φοβος και εμμονες περι ασχημιας!!δεν αντεχω βοηθεια!!! - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 45 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast
Results 616 to 630 of 673
    Senior Member
    Originally posted by afrula
    οχι τα ξερει ολα και με υπερστηριζει κιολας.Δικο μου ειναι το προβλημα.....δυστυχως .....:(

Πρέπει να κάνεις θεραπεία να βάλει ο ψυχολόγος να σε κοιτάνε 2 μετά 4 μετά 8 μετά 10 άτομα επίμονα (!) χωρίς να λένε τίποτα ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να κάνεις αναπνοή και χαλάρωση και ταυτόχρονα λες τις εμπειρίες σου ( και να σε εμποδίζει να δεις καθρέφτη.)

Φαντάζεσαι? Σκληρή θεραπεία αλλά καλλή :P (εχμ και ακριβή αν πρέπει να πληρώσει τόσα άτομα :P)

Αφρούλα όλοι οι άνθρωποι έχουν τέτοιες αβεβαιότητες κατα καιρούς. Οι σκέψεις δηλαδή αυτές \"γιατί με κοιτάει αυτός τώρα\" και \"λες να έχει κάτι το πρόσωπο μου\" κλπ είναι φυσιολογικές σε όλο τον πληθυσμό. Το πρόβλημα σε σένα δεν είναι στις σκέψεις αλλά στις υπερβολικές αντιδράσεις που σου έχουν γίνει συνήθεια σε αυτές τις σκέψεις. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να τις αυξάνει αφού σε εγκλωβίζει σε κύκλους αβεβαιότητας. Μπορείς να βγεις από αυτούς τους κύκλους με μια αρκετά εντατική και κατάλληλη ψυχοθεραπεία από έναν πολύ έμπειρο ψυχολόγο που να έχει και εμπειρία με το δυσμωρφικό τύπο του OCD που έχεις. Πιστεύω ότι όλο και κάποιος στην Αθήνα θα έχει τέτοια εμπειρία. Κρίμα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα (από όσο ξέρω) κάποια κλινική άγχους η OCD όπως στο εξωτερικό που (μάλλον αν έχεις λεφτά) μπαίνεις μέσα για λίγο καιρό και βγαίνεις άλλος άνθρωπος (λόγω της εντατικής και συστηματικής καθημερινής θεραπείας που σου κάνουνε.)

Senior Member
    o ψυχολογος μου δε κανει τιποτα απο αυτα.Του λεω τις ιδεες και μετα μου λεει αλλο.

Banned
    εχεις σκεφτει μηπως πρεπει να κανεις αλλαγη ψυχολογου?

Senior Member
    βρε krino ειναι καθηγητης και ειναι ο καλυτερος απανω σε εμμονες.Που να βρω αλλον?.Θα του μιλησω για τις τεχνικες του, τη Τεταρτη εχω ραντεβου.

Banned
    εγω αυτο που γνωριζω,
    ειναι οτι οταν εχουμε καποιο ειδικο και δεν εχουμε αποτελεσματα (μετα απο ευλογο χρονικο διαστημα)
    υπαρχει πιθανοτητα να μην εχουμε το αναγκαιο κλικ με τον συγκεκριμενο ανθρωπο.
    Τωρα δεν εχω κατι να αντιπροτεινω, απλα με βαση το παραπανω λεω τις σκεψεις μου.

Senior Member
    Ξεχασα να παρω τα χτεσινα χαπια και τα πρωινα και ζαλιζομαι παρα πολυ και εχω εντονους πονοκεφαλους .Ζαλιζομουν ομως και πριν, μαλλον απο το GEODON εχω 15 μερες που το παιρνω.Αν ξεχασουμε δυο δοσεις εχουμε στερητικα??Το χετε παρατηρησει?

Senior Member
    ο ψυχολογος ειναι πολυ καλος .Μετεπειτα θα αρχσει την εκθεση στις ιδεες γιατι τωρα ειμαι ευαλωτη.:(

Senior Member
    με το geodon ζαλιζομαι πολυ και αισθανομαι οτι ειμαι στο κοσμο μου.Το παιρνω 15 με 20 μερες.Μεχρι να το συνηθεισω ειναι η θα τις εχω αυτες τις παρενεργειες?Εχει κανεις εμπειρια με το geodon?:mad:

Banned
    συγνωμη βρε αφρουλα γιατι δεν θελω να δημιουργουνται εντυπωσεις,
    σε εχω μειωσει ποτε?

Senior Member
    Οχι βεβαια ,απλως ειχαμε διαφορετικες αποψεις
    σε διαφορα θεματα ειδικα στη θρησκεια!:)
    Γιατι εγινε κατι η θες να με μειωσεις τωρα?δεν καταλαβα....

Banned
    οχι βρε γιατι να σε μειωσω?
    Αντιθετα ξερεις οτι αν μπορουσα να βοηθησω σε κατι παραπανω θα το εκανα.....
    Απλα ειχαμε μια διαφωνια με καποιο κοσμο.
    Χαιρομαι γιατι επιβεβαιωσες αυτο που ηξερα.

Ε τωρα για τις θρησκειες,
    τα εχουμε πει αυτα.
    Οτι πιστευει ο καθενας ειναι δικο του θεμα.

Senior Member
    Ειχα διαισθηση οτι κατι ειπωθηκε και το βρηκα οκ.Ολα οκ.

Senior Member
    τελικα ουτε το geodon μου κανει.Κοιμαμαι ορθια .Θα του πω να μου δωσει seroquel αυτο που επαιρνα.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ!!ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!Δε μπορω αλλο...........δεν αντεχω γαμωτο.........:(:(:(

Senior Member
    Kαλα δε μπορει να βρει ενα κωλοχαπο ο γιατρος??Δεν αντεχω αλλο!!!!!!Το κοψα μονη μου.Καλυτερα ψυχαναγκασμοι και ιδεες παρα να μαι φυτο!!!!!!:mad: Τα σπασα ολα δεν αντεχω πια...............χανω τα νιατα μου.........................

Senior Member
    τελικα τα ψυχολογικα δε θεραπευονται ποτε!!!!Ειναι καταρα και περναει η ζωη σου και χανεται εξαιτιας αυτων.Ειχα 2 μηνες που ειχαν εξασθενησει οι ιδεες αλλα εδω και 3 μερες γινεται το σωσε!!!!Ειμαι αναπηρη πλεον μακαρι να χα καρκινο!!!!!!!!!!!:(

Page 42 of 45 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast