Results 556 to 570 of 673
-
21-04-2010, 23:41 #556
Αυριο θα δω τι θα μου πει.......Αχ μακαρι να φυγω ανακουφισμενη.....:(
- 21-04-2010, 23:51 #557
ε οκ, και οι εξυπναδες εχουν ενα οριο.....
22-04-2010, 00:42 #558
Originally posted by PETRAN
Originally posted by krino
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης αν θες να μαθεις τι εχει κανει, διαβασε τα ποστ στο θρεντ αυτο απο την αρχη,
τουλαχιστον αυτο εκανα εγω, και με βαση αυτου μιλαω.
Το να την αφησουμε πανω μου - σου - του, δεν το σχολιαζω,
Κανεις δεν ειναι τσουβαλι για να τον αφηνουμε καπου.
Ε και τι νομίζεις ότι δεν τα έχω διαβάσει? Νομίζω ότι δεν έχει κάνει συστηματική δουλειά πάνω σε συγκεκριμένες τεχνικές. τι νομίζεις, ότι τα λέω έτσι?
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης
Όπως και έκανες και ποσταρες χρώματα περυσι. Εσύ τι νομίζεις δηλαδή, ότι τώρα το λαμπρό μυαλό σου νομίζει ότι βρήκε την λύση επειδή μίλησε για την μητέρα της?
Αχααααααααααα! Όχι Πετράν, απλά μετά απο κάποια χιλιάδες μερόνυχτα σε ένα φόρουμ ψυχολογίας, μπορούν και οι ηλίθιοι να νιώθουν ψυχολόγοι.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης
22-04-2010, 02:13 #559
it begins...
:S
01-05-2010, 14:45 #560
ρε παιδια απο κει που ξεκινησαν ολα ειναι στο οτι οταν ειμαι εξω αλλα και στο σπιτι αλλα κυριως εξω γιατι αγχωνομαι μαλλον ειναι στο οτι δε ξερω πως ειναι το προσωπο μου.Εσεις ξερετε?????Μηπως ειναι αποπροσωποιηση η λεω βλακειες ?Ημουν λιγο καλυτερα πηγα και για καφε ,πηγα και για ψωνια αλλα παρα πολυ αγχος!!!!!!!!Τωρα θα μουν καλα αλλα αυτο με το να μη ξερω πως ειμαι στο κοσμο αλλα ακομα και μονη μου με σκοτωνει..............:mad::mad::(
01-05-2010, 15:34 #561
Originally posted by afrula
ρε παιδια απο κει που ξεκινησαν ολα ειναι στο οτι οταν ειμαι εξω αλλα και στο σπιτι αλλα κυριως εξω γιατι αγχωνομαι μαλλον ειναι στο οτι δε ξερω πως ειναι το προσωπο μου.Εσεις ξερετε?????Μηπως ειναι αποπροσωποιηση η λεω βλακειες ?Ημουν λιγο καλυτερα πηγα και για καφε ,πηγα και για ψωνια αλλα παρα πολυ αγχος!!!!!!!!Τωρα θα μουν καλα αλλα αυτο με το να μη ξερω πως ειμαι στο κοσμο αλλα ακομα και μονη μου με σκοτωνει..............:mad::mad::(
Όχι δεν είναι αποπροσωποίηση, αλλά μην του δείνεις σημασία και θα μειωθεί. \"Δεν μπορεί να σε σκοτώνει\" ένα κόλλημα στο μυαλό. Είναι απλά μια σκέψη.
01-05-2010, 23:54 #562
Δηλαδη ολοι σας ξερετε πως ειστε?Εγω δυστυχως του εδωσα σημασια και υποτροπιασα πολυ.Μου ηρθαν σκεψεις δε μπορειτε να φανταστειτε.Ρωτησα το αγορι μου και μου απαντησε οτι δε ξερει καθολου.Και ανακουφιστηκα λεω αλλος ενας τρελλος.:)εσεις ???????????ξερετε?????
02-05-2010, 00:11 #563
Originally posted by lucifer
όχι δεν ξέρω και δεν με απασχολεί. άλλη μια τρελή!
02-05-2010, 00:16 #564
Δηλαδη ολοι σας ξερετε πως ειστε?Εγω δυστυχως του εδωσα σημασια και υποτροπιασα πολυ.Μου ηρθαν σκεψεις δε μπορειτε να φανταστειτε.Ρωτησα το αγορι μου και μου απαντησε οτι δε ξερει καθολου.Και ανακουφιστηκα λεω αλλος ενας τρελλος.:)εσεις ???????????ξερετε?????
κανενας δεν ξερει πως ειναι.
υποθετει οτι θα ειναι οπως την τελευταια φορα που κοιταχτηκε στον καθρεφτη.
κι αυτο μπορει να μην ισχυει καν
ποσες φορες δεν κοιταχτηκες στον καθρεφτη κι ανακαλυψες οτι δεν εισαι οπως θυμοσουν αλλα δειχνεις ειτε πιο κουρασμενη, ειτε πιο λαμπερη, ειτε εχει μουτζουρωθει καπου το μακιγιαζ σου κλπ?
φυσικα ,βασει πιθανοτητων, ειναι απιθανο να εισαι σαν τον γειτονα σου κι οχι σαν την αφρουλα που ειδες τελευταια φορα στον καθρεφτη, αλλαΑΚΡΙΒΩΣ πως εισαι καθε στιγμη, δεν μπορεις να το ξερεις αν δεν κοιταχτεις σε καθρεφτη, μονο να το υποθετεις
02-05-2010, 00:53 #565
αχ μπραβο βρε remedy αυτο εννοω αλλα οταν αγχωνομαι μαλλον παραγινεται το κακο....:)
02-05-2010, 00:58 #566
Κατι αλλο ειδικα προς τα κοριτσια απευθυνομαι δεν εχω περιοδο εδω και 2 χρονια περιπου.Τι να κανω ?Μηπως φταιει και αυτο και χειροτερευει τη κατασταση μου?Φοβαμαι να παρω αντισυλλυπτικα μη βγαλω σπυρακια,μην εχω περισσοτερα νευρα γιατι ετσι ακουω.Για πειτε μου τις εμπειριες κοριτσια,σας παρακαλω!!!:mad:
02-05-2010, 10:56 #567
Κατι αλλο ειδικα προς τα κοριτσια απευθυνομαι δεν εχω περιοδο εδω και 2 χρονια περιπου.Τι να κανω ?Μηπως φταιει και αυτο και χειροτερευει τη κατασταση μου?Φοβαμαι να παρω αντισυλλυπτικα μη βγαλω σπυρακια,μην εχω περισσοτερα νευρα γιατι ετσι ακουω.Για πειτε μου τις εμπειριες κοριτσια,σας παρακαλω!!!:mad:
Τιιιιιιιι?
Πηγες στον γυναικολογο σου?
Επαιρνα για χρονια αντισυλληπτικά,τιποτα απο αυτα που λες δεν ειχα παθει.
Τωρα για το προσωπο,και εγω δεν ξερω πως ειμαι καθε στιγμη ,καθε λεπτο.
Μια εικονα σου θα εχεις οπως ηταν την τελευται φορα που κοιταχτηκες στον καθρεφτη.
Βρε αυτο που σου συμβαινει ειναι φυσιολογικό..ολοι το εχουμε,ΟΛΟΙ.
02-05-2010, 11:16 #568
Πάντως κι οι ψυχικές καταστάσεις μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τις λειτουργίες των ενδοκρινών -> έμμηνος ρύση κ λπ. (δεν ξέρω - παίζουν κάποια φάρμακα?)
02-05-2010, 11:37 #569
Ετσι ειναι.
Για να μην εχεις περιοδο,επιβαλλεται ορμονολογικος ελεγχος.
Στην 3η και την 21η μερα θα πας σε μικροβιολογο και θα κανεις ελεγχο για συγκεκριμενες ορμονες,που θα σου εχει γραψει ο γιατρός σου.
Στην αρχη ,θα σου δωσει πριμολουτ,για να σου ερθει η περιοδος και μετα θα κάνεις μια θεραπεια με αντισυλληπτικα για να ρυθμιστει ο κυκλος σου.Οχι μονο σπυρακια δεν θα βγαλεις αλλα θα κανεις μια επιδερμιδα βιλουδο!!!!Ουτε νευρα ουτε τιποτα.
Ειναι πολυ πιθανο να τα τραβας ολα αυτα λογω περιοδου.Να πεις στο γιατρο σου τι αλλα φαρμακα παιρνεις για να σου δωσει το καταλληλο αντισυλληπτικό.
Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα λογω εντατικής ασκησης και το αντιμετωπισα ετσι..
με οδηγίες γιατρου φυσικα.
02-05-2010, 14:10 #570
Στο ι.κ.α. φοβαμαι να παω γιατι δε σε κοιτανε και μπορει να μου δωσουν βαρια αντισυλληπτικα.Εσεις ποια παιρνετε?Εγω εχω ακουσει για τα gynofen και τα yasmin.Το χω πει στο ψυχιατρο μου δεν εχω περιοδο και μου λεει δε πειραζει.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....