φοβος και εμμονες περι ασχημιας!!δεν αντεχω βοηθεια!!! - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 45 FirstFirst ... 273536373839 ... LastLast
Results 541 to 555 of 673
    Senior Member
    τι νακανω???:(

Banned
    νομιζω εχεις παρει καμποσες απαντησεις στο τι να κανεις.

Senior Member
    αφρουλα μου γεια σου!νομιζω οτι με ψυχοθεραπεια θα βελτιωθεις..
    τελειως ειναι δυσκολο να το ξεπερασεις ειναι χρονια νοσος παρολαυτα θα ηρεμησεις κ θα δεις μεγαλη διαφορα.
    απο δω δε μπορει να σε βοηθησει κανεις.πιστεψε με.λεγωντας σου θα γινει καλα κλπ δε σου εξασφαλιζουμε κατι..απλα ισως λιγο απαλυνουμε την εμμονη σου.
    ειμαι ρεαλιστρια,δε μαρεσει να παραμυθιαζω κ να το παιζω πολυξερει.
    παλιοτερα διαβασα οτι εκανες καποιες συνεδρειες αλλα λογω οικονομικου δε μπορεις συχνα..
    μακαρι να μπορουσα να εκανα κατι..δυστυχως ειμαστε μακρια..
    οτι χρειαστεις παντως ειμαι εδω!

Senior Member
    Ναι αλλα ειναι εντονο ρε γαμωτο και με εμοδιζει στο να βγαινω.Θα δω αυριο τι θα κανω με το ψυχολογο.Το χα γενικα τελευταια αλλα τωρα εχει γινει συγκεκριμενα η εμμονη γυρω απο το προσωπο γαμωτο.Εκει που πηγα να νιωσω λιγο καλυτερα ................:(

Senior Member
    Ευχαριστω kykno πολυ.Θα δω αυριο μακαρι να πανε ολα καλα.

Senior Member
    ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις.να χαλαρωσεις ειναι δυσκολο κ το καταλαβαινω απολυτα..
    ο θεος να βαλει το χερι του κ να γινεις καλα τελειως καλα!

Senior Member
    Συμφωνώ με τον/την κύκνο, αφρούλα.

Όμως νομίζω ότι ίσως σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να δεχθείς την χειρότερη περίπτωση.

Γιατί τόσο πολύ φοβάσαι να είσαι άσπρη και άσχημη στο πρόσωπο? Ίσως αν με κάποιο τρόπο δεχόσουνα την χειρότερη περίπτωση, τους μεγαλύτερους σου φόβους και ανασφάλειες δηλαδή, να μην σου κολλούσε άλλο η αβεβαιότητα για το τι είσαι, αν δηλαδή είσαι όμορφη/μέτρια/άσχημη. Όλα αυτά ίσως χάσουν το νόημα τους, η έστω κάπως από την επιρροή τους πάνω σου, όταν νιώσεις ότι ναι, μπορεί να είσαι και άσχημη η/και κατασπρη, πιο άσπρη και από το βαμβάκι.

Καταρχάς το να είσαι κατασπρη-ακόμα και σαν φάντασμα-δεν σημαίνει αυτόματα και άσχημη, δεν ξέρω από που σου έχει κολλήσει αυτό. Ίσως κάποιος σε έχει προσβάλει? Αλλά και έτσι να είναι...

Σοβαρά, τι θα συνέβαινε αν όντως δεχόσουνα ότι μπορεί και να είσαι άσχημη η/και κάτασπρη? Θα πάθεις κάτι χειρότερο από αυτό που έχεις πάθει τώρα? Σίγουρα όχι. Ίσως και να νιώσεις λίγο πιο ανάλαφρη, πιος ξέρει. Πες το στον/στην ψυχολόγο σου αύριο. Πες του/της αν ίσως ήταν καλύτερα να δεχθείς και την χειρότερη περίπτωση και να δουλέψετε γύρω από αυτό. Απλά μια ιδέα, που μπορεί να φανεί αποτελεσματική, όσο τρομακτική και αν σου ακούγεται. Πες του να πάρετε και ένα καθρέφτη και να πεις μόνη σου είμαι άσπρη, κάτασπρη και πανάσχημη. Αυτή είμαι και με αγαπάω γι αυτό που είμαι, ότι και να είμαι. Ίσως να βοηθήσει.

Καλή τύχη αύριο :)

Banned
    ρε συ πετραν ανακυκλωνεις μια κουβεντα που και εσυ σιγουρα την εχεις ξανακανει,
    βλεπεις κατι να βοηθαει ολη αυτη η φιλοσοφια, τι θα συνεβαινε αν εισαι κατασπρη?

Οχι τιποτα αλλο, εισαι και φτυχιουχος....

Senior Member
    Originally posted by krino
    ρε συ πετραν ανακυκλωνεις μια κουβεντα που και εσυ σιγουρα την εχεις ξανακανει,
    βλεπεις κατι να βοηθαει ολη αυτη η φιλοσοφια, τι θα συνεβαινε αν εισαι κατασπρη?

Οχι τιποτα αλλο, εισαι και φτυχιουχος....

το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης

Απλά όπως φαίνεται ίσως δεν το έχει κάνει συστηματικά με κάποιο ψυχολόγο.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης Εναμιση χρονο δεν βοηθησε, ποσα χρονια θελει δηλαδη?

Οχι ισως, σιγουρα δεν εχει κανει συστηματικη δουλεια με ψυχολογο.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης Εναμιση χρονο δεν βοηθησε, ποσα χρονια θελει δηλαδη?

Οχι ισως, σιγουρα δεν εχει κανει συστηματικη δουλεια με ψυχολογο.

Γιατί ξέρεις εσύ τι έχει κάνει και τι όχι?

Η ξέρεις κάτι για την ψυχοθεραπεία και τους μηχανισμούς της κατάστασης της κοπέλας? Όχι, άν είναι να την αφήσουμε πάνω σου να εμπιστευτούμε τις επιστημονικές σου γνώσεις επι του θέματος να αρχίζεις να ποσταρεις χρώματα όπως περυσι ξέρω γω...

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης αν θες να μαθεις τι εχει κανει, διαβασε τα ποστ στο θρεντ αυτο απο την αρχη,
    τουλαχιστον αυτο εκανα εγω, και με βαση αυτου μιλαω.

Το να την αφησουμε πανω μου - σου - του, δεν το σχολιαζω,
    Κανεις δεν ειναι τσουβαλι για να τον αφηνουμε καπου.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης αν θες να μαθεις τι εχει κανει, διαβασε τα ποστ στο θρεντ αυτο απο την αρχη,
    τουλαχιστον αυτο εκανα εγω, και με βαση αυτου μιλαω.

Το να την αφησουμε πανω μου - σου - του, δεν το σχολιαζω,
    Κανεις δεν ειναι τσουβαλι για να τον αφηνουμε καπου.

Ε και τι νομίζεις ότι δεν τα έχω διαβάσει? Νομίζω ότι δεν έχει κάνει συστηματική δουλειά πάνω σε συγκεκριμένες τεχνικές. τι νομίζεις, ότι τα λέω έτσι?

Εσύ σταμάτα να είσαι βλάκας να συμβουλεύεις πράγματα που δεν γνωρίζεις πως λειτουργούν. Όπως και έκανες και ποσταρες χρώματα περυσι. Εσύ τι νομίζεις δηλαδή, ότι τώρα το λαμπρό μυαλό σου νομίζει ότι βρήκε την λύση επειδή μίλησε για την μητέρα της? Αφού δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα απλά σταμάτα να μιλάς. Κάποιες φορές δεν είναι κακό.

Banned
    Originally posted by PETRAN

Αφού δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα απλά σταμάτα να μιλάς.

οσο εχεις αυτο τον τονο,
    μιλαω περισσοτερο,
    δεν στο ειπανε ποτε αυτο στην σχολη που πηγες?

Senior Member
    Eλα ρε krino kai Petran με στεναχωρειτε!!!Μη τσακωνεστε,please....ειμαι που ειμαι σκατα ......

Page 37 of 45 FirstFirst ... 273536373839 ... LastLast