Results 496 to 510 of 673
-
13-04-2010, 17:47 #496
και εγώ θα σου πω οχι....ξέρω αντικειμενικά άσχημη γυναίκα και δεν το λέω εγώ αλλά είναι κοινή ομολογία.Είχε πείσει η μάνα λοιπόν τον γιό ότι η αδελφή του είναι πανέμορφη.(υπάρχει και άλλη κόρη που είναι καλυτερη εμφανισιακά αλλά η μάνα την είχε απορρίψει με όσα της είχε πεί ).ο γιόκας έλεγε η αδελφή μου είναι όμορφη....ήθελες να του πείς καλά βρε άνθρωπε στραβός είσαι;και επειδή τα ζητούσε ο οργανισμός του τα άκουσε σε κάποια φάση....για την ομορφιά της αδελφής...
Αντικειμενικά λοιπόν Αφρούλα είσαι μια χαριτωμένη κοπέλα και οι χαρακτηρισμοί των δικών σου σε έχουν κάνει να πιστεύεις ότι είσαι άσχημη.Τον καθρέφτη βρε Αφρούλα τι τον έχεις;
- 13-04-2010, 17:51 #497
Εγω δεν θα το τοποθετουσα ετσι , ριζικη λυση ...δεν πρεπει να σε απασχολει.
Δηλαδη οχι οτι δεν με ενδιαφερει αλλα να αν και ειμαι ομορφος να και αν ειμαι ασχημος , δεν μου περναει ιδιαιτερα απο το μυαλο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-04-2010, 17:59 #498
Γιωτα μου συμφωνω μαζι σου για το καθρεφτη και ειμαι ομορφη μια χαρα αλλα οι αλλοι λενε διαφορα στη πλειοψηφια ομως ολοι λενε μια χαρα.Αλλα δε γινεται η ασχημια ειναι αντικειμενικη τωρα αν μια ομορφη κοπελα τη λενε ασχημη εκει ειναι υποκειμενικο.Δικιο εχω? .Γιωτα εχω μπερδευτει παρα πολυ.Αντικειμενικα ασχημος ασχημη υπαρχει.Σωστη δεν ειμαι?
13-04-2010, 18:03 #499
Η ομορφια ειναι υποκειμενικη και μπορεις να πεις καποιον μια χαρα και μπαζο αλλα η αντικειμενικη πραγματικη ασχημια υπαρχει αλλα ευτυχως δεν την εχω εγω με το μυαλο που κουβαλαω δε θα μπορουσα να τη δεχτω αυτο εννοω.Επομενως ειναι αντικειμενικη η ασχημια.Σωστα?:mad:
13-04-2010, 18:04 #500
θα ξεμπερδευτεις μιας και εξω οταν σπασεις τα δεσμα που σου εχει βαλει η μητερα σου και αποκτησεις αυτοπεποιθηση με τον εαυτο σου.
Μεχρι τοτε θα συνεχιζεις αδιακοπα αυτες τις ερωτησεις.
13-04-2010, 18:08 #501
βρε krino εχεις δικιο αλλα μεχρι τοτε τι κανω???Η ασχημια ειναι αντικειμενικη .Οταν εχεις καποια παραμορφωση,τεραστια μυτη,θεοχοντρος γενικα εννοω παραμορφωσεις οχι μικρες ατελειες που εχουμε ολοι.Σορρυ ρε κρινο αλλα εχω κολλησει ασχημα αυτη τη φορα δε μπορω να αναπνευσω απο το σκασιμο και αυτος ο ψυχολογος με μπερδευει γαμωτο........
13-04-2010, 18:10 #502
Για πειτε τις γνωμες σας δικιο δεν εχω???βοηθηστε με να καταλαβω...
13-04-2010, 18:13 #503
afro,
τελικά, γιατί είναι τόσο σημαντική η ομορφιά για εσένα? τι πιστεύεις ότι θα συμβεί αν είσαι όμορφη? και τι πιστεύεις ότι θα συμβεί αν είσαι άσχημη?
13-04-2010, 18:21 #504
Originally posted by afrula
Η ομορφια ειναι υποκειμενικη και μπορεις να πεις καποιον μια χαρα και μπαζο αλλα η αντικειμενικη πραγματικη ασχημια υπαρχει αλλα ευτυχως δεν την εχω εγω με το μυαλο που κουβαλαω δε θα μπορουσα να τη δεχτω αυτο εννοω.Επομενως ειναι αντικειμενικη η ασχημια.Σωστα?:mad:
σωστα,
αλλα σε ωφελει σε κατι αυτο?
13-04-2010, 18:30 #505
Originally posted by afrula
Επισης ειναι τεραστια αντικειμενικη αν εσυ τις δινεις τοσο μεγαλες διαστασεις και την σκεφτεσαι συνεχεια , ειναι αντικειμενικοτατη για σενα , τους αλλους δεν τους απασχολει σχεδον καθολου εως μετρια το θεμα αυτο δηλαδη εαν ειναι ομορφοι ή ασχημοι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-04-2010, 18:59 #506
Αφρούλα έχουμε κάνει τόσες αναφορές στην Βασιλειάδου που αντικειμενικά ήταν \"ασχημη\" γυναίκα και όμως χαιρόσουν να την βλέπεις στον ρόλο της.Κάποτε ρώτησαν τον άνδρα της για το θέμα αυτό και απάντησε ότι στα δικά του μάτια είναι όμορφη. Το θέμα είναι ότι η γυναίκα αυτή μετέτρεψε την εμφάνισή της σε προσόν.Βλέπεις ότι είσαι μια χαρά κοπέλα γιατί να σε πειράζει τι λένε οι άλλοι; και ποιοί άλλοι δεν καταλαβαίνω;η μητέρα σου;συγνώμη δηλαδή γιατί και εγώ έχω ακούσει μερικά κουλά απο πρόσωπα που θα έπρεπε πρώτα να σκέφτονται την εμφάνισή τους και μετά να μιλούν...και ναι με στενοχώρησε με πλήγωσε αλλά και με θύμωσε.....όμως έχω μάτια βλέπω...και λέω μακάρι να μου έμοιαζαν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά....ξεκόλα βρε Αφρούλα και βγε έξω να χαρείς τη ζωή...ο κόσμος δεν ασχολείται με την εμφάνισή σου...και εγώ θα ήθελα μερικούς πόντους ακόμη..θα με πουν κοντή..ε, σκασίλα μου λοιπόν.
13-04-2010, 23:59 #507
Originally posted by lucifer
afro,
τελικά, γιατί είναι τόσο σημαντική η ομορφιά για εσένα? τι πιστεύεις ότι θα συμβεί αν είσαι όμορφη? και τι πιστεύεις ότι θα συμβεί αν είσαι άσχημη?
Έλα ντε!?
15-04-2010, 17:21 #508
Τα ξερω ολα αυτα βρε παιδια αλλα ειναι αρρωστεια βασανιζομαι.:(:(Τωρα ηρθα απο το ψυχολογο και θελω να κλαψω.Δε παει αλλο.Δε με βοηθαει 3 φορες εχω παει.Μου εκανε στατιστικα οτι 80 τοις εκατο ειμαστε ολοι μια χαρα λεει ,10 τοις εκατο μπορει καποιος να μας βρισκει ασχημο και 10 τοις εκατο απολυτα ομορφο.Οκ συμφωνω αλλα μιλαει για τους αλλους εγω ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ????Τον ρωτησα και δε με βοηθησε.Μου λεει ολοι τον ευατο μας τον βλεπουμε στο καθρεφτη ομορφο μετα τον πιεσα μου λεει μια χαρα και πανω δε ξερω με μπερδευει παρα πολυ.Απο τη στιγμη που ξεκινησα εχω κλειστει πιο πολυ στο σπιτι!!!!!!!Και ειναι και καθηγητης!Τι να κανω ρε γαμωτο?:mad:
15-04-2010, 17:24 #509
αφρούλα, αυτός μάλλον δεν πρέπει να σου πει αν είσαι όμορφη ή άσχημη γιατί με αυτόν τον τρόπο θρέφει το προβλημά σου.
πρέπει να πάψεις να κολάς σε αυτές τις σκέψεις και αυτό δεν θα γίνει με το να σου απαντάει κάθε φορά που θα ρωτάς αν είσαι όμορφη ή άσχημη.
15-04-2010, 17:28 #510
οκ βρε claire μου αλλα με μπερδευει.Τελικα πως θα βλεπω εγω τον εαυτο μου μεσα απο το στατιστικο διαγραμμα?Τοτε σε ολους αυτο θα λεει!!!Το θεμα ειναι πως με βλεπω εγω και οι γυρω μου σωστα?Γιατι δε λεει να βλεπεις τον ευατο σου οπως τον βλεπεις εσυ και μονο??????Μονο ετσι ανακουφιζομαι.........:mad:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....