Results 16 to 18 of 18
-
24-08-2019, 15:53 #16
Πως, σημαίνει και προαποφασίζω άρα είναι δόκιμη φράση που δε σου άρεσε. Τι διάολο κανείς δεν γνωρίζει ελληνική γλώσσα?
Την αντιπαραθεση της αντιθετης αποψης την εκανα ακριβως για να καταδειξω ποσο μονοπλευρη ηταν η αρχικη τοποθετηση. Το πως ειναι ανευθυνο, και μαλιστα περισσοτερο, να μην αποκλειω τον ψυχιατρο για ατομο που εχει αυτοκτονικες σκεψεις, πραγματικα δυσκολα μπορει να στοιχειοδετηθει λογικα. Μαλλον εσυ ο ιδιος βαζεις σε προτεραιοτητα την εμπαθεια σου προς εμενα, οπως επιβεβαιωνεις στη δευτερη παραγραφο σου, πανω απο τη βαρυτητα οσων περιγραφει η θεματοθετρια αλλα και την ανευθυνοτητα οσων της λενε εν ελαφρα τη καρδια, "ψυχολογο χρειαζεσαι, αν ειναι για ψυχιατρο θα στο πει αυτος" και "το φαινομενο ειναι συνηθες don't worry".
Πραγματι, ο,τι προτεραιοτητες εχει ο καθενας! Και ειδικα εδω μεσα, σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης, ετσι;"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
- 24-08-2019, 16:02 #17
Παρατηρω οτι δεν απαντας επι της ουσιας σε τιποτε απο οσα ειπα.
Περα απο τους ατεκμηριωτους προσωπικους χαρακτηρισμους, δεν βλεπω να εχεις κατι να πεις. Ad hominem και αγιος ο θεος... Εντυπωσιακη κατα τα αλλα η παραναγνωση των οσων αυτονοητων εγραψα. Ομολογω πως σε τετοιο βαθμο δε μου εχει ξανατυχει. Προσωπικα θα αγνοω ο,τι γραφεις απο εδω και μπρος, εφοσον αποτελει τετοιο ταμπου η ταμπακερα για εσενα.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
24-08-2019, 19:32 #18
Συνέχισε εσύ το ίδιο βιολί , να υποτιμάς τον συνομιλητή σου και να πετάς εξυπνάδες.
"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."