Results 226 to 240 of 673
-
26-05-2009, 21:53 #226
εδω ειμαι παιδια.Και εγω λεω οσο ασπρη να ναι Εψαξα και πηρα παραδειγμα τη ΠΟΟΥΖ ΜΑΚ ΓΚΟΟΥΝ απο τις Μαγισσες που σοκαριστηκα και λεω να μια κατασπρη επιτελους!Τη συγκρινα λεω οχι δεν ειναι σα το βαμβακι ,και να αρρωστησει οχι θα χλωμιασει το βαμβακι ειναι κατασπρο και φωτεινο καμια σχεση λεω αν πεθανει απαντω θα γινει μουντη και ασπρη ετσι παγωμενη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ σα το βαμβακι να ναι γιατι ειναι φωτεινοτατο.Και μου φυγε λιγο και καπακι σκεφτομαι οκ εμενα δε με νοιαζει ανηκω σε αλλο λαο αλλα πιστευω οι πιο πολλοι εχουν την ιδια γνωμη μαζι μου αλλα αν το συζητησω ηοχι και καποιοι ναι θεωρουν οτι ναι ειναι σα το βαμβακι?Θα πω τρελλος ειναι αλλα μου εμεινε παλι.Ακομα και επιδερμιδες οι κατασπρες γερμανιδες δεν ειναι σα το βαμβακι?οκ ζωντανες αλλα νεκρες?Που μπορω να δω πτωματα φρεσκα αλλιως ηδη ξεφυγα και φυσικα το χω αποφασισει αλλα μονο εσεις το ξερετε.Ειμαι 26 πανεξυπνη ομορφη ψηλη με καλη ψυχη μπορω να κανω τα παντα αλλα οχι δε με νοιαζει η ζωη εξαλλου τι να βλεπω τη ζουγκλα ??????
- 26-05-2009, 22:06 #227
ενα νεκρο εχω δει αλλα το θειο μου και φυσικα ηταν ψιλο γκρι.Ναι αλλα οι ΚΑΤΑΣΠΡΕΣ τις εχετε δει ΕΣΕΙΣ?πως ειστε τοσο σιγουροι?Φυσικα δε κυκλοφορει το αιμα αλλα μπορει να γινονται πιο λευκες.Δε ξερω ντρεπομαι αυτο ειναι σχιζοφρενοια.Δε θελω ουτε γιατρους ουτε τιποτα μονο να πεθανω αυτο θελω με ολη μου τη καρδια εδω ο κοσμος καιγεται και εγω ασχολουμαι με αυτο.Και το αποκορυφωμα λεω εγω νεκρη πως θα μαι και μουτζωνομαι.Παιδια οκ εχετε παει σε κηδειες αλλα σε κηδειες με κατασπρες εχετε παει ?εγω νομιζω οτι θα ναι μουντο το χρωμα και φυσικα οχι τοσο μα τοσο φωτεινο σα το βαμβακι αλλιως θα παθαιναν σοκ ο κοσμος.Αλλα αν υπαρχουν πολλοι που το πιστευουν αυτοι τρελλοι ειναι λεω και μη τους δινεις σημασια αλλα σκαω.Νιωθω να καιγομαι το μυαλο δεν υπαρχει πια ,εσας σας εχω ζαλισει ,η οικογενεια μου θελει να καλεσει το 100 γιατι εσπασα το μισο δωματιο μου ,τους βριζω κλαιω .Δε ξερω.Θα πειστω μονο αν δω πτωματα κατασπρων που να παω στο νεκροτομειο?Καπου θα υπαρχουν στο ιντερνετ.Και αν πειστω μετα και λενε οι αλλοι οντως γινονται σα το βαμβακι τι τους κανω?Μετα λενε γιατι γινονται οι φονοι.............
26-05-2009, 22:43 #228
Αφρούλα τι έχεις πάθει στην ζωή σου και αισθάνεσαι πως θέλεις να της δώσεις ένα τέλος..σκέφτηκες ποτέ σου τι περνάνε οι υπόλοιποι?
...αν είναι δυνατόν δεν στεναχωριέσαι που υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό να φάνε..?
26-05-2009, 22:46 #229
βεβαια vince δεν μπορουν να πατανε στον πονο των αλλων αν μου επιτρεπεις να τ πω αυτο μια παρομοια περιπτωση γνωστου ειχα που του ελεγα ακριβως το ιδιο και τι μου ειπε/.?και εγω τι να κανω?εγω τραβαω το δικο μου λουκι και μονο..εγωιστικο αλλα πολλοι ετσι λενε....
26-05-2009, 22:58 #230
Originally posted by sunset
βεβαια vince δεν μπορουν να πατανε στον πονο των αλλων αν μου επιτρεπεις να τ πω αυτο μια παρομοια περιπτωση γνωστου ειχα που του ελεγα ακριβως το ιδιο και τι μου ειπε/.?και εγω τι να κανω?εγω τραβαω το δικο μου λουκι και μονο..εγωιστικο αλλα πολλοι ετσι λενε....
Ο κάθε άνθρωπος κινείται με ένα εγώ...είτε σε μικρό βαθμό είτε σε μεγαλύτερο..
26-05-2009, 23:24 #231
afrula
θελω να σου κανω μια ερωτηση που αν θες την απαντας, γιατι δεν νομιζω οτι θα σου λυσει καποιο προβλημα, απλα θα λυσεις μια δικη μου απορια:
στην ερωτηση που σε βασανιζει τελευταιως,εγω σου απαντω οτι συμφωνω με οσους σου ειπαν οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΕΚΡΟΣ Η ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ.
κατα τη γνωμη μου,νεκρος αποκλειεται ακομα περισσοτερο,γιατι οι νεκροι χλωμιαζουν..αν το δεις λογικα,δεν υπαρχουν ιστοι και οργανα στο σωμα οποιουδηποτε τοσο ασπρα ωστε να δωσουν τετοιο χρωμα ειτε με αιμα ειτε χωρις.
αλλα ας ξεχασουμε προς το παρον την αποψη μου,καθως μπορει και να μη σε πειθει.
το θεμα ειναι το εξης:λογικα υπαρχει μια απαντηση στο ερωτημα σου, κι αυτη ειναι αυτη που εδωσα παραπανω, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΛΕΥΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ για τους λογους που σου εξηγησα.
θεωρητικα ομως, υπαρχουν δυο δυνατες απαντησεις στο ερωτημα σου: η μια ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,η αλλη ειναι ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.τριτη περιπτωση δεν υφισταται.
θελω λοιπον σε παρακαλω πολυ ναα μου εξηγησεις, τι αντικτυπο θεωρεις οτι μπορει να εχει σε σενα, στα συναισθηματα σου και στην ζωη σου η καθε μια απο τις δυο αυτες απαντησεις
τι θα σου συμβαινει δλδ αν υπαρχουν τοσο ασπροι ανθρωποι και τι θα σου συμβαινει αν δεν υπαρχουν
σε παρακαλω παρα πολυ να μου αναπτυξεις την σκεψη σου πανω σε αυτο, θα μου κανεις μεγαλη χαρη.
26-05-2009, 23:25 #232
Όταν κάποιος νιώθει εγκλωβισμένος στο πρόβλημά του, είναι δυνατόν να μπορεί να συγκρίνει τον πόνο που νιώθει με τον πόνο των άλλων?Ειδικότερα όταν το πρόβλημά του, του δημιουργεί αισθήματα απόγνωσης?
Αφρούλα μου κάνε κουράγιο!
Είναι μία δύσκολη στιγμή, θα περάσει...
Αν δεν κάνω λάθος, έχεις πει ότι έχεις και κατάθλιψη.Δώσε τον αγώνα σου και θα περάσουν αυτά καλή μου. Ήδη ξεκίνησες να πηγαίνεις σε νέο ψυχολόγο, αυτό σημαίνει κάτι..ότι θέλεις να απαλλαγείς από αυτό που σε ταλαιπωρεί, θέλεις να ζήσεις!
Σου εύχομαι καλή δύναμη!
26-05-2009, 23:28 #233
Originally posted by afrula
ενα νεκρο εχω δει αλλα το θειο μου και φυσικα ηταν ψιλο γκρι.Ναι αλλα οι ΚΑΤΑΣΠΡΕΣ τις εχετε δει ΕΣΕΙΣ?πως ειστε τοσο σιγουροι?Φυσικα δε κυκλοφορει το αιμα αλλα μπορει να γινονται πιο λευκες.Δε ξερω ντρεπομαι αυτο ειναι σχιζοφρενοια.Δε θελω ουτε γιατρους ουτε τιποτα μονο να πεθανω αυτο θελω με ολη μου τη καρδια εδω ο κοσμος καιγεται και εγω ασχολουμαι με αυτο.Και το αποκορυφωμα λεω εγω νεκρη πως θα μαι και μουτζωνομαι.Παιδια οκ εχετε παει σε κηδειες αλλα σε κηδειες με κατασπρες εχετε παει ?εγω νομιζω οτι θα ναι μουντο το χρωμα και φυσικα οχι τοσο μα τοσο φωτεινο σα το βαμβακι αλλιως θα παθαιναν σοκ ο κοσμος.Αλλα αν υπαρχουν πολλοι που το πιστευουν αυτοι τρελλοι ειναι λεω και μη τους δινεις σημασια αλλα σκαω.Νιωθω να καιγομαι το μυαλο δεν υπαρχει πια ,εσας σας εχω ζαλισει ,η οικογενεια μου θελει να καλεσει το 100 γιατι εσπασα το μισο δωματιο μου ,τους βριζω κλαιω .Δε ξερω.Θα πειστω μονο αν δω πτωματα κατασπρων που να παω στο νεκροτομειο?Καπου θα υπαρχουν στο ιντερνετ.Και αν πειστω μετα και λενε οι αλλοι οντως γινονται σα το βαμβακι τι τους κανω?Μετα λενε γιατι γινονται οι φονοι.............
Ηρέμησε.
26-05-2009, 23:31 #234
και μενα καποιοι ιταλοι με ρωτησαν γιατι δεν πηγαινω στη θαλασσα και ειμαι τοσο ασπρη
δεν το κανω απο βιτσιο
δεν εχω χρονο...
ενω αυτοι Μαη μηνα μες στο καλο το μαυρισμα
ου να μου χαθουν...
26-05-2009, 23:34 #235
Εμένα θα μου άρεσε να είμαι λίγο πιο άσπρη:)
Γενικώς μου αρέσει η άσπρη επιδερμίδα.....
26-05-2009, 23:36 #236
Originally posted by researcher
και μενα καποιοι ιταλοι με ρωτησαν γιατι δεν πηγαινω στη θαλασσα και ειμαι τοσο ασπρη
δεν το κανω απο βιτσιο
δεν εχω χρονο...
ου να μου χαθουν...
Πέφτει λάμπα σύννεφο...
Όλο το χρόνο είναι abbronzati (...δεν φαίνεται από τον Μπερλουσκόνι ?)[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
26-05-2009, 23:37 #237
τι να πουν κι οι μουσουλμανοι που ειναι μες στη μελανινη
και γι αυτο το λογο
καθε τρεις και λιγο τους τρεχουν για εξακριβωση στοιχειων....
τους ταλαιπωρους...
26-05-2009, 23:38 #238
Originally posted by sabb
Originally posted by researcher
δεν το κανω απο βιτσιο
δεν εχω χρονο...
ου να μου χαθουν...
Πέφτει λάμπα σύννεφο...
Όλο το χρόνο είναι abbronzati (...δεν φαίνεται από τον Μπερλουσκόνι ?)
τωρα που το λες
αυτο το χρωμα...
μου βρωμαει η δουλεια....
26-05-2009, 23:57 #239
Originally posted by Arsi
Εμένα θα μου άρεσε να είμαι λίγο πιο άσπρη:)
Γενικώς μου αρέσει η άσπρη επιδερμίδα.....
εχω κολλησει στην αποψη των παπουδων μας οτι η λευκοτητα του δερμτος μαρτυρα ανωτεροτητα και ευγενη καταγωγη!
(χαχαχαχαχαχαχααχααχχα!!!λυ σσαξτε!!)
27-05-2009, 00:34 #240
Originally posted by Remedy
εγω ειμαι ασπρη και μ αρεσει.
εχω κολλησει στην αποψη των παπουδων μας οτι η λευκοτητα του δερμτος μαρτυρα ανωτεροτητα και ευγενη καταγωγη!
(χαχαχαχαχαχαχααχααχχα!!!λυ σσαξτε!!)
Άγχος
09-09-2025, 14:46 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή