Δεν ευχαριστιέμαι οταν κανω σεξ με πουτανες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Quote Originally Posted by MikeStam 3 View Post
    Εισαι κοπελα η αντρας;;;τι λες τοτε να φταίει οτι ειναι πουτανες κ ειναι ανοιχτες;;;η το οτι το κανω με προφυλακτικό;;;
    Κοπέλα είμαι.Θεωρώ κυρίως ότι φταίει ότι είναι ανοιχτές,ειδικά σε συνδιασμό με το προφυλακτικό που όπως και να το κάνουμε δεν έχει την ίδια αίσθηση με το να το κάνεις χωρίς.Και ο πρώην μου σε τέτοιο μέγεθος ήταν και μια χαρά επαφή είχαμε
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Καλά τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα πραγματικά!
    Δηλαδή αν μία παντρεμένη 20 χρονια πηγαινει μονο με τον άντρα της μια φορά την ημέρα πχ θα είναι κλειστή ενώ αν μια βίζιτα πάει με διαφορετικό άντρα κάθε μέρα θα ειναι ανοιχτη; Τρομερή λογική έχει αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Καλά τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα πραγματικά!
    Δηλαδή αν μία παντρεμένη 20 χρονια πηγαινει μονο με τον άντρα της μια φορά την ημέρα πχ θα είναι κλειστή ενώ αν μια βίζιτα πάει με διαφορετικό άντρα κάθε μέρα θα ειναι ανοιχτη; Τρομερή λογική έχει αυτό.
    Δεν είναι το ίδιο... Και αυτό γιατί δεν έχουν ολοι ιδιο μέγεθος και μη ξεχναμε και διάφορα φετιχ όπως φιστινγκ κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Δεν είναι το ίδιο... Και αυτό γιατί δεν έχουν ολοι ιδιο μέγεθος και μη ξεχναμε και διάφορα φετιχ όπως φιστινγκ κλπ.
    το μέγεθος αφορά τον άντρα καταρχήν και τι όλοι όσοι τεράστιο μέγεθος πάνε κάθε μέρα σε ιερόδουλες ενώ όσοι έχουν μικρό ή μεσαίο δεν πάνε και έτσι ανοίξαν αυτες πολυ;
    το φιστινγκ δεν ειχα ιδέα τι ειναι τώρα το είδα αλλά δεν νομίζω να τους συμβαίνει συχνα και παλι

Senior Member
    το μέγεθος αφορά τον άντρα καταρχήν και τι όλοι όσοι τεράστιο μέγεθος πάνε κάθε μέρα σε ιερόδουλες ενώ όσοι έχουν μικρό ή μεσαίο δεν πάνε και έτσι ανοίξαν αυτες πολυ;
    το φιστινγκ δεν ειχα ιδέα τι ειναι τώρα το είδα αλλά δεν νομίζω να τους συμβαίνει συχνα και παλι
    Οι ιερόδουλες συνήθως κάνουν οτι τους λεει ο πελάτης. Επίσης ποτε δεν ειπα οτι πάνε μονο μεγαλα μεγέθη. Ειπα οτι αλλο να πηγαίνεις με εναν ανδρα με συγκεκριμένο μέγεθος και αλλο με διαφορετικά. Επίσης με τον αντρα σου δε το κάνεις καθε μερα καμια 30φορες.συγκρινεις τελείως ασχετα πράγματα. Σε λίγο θα μας πεις οτι υπάρχει και στενή ιερόδουλη.

Senior Member
    Οι ιερόδουλες συνήθως κάνουν οτι τους λεει ο πελάτης. Επίσης ποτε δεν ειπα οτι πάνε μονο μεγαλα μεγέθη. Ειπα οτι αλλο να πηγαίνεις με εναν ανδρα με συγκεκριμένο μέγεθος και αλλο με διαφορετικά. Επίσης με τον αντρα σου δε το κάνεις καθε μερα καμια 30φορες.συγκρινεις τελείως ασχετα πράγματα. Σε λίγο θα μας πεις οτι υπάρχει και στενή ιερόδουλη.
    Ιεροδουλη απο ιεροδουλη διαφερει προφανως δεν πανε ολες για 20 ευρω με 10 πελάτες την ημέρα αλλες πανε στα ξενοδοχεία και ειναι ακριβότερες και μπορει να εχουν ενα πελάτη την μέρα. Επισης και επιστημονικά αν το πάρεις αυτο δεν ιθίσταται που λες εχεις κανένα αρθρο να μας δειξεις πως οσες κανουν συχνα σεξ ανοιγουν; Από το μυαλο σου το έβγαλες. Αμα ακουσουμε τι λες εσυ! Και εγώ εχω διαβασει απειρες φορες στο ιντερνετ να δειχνουν μια τρυπα να και να λενε να αυτη ειναι της πρωην μου επειδη πχ απλα τους κερατωσε!
    Αν ηταν ετσι δεν θα πηγαιναν με ακριβες ιερόδουλες να χαλάνε και τα λεφτά τους αμα ηταν τοσο ανοιχτες. Αλλά κάνουν κρα.
    Καθε μερα δεν κανει σεξ ουτε μια ιερόδουλη γιατι αδιαθετεί κιόλας.

Senior Member
    Ιεροδουλη απο ιεροδουλη διαφερει προφανως δεν πανε ολες για 20 ευρω με 10 πελάτες την ημέρα αλλες πανε στα ξενοδοχεία και ειναι ακριβότερες και μπορει να εχουν ενα πελάτη την μέρα. Επισης και επιστημονικά αν το πάρεις αυτο δεν ιθίσταται που λες εχεις κανένα αρθρο να μας δειξεις πως οσες κανουν συχνα σεξ ανοιγουν; Από το μυαλο σου το έβγαλες. Αμα ακουσουμε τι λες εσυ! Και εγώ εχω διαβασει απειρες φορες στο ιντερνετ να δειχνουν μια τρυπα να και να λενε να αυτη ειναι της πρωην μου επειδη πχ απλα τους κερατωσε!
    Αν ηταν ετσι δεν θα πηγαιναν με ακριβες ιερόδουλες να χαλάνε και τα λεφτά τους αμα ηταν τοσο ανοιχτες. Αλλά κάνουν κρα.
    Καθε μερα δεν κανει σεξ ουτε μια ιερόδουλη γιατι αδιαθετεί κιόλας.
    Ποσο λαθος ξέρεις τα πράγματα.Εχω ακούσει απο ιερόδουλη οτι βάζουν στο αιδοίο τους σφουγγαρι τις μέρες της περιόδου για να μη χασουν πελατεία.

Senior Member
    Ποσο λαθος ξέρεις τα πράγματα.Εχω ακούσει απο ιερόδουλη οτι βάζουν στο αιδοίο τους σφουγγαρι τις μέρες της περιόδου για να μη χασουν πελατεία.
    εχεις φιλες ιεροδουλες να υποθεσω; και αμα παει ο αλλος μαζι της δεν θα καταλαβει πως εβαλε σφουγγαρι; τι μας λες τωρα;

Senior Member
    εχεις φιλες ιεροδουλες να υποθεσω;
    Οχι, ηταν απλα γνωστή

xaka10
    Guest
    Μια φορα την εβδομαδα παω σε ιεροδουλη εχω κολλησει πολλες ασθενειες οπως ροδοχρους πυτιριαση απο τα βρωμικα σεντονια μπουρδελου,μολυσματικη τερμινθο αλλα και κονδυλωματα σημερα πηγα και εκανα κρυοθεραπεια ολα αυτα απο ιεροδουλες που υποτιθεται ελεγχονται ιατρικως.δεν πηγα με καμια απο το πεζοδρομιο αλλα πηγαινα σε στουντιο και οικους ανοχης που ελεγχονται εκει υποτιθεται.δυστυχως παρολο που εχω κολλησει τοσα πολλα ειναι η εξαρτηση μου τετοια που δεν μπορω να αντισταθω.Παλια ειχα αλλες εξαρτησεις στα 13 μου χρονια εκανα μαυρο(κανναβη για οσους δεν καταλαβαν) και στα 15 εκανα ψυχωτικη κριση και διαγνωστηκα με σχιζοσυναισθηματικη διαταραχη μικτου τυπου.τωρα απο εξαρτησεις εχω αφθονους καφεδες την μερα,πολυ ιντερνετ και σεξ μια φορα την εβδομαδα με ιεροδουλη.Απο τα τρια παραπανω που κολλησα εχω ακομη κονδυλωματα.τα αλλα δυο μου εφυγαν....

Senior Member
    @panos19 τα βλέπεις; οταν σου μιλανε, να ακούς. Κατι παραπανω ξερουν οι μεγαλύτεροι απο σενα

Senior Member
    @panos19 τα βλέπεις; οταν σου μιλανε, να ακούς. Κατι παραπανω ξερουν οι μεγαλύτεροι απο σενα

ο αυνανισμος είναι καλύτερος απο ότι φαίνεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    ο αυνανισμος είναι καλύτερος απο ότι φαίνεται
    Την επόμενη φορα να ακους..... Δε γεννήθηκα χθες. Όπως σου ειπαν καλύτερα βρες μια άπειρη της ηλικίας σου. Υπάρχουν πολλα αφροδίσια

Senior Member
    Την επόμενη φορα να ακους..... Δε γεννήθηκα χθες. Όπως σου ειπαν καλύτερα βρες μια άπειρη της ηλικίας σου. Υπάρχουν πολλα αφροδίσια
    με τοια ηλικια και απειρη παρα πολυ δυσκολο

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    με τοια ηλικια και απειρη παρα πολυ δυσκολο
    20-21 δεν εισαι; θυμάμαι λαθος;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast