα ομως γιατι σε εχω καταλαβει.Δεν ειχα ποτε καμια σημασια απο τους γονεις μοη να χαμε συζητησεις τιποτα.Απλα με γεννησαν ειναι καλοι γονεις μου προσφερουν τα βιωσιμα και αυτο ηταν.Διαβαζα και ημουν μονη μου.Το πιασε και ο ψυχολογος αυτο.:(
09-04-2010, 15:41 #473
Μαλιστα ,το ξερω αυτο αλλα εννοεις αδιαφορη απο εμφανιση,το 80 τοις εκατο??????:mad:Τοτε λεει ψεματα ο καθρεφτης μου και ολοι οσους συναναστρεφομαι και ξενους στο δρομο.
όμως παρόλο που συμβαίνει αυτό, έχει φάει ένα τρελό κόλημα και πιστέυεις ότι όλοι σε βλέπουν άσχημη και άσπρη. αν ένας σου πει ότι έισαι μπάζο θα γκρεμιστεί ο κόσμος γύρω σου, παρόλο που τώρα λες ότι γενικά λαμβάνεις θετικό feedback για την εμφανισή σου.
δεν βλέπεις ότι το πρόβλημα δεν είναι τελικά στο πως πραγματικά έισαι, αλλά μέσα στο κεφάλι σου?
τους περισσότερους δεν θα τους ένοιαζε και τόσο αν κάποιος τους έλεγε ότι 8 στους 10 σας θεωρούν αδιάφορους.
09-04-2010, 15:43 #474
Ωχ αφρούλα ! λολ
Μα δεν καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να μπαίνεις στο τριπάκι να σκέφτεσαι έτσι? Πως να στο πω βρε παιδί μου όταν αρχίζεις και σκέφτεσαι έτσι πες στον εαυτό σου \"ωχ αυτή είναι η σκέψη μου η χαζή παλί, εε απλά μου παίζει παιχνίδια δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το περιεχόμενο\" και συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις προσπάθησε να ασχοληθείς με μια εποικοδομητική εργασία ζωγράφησε ξέρω γω. Στην τελική αν σε κολλάει τόσο πολύ απλά προσπάθησε να σκεφτείς το ενδεχόμενο ότι είσαι άσχημη σαν ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών και συνέχισε την ζωή σου! Δεν θα κάτσεις να πεθάνεις για το πως φαίνεσαι στους άλλους.Είσαι αυτή που είσαι αγάπησε τον εαυτό σου γι αυτό που είσαι ακόμα και αν είσαι το τερας του λοχνες και προσπάθησε να βρεις πιο δημιουργηκές σκέψεις. Δεν θα κάτσεις να χαλιέσαι για λογοπαίγνια της γλώσσας με το ΄πια λέξη υποδηλώνει τι και το τι σημαίνει για τον καθένα η λέξη αδιάφορο και ότι ναι τώρα!
09-04-2010, 15:44 #475
αν είχαμε μια κλίμακα με νούμερα και βάζαμε στις διαβαθμίσεις της ομορφιάς και από ένα νούμερο, ας πούμε μια κλίμακα από το -10 έως το +10, εγώ στην απόλυτη ασχήμια θα έβαζα το -10, στην απόλυτη ομορφιά το +10, στην έννοια \"αδιάφορη\" θα έβαζα το 0 και στην έννοια \"ομορφούλα μια χαρά κοπέλα\" θα έβαζα 5.
εγώ ας πούμε τις έννοιες \"αδιάφορη\" και \"άσχημη\" δεν τις θεωρώ ταυτόσημες. η \"αδιάφορη\" για μένα είναι πιο θετική έννοια από την \"άσχημη\".
09-04-2010, 15:44 #476
Ακομα και εμφανισιμοι η πανω απο το μετριο ειμαστε αδιαφοροι για το κοσμο.Αδιαφοροι τι εννοεις κρινο δηλαδη οτι απλως μια παρουσια ειμαστε και δε τους νοιαζει ουτε μπανουν καν στο κοπο να σχολιασουν η να νοιαστουν.Μονο αν δουν μια θεα η ενα θεο θα ασχοληθουν δηλαδη?Γιατι λεμε οι περισσοτεροι και οχι ολοι ομως?:mad:
09-04-2010, 15:45 #477
Originally posted by lucifer
αν είχαμε μια κλίμακα με νούμερα και βάζαμε στις διαβαθμίσεις της ομορφιάς και από ένα νούμερο, ας πούμε μια κλίμακα από το -10 έως το +10, εγώ στην απόλυτη ασχήμια θα έβαζα το -10, στην απόλυτη ομορφιά το +10, στην έννοια \"αδιάφορη\" θα έβαζα το 0 και στην έννοια \"ομορφούλα μια χαρά κοπέλα\" θα έβαζα 5.
εγώ ας πούμε τις έννοιες \"αδιάφορη\" και \"άσχημη\" δεν τις θεωρώ ταυτόσημες. η \"αδιάφορη\" για μένα είναι πιο θετική έννοια από την \"άσχημη\".
Όχι όχι σε παρακαλώ μην γράφεις νούμερα τώρα λολ
09-04-2010, 15:49 #478
Ακομα και εμφανισιμοι η πανω απο το μετριο ειμαστε αδιαφοροι για το κοσμο.Αδιαφοροι τι εννοεις κρινο δηλαδη οτι απλως μια παρουσια ειμαστε και δε τους νοιαζει ουτε μπανουν καν στο κοπο να σχολιασουν η να νοιαστουν.Μονο αν δουν μια θεα η ενα θεο θα ασχοληθουν δηλαδη?Γιατι λεμε οι περισσοτεροι και οχι ολοι ομως?:mad:
όταν περπατάς στο δρόμο είσαι άλλη μια γκόμενα, ανάμεσα στις τόσες. ακόμα και να σε κοιτάξει κάποιος δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από αυτο.δεν αποκτας αξία από αυτό. δεν σημαίνει καν ότι σε κοιτάζει επειδή έισαι όμορφη. μπορεί να του βγάζεις κάτι σεξουαλικό. μετά σε ξεχνάει και κοιτάει την επόμενη.
ξεχωριστή είσαι για τους φίλους σου, για το αγόρι σου. γι αυτόυς είσαι κάτι παραπάνω.
09-04-2010, 15:56 #479
lucifer παρε μια κλιμακα με αριστα το 10.Το μια χαρα το βαζεις στο 5?
09-04-2010, 15:57 #480
krino εισαι θεος !!!Το περιμενα ομως γιατι σε εχω καταλαβει.Δεν ειχα ποτε καμια σημασια απο τους γονεις μοη να χαμε συζητησεις τιποτα.Απλα με γεννησαν ειναι καλοι γονεις μου προσφερουν τα βιωσιμα και αυτο ηταν.Διαβαζα και ημουν μονη μου.Το πιασε και ο ψυχολογος αυτο.:(
ναι ε?
με εχεις ψυχολογησει??
:P:P:P:P
Οκ το καταλαβα, απο αρκετα πραγματα εστω και αν αυτα ειναι γραπτα.
Τεσπα, για να ξεμπερδευεις με αυτο το πακετο που εχεις φαει,
δεν θα πρεπει καποια στιγμη να αρχιζεις να το συζητας?
Ειτε εδω ειτε στον ψυχ σου, οπου νομιζεις καλυτερα?
Δηλαδη για ποσα χρονια θα το κουβαλας αυτο το φορτιο?
Ενα βημα να κανεις μπροστα, θα σπασεις το κυκλο....
για σκεψου το σιγα σιγα....
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....