φοβος και εμμονες περι ασχημιας!!δεν αντεχω βοηθεια!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 45 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 673
    Senior Member
    Αφρουλα δεν πρεπει να παρεξηγεις την Noelia επειδη δεν μπορει να καταλαβει το προβλημα σου.
    Ποιος ξερει τι λουκι τραβαει και αυτη ωστε να της φαινεται ασημαντο το προβλημα σου αλλα προπαντος εδω ειναι internet δεν ξερεις καν με ποιον συνομιλεις ωστε να ξερεις πχ την ηλικια του.
    Πως θα σου φαινοταν αν η Noelia ηταν ενα 15χρονο που δεν μπορεσε να καταλαβει και εριξε αθελα του την διαθεση σου? (οχι μπορει να εχει και μια α ηλικια,μπορει απλως να υποτιμησε το προβλημα,μπορει να διαβασε μονο ενα μυνημα σου,μπορει να ηταν στα πολυ κατω της εκεινη τη στιγμη,μπορει χιλια δυο.)Εισαι υπερευασιθητη και πρεπει να το παλεψεις.Και μενα θα με πειραζε αν καποιος εγραφε κατι αρνητικο αλλα ο αρνητισμος ειναι μεσα στην ζωη και αυτος.
    Τι να πω παλεψε το,μπορει αργοτερα που θα διαβαζεις τα μυνηματα που εχεις γραψει στο forum ολα αυτα να μοιαζουν μακρινα σαν ενα κακο ονειρο και εσυ να εισαι καλα.
    Φιλικα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αφρούλα μου αφού έχεις το βιβλίο Νιώστε Καλά, γιατί δεν εφαρμόζεις ότι σου λέει? Στο λέω γιατί και εγώ πριν κάτι χρόνια δεν ήθελα να ζω. Αυτό το βιβλίο με βοήθησε πολύ να δω με άλλη ματιά αυτά που με σκότωναν. Λες ότι φοβάσαι μη σε πουν άσχημη. Πιστεύεις πραγματικά ότι είσαι άσχημη; Έχεις αυτή την εικόνα για τον εαυτό σου; Σου έχει τύχει κάποιος να σε πει άσχημη; Δεν νομίζω! Εμένα μου ακούγεται απίθανο να πάει κάποιος και να πει στον άλλο \"είσαι άσχημος\", δεν το έχω συναντήσει πουθενά. Πιστεύεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάθονται και ασχολούνται με την εμφάνιση των άλλων; Οι περισσότεροι να ξέρεις ότι περνάμε απαρατήρητοι. Εκτός και αν βγούμε ξεβράκωτοι στους δρόμους ;)
    Εφάρμοσε τις πρακτικές του βιβλίου που έχεις και θα δεις πόσο καλύτερα θα νοιώσεις. Και μην κάθεσαι σπίτι σου! Πάρε τις φίλες σου και βγες έξω!

Senior Member
    Originally posted by afrula
    βρε Αρσι ντροπη ειναι αλλοι δεν εχουν ποδια ,αλλοι πεινανε και εγω φοβαμαι να βγω εξω μη με πουν ασχημη???Ειμαι ρηχη,χαζη,αχρηστη και ενα τιποτα.ΕΙΝΑΙ ντροπη απο το Θεο .Δε μπορω δε ξερω.Σκεφτομαι οτι ειμαι μια χαρα αλλα αμεσως αν καποιος σου πει αυτο τι θακανεις ?Ειδικα τωρα που ειμαι πτωμα απο την αξαντληση.Σε ευχαριστω που ασχολεισαι μαζι μου αλλα ντρεπομαι και κλαιω .........
    αφρουλα μου γλυκια τιποτα δεν ειναι ντροπη.
    πραγαματικα οποιο δεν εχουν ζησει καταστασεις δε μπορουν να καταλαβουν κ χλευαζουν:(
    μη το βαζεις κατω να δεις που θα τα καταφερεις

Member
    Αν και δε συμμερίζομαι την ωμότητα της Noelia, η γνώμη μου κείται κοντά της. δλδ εγώ μόνο μια ερώτηση θέλω να κάνω για να την απαντήσεις εσύ στον εαυτό σου: Και γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ τι θα πουν οι άλλοι? Και τη στιγμή κιόλας που εσύ βλέπεις τον εαυτό σου ως μια όμορφη γυναίκα. Είναι θέμα επιβεβαίωσης, είναι θέμα κάποιας παλιάς \"πληγής\" στα παιδικά σου χρόνια, είναι κάτι που σε απασχολεί και το εκφράζεις μέσω της εμφανισιακής ανασφάλειας? Ειδικός δεν είμαι και το τονίζω, αλλά πιστεύω πως δεν πρέπει να συγκεντρώνεσαι στον καθρέφτη σου όπως προείπες, αλλά στην ενδοσκόπηση, στο μέσα σου και στο τι είναι αυτό που σε κάνει να θεωρείς τον εαυτό σου άσχημο και άχρηστο.

Περιττό να πω πως η έλξη και τα συναισθήματα δεν γεννώνται από εξωτερικά χαρακτηριστικά, αλλά από την ανταλλαγή φερομονών μεταξύ των ενδιαφερόμενων μελών μια ερωτικής συνύπαρξης.Αυτό το ερωτικό φίλτρο είναι και αυτό πιυ είναι υπεύθυνο για την έλξη κι όχι το ωραίο μπούστο ή τα μπράτσα.

Και γι ακόμα μια φορά, αν και καταντώ κουραστικός και πιθανόν να παρεξηγηθεί η κουβέντα μου, να σου πω πως είμαι κι εγώ. Είμαι ψηλός, γυμνασμένος, ξανθός, μορφωμένος, με μια καλή δουλειά και συνήθως όποια γυναίκα μ αρέσει την κατακτώ. Σήμερα όμως. Γιατί χτες, ήμουν ο ίδιος αλλά και διαφορετικός. Ένιωθα λίγος, \"άχρηστος\", τιποτένιος, μικρός, κοντός, άσχημος και χαζός, για λόγους που δεν χρειάζεται τώρα να αναλύσω καθώς ενσκύπτουμε στο δικό σου πρόβλημα. Άρα σύμφωνα με τη λογική που διαβάζω, εγώ δε θα έπρεπε ποτέ να έχω περάσει κατάθλιψη, ανορεξία, ιλόγγους, σκέψεις γι αυτοκτονία κλπκλπ, μόνο και μόνο επειδή σύμφωνα με τα πρότυπα, ανάθεμά τα, είμαι θελκτικός στο γυναικείο φύλο. Κι όμως, όλα τα πέρασα, όλα με ρίξανε, κι όλα τα προσπέρασα με κόκκινο, καθώς κατάλαβα πως έχω ότι έχω και κάνω ότι θέλω και μ αρέσει, και γιατί? Γιατί απλούστατα κανείς δε γεννήθηκε κριτής των όλων και πολύ περισσότερο κανείς δεν γεννήθηε τέλειος. Ακόμα κι ο Χριστός, ο τέλειος άνθρωπος, δεν έκρινε ποτέ και κανένα όσο κινούνταν ανάμεσά μας, γιατί ήξερε ότι όλοι είμαστε ίδιοι και φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό.

Στους 10 να ξέρεις ότι θα ακούσεις 10 ξεχωριστές απόψεις για το ατομό σου. Και να ξέρεις, το πως όποιος κρίνει τους άλλους φοβάται να κρίνει τον εαυτό του, οπότε για τέτοια άτομα στεναχωριέσαι και πικραίνεσαι? Και τέλος, μην κοιτάζεσαι στον καθρέφτη. Ακόμα και τα μοντέλα που το κάνουν αυτό επειδή είναι η δουλειά τους, απ το κοίτα-κοίτα, ανακαλύπτουν \"ασχήμιες\" πάνω τους. Δες πόσες νεαρές που υποφέρουν από ανορεξία. Ακόμα και ένα βήμα πριν το θάνατο, όταν εμείς βλέπουμε σ αυτές άρρωστες, λιπόσαρκες κοπέλες, αυτές βλέπουν μια χοντρή γυναίκα με κυτταρίτιδα.

Ενδοσκόπηση, afrula, κατανόηση του συναισθήματος και γιατί αυτό σε επισκέπτεται. Μόνο έτσι θα ξεπεράσεις το πρόβλημά σου.

Member
    δε ξερω αν κανω σωστα που σου γραφω Αφρουλα... Παντως εχω κι εγω αυτη την εμμονη με την εμφανισή μου...
    Βασικα δεν υπαρχει λογος να την εχω γιατι ξέρω οτι αντικειμενικα ειμαι αρκετα πανω απο το μεσο ορο και το βλεπω και καθε φορα που κυκλοφορω εξω. Αλλα ειμαι υστερικη με την εμφανιση μου. Να σκεφτεις οτι για καποια χρονια εκανα μοντελιγκ και τωρα που τριανταριζω σκεφτομαι οτι αρχιζουν τα \"αντα\" σιγα σιγα και μετα θα ερθουν και τα \"ιντα\" και καποιες φορες παθαινω καταθλιψη. Ειδικα τωρα που ετοιμαζομαι με το συντροφο μου να κανουμε παιδι και φοβαμαι πολυ για αυτο... μηπως χαλασει το σωμα μου. εχω κανει μια πλαστικη, λειζερ, πολυ γυμναστηριο χρονια τωρα.καθε μερα ζυγιζομαι (οχι δεν ειμαι ανορεκτικια!) και κοιταζομαι αρκετες φορες τη μερα στον καθρευτη μου. Ξερω οτι θα διαβασετε αυτα που γραφω και θα λετε \"την ανωριμη! τη κομπλεξικια!\" αλλα δε με νοιαζει. Ειναι απλα η αληθεια, εδω δεν υπαρχει λογος να πουμε ψεματα σωστα?.
    Γι αυτο που ρωτησες σχετικα θεωρω οτι το παν ειναι να εχεις ομορφο δερμα και ομορφα γλυκα χαρακτηριστικα. Παιζει ρολο κι ενα ομορφο σωμα φυσικα αλλα νομιζω οτι ειναι πιο δευτερευων ο ρολος του γιατι και αψογο να μην δεν ειναι οι μικροατελειες κρυβονται ευκολα (εκτος οταν εισαι στην παραλια φυσικα!). Το υψος για την γυναικα δεν ειναι τοσο σημαντικο. Αν ειναι ομορφη η γυναικα ειναι ομορφη ειτε ειναι 1,60 ειτε 1,80. Αρκει να μην ειναι ουτε νανος ουτε καμια γκαμιλα βεβαια!
    Παντως νομιζω οτι και η αυτοπεποιθηση δινει ποντους στην εμφανιση μας.
    Καποτε γνωριζα δυο αδελφες... η μια δουλευε μοντελο η αλλη κομμωτρια. Το μοντελο ηταν πανεμορφο στα νιατα του η κομμωτρια απλα οκ,εμφανισιμη αλλα next door κοριτσι. Το next door λοιπον ειχε καποιες φορες πιο πολλες κατακτησεις απο το μοντελο γιατι ηταν πιο εξωστρεφης, πιο κοινωνικη, πιο προσιτη, πιο sexy (sexy δεν σημαινει κουκλα, απλα σημαινει οτι εκπεμπει ερωτισμο και θυληκοτητα). Σιγουρα ειχε πιο πολυ αυτοπεποιθηση. Και καποτε ειχε πει η κομμωτρια στην μοντελα αδελφη της \"μα αν ειχα και την εμφανιση σου πραγματικα θα εκανα τρελη θραυση!. Εσυ που εισαι τοσο ομορφη και δε στη πεφτουν πολλοι!και ερχονται σε μενα?\" Κι ομως ετσι γινοταν
    Δε ξερω αν βοηθησα καθολου. Να εισαι καλα, υγειης και μη σκεφτεσαι αρνητικα... οταν σκεφτομαστε αρνητικα πολλοι ανθρωποι τρυγυρω μας το νοιωθουν και εκμεταλλευονται αναλογα!
    Και κατι τελευταιο! Σου ειπα οτι δουλεψα μοντελο για καποια χρονια! κι ομως βρεθηκε καποιος - α που ειχε πει για μενα \"σιγα, δεν ειναι και τοσο ωραια!\" !!!!!

Senior Member
    Beauty is in the eye of the beholder....έτσι δεν λένε οι Εγγλέζοι..?

Senior Member
    ετσι, ετσι:):):)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    παιδια ειμαι λιγο καλυτερα προσπαθω να ηρεμησω αλλα εχει κολλησει η σκεψη μη με πει κανεις ασχημη,πρεπει να καταλαβω οτι αυτη ειναι η ασθενεια μου αλλα δε θελω να το πιστεψω.Θελω να σκεφτομαι οτι ειμαι φυσιολογικη σαν ολους τους ανθρωπους αλλα δε μπορω να ελευθερωθω!!Ειμαι 1.76 ψηλη καστανη ομορφα χαρακτηριστικα και πολυ γλυκια κοιταω τον ευατο μου στο καθρεπτη και κλαιω γιατι εγω με βλεπω ομορφη.Δε θελω να αρεσω,δε θελω να προκαλω .Ελπιζω να με καταλαβαινετε.Κανεις δε θα τολμησει να με πει ασχημη αλλα και να το πει δεν εχω κατι κακο ουτε τη λεξη δε μπορω να την αναφερω αλλα ΕΙΔΙΚΑ τωρα θα κολλησω.Σκεφτομαι προσπαθω τουλαχιστον ολοι κοιτουν και νοιαζονται μη τους πουν ασχημους ?και στεναχωριεμαι πιο πολυ .Απο την αλλη εγω καταλαβαινω οτι αυτη η λεξη ειναι λεξη,εκφραση δε μαρεσει ξερω γω η μπορει καποιος να τη πει ειτε γιατι ζηλευει,ειτε γιατι εχει νευρα ειτε δε ξερω εγω τι.Εγω ξερω πως ειμαι το θεμα ειναι πως με βλεπουν οι αλλοι.ΣΑς ταλαιπωρω αλλα ο ψυχιατρος ειναι στο εξωτερικο ,πηγα στο κεντρο μου παν σε εν μηνα θα με ειδοποιησουν και εμεινα μονη μου παλι.Δε με χει πει κανεις ποτε μονο μετρια ,σιγα την ομορφη,μονο γλυκια ειναι,δε μαρεσει,γκριματσες ταχα δε μαρεσει που ολοι οι ανθρωποι τα ακουν καθε μερα αυτακαι πριν 2 χρονια ειχα ακουσει μπαζο αλλα γελασα αν και αναρωτηθηκα.Το θεμα ειναι αυτο πια δε ξερω και δε μενδιαφερει η ομορφια .Μονο να ειμαι φυσιολογικη μια χαρα.Που εχω κολλησει ?????λεω εισαι μια χαρα ολοι σε βλεποθν ετσι εκτος αν ειναι στραβοι ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΤΟ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΗΜΗ Η ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙς ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙς,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?Αυτο δεν ειναι ντροπη??Οσο για τη κοπελα φυσικα της ζηταω συγγνωμη γιατι δεν εχει ιδεα περι τινος προκειται.Απο την αλλη σκεφτομαι γιατι καποιος να πει καποιον ασχημο μονο αν εχει δυσμορφια.Παιδια εχω εξαντληθει ,δεν εχω κανεναν διπλα μου ουτε γιατρο ουτε φιλους .Θελω να βγω εξω να ξεσκασω και ποναει το κεφαλι μου σκεφτομενη και αν βγεις και στο πουν?Η σε βλεπουν?Εχει ξεφυγει η κατασταση .Καταλαβα οτι ειναι απο τη διακοπη του ταβορ μετα απο 2 χρονια ,φοβαμαι ,ειμαι στο κοσμο μου.Ντρεπομαι ,σιχαινομαι και απογοητευομαι απο μενα γιατι οσο χαζα ειναι αυτα που σας λςω αλλα τοσο ειμαι εξυπνη.

Banned
    Μπραβο βρε αφρουλα.Ευχομαι να εισαι παντα καλα.ειχαμε ανισιχησει παρα πολυ.και γω τον εαυτο μ τον βλεπω πολυ ομορφο αλλα πολοι ειμαι σιγουροι οτι με βλεπουν ασχημη,,και τη να κανω δλδ να πεθανω?σο οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.και οσο για τα χαρακτηριστικα π περιγραφεις πρεπει να εισε πολυ ομορφη κοπελα.αλλα να ξερεις οτι δεν παιζει μονο σιμασια η εξωτερικη ομορφια.υπαρχουν κυκλαρες π ειναι αδειες μεσα τους κ ψυχρες στο σεξ και αλλες σ=μετριες κοπελες που ξετρεενουν εναν αντρα.

Member
    Αχ Αφρούλα μου πόσο χαίρομαι που είσαι καλα:)))))Η αλήθεια είναι πως ανησυχήσαμε...
    Να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν σε νοιάζει η γνώμη των άλλων!!Είσαι αυτή που είσαι (και από ότι έχω καταλάβει πρέπει να είσαι και πολύ όμορφη..)και σε οποιον αρέσεις...το βασικό είναι να αρέσεις στον εαυτό σου!!Αν σου πω την δική μου περιγραφή θα γελάσεις..αλήθεια λέω...είμαι μπάζο...χοντρό μπάζο...αλλά να σου πω την αλήθεια υπάρχουν στιγμές που νιώθω μειονεκτικά αλλά ευτυχώς προσπαθώ πολύ αυτές οι στιγμές να είναι ελάχιστες.Δε θέλω τίποτα να σταματήσει τη ζωή μου και τα \"θέλω μου\" είτε αυτά μπορεί να είναι κάποια όνειρά μου είτε είναι ένας απλός καφές σε ένα μαγαζί με φίλους..

Μη το βάζεις κάτω...να δεις που όλα θα πάνε καλά :))

Senior Member
    σας ευχαριστω κοριτσια να στε παντα καλα.Απλως ειμαι μπερδεμενη σε αυτο το θεμα ομορφος ασχημη μετρια.Τωρα δεν μου κανει καλο να το αναλυσουμε.Σωστα ?Ελπιζω να γυρισει ο γιατρος μου να βρω καπου ψυχολογικη υποστηριξη καλη και ειδικη στο προβλημα μου και οσο για σας ο Θεος να σας εχει παντα καλα.Μακαρι να γινω καλα τουλαχιστον οπως παλια που ειχα σταθει στα ποδια μου και δε με νοιαζαν οι αλλοι
    αν και νομιζω οτι δε μπορει μυαλο εχω απλως μπορει να μεινει καποια ανασφαλεια μονο σαν ολες τις γυναικες κυριως.Ξερετε τι εγω νομιζα και ακονα το νομιζω οτι ειναι αμαρτια να λεω και να νιωθω ομορφη ομως ειμαι δηλαδη μια χαρα και επισης οτι αν δεν ασχολουμαι με τους αλλους ειναι παλια αμαρτια.Τελικα θα συγκεντρωθω σε μενα μονο και ας τη ψωνισω λιγο εννοω να ειμαι ευλογημενη που ειμαι μια χαρα η ομορφη ντρεπομαι να το πω ειδατε?Νομιζω οτι θα μου πει καποιος σιγα την ομορφη!!Συγγνωμη για ολα για την αναστατωση ....Δε πιστευα οτι καποιος θα ασχοληθει με μενα ετσι με συκινησατε και εκλαιγα και δεν εκανα τιποτα μονο και μονο για σας.Συγγνωμη...

Senior Member
    και ειμαστε ολες κουκλες δε πιστευω στην ασχημια.Αν εχεις εσωτερικη ομορφια τη βγαζεις κι εξω.Και απο τι καταλαβα ολες και ολοι ειμαστε κουκλες και κουκλοι εδω μεσα.Φιλακια παω να διαβασω το βιβλιο Αισθανθειτε καλα.Αλλα αυτος ο φοβος γιατι να ειναι τοσο εντονος αυτο δε μπορουσα να αντεξω ειχα παρει τα χαπια ημουν ετοιμη να τα παρω αλλα λεω οχι θα Ζησεις και τα πεταξα.Τα παιρνω ομως εννοω οτι δε τα κοψα.Σας ευχαριστω που ησασταν διπλα μου αυτο δε θα το ξεχασω ποτε!!!!Με συγκινησατε ειλικρινα μεχρι που σοκαριστηκα ειδικα αγνωστοι μεσα απο δω.

Member
    Αχ Αφρούλα μου με συγκίνησες για τα καλά σου λόγια. Να\'σαι καλά!!!Φιλακια πολλά:)))

Senior Member
    αφρουλα πρεπει να ξεπερασεις τον φοβο οτι σε βλεπουν ασχημη.ξεπερασε το

Senior Member
    ευκολο να το λες στη πραξη πως το κανω?Νομιζα και ακομα νομιζω οτι ειναι αμαρτια να λεω η να ξερω οτι ειμαι ομορφη και πρεπει να ειμαι ταπεινη.Μηπως γιαυτο δημιουργηθηκαν ολα παιδια?Δεν ειπα να τη ψωνισω βεβαια αν και στο προβλημα μου μερικες φορες πρεπει οσον αφορα εμενα οχι τη συμπεριφορα προς τους συνανθρωπους μου.Ποια ειναι η γνωμη σας ?Συγγνωμη που εχω πεσει πανω σας αλλα με εχουν αφησει ολοι μονη μου .

Page 7 of 45 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast